Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 10:30:39
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 930
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srpsko-hrvatski i hrvatsko-srpski odnosi!  (Pročitano 1185095 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13

Za generale 1,9 milijuna kuna

Na donatorskoj večeri za financiranje obrane generala u Haagu, održanoj jučer u Splitu, prikupljeno je 1,9 milijuna kuna. Cijena ulaznica bila je 5000 kn.

..................

sad vam je jasno zashto su hrvati u 10 puta boljem polozaju od nas .  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
...pitam se kad ce onaj coravi ustasa sa svojim Galebom?da zapiva Srbima?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
A ja se pitam gde su naši da šamaraju posetioce koncerata ustaša
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 5.0.3
mob
Alcatel 
Legende bivše SFRJ tvrde: EP sa Hrvatima nas vadi iz blata

Tekst: Press

Veliki broj srpskih i hrvatskih fudbalskih legendi oduševljen je idejom portugalskog ambasadora u Beogradu Luisa de Almeide Sampaja da dve najveće republike bivše Jugoslavije zajedničkim snagama organizuju Evropsko prvenstvo 2020. godine!

Novi trener Crvene zvezde Robert Prosinečki tvrdi da bi takav poduhvat doprineo razvoju fudbala na Balkanu, a sa stavom Velikog Žutog slažu se i Igor Štimac, Ćiro Blažević, Vlade Divac i Ljupko Petrović.

S druge strane, aktuelni predsednik Hrvatskog fudbalskog saveza Vlatko Marković kaže da ne treba da živimo u iluzijama i da je portugalski ambasador pomenutom izjavom samo sebi napravio reklamu?!

Trener Crvene zvezde i jedan od najvećih igrača u istoriji hrvatskog fudbala Robert Prosinečki rekao je za Press da u ovom trenutku može samo da podrži inicijativu portugalskog ambasadora.
Divac: Super ideja, svi bismo profitirali
Predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Vlade Divac tvrdi da bi Srbija i Hrvatska višestruko profitirale ukoliko se obistine predviđanja portugalskog ambasadora o organizaciji EURA 2020. On kaže da bi buduće generacije fudbalera dobile sjajnu infrastrukturu, kao i da bi dve zemlje značajno finansijski napredovale.

- Bilo bi super da se evropsko prvenstvo organizuje kod nas, odnosno da ga organizujemo u saradnji sa Hrvatskom. Samo, ne znam koliko je to realno. To bi bilo odlično, pre svega zbog infrastrukture, jer bismo dobili nove stadione koji bi ostali naraštajima koji dolaze. Mislim da odnosi između dva naroda neće biti problem, jer je ovde najbitniji ekonomski aspekt takmičenja - poručio je Divac.

Novi stadioni na poklon

- Sve što je dobro i što doprinosi razvoju fudbala u ovom okruženju, a organizacija evropskog prvenstva to svakako jeste, treba podržati - rekao nam je Prosinečki.

Legendarni hrvatski fudbaler Igor Štimac kaže da je organizacija EP 2020. jedina šansa za bivše jugoslovenske republike da poboljšaju infrastrukturu i na taj način se reše huliganstva. Čovek koji je pre samo dva dana doživeo poraz na izborima za novog predsednika HNS-a tvrdi da samo neinteligentni ljudi mogu da se protive ideji zajedničke organizacije EURA, pogotovo što bi Hrvatska i Srbija dobili bespovratne investicije od UEFA, FIFA i brojnih evropskih banaka.

- Nedavno sam izjavio da se protivim regionalnoj ligi u fudbalu zato što Srbija i Hrvatska u ovom trenutku nemaju odgovarajuću infrastrukturu. Dobijanje evropskog šampionata je jedini način da rešimo problem oronulih stadiona, huliganstva i ostalih devijantnih pojava... Ja tvrdim da je takav poduhvat moguć i da je na srpskim i hrvatskim fudbalskim radnicima da tu šansu iskoriste. Praktično, mi bismo organizacijom evropskog prvenstva dobili, da tako kažem, besplatne investicije, stadione... Podržali bi nas razni fondovi pri Evropskoj uniji, banke... Još jednom ponavljam: Evropsko prvenstvo je jedina šansa za nas - rekao je Štimac za Press.

