Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 11:29:32
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srpski nacionalni program  (Pročitano 12112 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
1. Ako Vuk Karadzic kaze da je srpski a ne srbski ispravan oblik, ja cu pre njemu da verujem nego tebi. Nema nista sramotno u glasovnim promenama... Smile

2. Ako ponovo duplo postujes, pocecu da brisem. Mogao si da citiras vise korisnika u istoj poruci.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zasjace palaci antike tarace cakulace sjore....

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 828
Zastava Montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N82
Plan ce se dodatno ugroziti nakon izglasavanja nezavisnosti Crne Gore u maju. Mislim da je bolje drzati se onoga sto je tu i uciniti ga boljim a ne otvarati nove probleme
IP sačuvana
social share
Zasjace palaci, antike tarace, cakulace sjore, zije gracijane, svi oridjinali i sve karampane doci ce na festu za nas Kotorane
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Magna Serbia - Serbia Eterna!

Zodijak
Pol
Poruke 104
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 5.5
mob
Siemens SXV70
Plan ce se dodatno ugroziti nakon izglasavanja nezavisnosti Crne Gore u maju. Mislim da je bolje drzati se onoga sto je tu i uciniti ga boljim a ne otvarati nove probleme

Problem se mora resavati u jednom zamahu. Ili sve ili nista. Obicno to traje 4 ratne godine
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
BlackBerry bold 9000
mislim da ti ni 50 godina rata ne bi bilo dovoljno... samo još da nađeš ratnike ili da izmisliš seum besmrtnosti i ciljevi su ostvareni. Kad bolje razmislim nije to neostvarljivo. Ljudi su bre našli lek za strptokoku pa ćeš i ti naći seum besmrtnosti, motiv ti je velik kao i ciljevi! Smile
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Boj se ovna, boj se govna, a kada ćeš onda živeti...
Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 104
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Siemens SXV70
mislim da ti ni 50 godina rata ne bi bilo dovoljno... samo joÅ da naÄ‘eÅ ratnike ili da izmisliÅ seum besmrtnosti i ciljevi su ostvareni. Kad bolje razmislim nije to neostvarljivo. Ljudi su bre naÅli lek za strptokoku pa ćeÅ i ti naći seum besmrtnosti, motiv ti je velik kao i ciljevi! Smile

Argumenti su ti izuzetno jaki da stvarno odustajem od svake dalje diskusije. Ubedio si me da sve sto je srpsko treba pokloniti Hrvatima, Siptarima i ostatku nacionalnih prijatelja. To je najlakse kao sto je najlakse rasprodati svoju nacionalnu imovinu i ziveti od male rente. Za to ti ne treba ni osnovna skola
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Cekaj, a koju vojsku mi imamo da bismo ratovali? A sta bi bilo kada bi se NATO prikljucio na strani protivnika u bilo kom trenutku? Zasto bi se Rusija maltretirala da bude na nasoj strani kad im to nije interes?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 104
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Siemens SXV70
Cekaj, a koju vojsku mi imamo da bismo ratovali? A sta bi bilo kada bi se NATO prikljucio na strani protivnika u bilo kom trenutku? Zasto bi se Rusija maltretirala da bude na nasoj strani kad im to nije interes?

Rezon ti je odlican. Ko da ga je Tudjman piso. To oni i hoce. Rusija nema interes, sta ce da bude ako NATO ovo ono, a dje su nasi borci itd.

Borci se prave od malih nogu kroz osnovnu i ostale skole. Kad budemo ponudili i Rusiji i Italiji nesto sto ce im trebati onda ce biti uz nas a onda NATO ode u pm.

Evo ti kako izgleda srpski borac od malih nogu

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Lepa slika! Smiley

Nemamo sta da im ponudimo. Ni pare ni teritoriju, nista.

Ja imam utisak da nas ti zezas. Mislim da ni it ne verujes u ono sta pricas nego nas cimas da vidis dokle diskusija moze da ode... Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 104
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Siemens SXV70
Lepa slika! Smiley

Nemamo sta da im ponudimo. Ni pare ni teritoriju, nista.

Ja imam utisak da nas ti zezas. Mislim da ni it ne verujes u ono sta pricas nego nas cimas da vidis dokle diskusija moze da ode... Smiley

Kako to mislis da nemamo nista da im ponudimo. A sta to imaju da ponude vise od nas Siptari ili Hrvati. Vidis jarane koje smo mi budale. Niko od nas ne uci ruski u skolama. Kao ono zastareo jezik itd. E onda dodje stani pani a Rusi kazu pa dobro eto svi znate inglish pa neka vas ameri sad spasavaju kad naucite ruski javite se. Jel se secas da su Rvati spevali video klip Danke Deutshland na svapskom. Tako se to radi. Moras malo i da lizes da bi dobio mrs na kraju. Italiji samo treba dati ono sto su imali izmedju dva svetska rata i oni su prezadovoljni. To je hteo i Milan Stojadinovic. On je bio najpametniji srpski politicar 20 veka. Covek je shvatio da ne treba zbog smrdljivih Hrvata gubiti mocnu Italiju
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Davno je ziveo Stojadinovic, dosta se toga promenilo u medjuvremenu. Siptari su nekako slozniji od nas plus njima drzava treba da bi se njihova mafija lakse bogatila (kao i Milovim CGorcima). Sve je to biznis na kraju, a mi obicni ljudi se svadjamo oko gluposti...

Inace ja sam ucio ruski, lep jezik. Kukao sam pre nego sto sam krenuo u gimnaziju a onda sam ga kasnije zavoleo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 11:29:32
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.