Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ja sam vasa princ - Karadjordjevic pobesneo zbog naplate prtljaga  (Pročitano 4786 puta)
Poznata licnost

ću te patošem

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2882
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.85
mob
Nokia 33-10
Kad vratimo kralaj, lopovi komunjare vrate ono što je Karađorđevićima oteto i plate korišćenje njihove imovine sve ove godine, ima da uvedemo Royal airlines, a MARDA će da bude kraljevski dvorjanin i moćiće da leti kraljevskom avijacijom  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3056
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.85
mob
LG G3
Te reklame su na koristi i jednih i drugig,tako da to još da se razume da mu da besplatan let,ali dođi i reći ja sam prestolonaslednik Srbije,iako Vam je monarhija ukinuta pre 69 godina.

Ovo govedo da vrati zlato kraljevine Jugoslavije koje je nejgov tata isto u koferima avionom odneo,pa onda nek pretenduje i na presto Brijatnije ako mu je volja.

Karađorđevići,masonska loza koja je uništila modernu Srbiju.

Modernu Srbiju su uništili komunisti.

A ovaj kvazi prestolonaslednik neka se goni u tri lepe,kako ga nije sramota,neka ga pismeno obaveste o državnom uredjenju Srbije.

Ne nego Karađorevići,koji su indirektno i doprineli jačanju komunizma i kasnijoj prevlasti istog i koji su satrli dinastiju Obrenović.

Kako da se goni kad je masonsko dete i kad se zna ko su mu kumovi.Da je pravde njegov otac bi odgovarao  za izdaju i pljacku zemlje,ovako od njega je napravljen kult.

Ne slažem se sa kaznama koje su komunisti sejali Srbijom,ali u slučaju Karađorđevića su bili apsolutno u pravu.

Njegov otac je ovlašćenja prenao na Regenetski savet i samim tim prihvatio vladu komunista koji su kasnije i ukinuli monarhiju i proglasili republiku.Možemo da zahvalimo Čerčilu i kasnije Draškoviću što ova volina sebe smatra Srpskim princem.

Dakle najveće Srpkse krvopije su mu kumovale i najveći izrod ga je vartio u Srbiju.

Iz te loze niko ne vredi ni žižljiva graška.
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 40.0
  Građanin koji sebe naziva raznim titulama a koga je dovukao v.drašković ništa živo ne plaća i još se žali. Na svom rođendanu sa svojim gostima maže kavijar koji smo mi platili, duguje za struju i ne znam zašto sve još i još se buni. Mislim da je vreme da se vrati onom koji ga je doveo pa neka ga on hrani i timari.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 45.0.2454.85
mob
Samsung Galaxy S4 mini
ЕНГЛЕСКИ ПАРАЗИТ: АЛЕКСАНДРА КАРАЂОРЂЕВИЋА ЈАТ ЧАСТИО СА 35.000 ЕВРА ГОДИШЊЕ, САЗНАЈТЕ КО ЈЕ СВЕ ОД ПОЗНАТИХ ХТЕО ДА ЛЕТИ БЕСПЛАТНО

12. септембар 2015.

Ер Србија прекинула је праксу коју је са ЈАТ-ом склопио Краљевски двор о бесплатној вожњи у вредности од 35.000 евра годишње.

Како сазнаје „Блиц“, Карађорђевић је са „Јатом“ имао договор и веома често, пре трансформације у „Ер Србију“, користио услуге превоза карга

Како „Блиц“ сазнаје, принц Александар Карађорђевић тражио је и од „Ер Србије“ да бесплатно превезе 260 килограма терета, али је одбијен.

Престолонаследник је сматрао да је његова некрунисана глава довољан разлог да има привилегован положај и да на рачун грађана Србије и националног авио-превозника буде хуманитарац.

– Престолонаследник Александар Карађорђевић тражио је да му се роба превезе жабе, али тај предлог није ни разматран, будући да је ово комерцијална компанија која треба да зарађује новац – каже извор „Блица“ из ове компаније.

