Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: STA BISTE UZELI?  (Pročitano 5281 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Ti nas popalio, kao kupujes ektra kvalitetan telefon, pa se sad nesto ucutao.  Smile Ajde pricaj ste je bilo i reci naravno sto mene najvise zanima, jesi video S55 i kako ti se cini?
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 468
Ma tu sam    Ne bezim ja od sudbine  Smile  Smile . Mislim da cu ipak uzeti a300 (samsung), posto sam se jako popalio na telefone sa preklopnikom, nekako su mi "elegantni" i iskreno, najlepsi. Sad se malo-po-malo raspitujem sta ima taj fon, da li se kvari, da li mogu uzeti neki slican po istoj ceni. Jos se razmisljam i za ericsson t68... Da li neko moze da mi kaze nesto vise o ovim telefonima konkretno. Procitao sam oba testa na telfon.net i cekam da mi webmaster (zoki valjda Smiley)odgovori sta on misli o ovim telefonima.
Sto se tice simensa, video sam ga na gsm-areni, ali mi se ne svidja nesto preterano Smiley Sta mogu, BH, iskren sam, a to je najvaznije... Jednostavno mi se ne dopada taj simensov dizajn. Funkcije jesu na zaista zavidnom nivou, kao i cena koja je ipak za tu klasi minimalna. Nisam stigao prosle nedelje da odem do roaming-a, ali mislim da cu prosetati ove da bi pogledao ovaj simens.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Ma uzmi ti sta zelis, naravno da treba da uzmes sta ti se svidja. Predlog sam ti dao da odes da pogleda S55 zato sto se meni recimo C55 nije nesto preterano svideo na slici, da da dobro si procitao, nije mi se svideo siemens, ali zato kada sam ga video uzivo, odusevio sam se. S55 nisam jos video uzivo tako da nemogu da kazem, ali sam skoro siguran da siemens nesme sebi da dozvoli takav luksuz da jedan tako mocan telefon ima los dizajn.
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 468
pa naravno... sve je ok. znas dobro da ja cenim tvoje misljenje, pa sam zato tebe i pitao prvog  Smile  javim ti kada vidim s55  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950

jedan od screensaver-a na novom siemens-u s55
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 468
uuuuu mnogo je dobar Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Pa onda lepo, pare u dzep i pravac roaming Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 468
evo ja se ponovio... Smiley konacno sam uzeo novi telefon, a to je Samsung a 300. Trenutno je na formiranju baterije, pa nisam jos "osetio sve blagodeti" ovog telefona, ali mogu reci, za sada, da je prelep, i da je jedina mana koju sam za sada nasao da NEMA igrice, sto mi i nije vazno... pisacu opsirnije kada ga malo bolje "upoznam"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: razlika
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.