Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 22:53:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Šta bi vi uradili?  (Pročitano 19321 puta)
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.14
mob
I-mate 30 Pro

Ja jednostavno ne mogu da volim nekog koga ne postujem

IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.11
Ne znam, možda je bila ovakva tema, mrzi me da tražim...

Podstaknut slučajem iz svoje okoline (jedna drugarica i poznanik) reših da vas, žene, priupitam za mišljenje... čisto iz razonode. Zato i otvaram temu ovde, umesto na psihologiji.

Dakle, zamislite imate dečka. Sa njim ste određeno vreme već u vezi. Dobro, pola vas i ne mora da zamišlja Smile

Ok, znači imate dečka... dečka koji je, da kažem, optimalan. Skoro pa idealan. Koji je dobra, vredna, ambiciozna, pristojna, obrazovana osoba i koji pritom dobro izgleda. Neko sa kime vam je lepo. Sa kojim je vaša budućnost, sa materijalne strane, faktički osigurana i sa kojim ne morate da brinete da ćete prolaziti kroz bilo kakve finansijske turbulencije. Koji će vam omogućiti većinu stvari o kojima maštate. Koga cenite i poštujete, kojem se divite pa čak i na neki način volite.

Sa druge strane, tu je neko drugi... neko ko je odavno predmet vaši čežnji i fantazija. Neko čiji vas šarm topi, koga obožavate da slušate, ko vas razume kao niko drugi, ko vas zasmejava...  neko koga vidite pored sebe kada subotom ujutru idete u supermarket ili na pijacu po bakaluk. Neko koga zaista, odistinski, ludo volite.

Ali, budućnost sa njim nije tako izvesna i sigurna. Čak šta više, pod znakom je pitanja.

I sad moje pitanje vama - jeste li, zarad te ljubavi, spremne da se odreknete komfora i počnete da živite iz dana u dan i obrnuto?
Odmah da ti kazem, podseca na Anu Karenjinu. I odmah da ti kazem iz iskustva, ako znas ovog drugog decka, kazi mu da verovatno gubi vreme...

Ja sam uvek za ljubav, ali nazalost imao sam jedan primer svega ovoga sto si opisao(manje-vise istovetni). Zavrsilo se tako sto je ova pred udajom za ovog prvog uprkos pricama kako voli ovog drugog a ovaj drugi neko ko je bio i ostao da cezne za njom. Bilo je previse turbulencije i previse svega, bilo je lepo ali nije izdrzalo.

Mada, ko zna? Mozda oni izdrze. Ali cim to ne pocne kako treba tesko da ce krenuti u pravom smeru. Osim toga, tesko ce se ta odluciti da iz sigurne varijante ode u nesigurnu...
« Poslednja izmena: 12. Jul 2011, 22:05:16 od marko 284 »
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.112
mob
Nokia krntija
U svojoj odluci nisam se rukovodila novcem (mozda je trebalo jer tebe taj faktor i zanima zar ne  Smile)

Pa da  Smile

Ja jednostavno ne mogu da volim nekog koga ne postujem - ti navede da to postoji

I šta sad, ne razumem? Mesara ne bi mogla da poštuješ?  Smile

Nego, bwe, da te pitam, ako je odavno predmet ceznji i fantazija drugi frajer, majku mu, sto ga "ne obradi"? Smile

Pojma nemam, nije moj poso  Smile Oni su se davno upoznali i više puta izlazili, proveli dosta vremena zajedno, ali se iz nekog razloga nikad nisu zvanično smuvali. I oduvek je to visilo u vazduhu i imao si utisak "evo sad će, samo što nije" al kurac... šta se tu isprečilo, zaista ne znam.

I onda on ode na Aljasku, ona u međuvremenu upozna drugog, on se vrati i vidi da je vrag odneo šalu i onda proba i ispuši. I evo, sad je u planu veridba sa ovim dobrostojećim. Tatin sin, tata ima biznis, on počeo da radi sa tatom i eto. I ubeđen sam da je upravo to tas koji je prevagnuo... sa njim je sigurna.

