Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 06:28:19
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 60
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srpsko-Ruski odnosi  (Pročitano 101843 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
prvo NIS je prodat za 900 miliona
drugo ovo što si čuo u kafani
Citat
sad dobija smisao ono što sam čuo neki dan, da ćemo biti blokirani (za ulazak u eu) dok rusi ne ulete ovamo, pa onda posle godinu dve, nastavljamo ka eu jer će se rusima (koji su malo kupovali po srbiji) to isplatiti

je u svakom slučaju bolja solucija nego da nam otmu Kosmet zarad ulaska u eu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1252
Zastava Pančevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
SonyEricsson z1010
ček polako, nismo baš sve dali svima živima ispod cene i većina tih stvari je bila na tenderu. Robne kuće su prodate za xxxmiliona evra (isti red veličine kao nis), telenor je prodat za preko milijardu, vipova dozvola košta milione, većina stvari koje su prodate "ispod cene" je vrlo diskutabilo da li je ispod cene (šećerane i sl.)

ja verujem da je najviše muvanja bilo oko manjih firmi i to opet ne tako što je prodato jeftino nego tako što je neko oborio vrednost namerno da bi neko drugi to kupio jeftino. Što ne može da se uzme kao politika vlade, već kriminalno delo pojedniaca, koji su naravno imali neke veze u strukturama vlasti...

Al to m nože da se poredi ni u parama sa prodajom nisa bez tendera. Mogli su rusi da na tender izađu u paketu sa gasnim aranžmanom pa da vidimo tačno šta nude. Nije samo zarada ono što se uplati na račun. Mogli su da budu najbolji na tenderu i da daju istih 500mil evra.

Lokalni nedeljnik u Pančevu je prodat za 2.2 miliona evra!

@gale

otkud 900?

u stvari, nis još uvek nije pordat, al se ide ka tome
IP sačuvana
social share
Hajde da nadjemo stvari u kojima svi mozemo da dobijemo.
Hajde da ne nadjemo stvari, da se sporimo, gde neko moze da izgubi
Mi se lako ujedinimo protiv nekoga, a nikako da se ujedinimo za sebe. Hajde da se ujedinimo za sebe, pa kada uradimo sve sto mozemo za sebe, onda cemo se deliti. I taj dan nece nikada doci, jer cemo uvek imati sta da uradimo za sebe..." Zoran Djindjic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

De profundis clamavi ad te,Domine!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ček polako, nismo baš sve dali svima živima ispod cene i većina tih stvari je bila na tenderu. Robne kuće su prodate za xxxmiliona evra (isti red veličine kao nis), telenor je prodat za preko milijardu, vipova dozvola košta milione, većina stvari koje su prodate "ispod cene" je vrlo diskutabilo da li je ispod cene (šećerane i sl.)

ja verujem da je najviše muvanja bilo oko manjih firmi i to opet ne tako što je prodato jeftino nego tako što je neko oborio vrednost namerno da bi neko drugi to kupio jeftino. Što ne može da se uzme kao politika vlade, već kriminalno delo pojedniaca, koji su naravno imali neke veze u strukturama vlasti...

Al to m nože da se poredi ni u parama sa prodajom nisa bez tendera. Mogli su rusi da na tender izađu u paketu sa gasnim aranžmanom pa da vidimo tačno šta nude. Nije samo zarada ono što se uplati na račun. Mogli su da budu najbolji na tenderu i da daju istih 500mil evra.

Lokalni nedeljnik u Pančevu je prodat za 2.2 miliona evra!

@gale

otkud 900?

Ti zaista veruješ informacijam zvaničnog karaktera? Kakvi crni tenderi,sve se radi ispod žita! Jedna slika za javnost a prava slika izgleda malo drugačija.Barem su mi ljudi iz sveta politike(a znam ih dosta koji su na malo višim položajima u različitim parijama)ispričali istu priču pa ako oni lažu,lažem i ja.Šta ti i ja u suštini znamo? Pred javnošću se mogu dogovoriti na jedan način ali priča u sobi teče drugim tokom.Znajući perfidne tokove niihove svesti(toliko barem znam),onda ovo što su mi ispričali ti ljudi iz različitih stranaka,pa ono što sam obrazujući se u životu naučio,što vidim oko sebe,daje mi za pravo da budem sklon poverovati u ovu stranu priče pre nego u neku političko-finansijsku "transparentnost" i otvorenost njihovih postupaka.
IP sačuvana
social share

