Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 20:39:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 577 578 580 581 ... 713
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srpska napredna stranka i Tomislav Nikolic  (Pročitano 719394 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 339
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Задовољни смо победом у Аранђеловцу

Конференција за новинаре,  26.04.2010

Александар Вучић: Даме и господо новинари, ми смо задовољни изборима у Аранђеловцу. Као што смо и рекли вама новинарима да ћемо да победимо тако смо и учинили, можда нешто убедљивије него што смо очекивали, али морам да признам да је тај однос снага показао шта заиста желе грађани Србије и шта желе у будућности да се дешава и колико желе промене. Ја нећу да кажем да би био баш такав распоред снага, односно да би неке партије имале 7 или 6% на републичким изборима или да је то пресликана Србија зато што није, али оно што је сасвим сигурно је да ће власт увек на локалу добијати мало више него што је добијала на ребубличком нивоу. Они су јуче асфалтирали централну улицу у Аранђеловцу и у још неким местима тако да опозиција по том питању не може да им се супротстави. Умирао сам од смеха читајући данашње новине и гледајући данашње телевизијске вести које се хвале победом ДС тако да је добро кад изгубите са 6% а хвалите се да сте победили и то говори само колико сте нервозни и колико проблема имате. Ми ту врсту проблема немамо, никоме нећемо да претимо, никоме нећемо да изговарамо ниједну тешку реч као што су неки изговарали против опозиције последњих дана. Наш је посао да кажемо да само желимо да наставимо наш победнички низ и да ћемо показати људима у Србији да смо у стању да се на добар и паметан начин изборимо за бољи живот грађана Србије, за промене у Србији, а плашим се да нам представници власти, иако то не желе, много више помажу него што има се то чини. Начин на који њихови медији извештавају о њиховим поразима је сраман, али како да вам кажем - само нек иду напред и само нека се тако понашају убудуће, тиме чине нама услугу. Људи просто нису глупи, људи су паметни и разумеју све, виде све и све им је јасно. Ми ћемо и убудуће гледати да покажемо колико је легитимизован српски парламент заједно са другим људима који желе промене у Србији, на демократски начин, цивилизованим путем ћемо учинити бројне акције којима бисмо довели до ванредних парламентарних избора.
Истовремено, желим да вам укажем на чињеницу, што је супротно оном што је рекао РТС да је било 10  дипломатских представника, била су 44 представника страних земаља и организација. Али шта да радите! Ми ваљда нисмо довољно гласно говорили или викали на нашој скупштини као неки јуче на скупштини ПУПС-а да би неки могли да добију такав простор у медијима. Али сасвим свеједно, ми смо веома задовољни одржаном скупштином, показаним миром, напретком и чињеницом да се видело ко је будућност и ко ће суштински да управља Србијом и да је води, ми се надамо на неупоредиво бољи начин него што то чини данашња власт. Изволите, ако има неко питање!
Истовремено, желим да вам укажем на чињеницу, што је супротно оном што је рекао РТС да је било 10  дипломатских представника, била су 44 представника страних земаља и организација. Али шта да радите! Ми ваљда нисмо довољно гласно говорили или викали на нашој скупштини као неки јуче на скупштини ПУПС-а да би неки могли да добију такав простор у медијима. Али сасвим свеједно, ми смо веома задовољни одржаном скупштином, показаним миром, напретком и чињеницом да се видело ко је будућност и ко ће суштински да управља Србијом и да је води, ми се надамо на неупоредиво бољи начин него што то чини данашња власт. Изволите, ако има неко питање!
Новинар: Дакле ја не бих питала за изборе, али бих вам поставила питање - шта је са господином Цвијаном зашто га нема?
Александар Вучић: Господин Цвијан има здравствене проблеме, надамо се да ће се за дан или дав појавити.

Новинар: И то је једини разлог ?
Александар Вучић: Да. Господин Цвијан је дошао на скупштину СНС и веома лоше се осећао. Примио је прву помоћ на скупштини и онда је напустио скупштину СНС.

Новинар: Је ли то није реакција од ових притисака ?
Александар Вучић: Ако мислите на притиске било какве и на реакцију, понављам вам да бисте се ви обрадовали мало више, немојте господина Цвијана, он је нов у нашој странци, ја преузимам сав терет тако да нисам болестан, немам проблем никакав ни са чим. Ту сам, немам имунитет, ничим нисам заштићен, ја сам крив и одговоран за све, могу да ме гоне до миле воље. Зато само напред и немојте да се секирате за то, најлакше је мене и најбоље је мене, није Цвијан низашта крив. Ја сам крив.

