Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 20:55:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sru­ši­ti Dej­ton!  (Pročitano 12398 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Ma nemoj ti njega ispravljat.

On puno bolje zna što se dešavalo u Hrvatskoj nego ti i ja koji smo tu živjeli i živimo!!!
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ma više mi je pun kurac toga
jednostavno mi ne ide u glavu kako to da nikoga ne zanima "ona druga strana"?
nitko nas ne pita za naše mišljenje, za naše gledište, svatko donosi zaključak na osnovu svog i isključivo svog mišljenja, informacija od strane "svojih", priča i pričica
nitko se niti malo ne zapita da li je to stvarno prava istina, da li je stvarno tako bilo, da li je moguće da su svi drugi krivi osim "nas"?
ne nalazim ni trunku samokritičnosti, niti 1% mogućnosti da je možda bilo drugačije, da smo i "mi" malo krivi, da smo izgubili, da je stanje takvo kakvo je i da više nema povratka na staro.

mislim nije sramota pitati, pitajte pobogu. a ne teme tipa:"da li su hrvati opsjednuti sa nama?" pa pitajte, odgovoriće vam se. i to iskreno, jer nemamo šta lagati (bar ne nas dvojica) jer to ionako ništa ne znači (nećemo završiti u haagu :[115]Smiley
znam, sad ćete reći da to i za nas vrijedi, pa ajmo onda uzeti jednu temu i vi svoju "istinu" a mi svoju a prava je istina valjda negdje između.
IP sačuvana
social share
...snaga udarca mi varira...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49855
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy S24
ma ovo nije tema o Hrvatskoj, vec o BiH. O cemu vi pricate ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 738
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
micek vi nemate pojma šta vas je u oluji pogodilo pa sad pričaš da su sve bili nato-vi specijalci, da je krajina prodana, da su sve amerikanci sami riješili a mi da smo doma sjedili a onda odmah zatim da su hrvati u oliji počinili zločine????????

pa kako to ako su to sve bili nato vojnici??????
ma ni sam ne znaš šta pričaš.

sve mi to liči na priču o pastiru i vukovima. prvo ga je napalo 100 vukova a onda na kraju veli ma ljudi nešto je šušnulo
Pa u "oluji" i jeste vi ucestvovali doduse bilo je i tu pripadnika NATO snaga ali vi ste tada imali lak zadatak jer se srpska vojska povukla i ostao je samo civilni narod bez ikakve zastite koji su vasi vojnici ubijali. To je zlocin i to osudjujem jer svako ubijanje neduznih ljudi je zlocin, dok obracun dve vojske je vec druga stvar.
Govorim o tome da vi nikad ne bi osvojili RSK da nije bilo NATO snaga i njihove velike pomoci u naoruzanju, novcu itd... takodje i da nije bilo kod nas crvenih koji su zeleli samo zaradu i bolelo ih je za narod, i poznati dogovor dva crvena druga od kojih je jedan uzeo teritoriju dok je drugi uzeo novac.
Ne kazem takodje da vi niste isli u rat, pa i vi ste ginuli mozda i vise nego mi u pocetku rata tj. sve dok NATO nije umesao svoje prste (vi ste odabrali pravu stranu dok smo mi se oslanjali na Ruse koji nikad nisu znali ni gde su tj. svoje probleme nisu znali da rese a ne da nam pomognu).
Hteo bih videti kao sto rekoh 1na1 Srbe i hrvate a moze Srbi protiv hrvata i muslimana pa da vidimo sta je cije. Ovako Srbi su se borili protiv svih. Takodje jos i poznata srpska nesloga je doprinela razaranju Srpstva i Srbije.
Samo da ti kazem vi ste ginuli za svoju drzavu koju ste dobili i to u vecem sastavu nego sto bi trebalo, dok za sta su Srbi ratovali? Za sta je bolje reci obican narod i vojska ratovala i ginula da bi sutra neka politicka pedercina koja je pobunila narod i punila mu glavu o velikoj drzavi iz Beograda naredio da se svi povuku?! Razumem zasto su se profiteri borili a ostali to mi nikako nije jasno?

On puno bolje zna što se dešavalo u Hrvatskoj nego ti i ja koji smo tu živjeli i živimo!!!
Prvo da se razumemo to nije bila hrvatska vec RSK i znam dobro jer sam imao priliku to i da vidim i cujem. Ispada da ti najbolje znas sta je bilo tamo jer sada tamo zivis. Tvoja subjektivnost prelazi sve mere.

ma više mi je pun kurac toga
jednostavno mi ne ide u glavu kako to da nikoga ne zanima "ona druga strana"?
nitko nas ne pita za naše mišljenje, za naše gledište, svatko donosi zaključak na osnovu svog i isključivo svog mišljenja, informacija od strane "svojih", priča i pričica
nitko se niti malo ne zapita da li je to stvarno prava istina, da li je stvarno tako bilo, da li je moguće da su svi drugi krivi osim "nas"?
ne nalazim ni trunku samokritičnosti, niti 1% mogućnosti da je možda bilo drugačije, da smo i "mi" malo krivi, da smo izgubili, da je stanje takvo kakvo je i da više nema povratka na staro.

mislim nije sramota pitati, pitajte pobogu. a ne teme tipa:"da li su hrvati opsjednuti sa nama?" pa pitajte, odgovoriće vam se. i to iskreno, jer nemamo šta lagati (bar ne nas dvojica) jer to ionako ništa ne znači (nećemo završiti u haagu :[115]Smiley
znam, sad ćete reći da to i za nas vrijedi, pa ajmo onda uzeti jednu temu i vi svoju "istinu" a mi svoju a prava je istina valjda negdje između.

