Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 10:07:30
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sta biste vi uradili?...  (Pročitano 16606 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
" kloni ih se" je jedino sto bi svako savjetovao bilo kome ko pokusava bilo sta sa nekim ko je ovakvog profila.

nisu svi losi?
naravno da nisu,ali samo pod uslovom da su na pristojnoj udaljenosti od nas Smile
u svakom smislu...
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
   Necu da kazem da su takvi likovi super, pravi ljudi i da treba svi da ih vole, ali mislim da ne zasluzuju svi ovako lose komentare tip "Kloni ih se."

Znam par narkomana koji ni kada su u najgoroj krizi ne gaze svoje principe. Znam i jednog ex-vojnika koji je sa totalno opravdanim razlogom narkoman (veruj mi na rec). I sigurno necu bezati od njih, niti kloniti ih se. To je cista predrasuda.

Ne znas da li je taj, koga si ti upoznala, stvarno los, ili iza njegovih akcija stoji nesto sto sve objasnjava. Kazes da je bio jako nervozan, ali ti si ipak pricala s njim, puno. Znaci, ili si ti jako glupa (a cisto sumnjam da je to slucaj, iz postova mi ne delujes tako), ili je bilo ocigledno da je covek dobar, bez obzira na njegova dela.

Nekada ljudi jednostavno imaju nesto, sto velika vecina koja okruzuje te ljude ne moze da shvati, i onda ih odmah ta ista vecina kategorise kao lose. Meni je samo lepo da vidim sto si ti to prevazisla. Iako moze to jako da ti se obije o glavu, nekada takav narkoman moze biti bolji od svakog civilizovanog coveka. Ti si rizikovala, i izgleda da nisi pogresila. Wink
Pitam se kakav je to ''opravdan'' razlog da neko počne da se drogira?

Bez obzira, ovo o čemu ti pričaš je na nivou statističke greške.
Kao što među ludacima ima normalnih, među krivima nevinih, tako i među ološem ima dobrih. Da li?

Ne mora da znači da je svako ko je narkoman loš, daleko od toga. Opasan - možda, ne nužno.

Ali neko ko je pucao u čoveka, pri čemu je još i narkoman - i tvrditi za njega da je verovatno dobar čovek, isto je kao i za nafrakanu devojku koja u miniću od 10cm stoji na Ibarskoj i traži mušteriju tvrditi da je nevina.

Ono, možda i jeste, ali je statistička šansa za to kao da će sad na mene pasti zalutali meteor. A u zatvorenom sam prostoru.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.60
mob
Apple 15
Nisu svi narkomani losi, ali su svi kukavice (kao i alkoholicari, kockari, klosari, ...)
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Summoning sensation

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 894
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
SonyEricsson k810i
   Necu da kazem da su takvi likovi super, pravi ljudi i da treba svi da ih vole, ali mislim da ne zasluzuju svi ovako lose komentare tip "Kloni ih se."

Znam par narkomana koji ni kada su u najgoroj krizi ne gaze svoje principe. Znam i jednog ex-vojnika koji je sa totalno opravdanim razlogom narkoman (veruj mi na rec). I sigurno necu bezati od njih, niti kloniti ih se. To je cista predrasuda.

Ne znas da li je taj, koga si ti upoznala, stvarno los, ili iza njegovih akcija stoji nesto sto sve objasnjava. Kazes da je bio jako nervozan, ali ti si ipak pricala s njim, puno. Znaci, ili si ti jako glupa (a cisto sumnjam da je to slucaj, iz postova mi ne delujes tako), ili je bilo ocigledno da je covek dobar, bez obzira na njegova dela.

Nekada ljudi jednostavno imaju nesto, sto velika vecina koja okruzuje te ljude ne moze da shvati, i onda ih odmah ta ista vecina kategorise kao lose. Meni je samo lepo da vidim sto si ti to prevazisla. Iako moze to jako da ti se obije o glavu, nekada takav narkoman moze biti bolji od svakog civilizovanog coveka. Ti si rizikovala, i izgleda da nisi pogresila. Wink
Pitam se kakav je to ''opravdan'' razlog da neko počne da se drogira?

Bez obzira, ovo o čemu ti pričaš je na nivou statističke greške.
Kao što među ludacima ima normalnih, među krivima nevinih, tako i među ološem ima dobrih. Da li?

Ne mora da znači da je svako ko je narkoman loš, daleko od toga. Opasan - možda, ne nužno.

Ali neko ko je pucao u čoveka, pri čemu je još i narkoman - i tvrditi za njega da je verovatno dobar čovek, isto je kao i za nafrakanu devojku koja u miniću od 10cm stoji na Ibarskoj i traži mušteriju tvrditi da je nevina.