Новинар: Још једно питање, господин Цвијан је рекао да Србијом кружи неки цд са доказима о разним неправилностима и корупцији, па јел можете да нам кажете о каквом то цд-у се ради ?
Александар Вучић: Тај који тренутно кружи говори само о фалскификатима и рекао бих намештању. Знате оно кад видите да неко има најбоље оцене и највише предмета решених, а не буде изабран за судију, а онај који има најбоље оцене буде изабран. Е то кружи Србијом.

Новинар: Добро, јел има још неких снимака?
Александар Вучић: Нисам вас разумео.
Новинар: Да ли постоје још неки снимци?
Александар Вучић: Стварно не знам, али чим будем знао обавестићу вас пошто сам одговарам за то и нико други, тако да се не секирате, обавестићу вас. Дакле,  само једну ствар морам да вам кажем. Поновићу вам - немам имунитет, нисам болестан, ничим заштићен, немам обезбеђење и телохранитеље, немам блиндирани аутомобил, ама баш ништа. Ту сам на дохват руке свим режимлијама, свима који нешто хоће да учине СНС, ја сам крив и одговоран и не морате да сазивате административни одбор, само напред. Знате шта је ваш проблем, проблем је свих вас који мислите да ћете да уплашите некога зато што је режим много страшан и опасан па сад требамо да гледамо како ћемо главом без обзира да се скривамо од таквог режима. Ваш је проблем што постоје људи који се уопште не плаше, баш их брига шта ће они предузимати. А одете ли некад на интернет форуме, чак и оне полузабрањене?! Видите ли да 90% људи је на страни господина Цвијана и то на вашим форумима, сем три прва која пустите овако против мене и Томе, после тога вам све говори. Али шта да вам радим ако не читате, ја редовно читам. Изволите ако имате још питања?

Новинар: Како коментаришете изјаву председника господина Тадића?
Александар Вучић: Дакле, изјава председника Тадића је слика и прилика нашег режима. На сличну изјаву Слободана Милошевића дату 1991. године сви опозициони лидери су реаговали речима да је то диктатура. Ја то нећу да кажем, ја само хоћу да кажем да мислим да је председник био прилично нервозан и нерасположен из мени непознатог разлога, али како да вам кажем, била је веома, веома лоша изјава и мислим да се и он каје због такве изјаве. Надам се да није желео да прети, надам се да није желео да говори како ће да изводи тенкове на улицу. Готово сам уверен да није на то мислио, а ваљда ће народ бити тај који ће некога да спречава и одлучује кога да доведе на власт. Ми се уздамо у народ, а не у политичаре који ће о томе да одлучују. Знате, народ одлучује, људи одлучују и у томе је разлика између нас и ми на то нервозно и хистерично да одговоримо нећемо. Само ћу да га подсетим да је Београд највише спаљиван и скупштина, па узимано оружје из кога је касније убијано 5. октобра 2000, па ми то нисмо рекли господину Тадићу. А што се тиче овог пре две године, морам да вас упознам да сам само на једном састанку као представник  опозиције присуствовао и тада је био представник ДС заједно са мном и више ниједном састанку нисам присуствовао, тако да нисам разумео чак и ту метафору паљења Београда морам да будем сасвим искрен. Али ја рачунам да је председник био веома љут, претпостављам да је знао како теку ствари у Аранђеловцу, да је то био разлог, не видим да је ту било неког рационалног и другог објашњења. Али узгред, оно што мислим да је највећи проблем у свему томе је што се понаша неретко као председник ДС, а веома ретко као председник Србије. Изволите

Новинар: Спомињали сте асфалтирање по Аранђеловцу па вас питам да ли знате још неке  примере, да ли је тачно да су представници СНС наводно ушли у неки локал и представницима Г17+ узели новац који су они планирали да дају грађанима да би гласали за њих?
Александар Вучић: Не, нису им узели новац. Те снимке имамо, имамо и да покажемо за јавност дакле, али чекамо да прво установимо ко су лица. Имамо и аутомобил са четири лица из Београда и два лица из Крагујевца. Људи су држали новац и приводили људе ту, знате како иде. Наши су их ухватили у једном локалу, одузели им спискове и натерали их да седну у аутомобил, позвали полицију, али ћемо изнети све податке када установимо шта је тачно било.

