Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Avg 2025, 01:27:22
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srpsko-bošnjački dijalog  (Pročitano 19267 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.00
mob
BlackBerry bold
a plus ce te imati slobodu da zivite i uzivate puni suverenitet nove bosnjacke republike osim ako se ne odlucite da verifikujete zajednicu sa bratskim vam narodom hrvatima pa se prikljucite ljepoj vasoj.
mi srbi cemo vas uvek podrzavati sta god da odlucite izmedju te dve mogucnosti!
vi ste nasa braca preko granice!
« Poslednja izmena: 15. Jun 2009, 11:59:13 od Kamaro24 »
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Jebes zemlju koja Bosne nema

Zodijak
Pol
Poruke 171
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Ljudi zanima me sta se to desilo u Bratuncu, evo ja sam bio cijeli rat u Srebrenici, znam sta je bilo u Kravici, al sta se to desilo u Bratuncu bas me zanima, osim onog logora u skoli Vuk Karadjic, gdje ste klali Bosnjake. Inace Bratunac je netaknut grad.

neznaš šta je bilo u Bratuncu  i okolini Smile
e a znaš šta je bilo u Srebrenici  Smile

evo da ti kažem  Smile

u Srebrenici je imperija uzvratila udarac za Bratunac i okolinu  Smile

Pa sta se to desilo u Bratuncu, hajde reci mi, sta????????????

92-e cetnicke horde zauzeli cijelo Podrinje, kao i Bratunac i Srebrenicu, mjesec ili dva kasnije Srebrencani su osvojili Srebrenicu ponovo i zivjeli u opsadi 3.5 god. Ne znam samo sta buncate za Bratunac, kad u Bratuncu nije ubijen niti jedan Srbin, jer taj grad nismo nikad ni napali, a jedina je Kravica s Bratunacke opstine napadnuta i to u svrhu deblokade i stvaranja puta do slobodne teritorije. Za vrijeme rata vas nije vise od 1000 izginulo na srebrenickoj opstini i to mozda 20% civila od toga, ostalo vojnici, podvrdjeno od komisije rs-a. A pricate gluposti o nekim 3800-3900 ljudi, Srebrenica se neda nicim opravdati, tu ste genocid pocinili i ostacete tako zauvijek oznaceni. Sad se vi pumpajte o Naseru Oricu i njegovim imaginarnim koljacima, da opravdate svoju savjest, al bogami pametnom to nece biti dovoljno, samo pametan i razuman covjek ce shvatiti naj kasnije posle oslobadjajucke optuzbe u Haagu Naseru Oricu, da se debelo nesto manipulisalo oko Srebrenice.
IP sačuvana
social share
Ko da cujem zveket sablje,starih ratnika,opet jeci sa planine vrisak sokola,nikad ovo biti nece zemlja dusmanska,odgojila majka Bosna prsa junacka.....Dizite se Husein Kapetane i Ban Kulineeeeeeeeee da vidite kakve Bosnaaa ima sinoveeeeee...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11

IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.00
mob
BlackBerry bold
dokle god vi budete negirali nasera kao ratnog zlocinca i zlocine koje je pocinio, ratka mladica ce dosta ljudi smatrati herojem!
ja vidim da tebi ne pada na pamet da korigujes stav o njemu tako da najiskrenije ne vidim razlog tvog ucestvovanja na ovom forumu, sem ako hoces da provociras ljude da postoju hvlospeve o rm.

uspavanka za radmilu m > uspavanka od ratka m
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia 
[censured]
« Poslednja izmena: 15. Jun 2009, 14:15:02 od Anea »
IP sačuvana
social share
Ovde će stajati vaša reklama za samo 10 KM !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 171
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
dokle god vi budete negirali nasera kao ratnog zlocinca i zlocine koje je pocinio, ratka mladica ce dosta ljudi smatrati herojem!
ja vidim da tebi ne pada na pamet da korigujes stav o njemu tako da najiskrenije ne vidim razlog tvog ucestvovanja na ovom forumu, sem ako hoces da provociras ljude da postoju hvlospeve o rm.

uspavanka za radmilu m > uspavanka od ratka m

Ja nikad misljenje o Naseru Oricu, ili bilo kojem branitelju Bosne i Hercegovine necu promijeniti. Da je Naser kriv bio bih osudjen u Haag-u, a ne oslobodjen, a to sto ste vi zavrli da izjednacavate krivicu, to je druga stvar. Ja i ne pokusavam stvoriti neki dijalog s nacionalistama kao sto se ovde sastaju, nego sam tu prosto da vam kazem kako stvari stoje, jer vam to ocigledno nije poznato, pa se zaletite oko te price samostalna rs, da mora neko kao ja doci da vas malo ohladi, jer cete inace poceti i sami vjerovati u svoje gluposti.
IP sačuvana
social share
Ko da cujem zveket sablje,starih ratnika,opet jeci sa planine vrisak sokola,nikad ovo biti nece zemlja dusmanska,odgojila majka Bosna prsa junacka.....Dizite se Husein Kapetane i Ban Kulineeeeeeeeee da vidite kakve Bosnaaa ima sinoveeeeee...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Ајде де, просветли нас ... како ствари стоје у РС, ти из Граца требало би да имаш бољи увид него ми сви одавде ...  Smile

А јак ти је Насер херој ... што он беше напусти Сребреницу? Направио срање, па ухватио тутавелу кад је загустило ... ц ц ц ...  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Alcatel 
pc-destroyer, ipak mi nije jasno zašto si na ovom forumu. I kako to navalite kada je neka tema , pa se naprasno registrujete. Kolikjo su Srbi trpeljivi, može se videti i po tome što trpimo svakakve vaše komentare.

Hag je stvoren za suđenje Srbima, svi ostali su tu sporadično za rad šminke, pogotovo muslimani.
« Poslednja izmena: 15. Jun 2009, 14:46:37 od Perudji »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 171
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
pc-destroyer, ipak mi nije jasno zašto si na ovom forumu. I kako to navalite kada je neka tema , pa se naprasno registrujete. Kolikjo su Srbi trpeljivi, može se videti i po tome što trpimo svakakve vaše komentare.

Hag je stvoren za suđenje Srbima, svi ostali su tu sporadično za rad šminke, pogotovo muslimani.

Pa zasto je stvoren Haag, da se sudi zlocincima. Nisu ne ozbiljni ljudi gore, da padaju na vasu politiku, koju pokusavate godinama, a to je od agresije napraviti gradjanski rat, izjednaciti krivicu. Pa nije niko glup u pm. da pada na vase palamudjenje vise.

@3maj Naser Oric nije zbrisao nigdje kad je zagustilo, znam da vam takva teorija jako odgovara. Al istina je jedino da je isao na sastanke s 2.Korpusom Armije BiH da se dogovaraju oko stvaranja slobodno puta Srebrenica Tuzla, jer zivot u Srebrenici nakon 3.5 god. rata je bio na nivou srednjeg vijeka, al u drugom dogovorena je deblokada Sarajeva, i zato ta akcija nikad nije ni napravljena,  i to je sva prica, sa zadnjeg sastanka se nije ni vratio jer je vec sve bilo kasno, pokusao je s nekim ljudima, krenuti u ispomoc Srebrenicanima preko suma, sto nije dalo velikog uspjeha, jer ste kako ono vi volite reci dobro radili.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 156
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
zasto se balijama dozvoljava da pricaju protiv srba na srpskom forumu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Avg 2025, 01:27:22
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.