Zasto bi se BIA zajebavala rusenjem sajtova? Jednostavnije je da ih uhapse i uzmu lozinke...
I onako bi posle 2 samara priznali da im majka u slobodno vreme opsti sa kozom... (razgovara)
Da ih uhapse za sta? Neko na tim sajtovima moze da napise takve tekstove da nalozi gomilu ljudi da krenu u sukob s vlasti,a da pritom nigde to otvoreno ne izgovori.Tj. napisu brdo hvalospeva o Mladicu i njegovoj patnji,i vec ce da se skupi gomila koja ce da protestuje.
Oboris im tu mogucnost,i sve ce to mnogo teze ici.
Citat
Jesus... previse americkih filmova u kojima se hakuje taj magicni IP 192.168.x.x
U pravu si.BIA ne postoji.To je laz. Isto vazi i za druge agencije sirom sveta i njhove IT strucnjake i timove.
I mog ortaka u stvari nije odvela BIA,nego gradsko zelenilo.
A sto se tice privodjenja, ja sam uvek za uvodjenje ratnog zakona
Jesam i ja za sprovodjenje zakona.Al normalnog zakona.Da je tako,ne bi se hapsili i ispitivali fotografi zato sto su dvojca bezbednjaka bila malo paranoicna,pa od cele gomile protestanata i problematicnih likova,oborili fotografa,stavili mu licise i odveli ga da ga ispituju.
Овом приликом Вас обавештавамо да смо у протеклих 24 сата претрпели готово несхватљив удар на наш сервер и сајт. О снази напада говори чињеница да је изведен са око 5000000 приступа истовремено!
Јесте.. напале их удружене снаге Обавештајних служби Кине и Индије..
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)
Ne, to samo znaci da si u stanju da i najvecu glupost uzmes u razmatranje...
Sreca pa imam tebe sveznajucu pametnicu da mi ukaze na gresku i uputi na pravi put.
Nego,mislim da bi sad trebalo da odes do ovog mog druga i popricas sa njim i objasnis mu da ga nije odvela BIA,nego gradsko zelenilo,i da je on sve to samo umislio(da je bila BIA).
A onda bi mogla da skoknes i do Amerike da im objasnis da u stvari NSA ne postoji i nema IT strucnjake i timove,nego su oni sve to samo umislili.
B92 je verovatno bio u autu jer je bio preopterecen.To se slazem.A sad,da su bas i Dveri bile toliko preopterecene... mislim,ne znam,mozda gresim,ali da bude bas toliko posetilaca odjednom...
Uostalom,ne znam sta je tu cudno,pa to rade i u drugim zemljama.I realno,potpuno je ocekivano.Ima brdo kivnih ljudi trenutno koji oce da preduzmu nesto,cak i drasticne mere.Ako im neko obori vidove komunikacija i sajtove njihovih grupa,time slabi njihovu organizaciju.Sumnjam da je policija u pitanju,jer kolko su oni efikasni,vec smo videli na sajtu one komisije za borbu protiv piraterije. Ali BIA sigurno moze to da uradi.
Da su samo Dveri pale,pa da kazemo da je preopterecenje.Ali kolko sam video,pali su i mnogi drugi,koji nisu bili toliko posecivani.(ono sto su kacili na temi o Ratku,ne znam sad koji su...)
Ne kažem da nije moguće. Ozbiljno.
Ali takođe ne verujem da oni imaju neki poseban propusni opseg... Ubiti sajt običnim linkovanjem na nekom popularnijem nije tako retka stvar. http://en.wikipedia.org/wiki/Slashdot_effect
Kad se pojavi jedna vulkanski popularna vest, svetskih razmera... još je lakše i veća je mogućnost. Siguran sam da gomila ljudi jurca po netu da vidi ko je šta rekao, video, uradio itd.
Dveri, naši, vaši, obrazi, b92, e novine... su među prvima verovatno.
You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
Ali takođe ne verujem da oni imaju neki poseban propusni opseg... Ubiti sajt običnim linkovanjem na nekom popularnijem nije tako retka stvar. http://en.wikipedia.org/wiki/Slashdot_effect
Kad se pojavi jedna vulkanski popularna vest, svetskih razmera... još je lakše i veća je mogućnost. Siguran sam da gomila ljudi jurca po netu da vidi ko je šta rekao, video, uradio itd.
Dveri, naši, vaši, obrazi, b92, e novine... su među prvima verovatno.
Sad će da idu na domaći kod njih. Kako ste im srušili sajtove? Lako... kao što su i vama... šifra im je 123456DVERI
Inace,ne kazem ja da ce sad uvek agencije da se cimaju da ruse neke tamo male sajtove.ALi je moguce.
Ako moze NSA da automatski snima medjunarodne razgovore kad god se pomenu reci tipa Predsednik,Oruzje,Bela kuca,i slicno... (ko ne veruje,nek proveri),ne vidim zasto BIA ne bi mogla da bude sposobna da obori sajt.Mislim,samo kazem da je sposobna.
« Poslednja izmena: 28. Maj 2011, 12:56:06 od hkj »