Inače, mišljenja sam da bi većina žena učinila isto i u datoj situaciji krenula trbuhom za kruhom. Naravno, čast izuzecima i lepo je videti (ako su zaista iskrene) da ih ima, al mislim da bi, kada taj trenutak u kojem rešavaš svoju sudbinu dođe i kad je vreme da se suočiš sa stvarnošću, većina ipak uradila isto što i drugarica.

Realnost jebi ga.
« Poslednja izmena: 13. Jul 2011, 00:56:35 od bookee »
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.112
mob
Nokia 
Nikad ne bih ni bila sa nekim duze u vezi (okej, iz ove vizure sada, ne znam sta ce da mi se desi za par godina po tom pitanju), a da ne ispunjava neke kriterijume ovog drugog... Ne bih mogla da budem sa nekim koga ne volim ludacki  Smile

Prosto ne mogu da zamislim tu situaciju jer ne znam ni kako bih mogla da budem sa nekim prema kome ne gajim intenzivna osecanja  Smile
« Poslednja izmena: 13. Jul 2011, 01:04:05 od osma_putnica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
Nikad ne bih ni bila sa nekim duze u vezi (okej, iz ove vizure sada, ne znam sta ce da mi se desi za par godina po tom pitanju), a da ne ispunjava neke kriterijume ovog drugog... Ne bih mogla da budem sa nekim koga ne volim ludacki Smile
Sta ces da radis ako on tebe voli ludacki?  E brate ja te ne volim, a ti idi uzmi stoljpi i kr u vugla  Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
LG Nexus 5
Jebes pare, zivimo u svetu ljubavi.

Cim dodju finansijski problemi, kako se samo ta ljubav istopi. Koja ono bese glavna stavka oko koje se partneri prvo posvadjaju? Svako treba da bira sta je bolje.

Citat
Inače, mišljenja sam da bi većina žena učinila isto i u datoj situaciji krenula trbuhom za kruhom. Naravno, čast izuzecima i lepo je videti (ako su zaista iskrene) da ih ima, al mislim da bi, kada taj trenutak u kojem rešavaš svoju sudbinu dođe i kad je vreme da se suočiš sa stvarnošću, većina ipak uradila isto što i drugarica.

Naravno da bi. Ako napravis anketu, svi ce izabrati opciju broj dva. Ali realnost je nesto drugo.

A koliko vidim iz prvog posta, ovaj imucniji nije nju navatavao na bebu ili neke fore, dobar, pazljiv, verovatno je odlucilo sve to, potpomognuto stabilnim kapitalom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
HTC One
Prosto ne mogu da zamislim tu situaciju jer ne znam ni kako bih mogla da budem sa nekim prema kome ne gajim intenzivna osecanja  Smile

Mozda kad bi iskocio iz kada, iza paravana?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.112
mob
Nokia 
Zasto mislis da bih bila sa nekim ko ne moze da mi uzvrati istom merom i istim osecanjima i odakle ti ideja da bi takva veza uopste potrajala duze a pritom bila funkcionalna?  Smile

Prosto ne mogu da zamislim tu situaciju jer ne znam ni kako bih mogla da budem sa nekim prema kome ne gajim intenzivna osecanja  Smile

Mozda kad bi iskocio iz kada, iza paravana?  Smile

Ne kapiram?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
mob
Nokia 6630, valjda
Jbte booki pa ja sam sve pogodio  Smile

Javi za par meseci da li je i ostatak moje psihoanalize isti: mislim, dobrostijeceg drzi a kreshe se sa probisvetom koga voli...
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9046
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
mob
Alcatel One Touch
Jbte booki pa ja sam sve pogodio  Smile

Javi za par meseci da li je i ostatak moje psihoanalize isti: mislim, dobrostijeceg drzi a kreshe se sa probisvetom koga voli...
  Znači,rvaku... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 22:53:12
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.