Pa ovo je nas Srpski forum pa je logicno da Srbi trebaju imati prednost. Idi na hrvatski forum (ako postoji) da li sme tamo da se govori i spominje Srbija, RSK, Srpstvo itd... Tamo bi te za tren banovali.

Vi jedno kazete mi drugo i tu je kraj, a ne da vi stalno vredjate nas i govorite kakve "budalastine" mi izgovaramo. Ako vam se ne svidja onda idite na hrvatski forum pa tamo razglabajte dokle hocete i svi ce se sloziti sa vama i vi cete biti sigurno veoma happy.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500

Prvo da se razumemo to nije bila hrvatska vec RSK i znam dobro jer sam imao priliku to i da vidim i cujem. Ispada da ti najbolje znas sta je bilo tamo jer sada tamo zivis. Tvoja subjektivnost prelazi sve mere.

Pa da, da ne bi bilo nikakve zabune i da se potpuno razumijemo - to je bila, jest i bit će Hrvatska.

A sam ovde živio, živim i živjet ću. I znam šta se događalo. I to, kao što vidim iz tvojih napisa, znam puno bolje od tebe.

Prijatelju dragi, ja ne pišem ovde po forumu što se zbivalo na Kosovu, niti što se zbiva u Vojvodini, niti što se zbivalo na demonstracijama protiv Slobe u Beogradu - zato što nisam bio tamo. O tome mogu samo iznosit svoje mišljenje, a ne solit pamet ljudima koji su tamo bili prisutni.

Mislim da bi se i ti trebao malo smirit, i ponašat se na isti način.
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 738
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Pa da, da ne bi bilo nikakve zabune i da se potpuno razumijemo - to je bila, jest i bit će Hrvatska.

A sam ovde živio, živim i živjet ću. I znam šta se događalo. I to, kao što vidim iz tvojih napisa, znam puno bolje od tebe.

Prijatelju dragi, ja ne pišem ovde po forumu što se zbivalo na Kosovu, niti što se zbiva u Vojvodini, niti što se zbivalo na demonstracijama protiv Slobe u Beogradu - zato što nisam bio tamo. O tome mogu samo iznosit svoje mišljenje, a ne solit pamet ljudima koji su tamo bili prisutni.

Mislim da bi se i ti trebao malo smirit, i ponašat se na isti način.

Ne znam da je hrvatska postojala kao drzava i da je to bilo ikad hrvatsko. To je RSK i bice ponovo Srpsko mozda ne danas ili sutra ali za desetak a mozda i vise godina vratice se tamo gde i pripada. Tu je ziveo i zivece Srpski narod koji Srbiju je zeleo i zeli jer je to njena matica i njena drzava.
Pa ti mislis da znas najbolje kao sto rekoh a pitao bih te ja da si bio u Vukovaru '93. Nista ti meni ne govoris sto ja ne znam tj. mozda mi samo govoris iz svog ugla i kako ste vi prezivljavali taj rat i te godine. Pa nisu hrvati ziveli u RSK bilo je i njih ali u manjini. Sta ti mislis da Srbi nisu isli tamo da se bore i da tamo nisu ziveli?

Pa ne mogu da se smirim kada samo prikazujes kako ti sve znas bolje od nas i kako vi samo znate sta se desavalo i u RSK i u istoriji sta se desavalo na Kosovu i drugim mestima.
Mozda se tebi ne svidja kako mi Srbi mislimo ali mi te ni ne teramo da mislis drugacije. Misli ti sta hoces i radi sta hoces. Mi se nikad necemo odreci RSK i vraticemo se jednog dana.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ma ovo nije tema o Hrvatskoj, vec o BiH. O cemu vi pricate ?

to se podjednako odnosi i na hrvatsku i na bih, pa i u bih žive hrvati.

@željko

današnja hrvatska u svojoj povijesti, osim za vladavine turaka, nikada nije bila manja a vi danas imate rs a nikada u svojoj povijesti niste drinu prešli. toliko o tome ko je koliko dobio.
za vrijeme oluje bilo je određene logističke potpore nato-a ali su isto tako vama pomogli da ne uđemo u banja luku. s druge strane bljesak je bila samostalna akcija hv i tu su se krajišnici pokazali i iskazali.

te tvoje dječije fore 1na1 uopće neću komentirati.

za tvoju informaciju rsk nikada nije bila, ona je pokušala biti i završila je kako je završila. nikad više.

a ako je ovo srpski forum šta spominješ hrvate i hrvatsku?
onda samo pričaj o srbiji, kosovu, vojvodini itd.
IP sačuvana
social share
...snaga udarca mi varira...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 738
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
to se podjednako odnosi i na hrvatsku i na bih, pa i u bih žive hrvati.

