Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 00:29:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 646 647 649 650 ... 713
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srpska napredna stranka i Tomislav Nikolic  (Pročitano 721483 puta)
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 3Gs
RAZGOVOR - Aleksandar Vučić, zamenik predsednika Srpske napredne stranke, za Danas

Dačić se plaši, pa širi neistine

* Besmislena nagađanja da bi naprednjaci mogli s DS * I mi smo za decentralizaciju i ukidanje blanko ostavki * Dosta više sa tom famom o povratku Šešelja

Beograd - Pretpostavke koje se mogu čuti o navodnoj postizbornoj koaliciji Demokratske stranke i Srpske napredne stranke apsolutno su besmislene. Sve što je Ivica Dačić rekao u intervjuu Danasu o navodnim kontaktima naprednjaka i demokrata i nekakvim pripremama za buduću koalicionu vladu izraz su njegovog ličnog straha i bespomoćnosti. SNS se ne plaši povratka Vojislava Šešelja iz Haga. Neka se već jednom vrati, pa da vidimo šta može da uradi, u bilo kom smislu. Nama Šešelj nije nikakva pretnja, a ne zanima me ni njegov odnos s Koštunicom. Neka rade njih dvojica šta hoće, nemam ništa protiv - poručuje u intervjuu za Danas Aleksandar Vučić, zamenik predsednika SNS.

Lider SPS je u intervjuu za Danas rekao da postoji komunikacija između SNS i DS, kao i da je moguće da će ove dve stranke formirati vladu posle narednih izbora. Kako to komentarišete?

- Ivica Dačić po običaju izmišlja. Mi smo dve najveće partije koje se bore za prevlast, a ne da zajedno učestvuju u vlasti i formiraju neku buduću vladu. Mi smo sukobljene strane. Naravno, nadam se ne i neprijateljske. Tako da ta nagađanja nemaju nikakvog smisla, a zašto ih plasiraju lideri pojedinih malih stranaka, to pitajte njih.

Dačić je rekao i da vama upravo ne odgovara da se o tome govori.

- Nije on izneo ni jednu jedinu istinitu tezu. On je osvedočeni lažov. A, sve to što je rekao predstavlja njegov lični strah i bespomoćnost.

Zašto to tvrdite?

- Ako me ozbiljno pitate, podsetiću vas na 2008, kada je potpisao sporazum da ja budem gradonačelnik Beograda, a meni u lice sto puta rekao da će to biti ispoštovano. Znate kako se završila ta priča.

Da li ste mu to zamerili u nekom sledećem susretu i kakvo vam je objašnjenje dao?

- Naravno da sam mu zamerio i to mnogo oštrije nego što vama sada govorim, oštrije nego što i možete da pretpostavite. On je meni davao odgovore poput „pitaj žute, a ne mene“ zbog čega je to tako ispalo. Ja sam mu, naravno, ukazivao da sam ja protivkandidat „žutima“, da je njihov cilj upravo da ne budem gradonačelnik, tako da bi bilo apsolutno besmisleno i glupo da ih pitam bilo šta. Dačić se nikada javno nije izvinio ni zbog čega, pa ni zbog toga.

Da li i dalje verujete da ima smisla zalagati se za raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora, s obzirom na predizbornu godinu u kojoj se nalazimo?

- Naravno da mislim da ima smisla. Spremamo se za veliki skup 4. februara ispred Doma Narodne skupštine, pripremamo plakate, bilborde, želimo da animiramo ljude i da dobijemo što veću podršku građana za našu inicijativu.

Zalažete se za promenu Ustava kako bi se smanjio broj poslanika u Skupštini Srbije. Zar vam se teme poput decentralizacije ili blanko ostavki, ne nameću ako se već ide na ustavne izmene?

- Naravno da se zalažemo za decentralizaciju vlasti i ukidanje blanko ostavki. Moja stranka i ne poznaje instituciju blanko ostavki. A, videli ste kako je nesrećno završila naša inicijativa za smanjenje broja poslanika u parlamentu neposredno pre Nove godine, kada je skinuta s dnevnog reda.

Da li se plašite povratka Vojislava Šešelja u Srbiju u smislu osipanja podrške koju SNS ima u biračkom telu?

