Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 09:58:06
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sta biste vi uradili?...  (Pročitano 16689 puta)
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Citat
.. zene traze nekog ko ce im obezbediti fizichku i materijalnu sigurnost ,ko ce da shtiti njihovo potomstvo i.t.d....  dakle ,to svakako nece biti neki fin i pristojan mladic
Zbog čega to ne može biti fin i pristojan mladić?  Smile
Znači li to da svako ko je sposoban da se stara o svojoj porodici, mora biti krimos?

Citat
ma ne uopshte .  Smile  ima dodusha veza gde zena izabere muskarca koji je "dobra drugarica"  Smile ,ali tu nema privlachnosti i to obichno pukne ... Smile
Ne.. ja sam govorila o tome da je sve više žena koje mogu same da se materijalno izdržavaju.
Svakako da je lakše udvoje, ali polako prolaze vremena kada je svaka žena bila finansijski zavisna od svog muža.
Tako da se u tom smislu o zaštiti i lovu velikog bizona za večeru  Smile danas pristupa da drugačiji način.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14

Zbog čega to ne može biti fin i pristojan mladić?  Smile
Znači li to da svako ko je sposoban da se stara o svojoj porodici, mora biti krimos?

onaj ko je previshe fin u danashnje vreme po pravilu biva gurnut u cosak. zene cene odredjenu dozu agresivnosti ,a danas josh vishe nego u proshlo vremena . i ne izvrci moje rechi , ja nisam rekao da mora da bude kriminalac , ali cinjenica je da "sumnjivi tipovi" uglavnom imaju veci izbor zena nego "obichni" .

Citat
Ne.. ja sam govorila o tome da je sve više žena koje mogu same da se materijalno izdržavaju.
Svakako da je lakše udvoje, ali polako prolaze vremena kada je svaka žena bila finansijski zavisna od svog muža.
Tako da se u tom smislu o zaštiti i lovu velikog bizona za večeru  Smile danas pristupa da drugačiji način.

da , samo na nekoj drugoj planeti  Smile .  ima mali broj zena koje dobro zaradjuju ,ali i one po pravilu traze nekog ko je finasijski dobro situiran za ozbiljnu vezu . to je vishe podsvesan mehanizam nego racionalan.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
znaci,muskarce dijelis po profesiji na te tri grupe?
takve jedino ne guraju i jedino su sposobni i kao po pravilu nisu  ugladjeni i fini (ajde...krimosi to po definiciji ne trebaju i ne mogu ni da budu u biti)...

razumijem ja sta si htio da kazes i ima istine u onome sto govoris...ali je to sto si napisao je grubo receno,u smislu generalizovanja i stereotipa Smile
odredjenog nacina na koji vidimo odredjene profesije i muskarce...

pa...eto...imati neki svoj biznis ne mora nuzno da znaci da je nelegalan,neposten ili bilo sta slicno...
i da taj neko nije i fin ...dakle,ne mora biti pod navodnicima  ta rijec...mada,razumijem Smile
ovo je Srbija...
nazalost,katkada je logicnije da bude...

a misljenja sam da biti fin,sad zavisi sta podrazumjeva svako od nas pod tim,ne znaci nuzno i da te svi guraju... Smile

mada uslijed poremecenih vrijednosti...jasno je meni da mnogi pogresno definisu ovu rijec Smile
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Ne znam, bf, nešto ti to meni mnogo crno-belo posmatraš. Zaboravljaš da takve stvari nije lako ukalupiti.

Citat
onaj ko je previshe fin u danashnje vreme po pravilu biva gurnut u cosak. zene cene odredjenu dozu agresivnosti ,a danas josh vishe nego u proshlo vremena . i ne izvrci moje rechi , ja nisam rekao da mora da bude kriminalac , ali cinjenica je da "sumnjivi tipovi" uglavnom imaju veci izbor zena nego "obichni" .
Šta uopšte znači biti ''previše fin''? Biti, kako ti to kažeš slikovito, 3,14čkica?  Smile
Ne razumem?
Zašto neko ne može da bude vredan, sposoban i uporan, pa da može da uspe u životu, u smislu da može svojoj ženi/porodici da pruži tu sigurnost (bilo materijalnu, bilo psihološku) o kojoj pričamo?

Pazi, možda ja živim u veselom sokačetu, ali znam mnogo takvih primera, daleko više od onih o kojima ti pričaš.

Muškarac može da bude ''agresivniji'' na mnogo načina, ali to ne znači da je automatski u kategoriji ''loših momaka'', pa tako i krimosa.
Tek ti krimosi o kojima pričamo - kakvu sigurnost oni mogu pružiti?
Osim privremene materijalne, njima često i život visi o koncu. Kome takav život treba, život pored takvog čoveka?

