Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Sep 2025, 20:01:33
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 690 691 693 694 ... 713
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srpska napredna stranka i Tomislav Nikolic  (Pročitano 720382 puta)
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.60
mob
Samsung SGH-E590
Plan i program stranke postoji, ja ga ne znam jer me mrzi da ga citam, a pitanje je i dal bi ga u potpunosti razumeo. Smile
Ali sam opet siguran da ne moze biti gori od plana Borisa Tadica da pokrade i unisti Srbiju!

@Marko

Ti jos nisi imao vremena da steknes licno politicko misljenje i verovatno samo delis misljenje roditelja. Sacekaj par godina i vreme kada ces morati da trazis posao, stan itd. i onda dodji ovde da pricas o politici. Mada mozda si imao srece i mozda si se rodio u burzujskoj porodici i nikad nisi imao problema sa novcem, mozda posao neces morati da trazis jer roditelji mogu da te izdrzavaju bez problema, mozda vozis tatinog BMW-a, mozda ti je kupljena skolska diploma i mozda mislis kako je u ovoj drzavi svima lepo, ali veruj mi ogromna vecina gradjana se sa ovim ne slaze! Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Qtek 小米
Да ли сте бре ви нормални какав програм, па нисмо ми независна држава са јасно дефинисаним границама и без икаквих проблема, већ програм пишу западне силе, пре свега Брисел, дакле играш како они свирају.
Ако желиш да радиш по диктату ЕУ, као што раде ДС,СНС,ЛДП и остале европејске странке онда ти је програм одавно написан и познат.

Циљ је одржати било који режим који ће спроводити налоге ЕУ, зато Европа није гадљива на СНС и подржаће ако треба и најгоре ратне злочинце ако су они спремни да служе интересима ЕУ.

IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.60
mob
Nokia 2610
Молба многим учесницима дискусије  на ову тему да само мало буду реалнији  и питања :
Да ли је Тома НИколић веч био на власти?
Јесте са СРС !
Да ли је нешто постигао перформансом званим Штрајк жеђу и глаЂу ?
Ништа зааначајно и можда је био контрапродуктиван!

Ова питања сам поставио само да бих подсетио да народ бира  власт према ВОЂАМА а Тома није адекватан. Знама да у Србији, тренутно нема вође који улива поверење народу, да Бота треба да сјаше , са Ивицом и осталим сатрапима на власти. Дефинитивно-моје лично мишљење је -Томааа   Николић и политичари не заслужују оволику медијску пажњу АЛИ заслужују ћелије у затворима, не Забелчкски Ачлкатраз већ,....сви у //(&(&=))&/)=()=)()/&=)==)&=)=
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6357
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.60
@Marko

Ti jos nisi imao vremena da steknes licno politicko misljenje i verovatno samo delis misljenje roditelja. Sacekaj par godina i vreme kada ces morati da trazis posao, stan itd. i onda dodji ovde da pricas o politici. Mada mozda si imao srece i mozda si se rodio u burzujskoj porodici i nikad nisi imao problema sa novcem, mozda posao neces morati da trazis jer roditelji mogu da te izdrzavaju bez problema, mozda vozis tatinog BMW-a, mozda ti je kupljena skolska diploma i mozda mislis kako je u ovoj drzavi svima lepo, ali veruj mi ogromna vecina gradjana se sa ovim ne slaze! Smile

apsolutno si u svemu pogresio. stan necu traziti jer cu ziveti u calovoj kuci . a fakultet cu zavrsiti, medicinu nadam se, i tu valjda nece biti problema. ko zna sta moze da se promeni za 5-6 god
za ovo ostalo da ne pricam, o kupljenim diplomama mercedesu i ostalo sto si naveo  Smile

cak ne delim isto politicko misljenje sa njima, slicno jeste naravno ali ne isto. mada znam da ce keva glasati za borisa, mozda i cale, a ja necu sigurno(verovao ti ili ne)
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 2294
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
@Marko

apsolutno si u svemu pogresio. stan necu traziti jer cu ziveti u calovoj kuci . a fakultet cu zavrsiti, medicinu nadam se, i tu valjda nece biti problema. ko zna sta moze da se promeni za 5-6 god
za ovo ostalo da ne pricam, o kupljenim diplomama mercedesu i ostalo sto si naveo  Smile

cak ne delim isto politicko misljenje sa njima, slicno jeste naravno ali ne isto. mada znam da ce keva glasati za borisa, mozda i cale, a ja necu sigurno(verovao ti ili ne)

