Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Avg 2025, 05:51:40
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sta biste vi uradili ?  (Pročitano 11239 puta)
Poznata licnost

fist of zen

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 3334
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
 Smile
Ovo me podsjetilo na mene prije 4 god samo sto je mjesto radnje bila srednja skola, a mnom su vladali hormoni.
Nije da ti ista prebacujem jer pretpostavljam da te zahvatila kriza srednjih god pa i sama ne vladas svojim tjelom i emocijama primjereno.
Vrati se na pocetak u mislima, kad si se zaljubila u supruga, sve ono dobro i lose sta ga cini jedinstvenim. Pa 20 godina ste dijelili zivot i oblikovali nove zivote. To je ljubav.

Ovo tvoje sadasnje stanje je jedna blesava zaludjenost i fascinacija sa nepoznatim muskarcem koji je pretpostavljam obican zajebant. Ti ga samo zelis, jako zelis fizicki.

Mozda bi ti i sex nabrzak smirio ´emocije´, no vjerovatno bi se kasnije kajala sto si ugrozila sve vrijedno u zivotu radi prosjecne seve. A, mozda bi te to kajanje smirilo?
Smile
IP sačuvana
social share
Varljive su zvjezde u ochima, a ne one na nebu...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49829
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Galaxy S24
klasika da nemože biti veća.

žena se zaljubi u ljubavnika, čini joj se da ljubavnika voli više nego muža. Tako je emocije odvuku i ona ode s ljubavnikom i napusti mužda. Međutim, ubrzo shvata da je čitavo vrjeme samo muža voljela.   
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 28
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Hvala vam svima na odgovorima naravno nisam ni ocekivala drugacije odgovore i ja bih isto tako savetovala kao i vi ,svesna sam svega ...
Prvo nisam vam rekla da  mi je _sef_ na pocetku kad je buknula strast dao do znanja da zeli da spava sa mnom ali sam mu jednostavno okrenula ledja i odbila ga...ali eto nastavilo se dalje ...ja ne mogu da vam opisem taj osecaj,i kad nam se pogledi sretnu sta se desava medju nama...Svesni smo oboje emocija koje su buknule iz nas i toga se oboje plasimo jer ne znam sta ce biti dokle cemo ovako izdrzati,na kraju sam snage...

ps. nije zajebant,ozbiljan covek PROVERENO

« Poslednja izmena: 31. Jul 2007, 16:58:48 od eubergine »
IP sačuvana
social share
Najvaznija stvar je nikad ne prestajati sa postavljanjem pitanja.Radoznalost sama u sebi sadrzi razlog svog postojanja.Nikad ne treba prestati biti radoznao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
Citat

Он озбиљно жели сексуалну авантуру. Запитај се, која би пристала када би деловао неозбиљно.

Данас си ти за одстрел, сутра када дође нова, имаће сличан проблем.  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17676
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Hvala vam svima na odgovorima naravno nisam ni ocekivala drugacije odgovore i ja bih isto tako savetovala kao i vi ,svesna sam svega ...
Prvo nisam vam rekla da mi je _sef_ na pocetku kad je buknula strast dao do znanja da zeli da spava sa mnom ali sam mu jednostavno okrenula ledja i odbila ga...ali eto nastavilo se dalje ...ja ne mogu da vam opisem taj osecaj,i kad nam se pogledi sretnu sta se desava medju nama...Svesni smo oboje emocija koje su buknule iz nas i toga se oboje plasimo jer ne znam sta ce biti dokle cemo ovako izdrzati,na kraju sam snage...

Ja cu da budem gruba, pa nek me opomenu Smile
 20 god si u braku, imash dete(decu) i kako Te nije sramota? Plachesh nocu za nekim tamo...Verovatno Te predklimax "drma"
 Nisam moralista, al' ispred mene su uvek moja deca, muzh...Porodica Smile

Nisi smela da dozvolish sebi to "emotivno stanje".Ustajesh uplakana, dete To vidi, i trchish na posao Smile

Tebi nije dobro, postoji chika doca. Paaaaaa...'ajde malo na bolovanje i posveti se porodici Smile

hvala lepo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
au  Smile

dobro, racunam da smo taj deo price da je sve to neprimereno apsolvirali... interesantno je da je sef odbijen, tj. njegova ponuda za kres. medjutim... - - - sta se desava- covek je takvo bice da na naklonost na kraju reaguje naklonoscu  Smile eubergine, drzi se svog prvog utiska i prve odluke  Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Kul fraza na latinskom! :)

Zodijak
Pol
Poruke 10007
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
Neka svako jutro sipa sefu brom u kafu Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
'vako, setila sam se sad jedne svoje situVacije
u jednoj firmi, gde sam relativno kratko radila, upoznala sam jednog dasu. pogadjate, bi je to shef  Smile
tada sam bila u vezi kojom nisam bila zadovoljna, i on sa svoje strane takodje ( Smile ), tako da je 'spontano' doslo do flertovanja  Smile videli smo se par puta i van radnog vremena, na picu.
bio je jako dobar u svom poslu, hvaljen od kolega, ma zvezda firme, tako da mi je taj oreol oko njega nesumnjivo prijao, tj. njegova paznja, nazovite to kako hocete  Smile
sve u svemu, napustila sam taj posao pre nego sto se nesto izmedju nas desilo... sve je ostalo na kao bajagi drugarskom odnosu i njegovim pokusajuma da zavrsimo u krevetu
epilog: videli smo se jos par puta, ali mi uopste vise nije bio interesantan  Smile ali nimalo  Smile
naravoucenije- shef je shef  Smile a simpatisanje nekoga je nesto sasvim drugo  Smile

p.s. nedugo nakon toga sam napustila i momka kojim nisam bila zadovoljna, ali to je vec neka druga prica  Smile
« Poslednja izmena: 31. Jul 2007, 18:49:19 od machakz »
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Kul fraza na latinskom! :)

Zodijak
Pol
Poruke 10007
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
Imamo mi vremena
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
onda procitajte Beskrajnu pricu  Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Avg 2025, 05:51:40
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.