On kaže da se ne treba plašiti bezbednosnih rizika, pošto nije reč o takmičarskoj utakmici između Srbije i Hrvatske.

- Samo budala može da se protivi takvoj ideji i da kaže kako će bezbednost biti najveći problem. Sad vi meni možete da navedete, primera radi, napad na košarkaše Partizana u Zadru. Međutim, ovde je reč o zajedničkoj organizaciji velikog takmičenja. Samo što bih ja voleo da i Bosna bude uključena u taj projekat - poručio je Štimac.

Zanimljivo, njegov protivkandidat na izborima u HNS-u Vlatko Marković kaže da Srbija i Hrvatska nemaju gotovo nikakve šanse da dobiju organizaciju EURA 2020. godine. On je izjavu portugalskog ambasadora u Beogradu, koji je poručio da UEFA i FIFA rade na tom projektu, nazvao budalaštinom?!

- Najviše bih voleo da vam kažem da će se to desiti, ali to jednostavno nije tačno. Portugalski ambasador je očigledno želeo da dobije reklamu ili da se „ulaguje" nekom u Beogradu. Slušajte, i vi i mi se mučimo da napravimo običnu šupicu, a ne stadione po UEFA kriterijumima. Godinama sam član raznih komisija UEFA i niko mi nije nagovestio takvu mogućnost. Valjda bih ja to znao i rekao Toletu (predsednik FSS-a Tomislav Karadžić prim. aut.) - decidiran je Marković.

Balkanska trenerska ikona Miroslav Ćiro Blažević čestitao je ambasadoru Portugala na sjajnoj ideji, koju će, prema njegovim rečima, u delo pretvoriti političari dve zemlje. On se u prepoznatljivom stilu našalio na temu Evropskog prvenstva 2020. godine.

Ćiro: Neću doživeti

- Sine, to je sjajna ideja, ali je nabijem na k...., pošto tada neću biti živ. Čestitam portugalskom diplomati na ideji koja prevazilazi sportske okvire. To bi bila i velika politička odluka. Verujem da će se ostvariti jer vi imate vrlo pametnog predsednika Borisa Tadića, a mi imamo pametnu predsednicu vlade Jadranku Kosor. Imamo dovoljno vremena, punih devet godina da to ostvarimo... Takva šansa se ne propušta, dobili bismo ozbiljnu „lovu" - rekao je iz daleke Kine Miroslav Blažević.

Njegovi srpski trenerski pandan Ljupko Petrović tvrdi da Srbija i Hrvatska zaslužuju takav događaj i ne vidi nijednu prepreku zbog koje UEFA ne bi dodelila domaćinstvo najvećim republikama avnojevske Jugoslavije. Trener zagrebačke Lokomotive kaže da su odnosi između dve države otoplili i da je sazreo trenutak za ozbiljan projekat.

- Ja radim u Hrvatskoj, Prosinečki u Zvezdi... Sve ide u tom pravcu i stvarno ne vidim nijedan razlog zbog kojeg ta ideja ne bi zaživela. Do tada ima dovoljno vremena, siguran sam da bi sve proteklo u najboljem redu. Da ne govorim o tome da bismo dobili izvanredne stadione - ističe Petrović.

Zanimljivo, prvi čovek Vojvodine Ratko Butorović kaže da se pribojava netrpeljivosti između dva naroda.

- Daj bože da se to desi. Međutim, bojim se da to nije realno kada se prisetim šta se desilo košarkašima Partizana u Zadru ili navijačima PAOK-a u Zagrebu. Netrpeljivost je i dalje velika, mada vreme leči sve - rekao je Butorović.

D. NEDELJKOVIĆ
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Nokia 
Ispod tuša nebeskog
Broj 574

Datum objave: 18.12.2010.    Piše: Paulina Arbutina

Do Otišića, sela Cetinske krajine što se proteže duž cijelih 18 kilometara, vodi krivudav i uzak makadam: u divljoj će pustari oko promatrača tek tu i tamo zamijetiti pokoju spaljenu ili vremenom oštećenu kuću. I dok se s jedne strane uzdiže Svilaja, s druge se prostrlo akumulacijsko jezero Peruča, mirno i tiho poput dvanaestero staraca, koji nastoje svoj život ovdje učiniti podnošljivijim. Prije rata devedesetih u Otišiću je, po popisu, živjelo čak 1.500 ljudi, velikom većinom Srba, što ga je činilo najvećim srpskim selom u cijeloj Splitsko-dalmatinskoj županiji. Umjesto stanovnika, danas je u njemu divlje odlagalište otpada, gdje se skuplja ne samo vrličko i sinjsko nego čak i makarsko smeće.

