Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srpski đaci govore i oblače se turski, novi heroji naše dece - Bali-beg, Hurem  (Pročitano 24289 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Polako,ali sigurno,bice ovoga i kod nas...

U stvari,kad bolje razmislim,i nece...    Posto mi nemamo ni drzavu,ni drzavnike,a ni narod. Smiley

Al bitno je zato da imamo "politicku korektnost"(citaj-naguzi se i cekaj) i afinitet prema svemu sto nije srpsko. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 24.0.1312.52
Sad kada sagrade jos po koju dzamiju u Srbiji i milina u 5 sati ujutru, cujes lelekanje o ALahu, dakle pevac vise nije potreban.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.97
To mi je npr tipican religijski bullshit..

Dogmaticni smo do srzi nase vjere, nista se ne smije promjeniti ni za milimetar.
Ali kad treba instalirati zvucnike od 500W na dzamiju, to je ok.  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 24.0.1312.52
To mi je npr tipican religijski bullshit..

Dogmaticni smo do srzi nase vjere, nista se ne smije promjeniti ni za milimetar.
Ali kad treba instalirati zvucnike od 500W na dzamiju, to je ok.  Smile
Nismo muslimani koji ce nam Dzamije
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 101
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.52
mob
Samsung 
Pa mozda ti nisi,ali ima muslimana koji ovde zive,pa sto ne bi imali dozvolu da veruju u Alaha,ako mi mozemo u biti hriscani,mogu i oni muslimani...njihov problem,ne nas... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Nismo muslimani koji ce nam Dzamije

Ja mislim da on prica o samim muslimanima,odnosno muslimanskim zemljama.

Pa mozda ti nisi,ali ima muslimana koji ovde zive,pa sto ne bi imali dozvolu da veruju u Alaha,ako mi mozemo u biti hriscani,mogu i oni muslimani...njihov problem,ne nas... Smile

Jeste,ali se najcesce ne zavrsi na tome. Evropljanin kad ode u drugi deo Evrope da zivi,on zivi u skladu sa pravilima. Ako i ima nesto sto odbija da prihvati,to ostaje u njegovoj kuci.

A kad dodju ovi iz raznih vukojebina,prvo sto pocnu je da traze svoje(kompleksi...),drugo da stancuju copore dece(okot je po njima resenje za sve,cak i za glad...),trece da se sintetisu u cetvrtima(da bi mogli da rade sta oce),cetvrto da traze svoje objekte sirom grada(zasto 2 dzamije u gradu kad moze 10?),peto da se bore za svoja "prava"(u ovo "prava" spada sve sto im se cefne...) i onda tako godinama dok se ne stvori onaj famozni "multikulturalizam",pa iz multikulturalizma u bozju mater...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 101
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.52
mob
Samsung 
E pa to je vec druga prica,to sto oni ne znaju granicu,to je nesto drugo.Eh sad sto se naseg naroda tice,mi kada odemo u neku drugu drzavu mi ne znamo da saradjujemo,vec idemo jedni protiv drugih.Oni se bar snalaze,traze svoja prava.A to sto mi ne znamo da se snadjemo jer se stalno sa nekim svadjamo,i stalno imamo neke rasprave,ne voli nas niko.To jecinjenica,i tako je uvek bilo.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Cekaj,ali zasto bih ja otisao u drugu zemlju samo da bih tamo ponovo trazio svoje ljude i borio se za nasa prava?
Potrazio bih mozda neke ljude da imam prijatelje i da olaksam sebi neke stvari(snalazenje, upoznavanje,i slicno).
Van toga... zasto bih trazio nekog?  Smile Uostalom,vecina ljudi koja i ode iz Srbije,odlazi bas zato sto zeli da pobegne od ovdasnjih ljudi. A ne da bi gradila novu Srbiju.

Srbija se gradi u Srbiji,ne u inostranstvu.Turska se gradi u Turskoj.Indija u Indiji.Ako svi oni toliko vole svoju Tursku i svoje sunarodnike,sto su uopste bezali iz zemlje?

To ko ona Siptarska gamad koja svake godine paradira Njujorkom. Svi su veliki Albanci i patriote,a 80% njih nije ni preletelo veliku baru,a kamoli videlo Albaniju.Pa,po cemu si ti Albanac onda?
Ili cokoladni u Francuskoj.Pobegnu iz savane gde se tuku oko odece,pobegnu od nasilja,stresa i bede,da bi dosli u Pariz,nakotili se,napravili svoj mali Ndjamena u kraju i ponovo se tukli oko odece unutar njega.A da ih pitas koliko njih zna jezik kojim su pricali njihovi roditelji (mislim na one koji su koristili plemenske jezike,a ne francuski),niko ne bi pojma imao.Al zato svi jako dobro znaju da kukaju o svojim pravima i teskom zivotu,a i nacionalnom identitetu...

Tako da mi to nikad nije bilo jasno,taj kompleks pojedinih dijaspora i imigranata. Ako si pobego iz Turske ili bilo koje druge bestragije u inostranstvo radi boljeg zivota... pa,koj moj onda oces da pravis novu Tursku?  Smile
« Poslednja izmena: 13. Jan 2013, 17:59:58 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.52
E pa to je vec druga prica,to sto oni ne znaju granicu,to je nesto drugo.Eh sad sto se naseg naroda tice,mi kada odemo u neku drugu drzavu mi ne znamo da saradjujemo,vec idemo jedni protiv drugih.Oni se bar snalaze,traze svoja prava.A to sto mi ne znamo da se snadjemo jer se stalno sa nekim svadjamo,i stalno imamo neke rasprave,ne voli nas niko.To jecinjenica,i tako je uvek bilo.  Smile

Gde nas to ne voli niko? Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Flock 2.6.2
Da ali se peru.
da. dobro se prodžaraju srednjim prstom. nema veza ako malo ostane ispod nokta.     Smile

Citat
Sto je mnogo cistije nego kad od govneta raskvasen papir vuces po rukama.
nije valjda da uvek imaju proljev  Smile

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.