Bf, nisu avioni ti koji odlucuju hoce li neko nekoga upucavati, bombardovati ili ne, vec ljudi. Avion je tehnicki uredjaj, nema emocije, nema mozak itd i on nikom nije kriv. Mi volimo MiG-21 i zao nam je sto ih je sve manje. Brkas loncice covece, fulas metu, itd...
Mrzi ti koga hoce, boli me dupe, ali sta to bilo koga briga? To je za neki forum o psihologiji, politici, medicini, kremama za smirenje i masaze...
avion jeste tehnichka sprava , ali HRZ je organizacija koja realno predstavlja opasnost za srbe , narochito u RS . uostalom , vec je bilo pretnji s njihove strane da ce dejstvovati ako bude ovo ili ono (razgovarali smo o tome) . chak su pretili i bombardovanjem beograda (dodushe ne sa mig-21 , nego gripenima )
.prema tome , u interesu je srpskog naroda da HRZ bude shto slabija , tako da je mene zbog toga malo obradovao ovaj dogadjaj . to nikako ne znachi da ja imam , neshto protiv mig-21 , niti da mi smetaju oni koji ih vole , ali svoju ljubav bi mogli pre svega da fokusiraju na one u domacem vazduhoplovstvu ili vazduhoplovstvima relativno prijateljskih zemalja .
shto se tiche bolova u zadnjici , ja vam u tome ne mogu pomoci . ako vam smeta shto se ljudi raduju ovakvim dogadjajima ne otvarajte teme o tome na ovom pdf.
Prelepe su im seme bojenja.Odusevljen sam!Bar na onim slikama gore.
Mislim da se ovome ne treba smejati,jer ovo kod njih moze samo da pokrene kupovinu novih aviona!!!! Steta za avione,koji imaju prelepu semu,stvarno je divna...Ali,vrlo je moguce da ce ovo pokrenuti novi soping aviona!
Sad imaju najlepsu semu,ne znam kako moze da ti se svidja nesto na cemu je sahovnica jedan od najruznijih grbova na svetu,realno kvari estetiku na sta god da je okacis.Setih se one Prletove.samo mrtav Nemac je dobar Nemac,samo Hrvatski MIG u ovakvom stanju je lep MIG.
eto jedne lepe vesti u moru loshih mada su nashi odmah preterali sa glupim izjavama , radi se o 1/6 vazduhoplovstva (2 od 12) .
ловачке авијације, мада мислим да је пре овог догађаја било 8 оперативних Мигова у ХРЗ-у (мање 2-3 двоседа). И поред тога, хрвати и даље имају више транспортних хеликоптера Ми-8/17/171 за разлику од нас, што им је корисније
shto se tiche bolova u zadnjici , ja vam u tome ne mogu pomoci . ako vam smeta shto se ljudi raduju ovakvim dogadjajima ne otvarajte teme o tome na ovom pdf.
aha!pa ti i klanjas!a ovamo bolovi u ledjima....cccc!nesto si mi ti zelen?da nisi i sa onim muftijom u sandzaku u nekoj semi? a i vidim veseo si (citaj gay) bogam pitam se gde ces biti 10.10?
Мислим да као и двосед МиГ-29УБ, и МиГ-21УМ нема радар, чиме је мање борбено употребљив као ловац.
to je verovatno tako , mada radar na mig-21 nikad i nije bio preterano koristan . mislio sam pre svega na bombarderske zadatke . navodno su unapredjenja hrvatskih mig-21 ishla upravo u tom pravcu (koriscenje zapadnih oruzja , GPS , bolja komunikacija sa trupama na zemlji i.t.d.)
Sad imaju najlepsu semu,ne znam kako moze da ti se svidja nesto na cemu je sahovnica jedan od najruznijih grbova na svetu,realno kvari estetiku na sta god da je okacis.Setih se one Prletove.samo mrtav Nemac je dobar Nemac,samo Hrvatski MIG u ovakvom stanju je lep MIG.
Mislim da nema potrebe da ti odgovorim na post.Avion i njegova sema su prelepi.Ako imas nesto protiv,to iznesi na politickom delu foruma,zamolio bih te!
Citat
Мислим да као и двосед МиГ-29УБ, и МиГ-21УМ нема радар, чиме је мање борбено употребљив као ловац.
Cim je pitao da li je borbeno spreman,ili sta vec,to znaci da na wiki ne pise da nema radar.Zato se on malo prehebao!Nemoj mu zameriti.Neki indijanci zaboravili to da napisu na wiki!Desava se!
Samo me zanima,zasto bre ovaj Bf svaku temu u koju se ukljuci pretvori u politicku.Ima li ovde neko nadlezan za to sunce mu hebem...!
shto vishe srushenih hrvatskih letelica to bolje .
Govor mrznje ili nesto drugo? papalu-ne objasnjavaj-ne vredi. Jao bre Bf,svi imamo probleme na parkingu/poslu neretko i u saobracaju,a i zene zbog hormonskog dizbalansa znaju i nas da pomere,ali-nemojmo da sirimo chemer,to se radi na drugim mestima,uzivo. Da,naravno da mi je zao sto je svetska tehnika ostala i bez ova dva aparata,ciji god bili! Pozdrav ekipi
dolazish na military forum , a koristish terminologiju baba u crnom .
ja stvarno ne mogu da razumem vas likove koji mozete da silujete svoj um toliko i da se pravite kao da vam je zao (jer nijednom normalnom srbinu nije zao hrvatskih migova ) . ali dajem rech , ako se iko od vas zakune da mu je stvarno krivo shto se ovo desilo , necu vishe da pishem na ovoj temi .