Ljudi ovoga kraja uvijek su išli u potragu za boljim životom, no nisu štedjeli kada je trebalo pomoći svoj stari kraj: osim trgovine i gostionice, izgrađene su tako osnovna škola, mjesna zajednica i impresivna zgrada Doma kulture, nekadašnja seoska žila kucavica u koju se svraćalo na priredbe, kino-projekcije…

Uništene zemljišne knjige

Za razliku od drugih krajeva Hrvatske, gdje je obnova pri kraju ili završena, u Otišiću je obnovljeno svega desetak kuća. Brojni su razlozi tome: starije nije imao tko animirati ili im objasniti kompliciranu proceduru podnošenja zahtjeva za obnovu, mnogi su prije rata imali prijavljeno prebivalište u gradovima gdje su radili ili imovinu u drugim krajevima bivše države, a problem je i nepostojanje zemljišnih knjiga za vrličku općinu. Naime, zemljišne knjige za to područje uništene su još u Drugom svjetskom ratu i nikada nisu napravljene nove. U Otišiću su pravo na obnovu kuća ostvarile tri povratničke porodice, a tri su zahtjeva vraćena na dopunu.

Špiro Gajić, jedan od rijetkih koji su se vratili, deset godina nakon povratka napokon će useliti u novih 45 kvadrata za suprugu i sebe.

- I paščad na cesti netko pogleda, nas nitko: prvo smo bili sotonizirani, sada smo zaboravljeni. Deset godina živimo u nehumanim uslovima – kaže Špiro, kojem je jedna međunarodna humanitarna organizacija pomogla prekriti krov kuće valovitom plastikom i ugraditi prozore. Međutim, novi se prozori nisu mogli otvarati, a plastični bi krov podigla svaka malo jača bura sa Svilaje.

- Dobro je bilo dok sam bio mlađi, volio sam raditi i svačim se zanimati. Sada sve ide kraju, nemoćniji sam i siromašniji i očima i razumom. Nisam po želji nikome, pa ni doktoru, treba i njemu nešto donijeti – govori ovaj sedamdesetpetogodišnjak, koji do prve autobusne stanice mora pješačiti oko sedam kilometara, što kroz ovu pustopoljinu nije ugodno ni mlađima. Prije deset godina za jednog je lokalnog gazdu čuvao ovce i zaradio dovoljno za dvije krave, ali godine su sada stisle…

- Tko napaja staro čeljade snagom ako ne mladost? A meni djeca po Srbiji, dođu preko ljeta, a ja bih volio da dođu zimi, kada je teže. Nema mi tko ni drva pripremiti, ni stoku pustiti i nahraniti, moram sam, a to je za mene previše. Ruke i ova stara sjekira jedini su mi alat, nemam novca da drva kupim, sam ih moram nacijepati i dovući u kolicima za lijepog vremena. Da sam imao svoju kuću u Srbiji, nikada se ne bih vratio. Djeca su mi u garsonijeri živjela, pa kud ću im još ja na grbaču. Ovdje nisu nikakvi uslovi, ali jesu gore, kod Aranđela, tamo su mi ćaća i mater, a onamo ću i ja kada pođem na onaj svijet – pokazuje Špiro prema mjesnome groblju i crkvi u središtu sela, što su ih nedavno uredili članovi Zavičajne udruge Otišićana iz Zemuna.

Život kao tamnica

Prije rata Špiro je radio u građevinskoj tvrci u Splitu, a vikendom je dolazio u selo i bavio se poljoprivredom. Kada je u “Oluji” bježao pred hrvatskom vojskom, ostavio je u selu 150 koza, 30 ovaca i deset goveda. Njemu i njegovoj supruzi danas je jedini kontakt sa svijetom tranzistor na baterije. Samoća mu teško pada.

