Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: СРС: Лидери ДОС-а били локатори  (Pročitano 9843 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14

Odakle ti ovo, leba ti?  Sva sreca pa Spiegel ima dostupnu arhivu,  budi ljubazan pa navedi gde to Djindjic kaze da se Jugoslavija mora bombardovati?!?

http://www.spiegel.de/spiegel/print/d-13398569.html

Ovo je gora propaganda nego onomad kad je RTS izmislio naziv "milosrdni andjeo"

na tvoju zalost ,ovde se jasno vidi da djindjic poziva i na kopnenu invaziju govoreci kako bi to bio kraj milosevica  Smile Smile Smile

SPIEGEL: Wie lange wird der Krieg noch weitergehen?

Djindjic: Ich sehe in Belgrad Signale für ein Einlenken. Eine Fortsetzung des Kriegs würde Milosevic keine Vorteile mehr bringen. Die ersten drei Wochen stärkten seine Position. Doch jetzt zeigt sich seine Fehleinschätzung. Die Nato bleibt hartnäckig, und Rußland denkt nicht daran, Jugoslawien wirklich zu unterstützen.

SPIEGEL: Slobodan Milosevic kündigte seine Bereitschaft an, einen Teil der im Kosovo stationierten Streitkräfte abzuziehen. Nur ein Bluff?

Djindjic: Bei seinen Kompromissen versucht er stets auch noch zu pokern. Er will am Anfang weniger geben als gefordert - und am Ende muß er mehr zugestehen, als verlangt wird. Jetzt hofft er, daß alle mit einem Teilabzug der Truppen zufrieden sein werden und daß die internationale Gemeinschaft ihre Ziele vergißt.

SPIEGEL: Der Westen hat sich bereits einmal geirrt, als er glaubte, Milosevic werde schnell einlenken. Würde Milosevic seine Armee auch gegen Nato-Bodentruppen kämpfen lassen?

Djindjic: Ich glaube nicht. Denn Bodentruppen würden bedeuten, daß er am Ende kapitulieren muß. Milosevic weiß, daß die Nato nicht nachgeben wird.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
Шкорпи не одговори ти мени зашта су служиле те справице што су Амери бацали?
Ovde zlonamerno (ako je neznanje onda je to katastrofa) iskrivljujete stvari.
Djindjic je pred bombardovanje Srpske otisao da ceka nato bombe zajedno sa Karadzicem.
Seti se da je Sloba zatvorio granicu, a Seselj to podrzao.
Djindjic nije nigde otisao za vreme bombardovanja i imali su javnu izjavu o osudji bombardovanja.

Radijacija ti je u Vinci gde se ceo reaktor raspada. Oko osiromasenog uranijuma, da je kojim slucajem jaca radijacija od normalne, digli bi dzevu do neba, snimali sakate i debile kako su zrtve radijacije itd. To su ti ameri odobrili zajam da ga rusi odloze, da ne pocrkas. Zapamti rusi bi te ostavili da crnes od radijacije, al su ameri pljunulu 38 miliona dolara za to. Nesto ne gledate tv, ili imate svoje pecinske kanale. Daj i meni da i ja gledam.
Ionako mi nije zabavno kad vidim koja smo beda.

Oko 'locatora' nema reci. Bilo je na stotine 'privrednika' iz Nemacke, Svedske, Francuske, Italije koji su dolazili kod tadasnjih vlasti da nude takozvanu pomoc, a medju njima ubaceni ljudi koji su pod nos udbe snimali sve moguce.
Nemojte izigravati leve patriote jer vam ne prilici. Jedino gambiju to stoji. On ioako nije srbin. On je transcedentalni rus. Cim ujutro konstatuje gram mozga manje, odmah stupa maloruska nirvana. Tako do konacnog gubljenja mozga, kad ce postati veliki rus.

Ono malo zakrzljalog mozga sto vam nije usahnulo u pecinama, koristite zlonamerno da pravite guzvu i sirite dezinformacije
Јебе се мени и за ђубре Ђинђића и за (по мени) твоју ирационалну мржњу према Русима. Ја те то нисам питао.

Питање је јасно - зашта су служиле те справице које у бацали (тзв. ликатори)?!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1294
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Djindjic je pred bombardovanje Srpske otisao da ceka nato bombe zajedno sa Karadzicem.
Djindjic nije nigde otisao za vreme bombardovanja i imali su javnu izjavu o osudji bombardovanja.

Radijacija ti je u Vinci gde se ceo reaktor raspada. Oko osiromasenog uranijuma, da je kojim slucajem jaca radijacija od normalne, digli bi dzevu do neba, snimali sakate i debile kako su zrtve radijacije itd. To su ti ameri odobrili zajam da ga rusi odloze, da ne pocrkas. Zapamti rusi bi te ostavili da crnes od radijacije, al su ameri pljunulu 38 miliona dolara za to. Nesto ne gledate tv, ili imate svoje pecinske kanale. Daj i meni da i ja gledam.

