Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 39 40 42 43 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Šta ako ne pronađete princa na belom konju?  (Pročitano 38450 puta)
Ucesnik diskusija

Mind the cat

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 183
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Pa ako je istina da u Srbiji ima vise zenskih nego muskih ,neke ce statisticki ostati bez princa .

Da znas samo kako su nasi frajeri razmazeni i to sve zbog tog omjera, vecina je u fazonu sto bih se ja oko nje lomio i trudio kad onih ostalih 5 trci za mnom i hrani mi ego, pa nije ni ona kraljica. A i inace, u Srbiji su zene opasne i sve ce uciniti da smotaju odabrani plen, pogotovo ako je dobrostojeci, nista ih nije sramota. Jedna je spavala liku ispred vrata dok je nije ozenio, frajer video vise nema kud . Smile

Pa što bre Lolo tako... pa nisu baš naši dečaci tako razmaženi. Upropasti ih načisto! Pre bih rekla da im treba malo više vremena da priđu devojci koja im se sviđa, ako uopšte i naprave prvi korak! Devojke su generalno toliko "napucane" da prvo ne možeš ni da im proceniš godine, a drugo deluju kao "wrestling team" pred ulazak u ring! Taj stav "ja sam jaka riba" drži ljude na odstojanju. Što bi joj neko prišao kad odaje utisak da je sama sebi dovoljna, da su svi oko nje niža rasa okupljena da bi se divila njenoj prepumpanoj labrnji i šiškama preko trepavica!
Civilizacijska lekcija je u tome da je muškarac zaštitnik, jak i sposoban da osvaja, a da je žena nežna, mudra i ta koja treba da pusti da bude osvojena! Čim se taj redosled poremeti, od "sparivanja" nema ništa!!!

A ta što spava po pragovima... odmah zoveš buba-šintere...
IP sačuvana
social share
Mrrrrr.....Prrrrr.....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Amin.
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Apple 
Ima malo istine u tome,
U mom slucaju moje obadve supruge bivsa i sadasnja su bile one koje su prekrsile tradiciju i koje su mene zaprosile,nisu htele da cekaju na mene da ih ja pitam kljucno pitanje jer to bi verovatno potrajalo mnogo duze ,ne zbog toga sto nemamo muda vec zbog toga sto ne zelimo obavezu i volimo da ostanemo decaci sto duze i da se igramo sto vise.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
mob
Nokia 
sto kod tebe konkretno nije slucaj ...ti si bio u limbu ako se dobro secam pa stoga bas i nisi najbolji primer  Smile

sto se decastva tice nikad nije prevazidjeno . muskarci su jedna velika deca , ostaju takvi, umiru takvi .
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.53
mob
Samsung Galaxy SII
Citat
Pa što bre Lolo tako... pa nisu baš naši dečaci tako razmaženi. Upropasti ih načisto! Pre bih rekla da im treba malo više vremena da priđu devojci koja im se sviđa, ako uopšte i naprave prvi korak! Devojke su generalno toliko "napucane" da prvo ne možeš ni da im proceniš godine, a drugo deluju kao "wrestling team" pred ulazak u ring! Taj stav "ja sam jaka riba" drži ljude na odstojanju. Što bi joj neko prišao kad odaje utisak da je sama sebi dovoljna, da su svi oko nje niža rasa okupljena da bi se divila njenoj prepumpanoj labrnji i šiškama preko trepavica!
Civilizacijska lekcija je u tome da je muškarac zaštitnik, jak i sposoban da osvaja, a da je žena nežna, mudra i ta koja treba da pusti da bude osvojena! Čim se taj redosled poremeti, od "sparivanja" nema ništa!!!

