Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srpski turisti spasavaju hrvatski turizam?!  (Pročitano 16091 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Samsung 
Не ћале је после тога био са својом породицом у Београду. Smile

А поруке мира и љубави се врло лако могу упоредити са твојим балванима. Smile

Рекох већ, далеко сте ви од једине жртве и невинашца у протеклом рату.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Inzistiram na gluposti

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3429
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia n80
burekovci a i šire...ne strjepite..... pronašli smo rješenje..... Smile Smile Smile Smile

Putničke agencije podržavaju mjeru 'maturalci u Hrvatskoj'

Članice Udruge hrvatskih putničkih agencija (UHPA) podržavaju provedbu naputka o organiziranju maturalnih putovanja učenika srednjih škola po Hrvatskoj, što je sadržano u sklopu jučer prihvaćenog antirecesijskog programa hrvatske Vlade.
Ipak dodaju da zbog tehnologije ugovaranja takvih putovanja neće biti moguće raskinuti već sklopljene ugovore škola i agencija za putovanja u inozemstvo, gdje agencije hotelima plaćaju akontacije kako bi osigurale kapacitet. Podsjećaju i da je kalendarom nastave osnovnih i srednjih škola nadležno Ministarstvo predvidjelo dovoljan broj slobodnih dana za razne proslave i učenička putovanja, te da samo o ravnateljima i nastavnicima ovisi kako će u tom smislu uskladiti nastavu. No, napominju iz UHPAe, većina škola inzistira da se maturalna putovanja organiziraju po završetku nastavne godine u drugoj polovici lipnja, te u zadnjem tjednu kolovoza ili početkom rujna. To su ljetni mjeseci kada hrvatskim hotelima ne odgovara primati učenike jer još imaju redovne strane i domaće goste, a i cijene su tada znatno više nego u pred i posezoni. Kada bi se maturalna putovanja organizirala izvan tih termina postigle bi se znatne uštede roditeljima, što bi moglo biti i više kad bi Ministarstvo turizma dodalo još neke namjenske financijske poticaje za provođenje dodatnih obrazovnih i zabavnih programa na tim putovanjima, navode iz UHPAe. (Hina) xpp/xtam yds

Izvor: Monitor
IP sačuvana
social share

geopolitička konoba http://forum.burek.com/bistri-osvrt-i-jos-puno-toga-iz-geopolitickog-foruma-t422565.html

Boljkot Slovenki do ulaska Hr u Eu ....Smile
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Kako bezbedno letovati u Hrvatskoj ako si Srbin?
Moj predlog!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Inzistiram na gluposti

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3429
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia n80
dobro da si napomenula imaš tu kod mene par paintball trerna.... e ludnica...još kad nekog izbliza pukneš...samo te milina oko srca drži... Smile Smile Smile Smile

vidim da još nisi glasala za mene.... Smile
IP sačuvana
social share

geopolitička konoba http://forum.burek.com/bistri-osvrt-i-jos-puno-toga-iz-geopolitickog-foruma-t422565.html

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
maturalci

Smile Smile Smile Smile Лудило! Закон сте!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Evo, glasala sam za tebe i za još neke... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
Idem u Hrvatsku redovno da se smejem "novom hrvatskom recniku i izrazima" Smile Da mi je znati kako je nastala rec "tvrtka"? Ili pak "tisuca"? To mi nikad nece biti jasno ... Ne verujem da su je izveli od neke strane reci Smile Koliko im je trebalo da izbunare ona imena za mesece u godini?? Smile Pa kad slusas Hrvata da prica, pa ni on sam nije siguran kako se kaze "maj", pa ga prekrsti u "5. mesec" To je najjace!! Smile Smile Smile

Videcu ove godine da odem do Rijeke, imam neku rodbinu tamo ... Da im dam malo dinara Smile Smile
Е стварно си дудук... Твртка је калк од "фирма". Тисућа је прастара словенска реч, а и називи месеци у години су такође словенски. Немој да се брукаш.
  Pa dobro ... ne mogu ni ja sve da znam  Smile Smile
Priznajem, lupio sam ... pola mi se prasta, jel tako?  Smile Smile

maturalci

Smile Smile Smile Smile Лудило! Закон сте!
  O tome ti pricam!  Smile Biti Hrvat ima svoje prednosti  Smile Mane? Ma jok ... samo prednosti  Smile
« Poslednja izmena: 28. Feb 2009, 18:27:35 od RaznosacPica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Inzistiram na gluposti

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3429
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia n80
Pa novac treba ostat u zemlji...čudi me što se u Srbiji ne provode slične mjere...ili tipa kupujmo domaće i sl...

Jbg mmf je tu...a kako se čini i nama dišu za vrat...

Fala Teodora.... Smile

evo sad čujem na dnevniku....rekordni broj Srba zaonteresiran na turističkom sajmu kod vas.....jel oni čitaju forum ili što.... Smile Smile
« Poslednja izmena: 28. Feb 2009, 19:39:43 od mad_max_21 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Alcatel 

@čmelka

Izgleda da imaš balvane u glavi. Ja nisam imao namere da pričam o odnosima Srbije i Hrvatske, već  samo da izvršim poređenje Hrvatske i Grčke turističke ponude. Za vreme Jugoslavije su nas bukvalno terali u Hrvatsku na letovanje. Banje po Srbiji su zapuštene , a gotovo svaka veća firma iz Srbije imala je odmaralište u Hrvatskoj. Nemam ništa protiv letovanja u Hrvatskoj , ali meni više odgovara Grška, jer je za mene lepša i bezbednija. Za svo vreme letovanja u Grčkoj nisam doživeo nijednu neprijatnost. U Hrvatskoj sam doživljavao neprijatnosti i za vreme Jugoslavije, a sada se i ne usuđujem da eksperimentišem. Jedan moj drugar mi je pričao da su mu prošle godine na povratku iz Dubrovnika kamenicama razbili kola.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

крв југа - душа истока

Zodijak
Pol
Poruke 1224
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Nadam se da će se Srbi jednom opametiti koliko se srpskih proizvoda reklamira po hr ???? A sad nekom pada na pamet kako mi trebamo ići na hr primorije, dokle ćemo bitri budale.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.