- Ma, dosta mi je više toga da nas plaše povratkom Šešelja. Neka se već jednom vrati, pa da vidimo šta on može da uradi u bilo kom smislu. Nama on nije nikakva pretnja. Baš da vidim šta on to ima novo da kaže i kakvu politiku da ponudi. Dosta više s tom famom o povratku Šešelja.

Želite li Vojislava Koštunicu i njegov DSS i dalje kao predizbornog saveznika?

- Koštunica neće s nama. Rekao je da ne želi da učestvuje ni na ovom predstojećem februarskom skupu. Mi smo napravili savez sa strankama Velimira Ilića i Aleksandra Vulina. Koštunica nam ne treba, ako neće s nama.

Kako komentarišete sve izraženiju naklonost DSS prema radikalima?

- Ne zanima me odnos Koštunice i Šešelja. Neka rade njih dvojica šta žele, nemam ništa protiv.

Da li će predizborna retorika SNS biti proevropska?

- Ne znam šta podrazumevate pod proevropskom retorikom, ali mogu da potvrdim da je SNS nastao na temeljima proevropske orijentacije. Iako nam je stalo, naravno, i do podrške Rusije, Kine, Japana...

Na prethodnim parlamentarnim i predsedničkim izborima, EU je dala bezrezervnu podršku Borisu Tadiću i njegovoj DS samo da radikali ne bi pobedili. Vi se sada deklarišete kao proevropska opcija. Da li ovog puta naprednjaci očekuju podršku EU?

- Nama čelnici EU kažu sve u lice šta misle, a kažemo i mi njima. Ne očekujem njihovu podršku, ali očekujem bar fer izbore. Odnosno, da EU ne potencira jednu stranku i jednog čoveka.

Izvor: Danas
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Nokia 
''Ekstremisti iz DB-a prešli u SNS''

U ovom trenutku u vladajućoj koaliciji ne postoji volja da se otvore dosijea tajnih službi, plaše se posledica, otkrivanja imena doušnika, raznoraznih poverljivih kombinacija, a iz nekih izvora se može čuti da i Rusi vrše snažan pritisak da se tajni spisi ne otvaraju, izjavio je lider SPO Vuk Drašković, a prenose beogradski mediji.

"Otvaranjem dosijea dobićemo skener zločina i kriminala i strukturu funkcionisanja Titove Jugoslavije. Videće se da su zakulisne radnje i uloga tajnih službi predstavljali polugu Titovog režima. Saznaće se i kako je ubijena Jugoslavija u poslednjoj deceniji 20. veka, kao i imena raznoraznih pripadnika eskadrona smrti, pljačkaša, lažnih patriota koji su u rat krenuli samo zbog bogaćenja. Otkriće se i kako su do svog početnog kapitala došli sadašnji tajkuni, koji su ekonomski, medijski, a samim tim i politički gospodari današnje Srbije...", istakao je Drašković u intervjuu za ''Blic''.

Na pitanje gde su danas neformalni delovi DB koji su preživeli promene, on je rekao da oni i dalje postoje.

"Mislim da i dalje vršljaju Srbijom, jer DB nije reformisana. Većina je ostala u službama, a ona manjina najekstremnijih koja je otišla, a nije ni krivično gonjena niti lustrirana, sada je u stranici Tome Nikolića, gde čeka pobedu te stranke i obnovu svoje politike."

"Stanje u zemlji je daleko od dobrog. Naša koalicija je napravila mnogo grešaka, nisu ispunjena mnoga obećanja, iako su mogla biti, ali bi bilo deset puta gore da dođu na vlast ti junaci iz devedesetih", ocenio je on.

Drašković je rekao da veruje da će biti ispitana politička pozadina ubistva premijera Zorana Đindića, ali da ne veruje da će ispitivanje dovesti do rezultata.

