Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 20:46:52
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Šta bi vi uradili?  (Pročitano 19359 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
HTC One
Citat
Jer ocigledno, s' obzirom na teznje u zivotu, ne mogu imati isti mentalni sklop

Sasvim je moguce da ljudi imaju isti mentalni sklop, ali druge prioritete... odnosno, ja sada bez obzira na moj mentalni sklop mogu da odlucim da rintam 16h dnevno zarad nekog cilja, ili da ne radim uopste zarad odlaska na pecanje. To je stvar izbora koji nam se nudi, ne mentaliteta. Ne treba mentalitet dozivljavati kao nesto u potpunosti i do tancina predestinirano, jer on onda nema svrhe.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Nokia krntija
Ne, ne bih gradila porodicu sa mesarem iz Maksija. Eto jednostavnog odgovora, baš zato što je moja ambicija daleko veća od toga, a za skladan odnos potreban mi je neko ko će tu ambiciju razumeti.

Šta bi s ovim  Smile

Uvek bi izabrala onog koji me zasmejava i sa kim se osećam fantastično, ko me privlači i izaziva na svaki mogući način... Jebe mi se koliko i šta zarađuje, važno mi je samo da nije lenčuga, lezilebović i da nije glupander, ostalo sve može, ionako ću ja uskoro da zarađujem milione pa to nije tako ni bitno.  Smile

IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 5.0
To je to, samo što je u prvom citatu kriterijum malo pooštren.  Smile

Moj problem je što pričam sve to teoretski, jer pored sebe imam nekog ko me podržava u mojim ambicijama, ko je obrazovan i vredan i ko je sve to što piše u drugom citatu.

E sad, ima i pametnih ljudi na pozicijama kao što su mesar, taksista i ostali ne baš popularni. Fini, obrazovani ljudi koji nisu imali sreće u pronalasku pravog posla za sebe. Oni su drugačija kategorija. Kao što ima i formalno obrazovanih idiota, potpunih kretena. Zato je malo nezahvalno tako vagati, suviše je plastično. A što se mog izbora tiče, odavno sam rekla da sam snob kad su te stvari u pitanju, te da od svog partnera očekujem obrazovanje (i formalno i neformalno), jer ni sama ne nudim ništa manje od toga. To mi je bitnija stavka nego sam novac, koji u današnje vreme svaka budala bez obraza i srama može da nakupi.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Nokia krntija
A šta ako je on obrazovani mesar? Završio čovek faks, al jebi ga ne može da nađe posao u struci.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Emocije jesu neracionalne, ali čovek koji se u životu vodi samo svojim emocijama nije razuman čovek. Smile
Ne samo kada su m/ž odnosi u pitanju, nego baš sva životna polja.

Ne, ne bih gradila porodicu sa mesarem iz Maksija. Eto jednostavnog odgovora, baš zato što je moja ambicija daleko veća od toga, a za skladan odnos potreban mi je neko ko će tu ambiciju razumeti.

Znači ti bi pored sebe u braku volela da imaš čoveka koji je ambiciozniji od tebe, nikako drugačije?

Citat: Marko
Sa druge strane imate nekoga ko vam se mozda vise svidja ali je pitanje da li je postojan, da li uopste ima osobine ovoga gornjeg, da li je neko sa kime imate buducnost kada je rec o braku, za koji se takve stvari itekako gledaju.

Reći ću kako bih ja uradio. Primera radi, ne pokazujem nikakvu ambiciju ni prema čemu, nemam nikakvu budućnost odnosno, ne trudim se da je imam. Ali - kada dođe brak ili, pak, doba već neke ozbiljnije i veze, svakako ne bih bio više lezilebović jer se, zapravo, radi i o osobi koju volim, osobi koja mene treba i osobi koja, na neki način, zavisi i od mene. Da i dalje budem ono što sam nekada bio, svakako ne bih mogao da dozvolim, pre svega prema osobi koja me najviše treba.
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows 7
Browser
MSIE8.0
Zasto mislis da bih bila sa nekim ko ne moze da mi uzvrati istom merom i istim osecanjima i odakle ti ideja da bi takva veza uopste potrajala duze a pritom bila funkcionalna?

U danasnjem svetu, veze su sve krace i sve vise beznacajnije. Cast izuzecima, ali posmatrajuci na primer americku ne-kulturu ovde je svedeno na sex, nema osecanja, because feelings are for pussies Smile
Funkcionalna veza je kada nema veze