- Nemam s kim popričati, a željan sam razgovora, malo se duša osvježi. Nasmijem se tek kada dođu djeca i unučad, no i oni sve rjeđe dolaze i ostanu samo nedjelju dana – kaže Špiro, koji živi u kući bez kupaonice.

- Znaš kako se kupam? Preko ljeta još nekako, ali preko zime jedino kada krave gonim po kiši, bez kišobrana, pa me opere ovaj tuš nebeski. Bog me osvjetljava i ta priroda božja: hvala ti, Bože, kada nas nisi zaboravio i isključio iz svjetla, kao ovi loši ljudi na zemlji! Nebesko svjetlo svima sja, mjesec kada mi svijetli, ne treba mi lampaš ili svijeća, a ni sunce mi nije isključeno. I kiša kada pada, pada svima, i onima u Sinju i meni u ovoj pustinji.

Kada ode u grad, priča dalje Špiro, osjeća se kao izgubljena ovca, bez svoga stada, pa prilazi drugom stadu, koje ga neće. Jedino srijedom, kada dolazi Crveni križ, bude neke promjene, vidi neko čeljade iz civilizacije.

- Život je ovdje kao tamnica, zarobljen si a ne znaš zašto, osuđen si a ne znaš zbog čega! Oni u Hagu, Gotovina i Šešelj, bar znaju zbog čega su u zatvoru. A zašto mene osudiše? Ne osjećam nikakvu krivicu zato što sam Srbin u hrvatskoj zemlji. Ali, ako su ovo uslovi za čovjeka, nek’ me proglase ludim. Mnogi su na nama zaspali, no najbolje je da ne vidiš što vidiš i da ne znaš što znaš – kaže nam Špiro Gajić na rastanku.

Tuđe krave sve popasu

Otišić je pun goveđe balege. Mještani kažu da i po tristotinjak goveda iz Maovica luta njihovim selom. Ta uzurpacija traje već deset godina, no nitko od nadležnih nije reagirao.

Ika Stojisavljević jedna je od rijetkih koja nakon “Oluje” nije napustila selo. Sačuvala je i stoku, pa danas ima 40 goveda. Prije tri godine, kraj kuće ju je napao još uvijek nepoznati počinitelj.

- Prišao mi je s leđa i izudarao me kolcem po koljenima, noge su mi bile sve crne. Napadač je imao masku na glavi. Nisam se nikome zamjerila, a baš sam se napatila – prisjeća se napada, koji joj je ostavio tri šipke u nogama.

- Krave lutaju cijelim selom, nitko ih ne čuva i ne drži pod kontrolom. Moje nemaju gdje na pašu od tuđih krava, onih od Blaževića, Samardžija i od koga sve ne iz Maovica. Ulaze i u sobe, kužine, ostavljaju balegu koju nitko ne čisti. Naše devastirane kuće postale su njihove štale – priča Ika.

Problem su i raspušteni maovički konji što uznemiravaju malobrojne povratnike, kao i brojni psi, tornjaci koji prate rasuto blago, tjerajući pritom strah i u kosti otišićkih staraca.

- Nitko nije kriv nego vlast i zakon. Zvala sam i policiju, ali nisu se obazirali. Skupili smo oko 200 potpisa da tu stoku maknu s naših imanja, ali ništa nije poduzeto, tuđe krave sve popasu – kaže Ika. I vukovi sa Svilaje česti su im gosti.

- Od vukova se ne mogu odbraniti. Ulaze mi u štalu, napadaju telad, krave, ovce, janjce. Kao da su neki školovani, svi imaju ogrlice i naušnice. Odštetu od države dobivamo tek kada se nađe dokaz, odnosno ostaci zaklane životinje, u suprotnom se šteta ne priznaje. Po zaklanoj kravi dobijemo do 2.500 do 3.000 kuna odštete. Sada nam isplaćuju za 2008. godinu, a meni je samo lani vuk ubio 11 krava, dok su još četiri nestale – kaže Ika Stojisavljević.

Rušilačka vježba policije

Nakon “Oluje” u Otišiću je čitava ostala jedino kuća Miloša Zagorca, zato što je u njoj jedno vrijeme bio policijski punkt. Srušena je ipak 2002, prilikom vježbe specijalne policije.