Da li si svestan da ces brisati dupe babama i dedama do 30. godine kada ces postati lekar i onda ces biti uhvacen od depresije i zeleces da budes ponovo mlad i zivis bez obaveza od jutra do sutra ?  Smile
IP sačuvana
social share
[size=1]Edit by kokota:jebo vas ja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.65
mob
Nokia 
Аца је код Анђуса на Фокусу. Smile
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.65
mob
Sony 
Молба многим учесницима дискусије  на ову тему да само мало буду реалнији  и питања :
Јесте са СРС !

Ова питања сам поставио само да бих подсетио да народ бира  власт према ВОЂАМА а Тома није адекватан. Знама да у Србији, тренутно нема вође који улива поверење народу, да Бота треба да сјаше , са Ивицом и осталим сатрапима на власти. Дефинитивно-моје лично мишљење је -Томааа   Николић и политичари не заслужују оволику медијску пажњу АЛИ заслужују ћелије у затворима, не Забелчкски Ачлкатраз већ,....сви у //(&(&=))&/)=()=)()/&=)==)&=)=

Skroz tačno.. Iskreno mislim da ne postoji nijedan političar u Srbiji koji prvenstveno ne misli na svoje dobro... Toma bi možda i došao na vlast na sledećim izborima da od sebe nije pravio budalu pre nekoliko nedelja...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.60
mob
Nokia 300
Јесте са СРС !

Skroz tačno.. Iskreno mislim da ne postoji nijedan političar u Srbiji koji prvenstveno ne misli na svoje dobro... Toma bi možda i došao na vlast na sledećim izborima da od sebe nije pravio budalu pre nekoliko nedelja...
Doći će u svakom slučaju na vlast između ostalog zato što narod nema drugog izbora !!!!
I sve ostalo je samo propaganda vladajuće bande ! Mnogo me nerviraju oni koji stalno nešto blate Tomu a kao navodno nisu ni za koga. I opet i oni bi bili u pravu kada bi postojala neka nova politička opcija ali ne postoji druga ponuda osim ove trenutno zato ili ste za promene ili ste za žute...trećeg nema !!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Motorola 
I opet i oni bi bili u pravu kada bi postojala neka nova politička opcija ali ne postoji druga ponuda osim ove trenutno zato ili ste za promene ili ste za žute...trećeg nema !!!!

Ova mi je logika nešto poznata...zato i kažem da "trećih" ,hvala Bogu,ima.Nikolićevoj stranci i onima koji će za nju glasati bi bolje bilo da na vreme shvate neke proste činjenice :

- za njih će glasati više ljudi no što je onih koji ih zaista i podržavaju iz prostoga razloga što se od SNS-a očekuje da bude "metla" koja bi trebalo da počisti žuto preduzeće i njegove podružnice
- oni će sa tako osvojene vlasti sleteti lakše od svih drugih 10 godina unazad,jer bi neki eventualni budući front protiv njih (ne pokažu li se dobro i "dostojno") bio veoma širok (od krajnje levice,do krajnje desnice)
- što pre utuve u tintaru da bi im princip :"Bićemo Murta za sadašnjeg Kurtu" doneo,verovatno,samo polovinu 4-godišnjeg mandata (,a onda bismo ponovo na izbore) i shvate da moraju biti tačka okupljanja svih koji bi da dižu Srbiju iz nokauta u kome se nalazi,a ne pribežište za pacove koji beže sa brodova koji tonu - utoliko bolje (i jeftinije) za sve nas.
- ne verujte "Stratedžik marketingu",on je redovno (smišljeno) pumpao procente (nekada) predsedničkom kandidatu Nikoliću / SRS-u,a danas SNS-u ,uljuljkujući vas u samozadovoljštini i terajući u pasivu;imate vi još da radite i radite - ništa još nije gotovo !
- i...manite se više tih : "ili-ili" fazona,postaju monotoni.
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 177
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Srpska napredna stranka ima program, a sa predstavljanjem ce se krenuti u poslednjim danima Maja.
SNS je uz DSS jedina ozbiljna politicka stranka u Srbiji !
IP sačuvana
social share
Маштам о Србији без Г17.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 690 691 693 694 ... 713
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Sep 2025, 20:01:33
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.