Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 06:29:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nemoralna veličina  (Pročitano 1354 puta)
17. Sep 2017, 15:56:48
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2876
Nemoralna veličina

Danas je subota, dan za kulturu, pa bi neki naivčina mogao pomisliti da je tim danom apsolutno neprimereno pisati o subakademiku, Ljušiću, ali naivčine, po običaju, nisu u pravu.

Treba što češće pisati o tom svatu, mada je - bojim se - prekasno, jer je serdar Radoš razbucao sve šta je mogao i povukao se u mirovinu, na podobije svog prvog mentora, Referendumskog Lopova.

Od najvećeg je, držim, značaja za srpsku kulturu da se uvek iznova postavlja pitanje: zašto je Vava Petković na slobodi, a zašto Radoš Ljušić nije u zatvoru? Stvar sa Vavom je kristalno jasna. Petković je na slobodi zato što je bio pritvoren na pravdi Boga, a na osnovu Ljušićeve lažne dostave o proneveri novca. Ostaće, međutim, misterija zašto Ljušić nije u mardelju zbog krivičnog dela klevete ili kako je već formulisano lažno cinkarenje i težak nasrtaj na čast. Ali i i to će se možda jednog dana saznati.

Da sad naivčine ne bi pomislile da sam se ja nešto lično ispizmio na subakedemika, poslušajmo vox populi - koji bi za Radoša, rodoljupca - morao bit vox dei. Evo, recimo, šta je o moralnoj gonadi u potfamoznom komentatorluku napisao gonadin bivši zaposlenik, osoba (razložno) potpisana "Insajder".

"Kao sada već dugo godina zaposleni u JP Službenom glasnik" - piše "Insajder" - moram da reagujem. Gospodin Ljušić ima pravo kada govori o Gavrilovićevom rasipništvu i, ako ima argumenata i papire, treba da iznese nepravilnosti u radu... Međutim, nije posteno i moralno, a on to sebi pripisuje, da druge optužuje za grabljenje pozicija i honorara. Van petljanja sa cenom glasačkih listića, zbog cega je i pao, van dovođenja apsolutno nekompetentnih ljudi na pojedina rukovodeća mesta (čija je funkcija bila i šikaniranje zaposlenih...), van katastrofalne odluke da se okruži u Glasniku ljudima koji su najlošiji radnici (a kriterijum je bio da mu se svakodnevno ulizuju, jer dobro se zna ko je obitavao u njegovoj kancelariji i sta se pričalo, dok su obični radnici strahovali da ih slučajno ne uzmu u usta)... Dakle, van svega toga, Ljušić je, odmah po dolasku na čelo kompanije, kao jedan od svojih prvih poteza, odštampao svoju knjigu o Dimitriju Davidovicu. I pritom, sto on smatra pozitivnim, tvrdi da nije uzeo honorar. Najslađe sledi. Knjigu je, na proslavi 200 godina od osnivanja firme, delio BESPLATNO! A orden za zasluge je takođe primio od tadašnjeg predsednika Nikolica, iako nije bio ni tri meseca na ćelu. To je ta moralna gromada, a u stvari jedan u suštini plitak čovek koji se rukovodi samo sujetom i osvetom, i zato je Bas pogrešio sto je nastavio sa njim da polemiše. Sve ovo što sam napisao je lako proveriti i nadam se da ćete mi, radi dobijanja celokupne slike, objaviti komentar."

Nisam, "Insajderu", pogrešio, ama nisam znao da je Ljušić još i odlikovan za svoje brljotine, pa mi nema druge nego da ga i ja odlikujem - ordenom orlovih muda sa mačevima sedmog stepena Merkalijeve skale.

Odličan Basarin tekst o karakteru aktuelne vlasti.

U njemu se jasno ocrtavaju oba stuba unutrašnje politike primitivne hunte - teror nad građanima i otimačina.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
Ljudi iz tzv akademskog sveta svi imaju isti kod ponasanja...

oni su svi utripovani da okolo njih hodaju idioti...

zato toliko i potenciraju sebe i svoju pamet...

obracam vasu paznju da je zelja nesto nedostizno...

onog trenutka kad postane realna i ostvarila ona ne predstavlja coveku nista...

on trazi nesto drugi itd...

znaci moze se zakljuciti koji su razlozi za toliko potenciranje tzv pameti...

covek koji ima mogucnosti za tako nesto to ne smatra nikakvom vrednoscu na koju se konstantno poziva...

potpuno je suprotno...on to na neki nacin zeli da sakrije...prosto nece da se razlikuje...

svi najveci umovi za svu istoriju civilizacije su govorili isto...

ja sam isti kao i svi drugi...

teznja ka tzv samorealizaciji vec sama po sebi predstavlja destrukciju...
« Poslednja izmena: 17. Sep 2017, 19:50:45 od inicio »
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
nisu vala..evo ovaj moj akademik...galami i jebe mater slovencima i proljeva lasko pivo u sudoper...i govori ne dam vise svoje pare janezima... Smile
ljut nesto...ne slovence..ko da su pobjedili u kocarci...   Smile

IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2876
teznja ka tzv samorealizaciji vec sama po sebi predstavlja destrukciju...

Postoje dve vrste samoostvarenja kao i uostalom dve vrste ljudi.

Jedni stvaraju a dugi parazitiraju.

Dubina problema jedne države meri se upravo brojnošću drugopomenutih.

Srbija je u veoma dubokom problemu.

nisu vala..evo ovaj moj akademik...galami i jebe mater slovencima i proljeva lasko pivo u sudoper...i govori ne dam vise svoje pare janezima... Smile
ljut nesto...ne slovence..ko da su pobjedili u kocarci...   Smile

Slovenci odnosno Srbi koji za njih igraju su zasluženo pobedili i čak sam malo navijao za njih.

Jer to su ljudi koji su pobegli odavde od nakaradnog sistema u kome se najbolji guraju na dno a razni sponzori i moćnici protažiraju svoje mediokritetske favorite.

Sinoćno finale za mene nije bio okršaj Srbije i Slovenije već protekcionističkog i meritokratskog mentaliteta u Srba.

« Poslednja izmena: 18. Sep 2017, 08:46:17 od Hipomen »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
eh....da je to tako jednostavno....
jedno je bodriti svoju reprezetnaciju jer ona predstavlja tvoju otadzbinu...tvoj narod...tebe...
a kada pripadnik tvog naroda igra za neku tamo trecu reprezentaciju...to je druga stvar...
oni igra za reprezentaciju druge zemlje..igra za drugi narod..i za neke druge ljude...
on njih predstavlja a ne  tvoju zemlju i tvoj narod...i tebe...

ne moze da se mjeri srbin u slovenskoj reprezetnaciji
sa srbinom u srpskoj reprezentaciji..koji stoji ispod srpske zastave...ispod srpskog grba..
njegovo grlo podrhtava i njegova suza kvasi njegovo oko dok drzi ruku na srcu i pjeva boze pravde...
« Poslednja izmena: 18. Sep 2017, 16:48:56 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2876
Ne govorim uopšte o srbometriji već o činjenici da je reprezentacija Slovenije još jedan u nizu dokaza da Srbija tera od sebe sve što valja.

Ali zato rado uzgaja korov opisan u uvodnoj poruci ove teme.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 06:29:42
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Nemoralna veli ina

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.