Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: СРС : Ујединити опозицију  (Pročitano 11324 puta)
Poznata licnost

De profundis clamavi ad te,Domine!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
govorimo o globalnim cinjenicama  Smile Smile
wrong....ti bas nameces da su eto radikali najveci manipulatori pa za njih glasa neuk i neobrazovan narod koji je lako izmanipulisati Smile
takva klasifikacija glasaca je nadasve uvredljiva i vulgarna...ja npr nikad ne bi glasao za radikale ali ko sam ja,ti ili bilo ko drugi da sprecava nekog ko ima 18 godina i ima glasacko pravo da glasa za koga hoce...nebitno da li je izmanipulisan,neobrazovan ili bilo sta drugo....glas stolara je isti kao i glas doktora nauka...to je poenta demokratije...
U stvari,moj mrgec,zahvaljujući njima i ovome što pišu se i vidi da "demokratska poenta" ne postoji!
IP sačuvana
social share

Православна вера наша;она је богатство наше,она род,она венац,она похвала.Нећемо те се одрећи љубљено Православље,нећемо те издати веро од отаца нам предана,нећемо одступити од тебе мајко побожности.У теби смо рођени и у теби живимо.У теби ћемо се и упокојити а ако време позове и хиљаду пута за тебе ћемо умрети.
               (блажени Јосиф Вријеније)

Non praevalebunt, non praevalebunt portaе inferni!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
govorimo o globalnim cinjenicama  Smile Smile
wrong....ti bas nameces da su eto radikali najveci manipulatori pa za njih glasa neuk i neobrazovan narod koji je lako izmanipulisati Smile
takva klasifikacija glasaca je nadasve uvredljiva i vulgarna...ja npr nikad ne bi glasao za radikale ali ko sam ja,ti ili bilo ko drugi da sprecava nekog ko ima 18 godina i ima glasacko pravo da glasa za koga hoce...nebitno da li je izmanipulisan,neobrazovan ili bilo sta drugo....glas stolara je isti kao i glas doktora nauka...to je poenta demokratije...
U stvari,moj mrgec,zahvaljujući njima i ovome što pišu se i vidi da "demokratska poenta" ne postoji!
takva klima je sad u ovoj bednoj srbiji....kad god npr nesto ovde napises sto upozorava da se ne sme niko zigosati zato sto je radikal...odmah mi razno smece zalepi etiketu da sam radikal,nacionalista,sovinista,fasista itd...naravno da posle toga krecu razna karikiranja u vezi djindjica,cede,tadica....mnogi ne shvataju...vlast mora da pazi sta govori i da odmerava svaku svoju rec 5 puta dok opozicija nema takvu obavezu...jednostavno,opozicija nema nikakvu odgovornost...
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
...jednostavno,opozicija nema nikakvu odgovornost...

Ti se razumeš u demokratiju kao Mara u kriv ...

Pa imaš li ti predstavu šta bi se desilo sa poslanikom nemačkog Bundestaga ili britanskog parlamenta da izađe u javnost i proklinje kancelarku/kraljicu do jedanaestog kolena ili baljezga slične nebuloze.

Stvarno, mrgec, mislio sam da si bar ti pametniji, ali sam se prevario.
IP sačuvana
social share
Nacionalizam je, pre svega, paranoja.  ~  Danilo Kiš (1935 - 1989)

Patriotism is the last refuge of a scoundrel.  ~  Samuel Johnson
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
...jednostavno,opozicija nema nikakvu odgovornost...

Ti se razumeš u demokratiju kao Mara u kriv ...

Pa imaš li ti predstavu šta bi se desilo sa poslanikom nemačkog Bundestaga ili britanskog parlamenta da izađe u javnost i proklinje kancelarku/kraljicu do jedanaestog kolena ili baljezga slične nebuloze.

bitno je da si ti najpametniji... Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
LG Nexus 5

Ma naravno zemunac, svi su idioti, samo si ti pametan i najpametniji... Sta bi se desilo? Ne bi se desilo nista. Par dana bi novine pisale i sta?

