Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Šta đaci u Hrvatskoj uče na časovima istorije  (Pročitano 7193 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
o Ustasama svi najvise vole............neki ih brane, drugi kude ali sve mi se cini da smrdi na nekakav Ustaski lobi Smile
ti si inače sklona fantazijama pa je ovo još jedna u nizu  Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4372
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
moje fantazije se uglavnom dobro zavrse,cvrsto sam na nogama a tvoje Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
moje fantazije se uglavnom dobro zavrse,cvrsto sam na nogama a tvoje Smile Smile

Mislim da ti sama ne znaš sastavit početak i kraj vlastite frustracije,ne ljutim se na tebe ali si dosadna s tim veliko U Ustašama,šta više hoćeš s tim reći ??

Koliko vidim imaš problema i sa "svojima" , meni je ta riječ glupa ali upotrebit ću je kako bi ti shvatila poantu i ako ikako možeš da u komunikaciji ne pljuvaš po nikom . Druži se bre normalno , laganica i čapri  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pa čovječe ja uopšte ne sporim piramidu , evo ako će ti biti lakše ja bih volio da je Samir , jel ono bješe Samir zaboravio sam taj glavni arheolog na iskopavanju piramide da je pronađe i da jednom za svagda zapuši usta svim tzv. velikim istoričarima BiH nije bitna nacionalna pripadnost! Mi trenutno nemamo pravih istoričara a informacije odakle ja crpim istoriju su povjesničari korz vijekove npr. Porfirogenit imperator Vizantije i istoričar!
Ja se nadam da smo se razumijeli! Smile

razumijemo se..to je donekle i ono cemu se ja nadam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

ne sam Safete

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 188
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 7560s
Nisu bitne ni piramide ni ustase(sa velikim U)bitno je da neko kritikuje zudju istoriju da se prekraja,a njrgovu isto tako kasape i laziraju neke dijelove.Na ovim prostorima svi imaju svoju istoriju i pokusavaju(i uspijevaju)da ubijede narod da ne vjeruju svojim ocima jer drzava to radi za njih.Svi narodi na ovim prostorima,bez izuzetka.Pa ako se u tome ne mozemo sloziti,onda je bolje da nas sve pobiju i dovedu neke normalnije i realnije ljude.
Svi nasi politicari(srpski,hrvatski,bosanski,slovenski.....)su odreda dupeglavci,ali zalosno je da su i takvi pametniji od naroda,jer uspijevaju da odrze mrznju medju nama.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Pa kakv je ovo sajt srpskih nacionalista kad ovdje ima najvise Hrvata i svih drugih osim srpskih nacionalista?!?

Kreso, u mome selu svaki treci nastradao je od ustaskih zlocinaca. Ti to mozda ne znas, ali ustase i cetnici se ne mogu uporedjivati. Cetnici su bili prvi antifasisti u Evropi i suradjivali su 1941. godine sa Titom i partizanima. Ustase su zvanicka vojska tadasnje hrvatske drzave, NDH i bili su dio sistema koji je javno proklamovao da ce jednu trecinu Srba pobiti, jednu trecinu pokrstiti, a jednu trecinu protjerati. Ono sto ustase nisu uspjele, doradio je HDZ i demokratska Hrvatska devedesetih godina protjeravsi nekoliko stotina srba iz Hrvatske.
Covjek koji zeli o ovim stvarima diskutirati mora biti dobar znalac i dobar covjek koji ima snage istini pogledati u oci. Stravicni zlocini su se dogodili 1941-1945. Ja kao Srbin iz Hrvatske sam Hrvatima te zlocine oprostio, ali nikada nisam zaboravio.

Ako ne zelis zlo svojoj djeci i svojim potomcima, kao i srpkoj djeci i srpskim potomcima, onda se potrudi da malo proucih i razumijes kakav stravican zlocin genocida je Nezavisna Drzava Hrvatska pocinila nad Srbima. I, jos jedan vazan detalj: Nisu svi Hrvati bili ustase, ali su na zlaost svi ustase bili Hrvati.

Dobro pa si ti to proucijo.Slabe ti knjige koje citas.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Ericsson T28
E moj perova, keane dedo je bio u handzar diviziji , pa su ga partizani ili cetnici ukokali, pa zato on ovako lupa! Ja potpuno razumijem ovog sirotog jadnicka! E keane keane, moj ti blesane blesane! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
To sa dedom si u pravo ,a jos ziv Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 85
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
Samsung X820
, doradio je HDZ i demokratska Hrvatska devedesetih godina protjeravsi nekoliko stotina srba iz Hrvatske.

мислиш неколико стотина ХИЉАДА???

у крајини је некад било 250000 срба
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
znaš koliko je indijanaca nekada bilo?
IP sačuvana
social share
...snaga udarca mi varira...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.