Православна вера наша;она је богатство наше,она род,она венац,она похвала.Нећемо те се одрећи љубљено Православље,нећемо те издати веро од отаца нам предана,нећемо одступити од тебе мајко побожности.У теби смо рођени и у теби живимо.У теби ћемо се и упокојити а ако време позове и хиљаду пута за тебе ћемо умрети.
               (блажени Јосиф Вријеније)

Non praevalebunt, non praevalebunt portaе inferni!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1252
Zastava Pančevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
SonyEricsson z1010
jedino ako su rekli da su prodali po jednoj, a prodali posle po drugoj ceni, al mislim da toga nije bilo, nameštanja ima i to je vrlo teško izbeći, al meni smeta što vlada namešta prodaje, i to zvanično.

no odosmo u off  Smile
IP sačuvana
social share
Hajde da nadjemo stvari u kojima svi mozemo da dobijemo.
Hajde da ne nadjemo stvari, da se sporimo, gde neko moze da izgubi
Mi se lako ujedinimo protiv nekoga, a nikako da se ujedinimo za sebe. Hajde da se ujedinimo za sebe, pa kada uradimo sve sto mozemo za sebe, onda cemo se deliti. I taj dan nece nikada doci, jer cemo uvek imati sta da uradimo za sebe..." Zoran Djindjic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
mob
Nokia 
Ne znam sta ce Rusima dozvola za povratak u UNMIK , kada su vec bili u misiji dole . Ako zele da vrate svoje snage u srpske enklave , mogu da to urade odmah , niko nece da im smeta .

A ako zele da nas podrze bezrezervno i politicki , i vojno , i cak i svojim dejstvima u slucaju da nas NATO napadne , to je druga prica . Ali onda moraju to da potvrde zvanicnim sporazumima , njihovim potpisivanjem i ratifikovanjem , i obznanjivanjem celom svetu . Jer u price , mi ce mo vas braniti , ali nezvanicne price , pa posle kada treba nesto konkretno da urade , povuku dupe , u to vise ne verujem . Samo u zvanicne potpisane i obelodanjene sporazume .
« Poslednja izmena: 08. Mar 2008, 12:56:04 od miodrag2 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3324
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung 
Ne znam sta ce Rusima dozvola za povratak u UNMIK , kada su vec bili u misiji dole . Ako zele da vrate svoje snage u srpske enklave , mogu da to urade odmah , niko nece da im smeta .

A ako zele da nas podrze bezrezervno i politicki , i vojno , i cak i svojim dejstvima u slucaju da nas NATO napadne , to je druga prica . Ali onda moraju to da potvrde zvanicnim sporazumima , njihovim potpisivanjem i ratifikovanjem , i obznanjivanjem celom svetu . Jer u price , mi ce mo vas braniti , ali nezvanicne price , pa posle kada treba nesto konkretno da urade , povuku dupe , u to vise ne verujem . Samo u zvanicne potpisane i obelodanjene sporazume .

A, sa kime bi trebalo da potpisu, bilo kakav sporazum?!  Smile

===============================================================================================
==============================================================================================

12:59
ANGELA MERKEL DOPUTOVALA U MOSKVU

MOSKVA – Nemačka kancelarka Angela Merkel doputovala je danas u Moskvu u prvu posetu jednog zapadnog lidera Rusiji od izbora Dmitrija Medvedeva za šefa države, javila je agencija Ria Novosti, a prenose agencije.

Merkelova će se na početku posete sastati sa predsednikom Vladimirom Putinom sa kojim će razgovarati o Kosovu, iranskom nuklearnom programu i isporuci ruskog gasa u evropske zemlje.

Nemačka kancelarka će zatim imati odvojeni sastanak sa Medvedevom, kome je prošle sedmice čestitala na izbornoj pobedi, ali istovremeno izrazila i zabrinutost zbog „nepravilnosti koje su bacile senku na izborni proces”.

„Kancelarka želi da stekne ideju o tome kakva će u budućnosti biti ruska politika”, rekao je portparol nemačke vlade Ulrih Vilhelm.

