Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: STA BISTE UZELI?  (Pročitano 5293 puta)
17. Nov 2002, 13:46:28
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 468
Da dobijete recimo na loto-u 100 'iljada demona... i sada hocete da deo utrosite na svoj tel koji bi kostao oko 600dem(=300eura), STA BISTE UZELI ?

Salim se naravno... ovo za loto. Imam priliku da kompenzujem nesto za telefon u protivrvrednosti od 600dema, pa se viseumim sta da uzmem. Razmisljao sam izmedju:
...
Ericcson t68i
Samsnug A300 (A200-bolji)
Motorola V66
...
Sta mislite koliko je "zdravo" imati tel sa preklopnikom?
Koji biste mi Vi telefon preporucili ?

hvala na pomoci
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Ako mene pitas, verovatno vec znas odgovor Smile mada ako bas moras da biras jedan od ova tri telefona, onda bih ti rekao sledece.

Odmah u startu bih ti toplo preporucio da MOTOROLU izbacis sa ovog spiska.
Ericsson T68i sam ja kada se pojavio gledao kao neko cudo, nesto neverovanto dobro, kvalitetno i nesto sto je savrsensto. Posle odredjenog vremena shvatio sam da on ustvari uopste nije tako savrsen kao sto sam mislio. Njegova glavna prednost kojom je toliki napravio boom na svetskom trzistu je to sto je to prvi telefon sa color display-om i to je otprilike njegova najveca prednost. Nekazem da nije kvalitetan telefon. Jeste i to dosta je kvalitetan, ali nazalost nema on mnogo stvari kojima bi mogao da se pohvali kao mnogo kvalitetno uradjenim. Cak i taj display je valjda 256 boja sto sada vec predstavlja neki skoro standard, a neki su otisli i mnogo dalje, pre svega mislim na nokiu 7650 i siemens sl55 za koji se jos ne zna ali se predpostavlja da ce imati jos kvalitetniji i to dosta display od 7650. Ostalo sve je kao i kod svoh ericsson-a., spor software i tako dalje. Znaci dobar je telefon, ali je po meni mnoko skup, a i sada ima dosta boljih od njega, mada ako ga kupis verovatno se neces pokajati.

O sasmungu ne znam skoro nista, jer nekako nikako nisam se susretao sa njima. Ono sto mogu da kazem je samo da bukvalno svi koji su mi nesto pricali i samsungu, pricali su samo pozitivne stvari tako da sam ja iako ih nisam koristio stekao lepo misljenje o njima.

E sada, ako dolaze u obzir i drugi telefoni, onda vec znas sta cu ti reci Smile

Ne, ozbiljno, ako zelis da kupis stvarno kvalitetan telefon, mozes da potrosis i malo manje pare od 600 DM, onda bih ti toplo preporucio sledece modele:

-SIEMENS ME45, ja ga imam i telefon je MNOGO DOBAR, prvi put da imam telefon, a da uopste nepratim oglase i ne zanima me bar ne sto se kupovine tice sta se desava i sta je dostupno jer sam super zadovoljan sa ovim telefonom.

-SIEMENS S45 ista stvar, samo drugacije kuciste

-nj.k.v.SIEMENS SL45i - ovo je telefon koji jeste malo vec zastareo po trenutku kada je poceo da se proizvodi ali je zato po meni i dalje jedan od najboljih telefona, tako da ti njega preporucujem bez ikakvog dvoumljenja i ako njega uzmes neces SIGURNO pogresiti.

-NOKIA 6310 eto da stavim i jednu nokiu tek da neispadne da sam pristrasan Smile Imao sam 6210 i stvarno je bas kvalitetan telefon. 6310 je njen naslednik i samo je poboljsan tako da je stvarn oodlican telefon.

Najbolja stvar bi medjutim bila da lepo dodjes u Beograd, posto neverujem da se u NS jos pojavio i da vidis S55 koji je tek izasao i pojavio se za sada koliko ja znam u ROAMINGU jer bi to po svim najavama trebao da bude jedan vanzemaljski telefon i ako te neodbije njegova cena koja sam da budem iskren ocekivao da ce biti mnogo visa, telefon ce te ubiti u pojam koliko je strasan. Mislim da mu je cena negde oko 21000 dinara.
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
1, 6310i
2. sl45i
3. t100
4. t68i
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Stvarno mislis da je 6310 bolji od sl45i? Ozbiljno te pitam?
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Da.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 468
hvala vam ljudi, na odzivu Smiley vec sam navikao da sa vama dvojicom raspravljam o telefonima  Smile  ja bih ipak najradije uzeo t100, ali mislim da on prebacuje cifru od 400eurica, a to je ipak previse... u stvari, cale mi se nalozio na t68, i ono, ja mislio stvarno telefon bruka. iskreno nikada ga nisam koristio, ali sam zato imao cast da upalim t100 i da se userem koliko je teleofn mocan. Ekran  tri moja prsta (po sirini Smiley) i jos u boji i jako lepo sve to izgleda...
BH, ne bih da zakeram simensu sl45, ali malo sam se igrao sa sl42 ,a to je slicno (sa naravno podosta razlika), i nije mi se bas dopao. Znas kao ono sa j5, jednostavno nisam odusevljen, a ni ono svetlo mi se ne svidja, mada se diode mogu menjati. Ima roaming radnja u ns. E super, bas cu da odem da pogleda s55, kakav je? Sta ima ?
SF, sta mislis koja manja nokijica dolazi po tebi u obzir?