- Oni koji su privatnu imovinu trebali štititi još u “Oluji”, našu su kuću srušili u miru, sedam godina kasnije: zacrtali su si, zamislite, da je ona neprijateljski objekt u kojem se kriju apstraktni teroristi – za “Novosti” telefonom iz Beograda kaže Miloševa supruga Vida. Porodica Zagorac zatražila je obnovu, a kao odgovor stiglo im je 20.000 kuna, na koliko je komisija procijenila štetu kada je kuća u “Oluji” bila devastirana. Kuću srušenu nakon vježbe specijalne policije komisija nije ni došla pogledati.

Demoliranje strujne mreže

HEP upravo obnavlja elektromrežu u ovom dijelu Cetinske krajine. Struja u Otišić stiže dalekovodom iz Maovica: početkom godine stigla je do centra sela, a pri kraju je i elektrifikacija zaselaka.

- Dosad je obnovljeno pet trafo-područja i na elektromrežu je spojeno 13 potrošača. Preostala su nam još dva trafo-područja, koja planiramo završiti do kraja ove godine, a obuhvaćat će 30 stambenih jedinica – kaže Dražen Šabić iz HEP-ove ispostave u Sinju. Otišićku je elektromrežu godinama nakon “Oluje” uništavala grupa ljudi: demolirali su trafostanice, a žicu sjekli i prodavali kao sekundarnu sirovinu. Taj vandalizam nitko nije pokušao spriječiti, a kamoli kazniti.

http://www.novossti.com/2010/12/ispod-tusa-nebeskog/
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Sa njima nikad i ništa za vjek vjekova! Miriti se? Bože sačuvaj. Logori u Hrvatskoj za vreme drugog svetskog rata mi duši ne daju mira. To su provereni neprijatelji sa kojima se ne saradjuje nikad. Amerikanci su nam još gori neprijatelji. Englezi isto.
A naša gmizajuća vlast je izgleda najgori neprijatelj Srbije: Zadužila nas je dva puta više nego što smo bili dužni pre 2000 i radi sve na rasparčavanju Srbije i uništavanju korena i identiteta. Oni su definitivno najgora sorta ljudi pošto su za položaje i novac krenuli u uništavanje sopstvene zemlje i naroda.
« Poslednja izmena: 21. Dec 2010, 09:40:52 od taxtex »
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
убеђен сам да је неко хаковао другу таксу налог Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
 Smile

Citat
- Tko napaja staro čeljade snagom ako ne mladost? A meni djeca po Srbiji, dođu preko ljeta, a ja bih volio da dođu zimi, kada je teže. Nema mi tko ni drva pripremiti, ni stoku pustiti i nahraniti, moram sam, a to je za mene previše. Ruke i ova stara sjekira jedini su mi alat, nemam novca da drva kupim, sam ih moram nacijepati i dovući u kolicima za lijepog vremena. Da sam imao svoju kuću u Srbiji, nikada se ne bih vratio. Djeca su mi u garsonijeri živjela, pa kud ću im još ja na grbaču. Ovdje nisu nikakvi uslovi, ali jesu gore, kod Aranđela, tamo su mi ćaća i mater, a onamo ću i ja kada pođem na onaj svijet – pokazuje Špiro prema mjesnome groblju i crkvi u središtu sela, što su ih nedavno uredili članovi Zavičajne udruge Otišićana iz Zemuna.

A eto ti tuge... Priroda je odredila jasno:
 Roditelj te podiže dok ne ojačaš i stasaš a ti uzvratiš roditelju kad ostari i onemoća. Sramota je ostaviti onemoćale roditelje i  izgovarati se odlaskom u grad. Sramota.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Nokia 
убеђен сам да је неко хаковао другу таксу налог Smile

Smile
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
ja mislim da je gore onaj starčić veselo skakutao 1991 i vikao "ovo je srbija",sad mi ga je žao kao čovjeka ali se trebalo misliti glavom ranije.I napomena svi njihovi susjedi hrvati u okolnim selima su 1991 protjerani a imovina im je opljačkana.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 930
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 10:30:39
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.