„Ona želi da sazna više o namerama Dmitrija Medvedeva koje se tiču jačanja prava čoveka i modernizacije ruske države i privrede”, dodao je portparol.

Beta

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

15:26
NEZAVISNOST KOSOVA PODSTICAJ SEPARATIZMU U EVROPI

MOSKVA – Priznanje nezavisnosti Kosova je „nesumnjivo podsticaj separatizmu i veoma opasan presedan”, izjavio je danas ruski predsednik Vladimir Putin.

Separatizam u Evropi dobio je dodatni podsticaj i ko god namerava da ublaži tu inerciju, ona će postojati”, rekao je ruski predsednik, posle razgovora sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel, dodajući da takvi problemi postoje u Velikoj Britaniji, Španiji i Belgiji.

„Možemo samo da izrazimo saučešće toj zemlji, to što se tamo dešava, bojim se i da komentarišem”, rekao je Putin, dodajući da je „potrebno pažljivije pogledati na Bosnu i Hercegovinu i Makedoniju”, prenela je agencija RIA Novosti.

Ističući da je slučaj sa Kosovom „veoma štetan i opasan presedan”, Putin je rekao da su ruski partneri sa Zapada „zauzeli mesto SSSR-a, koji je uvek branio pravo naroda na samoopredeljenje”.

„Što su tražili, to su i dobili”, istakao je ruski predsednik.

On je rekao da bi Rusija priznala nezavisnost Kosova samo u okviru međunarodnog prava, uz saglasnost Srbije.

Na pitanje da li je moguće da Rusija prizna nezavisnost Kosova, ruski predsednik je rekao da je to moguće „samo uz saglasnost svih strana, u datom slučaju Srbije”.

„Ako takav kompromis bude pronađen, mi ćemo se složiti samo sa takvim kompromisom”, rekao je Putin.

Tanjug
« Poslednja izmena: 08. Mar 2008, 15:39:22 od Maks 78 »
IP sačuvana
social share
Citat
Po sopstvenom priznanju,Tomislav Nikolić svoj politički život duguje Vojislavu Šešelju. Na njegovim delima vaspitavao se osamdesetih godina. Oduševljeno je čitao sve što je napisao.

Citat
Kad je Tomislav, član Narodne radikalne stranke, čuo Šešelja iz Četničkog pokreta uživo, uverio se da je to „najveći srpski intelektualac”.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
Tito spucal mećku...

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Tito upucao mecku.jpg
(94.46 KB, 492x500)
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
@gale

otkud 900?

na temu južni tok,imaštamo sve informacije
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
mob
Nokia 

A, sa kime bi trebalo da potpisu, bilo kakav sporazum?!  Smile

===============================================================================================
==============================================================================================

12:59
ANGELA MERKEL DOPUTOVALA U MOSKVU

MOSKVA – Nemačka kancelarka Angela Merkel doputovala je danas u Moskvu u prvu posetu jednog zapadnog lidera Rusiji od izbora Dmitrija Medvedeva za šefa države, javila je agencija Ria Novosti, a prenose agencije.

Merkelova će se na početku posete sastati sa predsednikom Vladimirom Putinom sa kojim će razgovarati o Kosovu, iranskom nuklearnom programu i isporuci ruskog gasa u evropske zemlje.

Nemačka kancelarka će zatim imati odvojeni sastanak sa Medvedevom, kome je prošle sedmice čestitala na izbornoj pobedi, ali istovremeno izrazila i zabrinutost zbog „nepravilnosti koje su bacile senku na izborni proces”.

„Kancelarka želi da stekne ideju o tome kakva će u budućnosti biti ruska politika”, rekao je portparol nemačke vlade Ulrih Vilhelm.

„Ona želi da sazna više o namerama Dmitrija Medvedeva koje se tiču jačanja prava čoveka i modernizacije ruske države i privrede”, dodao je portparol.

Beta

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

15:26
NEZAVISNOST KOSOVA PODSTICAJ SEPARATIZMU U EVROPI

MOSKVA – Priznanje nezavisnosti Kosova je „nesumnjivo podsticaj separatizmu i veoma opasan presedan”, izjavio je danas ruski predsednik Vladimir Putin.

Separatizam u Evropi dobio je dodatni podsticaj i ko god namerava da ublaži tu inerciju, ona će postojati”, rekao je ruski predsednik, posle razgovora sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel, dodajući da takvi problemi postoje u Velikoj Britaniji, Španiji i Belgiji.