Kakve ja veze imam sa Amerikom?
Ne mislim i dalje da su ljudi potpuno zastranili i da su potpuno postali operisani od bilo kog osecaja i da su danas ljudi koji traze emotivnu vezu a ne samo seks retkost...Prosto, nismo toliko ugazili u dekadenciju. Smile
Pa nemas ti, ali zivis u takvom okruzenju, to jest svakim danom sve slicnijim kao ovim u kojem ja zivim jer Srbija postaje karbon kopija Amerike.
Ne znam Osma, nesto ne vidim preterano mnogo emotivnih (osim naravno tinejdzera koji histerisu dole po psihologiji) Ljudi nisu potpuno ali bilizimo se 80% ako ne i vise.  Mada slazem se sa tobom, mozes da budes sa osobom u vezi samo ako osecas nesto prema toj osobi, doduse dok ne nadjes takvu osobu u medjuvremenu moras da upotrebis druge opcije
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.112
Izlišno je reći da nismo svi isti. Neko je lišen razuma, neko emocija, većina je negde u sredini, pa povremeno gravitira ka jednoj ili drugoj krajnosti, već u zavisnosti od okolnosti.
Ista osoba koja se jednom povede za zdravim razumom, već u sledećoj prilici može poslušati emocije.
Ne smatram lošim izbor dobrog, stabilnog čoveka koji pruža sigurnost u svakom smislu, kao što ne smatram ni herojskm izbor nekoga za kim nam "srce zaigra", a sa kim je sve neizvesno.
Svako bira ono što je za tu osobu u tom trenutku najprijemčivije, pa čak i kad posmatračima sa strane taj izbor deluje nelogičnim, on je zapravo vro logičan.
Ne biramo uvek ono što je dobro za nas, već onošto nam zapravo treba. To je nepogrešivi instikt koji nas gura i u prave i u pogrešne veze jer sve što nam se dešava zapravo i treba da nam se desi, da bismo nešto naučili, shvatili, razvili sebe.
Rizik uvek postoji. Najpristojnija osoba može očas posla da se "okrene" i pretvori se u naš životni promašaj, kao što i najbesprizorniji lik očas posla može postati naša najveća sreća.
Činjenica je da živimo u zabludi i sa potrebom sigurnosti, koja je zapravo lažna jer nikoga ne poznajemo toliko dobro da možemo znati šta od te osobe možemo očekivati.Vrlo često iznenadimo i sami sebe, a kako ne bi drugi ljudi?!

Kada kažemo da nas ka nekome "vuče srce", to otprlike znači da nas naš unutrašnji kompas, instikt usmerava ka nekome ko može da bude propast ili sreća, ili ništa od toga...ali da je to izazov koji nam treba.
« Poslednja izmena: 13. Jul 2011, 19:04:21 od Brana.M »
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 5.0
A šta ako je on obrazovani mesar? Završio čovek faks, al jebi ga ne može da nađe posao u struci.
Pa baš zato ti i kažem da je nezahvalno tako vagati, jer ima obrazovanih mesara, a i neobrazovanih seljačina među ovim što su kao ''obrazovani''. Rasprava o takvim kriterijumima nije prenosiva na realan život, jer nikad pred sobom nemaš ''obrazovanog mesara'', već živog čoveka sa svim svojim osobinama i svemu onome što ga čini, jebemmiša, čovekom.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.112
mob
Nokia 
Zasto mislis da bih bila sa nekim ko ne moze da mi uzvrati istom merom i istim osecanjima i odakle ti ideja da bi takva veza uopste potrajala duze a pritom bila funkcionalna?

U danasnjem svetu, veze su sve krace i sve vise beznacajnije. Cast izuzecima, ali posmatrajuci na primer americku ne-kulturu ovde je svedeno na sex, nema osecanja, because feelings are for pussies Smile
Funkcionalna veza je kada nema veze

Kakve ja veze imam sa Amerikom?
Ne mislim i dalje da su ljudi potpuno zastranili i da su potpuno postali operisani od bilo kog osecaja i da su danas ljudi koji traze emotivnu vezu a ne samo seks retkost...Prosto, nismo toliko ugazili u dekadenciju. Smile
Pa nemas ti, ali zivis u takvom okruzenju, to jest svakim danom sve slicnijim kao ovim u kojem ja zivim jer Srbija postaje karbon kopija Amerike.
Ne znam Osma, nesto ne vidim preterano mnogo emotivnih (osim naravno tinejdzera koji histerisu dole po psihologiji) Ljudi nisu potpuno ali bilizimo se 80% ako ne i vise.  Mada slazem se sa tobom, mozes da budes sa osobom u vezi samo ako osecas nesto prema toj osobi, doduse dok ne nadjes takvu osobu u medjuvremenu moras da upotrebis druge opcije

Preterujes, nije sve tako crno.
A za druge opcije, radije bih bila sama nego sa bilo kim i zadovoljavala se parcicima - nema niceg loseg u tome biti sam, a biti sa bilo kim je smor nevidjeni.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.11
Reći ću kako bih ja uradio. Primera radi, ne pokazujem nikakvu ambiciju ni prema čemu, nemam nikakvu budućnost odnosno, ne trudim se da je imam. Ali - kada dođe brak ili, pak, doba već neke ozbiljnije i veze, svakako ne bih bio više lezilebović jer se, zapravo, radi i o osobi koju volim, osobi koja mene treba i osobi koja, na neki način, zavisi i od mene. Da i dalje budem ono što sam nekada bio, svakako ne bih mogao da dozvolim, pre svega prema osobi koja me najviše treba.
Imam drugara mojih godina. Nema neko formalno obrazovanje(SSS), ima fin posao(osrednji, nista onako specijalno ali dobar) i nije neko ko izbegava obaveze tj. vredan je na istom, lep momak, dobar i zabavan. Nazalost po njega kao malo dete je za neke stvari(i ja i svi smo poneki put ali on je bas-bas), ima poneki put ispade, nekad je dosta emocionalno nestabilan, a ume da popije dosta. To dosta devojaka koja zele nesto ozbiljno odbija pa obicno privlaci klinkice(dosta mladje devojke koje uglavnom zele samo zabavu). Da se ozeni, verovatno bi se i on uozbiljio, ali slika koju odaje nije bas povoljna kada ga pogleda neka koja zeli nesto vise od usputne zabave. Razlog je upravo ta sigurnost, a to u njemu ne vide.

Htedoh reci, mora se neki put paziti sta se radi i moramo se menjati(u smislu postati sigurniji i ozbiljniji) ukoliko zelimo da na nas gledaju sa nekom sigurnoscu i da bi u nama videli nekoga ko moze da im pruzi to. A svaka razumna zena ce gledati to kada je rec o ozbiljnim vezama gde se tezi necemu visem.
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 20:46:52
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.086 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.