@željko

današnja hrvatska u svojoj povijesti, osim za vladavine turaka, nikada nije bila manja a vi danas imate rs a nikada u svojoj povijesti niste drinu prešli. toliko o tome ko je koliko dobio.
za vrijeme oluje bilo je određene logističke potpore nato-a ali su isto tako vama pomogli da ne uđemo u banja luku. s druge strane bljesak je bila samostalna akcija hv i tu su se krajišnici pokazali i iskazali.

te tvoje dječije fore 1na1 uopće neću komentirati.

za tvoju informaciju rsk nikada nije bila, ona je pokušala biti i završila je kako je završila. nikad više.

a ako je ovo srpski forum šta spominješ hrvate i hrvatsku?
onda samo pričaj o srbiji, kosovu, vojvodini itd.
Koliko zivi hrvata u BiH. TU ste pokazali kakva vam je snaga.
Da li je hrvatska bila nekad drzava? Evo odmah cu ti dati odgovor - NIJE. Znaci ono za doba turaka stvarno si lupio budalastinu. Pa Srbija je sada najmanja skoro pa kao u vreme turaka a pre turaka kolika je bila!? To je tvoje poznavanje geografije i istorije. Mi smo Drinu presli a preci cemo je opet. Samo gledaj. Pa ti si sve gluplji kako vreme prolazi. Nikako da nesto naucis.
Pa da pomoc NATO-a je bila "veoma mala".
Vi ste tj. vasa vojska jedino je mogla da napadne obican narod nenaoruzan starce i zene i malu decu. Kako niste ranije uspeli dok je tu bila SRPSKA VOJSKA da osvojite i pedalj teritorije. Stigli ste vi do Banjaluke ali ste se brzo natrag vratili jer ste nesposobni da ratujete, vec jedino sto mozete jeste kao ustase da ubijate civilni narod nezasticen.
Bila je RSK drzava a i bice uskoro u sastavu u nasoj drzavi mozda ne sad ali za 15-20 godina videcemo. Zivi bili pa videli. U kamenu je ostala Krajina i vratice se ona jednog dana kad tad. Sto je oteto to je i prokleto.
Znam da te to pogadja pa zato zuris da mi odgovoris kako bi sebe uverio za sta se i sam bojis da nece biti vase.
Pa govorim ja o Srbiji i njenim oblastima a RSK je bila i bice njena teritorija. Nisam nijednom spominjao zagreb ili hrvate dok vi niste poceli da tu iskazujete neke budalastine. Boli me dupe za vas vec samo hocu kao i svaki Srbin da se vrati ono sto je nase.
Pa tebi je to decija fora da se sami sukobite sa nama jer ti je smesno da vi smete nekom da se suprotstavite sami. Uvek ste bili i ostali pic**. Cast izuzecima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.54
ne, bosna ne postoji.
krajina postoji samo je okupirana,
pitajte mene,
sto se svadjate?
Smile
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung S7220

Covjece... kakva Hrvatska! Kad je to Hrvatska bila nezavisna drzava do 91? Necu da ulazim i pricam o 2/3 katolika iz Hrvatske koji su sebe smatrali Srbima do Sabora 192- i neke. Kada su svi katolici poceli da se smatraju Hrvatima... I danas u Hrvatsko i Srbiji imas katolika koji sebe smatraju Srbima, a da li postoje pravoslavci koji se smatraju Hrvatima?

Uzmi knjigu Administrando de imperia pa procitaj da li je u 10 vijeku bilo hrvatskih plemena na Balkanu... Jeste... jedno, a sve ostalo su bila Srpska plemena... Travunjani, Zahumljani, plemena iz doline Neretve, Sebri... rasprostranjeni sirom Balkana, procitaj lijepo kako ih Konstantin naziva...

Ko je bio prvi Bosanski kralj?
I ptice na grani pjevaju da je Tvrtko I Kotromanic.

Sta je bio Tvrtko?
Tvrtko Kotromanic se krunisao za kralja Srba, Bosne, Pomorja i Zapadnih strana na grobu Svetog Save u manastiru Mileseva. Da bi istakao jednorodnost dinastije Nemanjica i Kotromanica, Tvrtko stavlja ispred svog krstenog imena i ime Stefan, sto znaci "vjencani" (onaj koji je krunisan)

A ti meni pricas price za malu djecu... "Nikad Drinu niste presli"... Smijesno i zalosno! To mozete pricati nekom ko ne poznaje svoju istoriju... Recimo novonastaloj naciji Bosnjacima...  Smile

PS procitaj potpis... Gdje je Srpska loza neka se zna!

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

TvrtkoPotpis.jpg
(37.01 KB, 655x159)
« Poslednja izmena: 04. Okt 2006, 00:38:15 od vlado85 »
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 20:55:26
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.