„Možemo samo da izrazimo saučešće toj zemlji, to što se tamo dešava, bojim se i da komentarišem”, rekao je Putin, dodajući da je „potrebno pažljivije pogledati na Bosnu i Hercegovinu i Makedoniju”, prenela je agencija RIA Novosti.

Ističući da je slučaj sa Kosovom „veoma štetan i opasan presedan”, Putin je rekao da su ruski partneri sa Zapada „zauzeli mesto SSSR-a, koji je uvek branio pravo naroda na samoopredeljenje”.

„Što su tražili, to su i dobili”, istakao je ruski predsednik.

On je rekao da bi Rusija priznala nezavisnost Kosova samo u okviru međunarodnog prava, uz saglasnost Srbije.

Na pitanje da li je moguće da Rusija prizna nezavisnost Kosova, ruski predsednik je rekao da je to moguće „samo uz saglasnost svih strana, u datom slučaju Srbije”.

„Ako takav kompromis bude pronađen, mi ćemo se složiti samo sa takvim kompromisom”, rekao je Putin.

Tanjug

Kako sa kime , sa nama . Zvanican sporazum o savezu , ili medjudrzavni sporazum o saradnji , nazovi ga kako hoces , ali zelim da se obavezuju zvanicno sta ce uraditi i sta smo mi duzni da za to uzvratimo . A ne kao 1999.-te .

Lepo sam rekao na drugoj temi , Amerikanci su podrzali Albance 100% , cak su i ratovali zbog njih . Ako su Rusi spremni da nam daju jednaku podrsku koju daju Amerikanci Albancima , nema problema , ako nisu spremni , nemoj da prozivaju i da traze ono sto sami nisu spremni da urade . Na primer , da traze prekid odnosa Srbije sa zemljama EU koje su priznale Kosovo , a oni i dalje saradjuju sa njima bez ikakvih problema . Nisu spremni ni na to , a kamoli da ratuju za nas . Pa kazi mi , kakva je to podrska ? Ili neka pomognu konkretno , ili neka nam bolje ne pomazu .

A sto se tice odnosa Srbije i EU i zapada , ako Kina moze da bude u sukobu sa SAD oko Tajvana , ali da ipak odrzava blisku saradnju sa njima gotovo po svim ostalim pitanjima , pogotovu u ekonomiji , zasto i Srbija ne moze da ima takvu saradnju ? Ili pitanje Cecenije , Rusija je zbog njega u sukobu sa svim zemljama Zapada , ali joj to ne smeta da saradjuje sa njima .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Americka govna su pomagala siptarska jer su potpuno isti...
ratovali su zbog njih,jer i sami zele Kosovo.sto se tice Rusije,ne znam kolko ce jos hiljada postova da se drnda da pi se ona ispljuvala i ljudi nalupetali,jer kao sto @Gslavic lepo objsni,ne vidim cime smo mi to zasluzili ili zasto bi nam Rusija pomogla...Srbi pamte samo ono sto im odgovara...ukoliko tako zele,Srbi ce zaboraviti i najvece zlocine protiv nje i praviti se mudonja,kao za vreme Tita,e sad,posto je bila prpa,i Rusi ipak nisu zeleli da zaratuju sa NATOom oko manastira koje su sami Srbi zapustali,i Srba koji jednom u istoriji nisu u stanju da se sloze,onda su svi brze bolje zapamtili to...odma na Ruse!i upravo ti jeste nas problem-jedan ovako,jedan onako,a svi pamte samo ono sto im odgovara i samo su Srbi na celom svetu u pravu...jeste...
manite me tih popovanja i pljuvanja Rusije zato sto umesto sebe,nadjete pa krivite narod koji je jedini ikada makar bio uz nas...  Smile
tipican primer Srpskig nacina resavanja problema-ne uzbudjuju se dok ne bude prekasno.a kad bude prekasno,ne do Bog da sebe nekad za nesto okrive,ili kamoli da se eventualno sloze i poprave stvar.vec uzmu i cmizdre oko toga,i tuzakaju prijatelje,umesto da okrive onog koga treba... Smile
« Poslednja izmena: 08. Mar 2008, 19:25:13 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 60
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 06:28:19
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.105 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.