Ono, možda i jeste, ali je statistička šansa za to kao da će sad na mene pasti zalutali meteor. A u zatvorenom sam prostoru.

Mf, da, u pravu si, ali mogu da se pohvale kako se ne kriju iza neke civilizovane, lepo vaspitana, kulturne, intelignetne maske, vec pokazuju svoju pravu zivotinjsku prirodu, koju svaki covek gaji. Ne kazem da ih to cini boljim, daleko od toga, ipak je ultimativni cilj opstanak i mir, ali su zbog toga pravo osvezenje u ovom "civilizovanom" svetu, i zbog toga, pa cak i po cenu sopstvene sigurnosti, ja ih se necu kloniti. Necu, svakako, ni zapocinjati pricu sa svakim, od vecine cu odsetati, ali kada napravim procenu da sa nekim mogu, cini mi se istu procenu koju je starterka teme napravila, onda necu pomisliti "Ma, sta kontas da pricas s njim/njom, on/a je narkoman/ka, kloni ga/je se."

A za taj opravdan razlog... takvi razlozi postoje, sigurno, samo sto niti ja, niti, nadam se iskreno, ti, niti vecina sa foruma mogu da shvate koji su, jer to treba prvo osetiti, tu bol duha, pa onda zakljuciti da li je opravdana. Kao sto postoji prag fizickog bola, i kako se za takav bol daju anelgetici, tako i droga, osveta, alkohol ili ko zna sta vec se uzima za dusu, da se bol smanji, barem malo. Jeste to kukavicki, kao sto Anea kaze, ali zar nismo svi kukavice...
« Poslednja izmena: 25. Sep 2009, 23:07:36 od Jarooko »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Citat
Mf, da, u pravu si, ali mogu da se pohvale kako se ne kriju iza neke civilizovane, lepo vaspitana, kulturne, intelignetne maske, vec pokazuju svoju pravu zivotinjsku prirodu, koju svaki covek gaji.
Znači li, onda, po ovoj tvojoj... logici... da je svako ko je civilizovan, lepo vaspitan, kulturan i inteligentan, ispod te svoje ''maske'', zapravo divlja, krvoločna zver, koja bi ti prvom prilikom zabila makaze u vrat?  Smile

Prava životinjska priroda... ne znam, životninje, eto, ne plaćaju porez. To je jedna razlika koja je, eto, meni pala na pamet.  Smile

Citat
A za taj opravdan razlog... takvi razlozi postoje, sigurno, samo sto niti ja, niti, nadam se iskreno, ti, niti vecina sa foruma mogu da shvate koji su, jer to treba prvo osetiti, tu bol duha, pa onda zakljuciti da li je opravdana. Kao sto postoji prag fizickog bola, i kako se za takav bol daju anelgetici, tako i droga, osveta, alkohol ili ko zna sta vec se uzima za dusu, da se bol smanji, barem malo. Jeste to kukavicki, kao sto Anea kaze, ali zar nismo svi kukavice...
Ne, takav razlog ne postoji.
Tvrdim da ne postoji opravdan razlog da bi se neko drogirao.  Smile
Povezanost upotrebe marihuane i smanjenja bolova kod glaukoma oka - ovom ćemo prilikom preskočiti.

Jeste, boli te mišić, uzmeš lek.
Nalaziš se u stanju iznenadne psihološke boli i stresa visokog intenziteta, uzmeš sedativ.
Ali to nije drogiranje.

Onda bi svako od nas, kad upadne u neku krizu, trebao da počne da se drogira.  Smile

Ne. Ako si jak, izdržaćeš.
Ako nisi jak, uz podršku porodice, prijatelja, stručnog lica - izdržaćeš.

Ako si ***, prirodna selekcija je uveliko u toku. Pa ko strada od zemljotresa, a ko od sopstvene gluposti/šprica.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Summoning sensation

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 894
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
SonyEricsson k810i
Citat
Mf, da, u pravu si, ali mogu da se pohvale kako se ne kriju iza neke civilizovane, lepo vaspitana, kulturne, intelignetne maske, vec pokazuju svoju pravu zivotinjsku prirodu, koju svaki covek gaji.
Znači li, onda, po ovoj tvojoj... logici... da je svako ko je civilizovan, lepo vaspitan, kulturan i inteligentan, ispod te svoje ''maske'', zapravo divlja, krvoločna zver, koja bi ti prvom prilikom zabila makaze u vrat?  Smile

Prava životinjska priroda... ne znam, životninje, eto, ne plaćaju porez. To je jedna razlika koja je, eto, meni pala na pamet.  Smile

Citat

Ne, takav razlog ne postoji.
Tvrdim da ne postoji opravdan razlog da bi se neko drogirao.  Smile
Povezanost upotrebe marihuane i smanjenja bolova kod glaukoma oka - ovom ćemo prilikom preskočiti.