Oko 'locatora' nema reci. Bilo je na stotine 'privrednika' iz Nemacke, Svedske, Francuske, Italije koji su dolazili kod tadasnjih vlasti da nude takozvanu pomoc, a medju njima ubaceni ljudi koji su pod nos udbe snimali sve moguce.
Nemojte izigravati leve patriote jer vam ne prilici. Jedino gambiju to stoji. On ioako nije srbin. On je transcedentalni rus. Cim ujutro konstatuje gram mozga manje, odmah stupa maloruska nirvana. Tako do konacnog gubljenja mozga, kad ce postati veliki rus.

Ono malo zakrzljalog mozga sto vam nije usahnulo u pecinama, koristite zlonamerno da pravite guzvu i sirite dezinformacije
Јебе се мени и за ђубре Ђинђића и за (по мени) твоју ирационалну мржњу према Русима. Ја те то нисам питао.

Koriste se za mobilne ciljeve i ciljeve po kojima je tesko dejstvovati zbog smanjene vidljivosti(kasarna je u sumi recimo)   Smile     
IP sačuvana
social share
Nemanja.Rodoljubi
Citat
Ваш став о најваљеној геј паради у Београду заказаној за 10.10.2010. године?

RASMC
Citat
Lock!

Rasim je peder!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Nokia 6230

Na pogresnoj si adresi sa iracionalnom mrznjom. Ja samo mrzim tvoju nepostojecu imaginarnu Rusiju.
Pecinu u koju ti guslaju iracionalne stvari.

Sto se tice spravica, veruj mi da ne znam, jer ratovi u kojima jedan ratuje, drugi se sakriva, pa kad gazda potpise skidanje gaca onaj izlazi iz pecine i gleda na tv kao je pobedio, to se granici sa debilizmom.
Isto kao sto ubijanje civila nazivas ratom.

Ali dobro to je sto je pa moze eto i tema u kojoj se debilno stavlja takav naslov.
lokatori, ispostave, kominterne, vatikani i mrznja prema samom sebi eto to ti je nivo diskusije.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3

ma,puko si ti,skroz.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Nokia 6230

ma,puko si ti,skroz.
U tvojoj viziji jesam, to znam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
Na pogresnoj si adresi sa iracionalnom mrznjom. Ja samo mrzim tvoju nepostojecu imaginarnu Rusiju.
Pecinu u koju ti guslaju iracionalne stvari.

Sto se tice spravica, veruj mi da ne znam, jer ratovi u kojima jedan ratuje, drugi se sakriva, pa kad gazda potpise skidanje gaca onaj izlazi iz pecine i gleda na tv kao je pobedio, to se granici sa debilizmom.
Isto kao sto ubijanje civila nazivas ratom.

Ali dobro to je sto je pa moze eto i tema u kojoj se debilno stavlja takav naslov.
lokatori, ispostave, kominterne, vatikani i mrznja prema samom sebi eto to ti je nivo diskusije.

То је све што сам хтео да знам. Онда је имбецилно да исмеваш људе који помињу те локаторе у било ком контексту.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
A nije to tačno, ameri su hteli da okupiraju celu Srbiju i još 89 su tražili bazu u Nišu, a kada im ovi nisu dali rekli su da će naći način da to ostvare i našli šiptare...zna se šta je bilo 99-te.
Ovo prvi put čujem, a ako je tačno, onda su stvarno ispali debili. 89 si imao samo jedan dobar izbor ... da prvi utrčiš u Nato. To je tad bilo najbolje rešenje. Odsediš 10-15 godina i ladno izađeš. Sad je kasno, jer je Amer već tipovao svoje buduće saveznike na Balkanu. Sad imaš samo dva izbora, jedan je da uđeš u Nato i gledaš u pasulj kada će(i da li će uopšte) da promene svoju politiku na Balkanu ili da čekaš da Rusi dovoljno ojačaju i vojnoekonomski potisnu Amere odavde. Ima i treća varijanta, meni najdraža, da se Germanci porokaju između sebe. Švaba je sad naš igrač, oslobađa se okova, a kad on počne da divlja ode sve u pm i evropska unija i Nato.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
Ima i treća varijanta, meni najdraža, da se Germanci porokaju između sebe. Švaba je sad naš igrač, oslobađa se okova, a kad on počne da divlja ode sve u pm i evropska unija i Nato.  Smile
ууу најс! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Nokia 6230

То је све што сам хтео да знам. Онда је имбецилно да исмеваш људе који помињу те локаторе у било ком контексту.
stvarno si empty. mozda ti takva neka spravica pomogla. mozda su je zato i bacali.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.043 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.