Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 09:29:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Šta bi vi uradili?  (Pročitano 19303 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.11
Citat
Taj koji bije tolike pare..naci ce neku ribetinu sa ogromnim sifonima da mu sluzi za pojebati kad dodje s' posla a ne mladu karijeristkinju.
Ili isto neku koja ima pare(ili po mogucstvu i sifone i pare  Smile ). Znas kako se kaze: "Para na paru ide."  Smile

Postoje ljudi koji vise u takvim situacijama idu srcem a postoje ljudi koji vise idu pamecu. Cak sam kroz zivot vise video onih koji idu srcem, a nema nista lose ni u jednom ni u drugom jer svako juri ono sto mu odgovara. A ne znam, vec rekoh na onoj temi da ne vidim korist u tome da imate nekoga koga zaista volite i on voli vas a da taj ima fino placen posao. A i mislim, dzaba mu posao i sto moze da vam pruzi komfor ako se vi ne volite i slazete...
« Poslednja izmena: 15. Jul 2011, 18:35:50 od marko 284 »
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Citat
Postoje ljudi koji vise u takvim situacijama idu srcem a postoje ljudi koji vise idu pamecu.

Nemoj da pričaš Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.122
Ja sam odmah rekla da bih odabrala drugog..pa makar i zažalila kasnije.
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.112
mob
Samsung 111111
Citat
Postoje ljudi koji vise u takvim situacijama idu srcem a postoje ljudi koji vise idu pamecu.

Postoje..Ja sam od onih sto se vode inatom  Smile
Tesko mi da zivim,zao mi da umrem  Smile

Citat
dzaba mu posao i sto moze da vam pruzi komfor ako se vi ne volite i slazete...

Pruziti "Komfor" .. dobro bre ljudi  Smile sta GA vam to znaci  Smile
Prosecan normalan muskarac moze da GA vam pruzi taj komfor  Smile
Al' kad bi komfor bio dovoljan.

« Poslednja izmena: 15. Jul 2011, 22:20:56 od jasikasi »
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
definisi - komfor...

Bezbriznost, osecaj pripadanja, bez cimanja i glavobolja, igrica, lagodan zivot bez trzavica, ono kad znas da te neko voli i ti nekoga volis i imate sve sto vam je potrebno i naravno materijalno ste stabilni  Smile
« Poslednja izmena: 15. Jul 2011, 22:36:00 od MunkaZe »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.14
mob
I-mate 30 Pro
Kazi bre lepo...ne zelim i necu da radim.... Smile

Sta pakujes u oblande.... Smile

I ja isto tako mislim... Smile

Ima samo jedna mala razlika... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Nokia 
Smile
Sorry mali ali ne verujem u neukaljanu vechitu nometervat ljubav... Ipak sam odrastao...
Jedina bezulsovna ljubav e izmedju roditelja i dece, za sve ostalo potoji neka rachunica...

To i dalje nema nikakve veze sa onim sto sam ja konstatovala  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
najbolje je biti mladunce bogatih roditelja...

kako rekose...sreca je u tri stvari...lijepoj zeni, gitari i bogatom tati....

ja bih samo korigovala malo ovo prvo...u potentnom , vrijednom i sa puno duse muskarcu...a ovo...moze isto...

i onda, igramo se do ludila... Smile

salim se.

manje- vise.

mislim, mozemo da kalkulisemo koliko god, i da smo pametni solidno...ali, samo nemojmo biti totalno naivni, pa da ne racunamo na to da procenat da se zajebemo u izboru...nikada nije toliko mali.
koju god varijantu u ovom slucaju da covjek- zena izabere.
kojom god logikom ili odsustvom iste da se vodi.

licno,
odnose sa muskarcima...u kojem god hocu smislu...pocev i od onih prijateljskih- a imam solidan broj muskih poznanstava i prijateljstava...uvijek moraju biti obojeni emocijom.
i to je citava lepeza osjecaja...

jer, nemojte da se uvrijedite ( mislim, na muske clanove ovdje)...da se vodim samo i iskljucvo razumom, hladnom logikom i interesom...muskarac bi eventualno mogao da mi bude...bastovan, recimo.

koliko? aha...
i tako...rije mi po basti, krese ono cvijece...dobar dan- dobar dan...'oce li taj pupoljak?
oce, gazdarice...samo sto nije...sunce ce sad da ga takne....sa ove strane Smile

i tesko da bi mi se i jedan muskarac primakao...osim sopstvenog oca.
i sina.
a i sa njima je to kompleksan odnos.

jer, zdravim razumom i hladnom logikom...uglavnom me nerviraju, imaju nerazumljive i iritantne navike, cesto mi vise smetaju u necemu- nego li sto mi pomazu, pa cak i kada mi se kroz odnos prijateljstva postavljaju previse zastitnicki... bogme...znaju biti neki i ruzni, dlakavi, sakrije se svasta iza jednog muskarca, pa i svinja...i toliko nekad akcentuju taj polni organ...da je prosto steta sto nisam dovoljno evoluirala...pa da platim...pa on skine gace kojim prijeti u sve 16...i ja da mogu da kazem; " a ne, prijatelju...ne moze tako...razumijem da svaki ciganin najljepse prica o svome konju...ali ti imas problem sa percepcijom..."

i mislim da ne bih uzela pare natrag.

ali...onda su tu osjecaji, citava lepeza njih...neke se ticu donjeg stomaka, neke srca, a neke i mozga...je l'...desi se i to...
pa potrebe, pa nagoni...pa osjecaj pripadanja...pa biologija, pa hemija...
pa milion i jedna stvar.
a najvaznija je...sto sam samo zena.
i negdje...negdje...moj identitet potvrdjen je i kroz odnose sa njima.
potrebni su mi.

i tako.

volim ta nesretna...mala stvorenja Smile

Smile
« Poslednja izmena: 15. Jul 2011, 23:51:12 od sesircic »
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Što će reći da ti ne biraš razumom?
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
dje si Tepice, jagnje moje sareno? Smile

IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 09:29:46
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.