Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Jun 2025, 23:18:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srusila se dva Hrvatska Miga-21  (Pročitano 8563 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10

Bf, nisu avioni ti koji odlucuju hoce li neko nekoga upucavati, bombardovati ili ne, vec ljudi. Avion je tehnicki uredjaj, nema emocije, nema mozak itd i on nikom nije kriv. Mi volimo MiG-21 i zao nam je sto ih je sve manje. Brkas loncice covece, fulas metu, itd... Smile

Mrzi ti koga hoce, boli me dupe, ali sta to bilo koga briga? To je za neki forum o psihologiji, politici, medicini, kremama za smirenje i masaze...
 Smile

avion jeste tehnichka sprava , ali HRZ je organizacija koja realno predstavlja opasnost za srbe , narochito u RS . uostalom , vec je bilo pretnji s njihove strane da ce dejstvovati ako bude ovo ili ono (razgovarali smo o tome) . chak su pretili i bombardovanjem beograda (dodushe ne sa mig-21 , nego gripenima  Smile )

.prema tome , u interesu je srpskog naroda da HRZ bude shto slabija  , tako da je mene zbog toga malo obradovao ovaj dogadjaj . to nikako ne znachi da ja imam , neshto protiv mig-21 , niti da mi smetaju oni koji ih vole , ali svoju ljubav bi mogli pre svega da fokusiraju na one u domacem vazduhoplovstvu ili vazduhoplovstvima relativno prijateljskih zemalja .

shto se tiche bolova u zadnjici  Smile , ja vam u tome ne mogu pomoci . ako vam smeta shto se ljudi raduju ovakvim dogadjajima ne otvarajte teme o tome na ovom pdf.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 14
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
Prelepe su im seme bojenja.Odusevljen sam!Bar na onim slikama gore.

Mislim da se ovome  ne treba smejati,jer ovo kod njih moze samo da pokrene kupovinu novih aviona!!!!
Steta za avione,koji imaju prelepu semu,stvarno je divna...Ali,vrlo je moguce da ce ovo pokrenuti novi soping aviona! Smile

Smile

Sad imaju najlepsu semu,ne znam kako moze da ti se svidja nesto na cemu je sahovnica jedan od najruznijih grbova na svetu,realno kvari estetiku na sta god da je okacis.Setih se one Prletove.samo mrtav Nemac je dobar Nemac,samo Hrvatski MIG u ovakvom stanju je lep MIG.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia 6300
eto jedne lepe vesti u moru loshih  Smile Smile mada su nashi odmah preterali sa glupim izjavama , radi se o 1/6 vazduhoplovstva (2 od 12) .

ловачке авијације, мада мислим да је пре овог догађаја било 8 оперативних Мигова у ХРЗ-у (мање 2-3 двоседа). И поред тога, хрвати и даље имају више транспортних хеликоптера Ми-8/17/171 за разлику од нас, што им је корисније  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
8 оперативних Мигова у ХРЗ-у (мање 2-3 двоседа).

e to je vec interesantno pitanje , koliko su borbeno upotrebljivi ti dvosedi . navodno su i oni bili modernizovani 2003.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Je vois tout!

Zodijak
Pol
Poruke 395
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0

shto se tiche bolova u zadnjici  Smile , ja vam u tome ne mogu pomoci . ako vam smeta shto se ljudi raduju ovakvim dogadjajima ne otvarajte teme o tome na ovom pdf.  Smile
aha!pa ti i klanjas!a ovamo bolovi u ledjima....cccc!nesto si mi ti zelen?da nisi i sa onim muftijom u sandzaku u nekoj semi? Smile a i vidim veseo si (citaj gay) bogam pitam se gde ces biti 10.10? Smile 
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia 6300
Мислим да као и двосед МиГ-29УБ, и МиГ-21УМ нема радар, чиме је мање борбено употребљив као ловац.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Мислим да као и двосед МиГ-29УБ, и МиГ-21УМ нема радар, чиме је мање борбено употребљив као ловац.

to je verovatno tako , mada radar na mig-21 nikad i nije bio preterano koristan  Smile . mislio sam pre svega na bombarderske zadatke . navodno su unapredjenja hrvatskih mig-21 ishla upravo u tom pravcu (koriscenje zapadnih oruzja , GPS , bolja komunikacija sa trupama na zemlji i.t.d.)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko uci znace,ko krade imace.

Zodijak Leo
Pol
Poruke 4294
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Nokia N70
Citat
Sad imaju najlepsu semu,ne znam kako moze da ti se svidja nesto na cemu je sahovnica jedan od najruznijih grbova na svetu,realno kvari estetiku na sta god da je okacis.Setih se one Prletove.samo mrtav Nemac je dobar Nemac,samo Hrvatski MIG u ovakvom stanju je lep MIG.

Mislim da nema potrebe da ti odgovorim na post.Avion i njegova sema su prelepi.Ako imas nesto protiv,to iznesi na politickom delu foruma,zamolio bih te! Smile

Citat

Cim je pitao da li je borbeno spreman,ili sta vec,to znaci da na wiki ne pise da nema radar.Zato se on malo prehebao!Nemoj mu zameriti.Neki indijanci zaboravili to da napisu na wiki!Desava se! Smile

Samo me zanima,zasto bre ovaj Bf svaku temu u koju se ukljuci pretvori u politicku.Ima li ovde neko nadlezan za to sunce mu hebem...! Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ljudska glupost nema granice!

Na svedskoj motornoj testeri:
"Ne pokusavajte da zaustavite testeru rukama ili genitalijama."

-Na decijem kostimu "Supermen":
"Nosenje ovog kostima vam ne daje moc da letite.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

"Imamo li dovoljno municije???"-Imamo,zasto pitas?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 259
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia C5
shto vishe srushenih hrvatskih letelica to bolje .

Govor mrznje ili nesto drugo?
papalu-ne objasnjavaj-ne vredi.
Jao bre Bf,svi imamo probleme na parkingu/poslu neretko i u saobracaju,a i zene zbog hormonskog dizbalansa znaju i nas da pomere,ali-nemojmo da sirimo chemer,to se radi na drugim mestima,uzivo.
Da,naravno da mi je zao sto je svetska tehnika ostala i bez ova dva aparata,ciji god bili!
Pozdrav ekipi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Govor mrznje ili nesto drugo?

dolazish na military forum , a koristish terminologiju baba u crnom  Smile .

ja stvarno ne mogu da razumem vas likove koji mozete da silujete svoj um toliko i da se pravite kao da vam je zao (jer nijednom normalnom srbinu nije zao hrvatskih migova ) . ali dajem rech , ako se iko od vas zakune da mu je stvarno krivo shto se ovo desilo , necu vishe da pishem na ovoj temi .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Jun 2025, 23:18:23
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.