Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sta da radim?  (Pročitano 19700 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Svaka devojka sa kojom si bice ti uvek prijatelj... sto ima i svojih losih strana...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Revolution in their minds!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 769
mob
Nokia 3650
Pa bas tako!Bolje pozuri pa da znas dal moze il ne...Ali mislim da znam u cemu je problem...Iskreno...Plasis se da budes odbijen ali moras se suociti sa sudbinom kakva jeste...veruj mi znam iz licnih iskustava i to se desava bas kad zelis neku  po svaku cenu ili kako da kazem a kad ti je bas sve jedno kako ce ispasti onda nije problem onda bez problmema uspe...Ali najbolje ti je da znas na cemu si, dal da pokusavas ponovo ili trazis drugu devojku ili bilo sta drugo...
IP sačuvana
social share
Life is ours, We live it our way!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

Moj licni tekst :-?

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3589
Zastava Oreskovica
mob
Apple iPhone 4
Citat: Pero
Pa bas tako!Bolje pozuri pa da znas dal moze il ne...Ali mislim da znam u cemu je problem...Iskreno...Plasis se da budes odbijen ali moras se suociti sa sudbinom kakva jeste...veruj mi znam iz licnih iskustava i to se desava bas kad zelis neku  po svaku cenu ili kako da kazem a kad ti je bas sve jedno kako ce ispasti onda nije problem onda bez problmema uspe...Ali najbolje ti je da znas na cemu si, dal da pokusavas ponovo ili trazis drugu devojku ili bilo sta drugo...

Kao prvo ne plasim se da budem odbijen, to je nesto najgluplje sto sam do sada cuo Smiley

A i ako sam se necega plasio, vise se ne plasim, tako da mi je sada potpuno sve jedno...
IP sačuvana
social share
Pozdrav, Nenad ® !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 755
mob
Nokia 3110c
Ma nije ti svejedno.
IP sačuvana
social share
kama, al' ne sutra - danas bre
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
U pravu je Loverboy, nije ti svejedno, nikad ti nece biti...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Revolution in their minds!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 769
mob
Nokia 3650
Pa nije ti sve jedno...To je sigurno!Da ti je sve jedno onda vise nebi razmisljao o njoj nego bi probao dal moze ili ne i gotovo!
IP sačuvana
social share
Life is ours, We live it our way!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3589
Zastava Oreskovica
mob
Apple iPhone 4
Da u pravu ste nije mi sve jedno, vec sve 10 Smile
IP sačuvana
social share
Pozdrav, Nenad ® !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Dovodi to u avgustu da te zenimo
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1426
Ciao....dala mi je Sanja danas poslepodne link..kada sam video ovu temu..i posto sam se zainteresovao ajde da napishem i ja ponesto...
    Slusaj....ja sam bio ...ali u istoj..istoj poziciji..znaci :Upoznao sam je na faxu....studirali zajedno..malo sam je poznavao...i onda poceli da strebamo zajedno ispite..posto je iz Zrenjanina..pa kod mene ..pa kod nje..razvilo se prijateljstvo..da nije bilo nje nikada ne bih diplomirao..a i za magistarske mi je puno pomogla njenom podrskom....ja sam prilicno lenj..ali tu je bila ona da me organizuje..za za rad sam ok kada se nakanim....i tako godina za godinom....poznajemo se sada oko 6 godina....posle izvesnog vremena ja sam isto kao i danas mogao da joj kazem sve i svasta sto ortacima ne mogu....imam jedan strava odnos..ono da se poverim..ma sve ..i ona isto tako....ali.....
ALI....posle 4 god ..desilo se sto i tebi..ali ne meni nego njoj...ja sam primetio,...a ako sam ja primetio..veruj mi i ova tvoja je..ali nista..zeleo sam prijateljstvo ..to mi je bilo totalno ok i dovoljno...posle izvesnog vremena..pocela je nekako da se priblizava..znas vec ..zena ume to ..Smiley))...sto imash lepu kozu...pa kao zeza se sa mojom kosom..pa ono..kad se znas toliko dugo..tu su i razne teme...i tako jednom se desilo da smo se zezali...i krenuli kao da se privatavamo..kao zezanje ..i poljubili smo se..ja sam posle toga otisao ..citaj pobegao...za malko da se ne rasturi prijateljstvo...ona je popizdela ne sto necu..nego sto sam je coolirao neko vreme...posle iako je prijateljstvo nastavljeno..ona je posle cool off perioda opet pocela da se "priblizava"..opet sam je odbio..sad u razgovoru..rekavsi joj da zeli samo da smo strava prijatelji....kaze ona mozemo i ovako da budemo prijatelji..josh bolji....nekako vremenom se ...opasno priblizila..ja sam prihvatio igru "prijateljstva" iako prijatelji neke stvari ne rade...i ostao je samo sex da se desi..posto smo sve ostalo prevazisli....ja sam se opet povukao..rekavsi posle ces da me dozivish kao decka..ja to ne trpim...imam svoj raspored ..zivot...bla bla bla...medjutim naravno....palo je i to u vodu....cool off period..pa opet priblizavanje i na kraju sex...
     Danas se druzimo...redovno....prijatelji smo....imamo sexualne odnose...cesto.....ali kao nismo zajedno...svi nas dozivljavaju kao par..iako kontaju da to nismo....nekada me nervira ..ali ono mislim da je finta da ona vishe zeli to od mene ...pod to mislim vezu..posto je ja ne zelim..pa onda u nekim fight momentima ona se povuce ..jeer nece da dodje do zesceg sranja...
Savet...nemam pojma...iz ovoga ako mozes nesto da iskoristis super....bitje mi drago ako sam ti pomogao.....
Zene su cudo...u svakome smislu....mislim da riba nece nikada pristati ili tesko na prijateljstvo sa sex izletima...a za vezu ..jbg...videces i sam...pokusaj nesto na lagano...razbijaj je komad po komad nemoj odma u glavu Smiley)))pa ce se vetj videti ..kako se razvija situacija..dali imash prolaz ili ne.......toliko
 ...Izvinjavam se na duzini posta..ali ja postujem retko ali zato obimno iz razloga s*ebanosti IE-a..ostalih browsera...o net conn. da ne pricam....
Toliko od mene...pozdravljam te..i ....
         SRECNO .......

[17:05] * DJiDJaZ[DnD] Is Back ( From: Do Not Disturb! ) Loging: On Pager: Off Away Time: 36 min3secs
[17:05] *** DJiDJaZ[DnD] is now known as DJiDJaZ
IP sačuvana
social share
*** DJin-djIC is now known as DJiDJaZ ***
>>>>§¢®MaDaFaKiN†DJiDJaZ®§¢|þ<<<<
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3589
Zastava Oreskovica
mob
Apple iPhone 4
Citat: Snjeguljica
OVAKO,ZAMISLI JEL ONA TEBE VISE SMATRA NESTO SLICNO KAO DRUGA-BRATA

Eto to je istina i mnogo je bilo jebano stici do nje... ali stigao sam...

Na meni je da odlucim da li zelim da budemo prijatelji i dalje ili ne i sta god budem rekao, to ce ona postovati ...
IP sačuvana
social share
Pozdrav, Nenad ® !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.