Ne znam sta drugo prokomentarisati osim  Smile Smile Smile

+
Citat
Jedna je spavala liku ispred vrata dok je nije ozenio, frajer video vise nema kud .
To nije frajer, niti je princ. Niti je ona princeza vec neka buvara   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
Citat
Smile Smile

Meni je tragikomicno da je taj lik uopste hteo da ima nesto sa takvom osobom  Smile

Citat
Ma to uospte nisu opasne zemske, to su vise labilni muskarci
To je i jedno i drugo  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.10
mob
Nokia 
Citat
Civilizacijska lekcija je u tome da je muškarac zaštitnik, jak i sposoban da osvaja, a da je žena nežna, mudra i ta koja treba da pusti da bude osvojena!

Super zvuci ali toga vise nema jer su se energije polova skroz izmesale - sada frajeri cekaju da se zene lomataju oko njih, pustaju ih da se bore i tuku kao u areni dok oni sede na svom peder balu i umiru od zezanja .
I usamljenosti.
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple 
sto kod tebe konkretno nije slucaj ...ti si bio u limbu ako se dobro secam pa stoga bas i nisi najbolji primer Smile
sto se decastva tice nikad nije prevazidjeno . muskarci su jedna velika deca , ostaju takvi, umiru takvi .

Znam sta zelis da cujes,bitanga sam ,nisam razmisljao o emocijama drugih ,mislio sam samo na sebe  i na svoj uzitak i opravdao sam sve to onako podsvesno i cisto tehnicki da bih imao mirnu savest a onda sam to sve stavio u dzep i nastavio da radim ono sto mi je bila namera na prvom mestu jer nisam mislio sa glavom nego sa kuretom.

Ali zeleo bih da pitam,zasto mora da bude bilo sta kako tradicija i zakon kaze ,
Sva ta pravila su izmislili ljudi koji vise ne postoje ili su postojali nekad davno.
Zasto mora da bude brak ,zasto ljudi mora da se vencaju da bi ziveli zajedno i da bi imali decu,
Zasto mora da bude jedan covek i jedna zena .
Zasto su ljudi podredjeni tim pravilima drustva,
Zbog cega si ilegalan ako ozenis dve ili vise osoba,
cak i u staroj bibliji covek je mogao da ima i po sedam zena ali samo ukoliko je mogao da brine o njima.
Niko drugi ne moze da promeni stvari i zakon osim nas samih.

Mislim da je dobar primer novog tipa veze glumica Tilda Swinton 47 koja ima dva muza jednog umetnika u 60 -tim i mladog 36-godisnjaka i svi sa decom zive zajedno u istoj kuci.
Zasto neko misli da je to pogresno ,oni se ljudi vole i postuju.
Zasto neko misli da ima prava da osudjuje kako drugi zive.

« Poslednja izmena: 15. Jul 2010, 00:06:54 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.50
mob
Samsung 111111
Citat
Ali zeleo bih da pitam,zasto mora da bude bilo sta kako tradicija i zakon kaze ,
Sva ta pravila su izmislili ljudi koji vise ne postoje ili su postojali nekad davno.
Zasto mora da bude brak ,zasto ljudi mora da se vencaju da bi ziveli zajedno i da bi imali decu,
Zasto mora da bude jedan covek i jedna zena .
Zasto su ljudi podredjeni tim pravilima drustva,
Zbog cega si ilegalan ako ozenis dve ili vise osoba,
cak i u staroj bibliji covek je mogao da ima i po sedam zena ali samo ukoliko je mogao da brine o njima.
Niko drugi ne moze da promeni stvari i zakon osim nas samih.

Zato sto nas to razlikuje od zivotinja
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Citat
Znam sta zelis da cujes,bitanga sam ,nisam razmisljao o emocijama drugih ,mislio sam samo na sebe  i na svoj uzitak i opravdao sam sve to onako podsvesno i cisto tehnicki da bih imao mirnu savest a onda sam to sve stavio u dzep i nastavio da radim ono sto mi je bila namera na prvom mestu jer nisam mislio sa glavom nego sa kuretom.

da, da...ovo mi je veoma poznata teoija koju sam ja osetila u praksi
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 39 40 42 43 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.