Како нам је поверио, Карађорђевићу је одбијање тешко пало и врло непријатно се понашао.

– Викао је да се више никада неће возити „Ер Србијом“. Било је веома недолично – каже наш извор.

Карађорђевић: Ер Србија је најбоља

Престолонаследник Карађорђевић не негира да је постојао уговор са ЈАТ-ом али негира да је тражио привилегије код Ер Србије.
– Прочитао сам оно што је премијер рекао и у потпуности разумем његово становиште. Ер Србија мора да буде успешно предузеће и он је ту у праву. Ја сам платио за вишак пртљага. Са задовољством препоручујем Ер Србију, то је одличан авио-превозник, поносан сам на особље и посаду, најбољи су – рекао је за “Блиц” Александар Карађорђевић.

Чак се из политичких кругова ургирало да се изађе у сусрет престолонаследнику, али менаџмент авио-компаније није хтео да попусти.

Како сазнаје „Блиц“, Карађорђевић је са „Јатом“ имао договор и веома често, пре трансформације у „Ер Србију“, користио услуге превоза карга.

Наиме, они су са „Јатом“ склопили уговор у који је „Блиц“ имао увид и којим им је у 2013. години било омогућено да добију авио-карте у вредности од 35.000 евра.

– Због тог пословања „Јат“ је и доспео у ситуацију у којој је био пре трансформације. Поред превоза робе, Карађорђевићи су се преко Фонда Краљевског двора бесплатно и возили и то захваљујући склопљеним уговором којим им је било омогућено да добију бесплатне авио-карте. Заузврат, овај Фонд је требало да на свом промотивном материјалу имају лого српске авио-компаније. И поред ових привилегија, они су стално тражили да им се мењају датуми лета, и то углавном Атина и Лондон, да се пртљаг бесплатно пребацује принцу и принцези, али и сину који је долазио из Лондона – каже наш извор.

Вучић: Нема џабе ни за принц
а
Премијер Србије Александар Вучић на гостовању у РТС-у осврнуо се и на критике упућене „Ер Србији“ због тога што је одбила да бесплатно превезе додатни пртљаг кошаркашима.

– „Ер Србија“ неће то да плати јер је одговорна, озбиљна, зарађује новац и понаша се као предузеће. Зато је и успешна. Видите како је жеља неких да сруше „Ер Србију“. Долази овај наш краљ, принц… шта је већ – хоће да превози нешто бесплатно. Е, не може, пријатељу – рекао је Вучић.

И Чола и Ана хтели су да лете бесплатно

На листи оних који су хтели да их Ер Србија бесплатно вози по свету су и поједини спортисти, чак и певачи и певачице народне и забавне музике.

– Привилегију да се бесплатно возе тражили су између осталих Здравко Чолић и Ана Ивановић. Они су сматрали да на то имају право по основу снимања рекламе за ЈАТ. То им није дозвољено, као што није ни тенисеру Јанку Типсаревићу. Кроз прсте није желело да се гледа ни кошаркашкој репрезентацији Србије, која је морала да плати 190.000 динара за вишак пртљага – каже извор из ЕР Србије, а “Блиц” није успео да добије коментар од Чолића и Ивановићеве јер нису одговарали на наше позиве.

Из ове компаније међутим нисмо могли да добијемо званичну потврду наших сазнања али је њен генерални директор, Дане Кондић, недавно у неформалном разговору око случаја са кошаркашима рекао новинарима да нема привилегованих.

– Да смо попустили кошаркашима, морали би и одбокјкашима, фудбалерима и другим спортистима. Ми се понашамо у складу са професионалном етиком и интересима компаније – рекао је Кондић.

И. Мастиловић Јаснић, С.Вукашиновић, Блиц

Фото: ФоНет
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 40.0
  Plati pa klati ili se u Englesku vrati Smile
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.097 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.