Odgovor na prvo pitanje: Da. Ne znam sta jos da dodam.  Smile

Odgovor na drugo pitanje: Nisam, bre, rekao da se bocnes cim te decko ostavi ili dobijes 6-icu! Sad cu ja na kraju da ispadnem diler sto vas navlacim... Ne slazemo se, ali dobro. Wink

Odgovor na povecana slova: Smile
« Poslednja izmena: 25. Sep 2009, 23:49:04 od Jarooko »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3144
Zastava Kapiri Mposhi
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
HTC 
@vanja_kg

moj dobronamerni savet ti je da odes decku u posetu u tvorza i poneses mu boks-dva cigara a mogla bi i kvoter ujda da zastekas u rektum i kad strazari ne gledaju das mu. veruj mi da bi ga obradovala i on zasluzuje to malo radosti jer ipak, kako kazes, slucajno je roknuo nekog totalno nebitnog lika. vec posle nekoliko poseta bi mogla da mu predlozis i da se vencate u zatvoru, tako bi mu dosta olaksala dugogodisnju robiju jer bi onda imao dodatne (bracne) posete + redovne. tako bi cesce mogao da izbegava torturu u krugu i grupi (spavaoni) sto on kao veliki dobricina nikako ne zasluzuje....

sad ozbiljno. koliko imas godina? ako je odgovor > 16-17 onda poslusaj moj savet a ako imas manje od 16-17 onda poslusaj nekog drugog
IP sačuvana
social share
MALO NAS JE - AL SMO GOVNA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
E nemojte price "Drug is bad, m'kay"
To znamo. Znaju i ti sto se drogiraju ali jebiga. Shit happens.

Kakva je to indukcija: droga je losa pa su i ljudi koji se drogiraju jelte losi (ili imaju neku losu osobinu).  Smile

"Ispustili su teg", sad dal su bili slabi, nemarni il sto ga nisu opet podigli ko zna. 100 ljudi 100 cudi
Lako je zauzeti sigurnu poziciju, dajte nesto dublje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
To, kao prvo, nije tačno. A kao drugo, mislim da nije dobro za jednog mladog momka tako da misli.
No, dobro, život će te naučiti bolje i efikasnije nego da ti ja sad držim predavanje. Smile

Odgovor na drugo pitanje: Nisam, bre, rekao da se bocnes cim te decko ostavi ili dobijes 6-icu! Sad cu ja na kraju da ispadnem diler sto vas navlacim... Ne slazemo se, ali dobro. Wink
Okej, nisi to rekao.
Ali te i dalje pitam, pa ako ti nije problem da mi objasniš - koji je to opravdan razlog da se neko drogira?

Odgovor na povecana slova: Smile
http://en.wikipedia.org/wiki/Medical_cannabis
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Summoning sensation

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 894
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
SonyEricsson k810i
To, kao prvo, nije tačno. A kao drugo, mislim da nije dobro za jednog mladog momka tako da misli.
No, dobro, život će te naučiti bolje i efikasnije nego da ti ja sad držim predavanje. Smile

Svim silama se nadam da ce me zivot nauciti drugacije, samo sto do sada nije (ocigledno). Nadam se da ce se vremenom to promeniti, ali najiskrenije, ja nemam razloga da ne mislim tako. Nisu mi se preterano lose stvari desavale u zivotu, ali iz jednog razloga: zato sto tako gledam na ljude i pred svima imam gard.

Okej, nisi to rekao.
Ali te i dalje pitam, pa ako ti nije problem da mi objasniš - koji je to opravdan razlog da se neko drogira?

Meni licno (nisam hteo da navodim, ali ajde): kada bi mi neko npr. ubio moje najblize (misleci na majku i oca u ovom momentu, u buducnosti zenu i dete, ili vise dece, otkud znam tacno). Nakon sto se osvetim, ne bih imao vise nikakvog razloga da zivim. A, ako pak pronadjem razlog da nastavim, ne verujem da se ne bih drogirao... Ustvari, pre bih bio alkoholicar, ali to je do mene, vise sam za alkohol. Smile

Ili npr. kada si dete siroce, i ceo svoj zivot posvetis vojsci, i onda negde sa 40-ak godina zadobijes povrede, za koje se vojska prvo pobrine da zarastu, a onda te izbaci na ulicu i ne zeli nazad. Bez zene i dece, a ono za cega si radio ceo zivot propalo... Npr...

U prevodu, kada ti zivot odnese ono najvaznije, a ti nemas snage svoj da okoncas.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 10:07:30
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.