Da li se nesto desilo posle ovoga: (ono jes' da nije iz Bundestaga, niti britanskog parlamenta ali je, onako, narodski receno, evropski covek, ozbiljan politicar)

Sta se desilo nakon Monikinog blowjob-a?

Sta mislis da slicnu parodiju naprave sa Tadicem: (pogledaj klip)

Uhvatio si se za radikale ko Mara za kriv...

Gledajuci radikale na forumu sa jedne i recimo, tebe, demokratu, sa druge strane, ne vidim neku razliku. Obe "grupe" imaju bogat recnik... Smile

« Poslednja izmena: 08. Avg 2008, 00:12:25 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 109
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Nemoj te tako ljudi ,neki ljudi su bolji za opoziciju.Ako da Bog ovi njegovi za koje agituje bi bili daleko prakticniji i odvazniji iz opozicije."Njegovi iz opozicije nikad ne bi zvali da se bombarduje Beograd,nikad ne bi kukumavcili po svetu za koju Zutu banku i da im se zagarantuju privilegije i boracki staz ili nacionalnu penziju".
« Poslednja izmena: 08. Avg 2008, 00:10:49 od ficko011 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
аааааааахххаахааа Берлускони краљу... не верујем...  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 325
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
Ma dosta je bilo zajebavanja,zuti su na mitingu imali jedva dvesta policajaca.
Mozda tadici ocekuje pomoc sa strane
IP sačuvana
social share
One cigarette costs 2 minutes of your life.
One bottle of beer costs 4 minutes of your life.
One working day costs 8 hours of your life.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1

Ma naravno zemunac, svi su idioti, samo si ti pametan i najpametniji... Sta bi se desilo? Ne bi se desilo nista. Par dana bi novine pisale i sta?

Da li se nesto desilo posle ovoga: (ono jes' da nije iz Bundestaga, niti britanskog parlamenta ali je, onako, narodski receno, evropski covek, ozbiljan politicar)

Gledajuci radikale na forumu sa jedne i recimo, tebe, demokratu, sa druge strane, ne vidim neku razliku. Obe "grupe" imaju bogat recnik... Smile

Vidi ovako, kad je čovek primoran da se valja sa svinjom u blatu, oboje se isprljaju. Razlika je u tome što svinja obožava da se valja po blatu. 

Što se tiče ostalog pisanija, očigledno ni ti nemaš pojma o demokratiji, isto kao i mrgec. Jel i ti misliš da je opozicija skup džabalebaroša bez ikakve odgovornosti koji mogu da divljaju i prete i proklinju koga hoće.
IP sačuvana
social share
Nacionalizam je, pre svega, paranoja.  ~  Danilo Kiš (1935 - 1989)

Patriotism is the last refuge of a scoundrel.  ~  Samuel Johnson
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 109
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7

Vidi ovako, kad je čovek primoran da se valja sa svinjom u blatu, oboje se isprljaju. Razlika je u tome što svinja obožava da se valja po blatu.

Što se tiče ostalog pisanija, očigledno ni ti nemaš pojma o demokratiji, isto kao i mrgec. Jel i ti misliš da je opozicija skup džabalebaroša bez ikakve odgovornosti koji mogu da divljaju i prete i proklinju koga hoće.
Ne znam samo odakle mu ideja da ljudi hoce da se valjaju u blatu sa svinjama ili da gledaju kako se to radi na televiziji.Kad vec daju a to je "demokratija" ja nesto demokratski ne bi da gledam to njihovo valjanje u blatu u njihovoj produkciji...ali ako budem primoran da u tome ucestvujem i da potpisem uclanjenje u novi poredak izvrnutih vrednosti mozda im se popisam na priznanicu
« Poslednja izmena: 08. Avg 2008, 01:17:32 od ficko011 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.