CoD4 preko neta, sta drugo Btw, ima li jos sta da izlazi od jakih igrica ili ce samo ovo sto vec ima da nam ubija vreme na raspustu?
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee tako smo se svi radovali kada je krenuo ovaj talas dobrih igara ali bojim se da je sada doslo vreme "sushe"
Jaoj, pa vi barem mozete dai grate sve te nove igrarije:D A ja sa ovom kantom od kompa ne mogu nista od tih novih, evo ovih dana vec 20-i put obrcem NWN keca, a ne mogu chak ni Dungeon Siege da igram jer mi je crko cd chitach(a ionako mi s ene igra nesto posebno, suvishe malo roleplaya). Aaaaa, jedva chekam da sredim komp >: (
20-25 eura ti je novi dvd rezac. Ne znam u kakoj si finansijskoj situaciji al to ne bi trebalo da je mnogo u svakom slucaju.... igram deus ex 2-invisible war. Jeste da je svugdje iskritikovan kao da je obicno govno, al sam se prisilio i nije toliko lose. Jbga kad pokusas da zaboravis koliko dobar i napredan je kec bio onda je kao sto rekoh ok.... malo to, malo pontefix 2 , malo submarine titans. Ide mi na k...c sto ne mogu da igram skoro ni jednu 2d strategiju koja mi se igra, niti jednu westwoodovu, ne radi prokletinja na xp....