Citat
da , samo na nekoj drugoj planeti  Smile .  ima mali broj zena koje dobro zaradjuju ,ali i one po pravilu traze nekog ko je finasijski dobro situiran za ozbiljnu vezu . to je vishe podsvesan mehanizam nego racionalan.  Smile
To može biti sasvim tačno (opet ostaci iz praistorije  Smile ), ali to nikako ne znači da taj koji je finansijski situiran mora biti ''loš momak'', ma kako ga ti ili ja definisali.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1797
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia E66
Zdravo Vanja i ja sam iz Kragujevca.Pa kad si vec pitala sta mislimo....Dok sam citala tvoj text mislila sam da imas oko 15 godina,pa sam se iznenadila kad sam usla u tvoj profil i videla da imas 18 . Moje misljenje je da ti fali ona skola,neki je zovu ulicna,neki zivotna.......to ti je to....

Inace pricala si sa deckom koji je svom ocu stavio bombu u ruku i rekao: Snadji se! I koji je jos mnogo toga... Ne brini se nista,nece on tebe ni da se seca. Kada si rekla: Cini mi se da je bolestan,to je tacno,boluje od narkomanije.

Ne treba ti ni da poznajes bas svakog u nasem gradu,budi malo pametnija......

Sve najbolje u novim poznanstvima i puno srece jer ipak....ljudi su to!
Smile
IP sačuvana
social share
I know you want me baby,I think I want you too,
They call me Superman,I'm here to rescue you...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
 probacu da vam opisem slikovito u 3 slike  Smile , shta sam hteo da kazem pa odo da spavam  Smile :

1.  fin momak zeli da se zaposli . on se prijavljuje na konkurs i ceka da ga pozovu na razgovor. "snalazljivi " momak hvata vezu u konkursnoj komisiji (striceva teteka  Smile Smile ) i ... shta mislite koga primaju ?  Smile

2. fin momak zeli da kupi auto . on ,shtedi ,pa ide kod ovlascenog dilera ,platti paprenu cenu sa svim dazbinama aa uto mu stigne posle 3 meseca i to malo "raskliman" . on se zali ali dok se to reshi ....  Smile   "snalazljiv" momak poznaje prodavca , smuva da prodje bez carine (kao invalid  Smile ) ,registruje auto po povlascenoj tarifi i ...  Smile

3. fin momak zeli da kupi stan . uzme kredit ,radi ko lud ,muchi se , placa rate koje sve vishe rastu (fluktuirajuci kredit) . na kraju ili jedva otplati ili ne otplati uopshte ....  Smile
 "snalazljiv" momak je partijski kadar ,dobije drzavni stan na "koriscenje" a posle i na otkup po bagatelnoj ceni i ...  Smile

--------------------------------

budite sad iskrene prema sebi ,pa recite koga bi ste odabrale . aj ,laku noc  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Samsung 111111
Znaci Lik je nenadjebiv..."Snadji se"  Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1797
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia E66
Hard core mozga Smile
IP sačuvana
social share
I know you want me baby,I think I want you too,
They call me Superman,I'm here to rescue you...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Nijedna iole pametna žena neće tražiti zaštitnika u takvom muškarcu. Nijedna. Možda će se koja zajebati, ali će na vreme to shvatiti.

Uostalom, u to isto ''današnje vreme'', žene više ne traže muškarca koji će čuvati pećinu i donositi hranu, nego nekoga ko će im pružati psihološku zaštitu i sigurnost.

Da ne zvucim veoma uvredljivo ali gde su te pametne zene (pricamo van ovog foruma).  Sve sto vidim je taj princip, los momak a ona je kao navodno dobra. Ne kontam to uopste.  Neke nikada ne nauce.  Poznajem ovde jednu.  Imala je 7 momaka a svaki je isti u principu, bitanga i propalica.  Svaki ju je udario i raskidala je bar tri puta sa svakim.  Ne ne, neke tendencije se ne menjaju, prerastaju u patoloske slucajeve.

Jednom sam naveo u proslosti da oba pola snose krivicu za ponasanje oba pola.  Kako vidim posmatrajuci dve kulture Americku i nasu, taj element psiholoske zastite i sigurnosti zavisi i baziran je na strani novca, dakle to navodno postenje i dusevnost je ili jedan veliki mit ili je toliko retko da se tesko nalazi. Osim ako ne postoji nesto trece?
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Jbg, ja konstantno pravim grešku što ljudima pristupam pod pretpostavkom da su normalni i razumni.
Iako ja znam da je to netačno, lepim se za taj princip kao pijan za banderu. Nema mi spasa, bar ne još.

Još uvek nemam dovoljno iskustva sa ljudima, pa zato naivno verujem da u svakoj osobi ima trunka razuma. Kad ono - međutim. Otud ti moji stavovi.

Na faksu su nas učili mnogo više o normalnom, nego o nenormalnom ponašanju. Sad vidim da je to tolika greška, da će mi se obiti o glavu sa takvim treskom da ćeš i ti, Raven, tamo u tvojim Amerikama  Smile , to čuti.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 09:58:06
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.111 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.