jos jednom- hvala vam
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
@Serbian Fighter

OK, zanima me, ali stvarno, nije foliranje, zasto mislis da je bolja? Ako neracunas recimo bluetooth, koji jeste mocna stvar ali opet stvar koja sama po sebi nista ne znaci, sta je to sto je bolje na 6310? Pitam te ovo zato sto je 6210 jedna od retkih nokia koju ja smatram za stvarno ozbiljno odradjen telefon i na kome nije bilo vazno samo da budu neki dijamantski dugmici, platinasto kuciste i da sve to sija sto vise, nego je stvarno bas kvalitetno odradjen telefon, naravno ako neracunamo signal sa kojim sam ja imao problema ali koji si ti rekao da nije takav, pa da se sada oko toga opet ne objasnjavamo. 6310 sam video u radnji samo uzivo i primetio sam da je JOS VECI od 6210, da budem precizniji siri, sto mu nikako neide u prilog, jer je 6210 cak i u svoje vreme bio vec prevelik telefon. Ostalo nista ne znam o tom telefonu osim da ako je stvarno naslednik 6210, trebao bi biti jako dobar i kvalitetan, mada ako mene pitas nikako kvalitetniji od SL45i. Takodje me zanima koja je razlika izmedju 6310 i 6310i i kako se krecu sada cene ovih telefona kod nas naravno?

@Vlada_85

Nema problema sto ti se nesvidja SL45 koji ti aj predlazem. Svako ima pravo na svoje misljenje. Ja sam ti samo rekao sta bih ti ja preporucio a naravno ti si taj koji odlucuje i vadi pare iz dzepa tako da ti i donosis definitivnu odluku.

Samo ono sto moram da ti skrenem paznju to je da razlika izmedju SL42 i SL45 UOPSTE nije tako mala kao sto ti mislis. Po meni glavna razlika je u tome sto SL42 NEMA java-u tako da nemoze raditi nista sto ima veze sa njom, a to je veruj JAKO MNOGO i dovoljno je samo da odes na neki sajt i pogledas kakvi sve java middileti postoje za SL45i i bice ti sve jasno. Medjutim i pored toga ja imam izuzetno misljenje i o SL42 kao oslabljenoj verziji sl45 tako da ako ti se sl42 nesvidja, onda je mozda stvarno bolje da ni nerazmisljas o sl45i.

Inace t-100 bi trebao stvarno biti vrhunski telefon, mada kazem ti ja sa samsunzima nisam imao nesto mnogo kontakta tako da znam samo da su ih ljudi koji su radili sa njima dosta hvalili.

Medjutim ako sve ovo ostavis po strani, mislim da ako samo imas pare, abtalis lepo sve ovo i odes ODMAH i kupis S55, jer je to telefon vanzemaljac. Po svim najavama, slikama koje sam video i teknickim karakteristikama, telefon je bomba. Cak mu je i cena dosta niza nego sto sam ja ocekivao. Ja sam ocekivao da nema sanse imajuci u visu sta sve pruza, da kosta manje od 600-700 EU, kad ono on kosta oko 350 EU sto je stvarno sasvim OK cena, cak i sumnjivo niska imajuci u vidu da se telefon tek pojavio i da mu je svetska premijera bila pre desetak dana. Ako odes do roaming-a da ga vidis, obavezno da nam napises sta mislis i kako ti se svideo posto ja nikako da odem da ga vidim uzivo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 468
vazi... javim ti, a ja dobro znam koja je razlika izmedju sl42 i sl45, a to sam i napisao ("podosta razlika")...
ne znam, nekako su mi samsungovi telefoni definitivno najlepsi.
aj' BH, ako si upucen u cene da mi kazes sta moze da se uzme do 200eura, pitam za jednu drugaricu. btw, nijedna nokija joj se ne svidja Smiley, tvoj tip zene. Prednost daje telefonima sa preklopnikom, valjda sam je ja "napalio"  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Pa siemens je napravio samo jedan telefon sa prekolpnikom i nadam se da im se takvi incidenti vise nece desavati jer ja nevolim nikako telefone sa preklopnikom, a to je cl50 mada sam cuo da je samo to verzija za Azijsko trziste i meni se taj telefon nesvidja.

Od ostalih sa preklopnikom, jedino neke motorole ili samsung-e ali opet motorole nevolim , a o samsung-zima malo znam. Mislim da ima onaj, valjda a100 i mislim da ulazi u tu cenu. Od siemens-a do 200 EU moze da kupi ako se malo potrudi ME45 i S45 koji su obadva odlicni telefoni, ali nemajo preklopnik.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Pa siemens je napravio samo jedan telefon sa prekolpnikom i nadam se da im se takvi incidenti vise nece desavati jer ja nevolim nikako telefone sa preklopnikom, a to je cl50 mada sam cuo da je samo to verzija za Azijsko trziste i meni se taj telefon nesvidja.

Od ostalih sa preklopnikom, jedino neke motorole ili samsung-e ali opet motorole nevolim , a o samsung-zima malo znam. Mislim da ima onaj, valjda a100 i mislim da ulazi u tu cenu. Od siemens-a do 200 EU moze da kupi ako se malo potrudi ME45 i S45 koji su obadva odlicni telefoni, ali nemajo preklopnik.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: razlika
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.