Evo sad sam u nedoumici,trebam da kupim barem jedan ili dva dobra naslova da bih ubio vreme do izlaska mojih favorita,a neznam sta uzeti,sve mi deluje nekako prosecno i neznam sta bih uzeo da igram,u ponudi imam:
Clive Barker's Jericho - u pitanju je neka kao dobra horor pucacina,dali je stvarno dobra neznam Bet on Soldier – Black out Saigon - pucacina,dali je i ovu samo jedan dosadan nastavak pucacina u nizu ili valja,pitanje je sad Hard Truck Apocalypse – Rise of Clan - kazu nastavak,a ja nisam igrao ni predhodni deo ove kao dobre i hvaljene igre. Earache Extreme Metal Racing - takodje kazu dobra,al netreba ni verovati svakome.... Battlestar Galactica - jos jedna svemirska pucacina,i za ovo se blago dvoumim i nisam siguran
I sad sta uzeti a da se ne zajebem,gledam trailer,slike i sve mi deluju prosecno i bas je tesko odluciti se,igra li neko nesto od ovoga i da mu se bas svidja
Mafia - instalirao, igrao dva sata i jedva docekao da je sklonim sa kompa. TO je bila igra godine? Nastavicu Grim Fandango, barem da igram nesto zanimljivo i dobro.
@bizmark Uzmi Jericho, igra je jako zanimljiva i daleko je iznad proseka. Ima mnogo zanimljivih tripova (pre svega sto se prebacujes iz tela u telo clanova tima). Igrao sam demo, ali kod druga posto meni komp ne moze da podrzi.
« Poslednja izmena: 26. Okt 2007, 12:27:00 od Bokac »
Mafia - instalirao, igrao dva sata i jedva docekao da je sklonim sa kompa. TO je bila igra godine? Nastavicu Grim Fandango, barem da igram nesto zanimljivo i dobro.
@bizmark Uzmi Jericho, igra je jako zanimljiva i daleko je iznad proseka. Ima mnogo zanimljivih tripova (pre svega sto se prebacujes iz tela u telo clanova tima). Igrao sam demo, ali kod druga posto meni komp ne moze da podrzi.
Hvala na svetu,bas sam o toj igri i razmisljao da je pocnem danas igrati. Idem popdne u nabavku pa cemo videti kakva ce biti.
bezveze je ako ne volis horor ili ako nisi probao. svidja mi se sto je Klajv barker potpisao sa Codemastersom ugovor da saradjuje na novim igrama, mozete da ocekujete bolesne horore u skorije vreme