"Ja znam zašto su se 'beretke' pobunile onoga dana i tu nema političke pozadine. Toga dana Legija je imao zakazano saslušanje u beogradskom Okružnom sudu po privatnoj tužbi žrtava sa Ibarske magistrale, pa se zbog težine ktrivičnoga dela očekivalo njegovo hapšenje. Zato su se 'beretke' toga dana pobunile, a sve drugo je manipulacija. Kako ćete, uostalom, ispitati političku pozadinu ako ne otvorite dosijee?", upitao je Drašković.

http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/108917/Ekstremisti-iz-DBa-presli-u-SNS
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Nokia 300
Е мој Вуче,па твоју странку је ДБ и формирала,хаха.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 6230
Tacno tako. Kao i svojevremeno radikale. Oni su Trojanski Konj pluralizma iste partije.
Seti te se 97-e. Kao fol anitisocijalisti, Sloba neprijatelj Srbije, a kad su bili dobili poprilican broj mandata, sastavili vladu sa socijalistima, jer je nacionalni interes, a delili stanove i sakom i kapom. Za funkcije da ne govorim.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Nokia 300
Tacno tako. Kao i svojevremeno radikale. Oni su Trojanski Konj pluralizma iste partije.
Seti te se 97-e. Kao fol anitisocijalisti, Sloba neprijatelj Srbije, a kad su bili dobili poprilican broj mandata, sastavili vladu sa socijalistima, jer je nacionalni interes, a delili stanove i sakom i kapom. Za funkcije da ne govorim.
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ja vec predvidjam sta ce biti:

u svakom slucaju ce biti brdo policije,e sad

1.ako bude sranja(a ja verujem da ce biti),reci ce "eto,vidite,narod je cak toliko izmucen i ljut,da vise uopste ne moze da vas podnese"(a tek sto njih podnosim...  Smile )

2.ako ne bude sranja(nekim cudom...),reci ce "evo,pogledajte,dovedose sve ove svoje sluge i snage da nas ugnjetavaju,a mi samo mirno protestujemo."

Smile Smile

tako da kako god da bude,bice neko lupetanje.  Smile

a sto se samog skupa i nezadovoljstva situacijom tice-
ja jesam za ciscenje nase politicke scene,ali ne prljavom cetkom.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

alitur vitium vivitque tegendo

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 3510
Велимир Илић највљаје опште народне устанке широм Србије заједно са лидером напредњака Томиславом Николићем

Вести онлајн
IP sačuvana
social share
У пороку је слађе: сви порок грде, а сви у њему живе, само што сви крију...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
aj da vidimo i to čudo.   Smile

ili je to ono "kako držati majmuna u neizvesnosti".
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 6230
Ovo sto oni izbacuju je cist populizam shkart politicara.Srbija da bi resila problem korupcije i zaposljavanja, treba da ustavno, zakonski, institucionalno odvoji politiku od privrede. Svi se oni bave politikom, samo zbog toga sto mogu da profitiraju od privrede. Tako korupcija postaje drzavna strategija: kako da krademo da se manje vidi?
Sve ostalo je zamajavanje javnosti koja ide iz Tadicevog kabineta.
Ako bi poslanici imali jednu sumu novca za plate, onda mi je ravno da li ce biti 250 ili 100.000 u parlamentu. Neka budu vise ali svota para se deli na 250 ili na 100.000.
Isto vazi i za drzavnu upravu. Za 10 godina nisi doneo zakon o drzavnoj upravi sa tacnim opisom poslova.
Jedno radno mesto sa tacnim opisom poslova nosi recimo 300 evra plate. Ako opstina hoce 100 njih na tom radnom mestu, nema problema, svima po 3 evra plate pa neka ih drzi.
Koje su ove nepotrebne tema i s*nja? Sta veli Svinjar, hoce ustanak? Pa sta? Da stavi svoje batinase u upravnim odborima preduzaca?
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 219
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.237
Najgore od svega je sto toma radi zajdeno sa svima, kako ne vidite da su svi Isti! oni se kupaju u parama zamajavaju nas , i opet imas ljudi koji u to veruju! na politickoj sceni srbije nema stranaka koje su nezavisne oni svi deluju kao jedno telo! A to ce vreme pokazati!

Mislite da ce se nesto desiti februara za vreme mitinga? varate se nece biti nista! u Srbiji nema lidera na politickoj sceni koji ce povesti demonstracije protiv vlasti. Toma je obican sarlatan koji zamajava narod u saradji sa ostalim politicarima!
IP sačuvana
social share
  Za promene! Protiv politcara i svih na politickoj sceni!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 646 647 649 650 ... 713
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 00:29:57
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.