Новинар: А прича се да је и СНС у овој кампањи делио, рецимо патике?
Александар Вучић: Патике! Ми делили патике! Донесите ми једне патике које смо ми поделили и једну козу и једну овцу, то сам вас молио на прошлој конференцији за новинаре, пошто сам те приче слушао, па сте установили да није било ни једне.
Тако да морам да вам кажем да џаба је све то кад власт не зна шта ће од муке и кад мора да се служи различитим лажима и триковима.
Ми смо радили нешто друго. Наши су људи као и свуда, као и данас у Београду, учинили једно велико и добро дело - открили су наши лекари, бесплатно, један тумор и открили да је једна жена трудна која је имала проблема. Спасили једно дете и спасили живот том човеку. Да, то смо урадили и поносни смо на ту чињеницу. Изволите ако имате још неко питање

Новинар: Исто везано за Аранђеловац, била је најава да ће ДС тамо формирати власт са осталим странкама, моје питање је да ли ћете ви да понудите некој партији коалицију, да ли сте размишљали о томе да то понудите и ДС или вам је то искључена могућност, шта се даље дешава?
Александар Вучић: Дакле, можете мислити шта се данас дешава у Србији. Дакле, ви сте синоћ имали вест да је СНС убедљиво победила и она једна иста особа, једна дивна дама из Председништа је обавестила све медија како морају да се понашају и данас читате у новинама како је ДС у ствари победио. Ја, просто вам кажем, свашта сам у живот видео и чуо, а тако нешто нисам. Али кад неко мора да слуша онда му више ни образ није важан. За нас је било важно, то нису били избори између Николића и Тадића, то су били избори за општину Аранђеловац, људи су показали да желе промене. Ако ви за пет минута времена кажете - ићи ће ЛДП и СПС, пошто је ЛДП увек само пришипетља режимским странкама и то кажете без обзира који су људи у питању, да ли они могу нешто добро да ураде за Аранђеловац или не онда то говори да сте ви у озбиљној паници. Ми тај проблем немамо, ми ћемо понудити неким другим политичким странкама да разговарамо о будућности Аранђеловца, о програму Аранђеловца, о ономе што можемо да урадимо у тој средини која је погођена социјалном бедом и тешком економском кризом. Ако ви мислите да су они победили зато што ће да се скупи осам странака сви заједно да кажу победили смо СНС ми вам кажемо то су радили на пример и Фидес у Мађарској па су дошли дотле да је Фидес добио двотрећинску већину. Ако је победа ДС то што имају  мање гласова него ми, односно 6% мање од укупно изашлих и то за петину мање гласова од нас, а при томе су имали и Сунце и Шумадију као телевизију, Сунце као једину телевизију која је добила фреквенцију под потпуном контролом, е онда извините то ипак говори нешто, то ипак говори какво је стварно расположење у народу. Има једна ствар коју они не могу да победе. Ви се сећате да вам ја нисам говорио да ћу да подносим оставку кад је био у питању Неготин, овде сам рекао поднећу оставку ако изгубим у Аранђеловцу. Зашто сам то рекао? Зато што смо ми ангажовали наше људе који најбоље раде, нама је прва екипа радила Аранђеловац. То су људи од којих нема бољих у Србији, то су људи које не можете да победите, ти људи раде без нобца, ти људи раде са фанатичном енергијом, те људе ниједна странке не може да победи. Они су радили и Вождовац, Земун, то је таква марљивост, то је таква посвећеност послу. Ја знам све људе који раде за ДС, знам све људе који раде за друге странке, ове наше људе на терену нико не може да победи. То је најхрабрији, најмарљивији, највреднији део политичких активиста и њих да победите то је готово немогуће. Зато је и оволика разлика, јер истраживање које смо ми наручили показивало је свега 2-2,5% разлике које смо добили два дана пред изборе. Ми смо волели да буде што већа излазност, изашло је 64% и на тој већој излазности ми смо скупили више гласова. Да је била излазност 70% не би ушли у скупштину многи који су били на 6% али шта да радите.

Новинар: Да ли се може рецимо догодити да на основу овог случаја, то је оно што се годинама догађало и СРС, да стално осваја највише гласова и да не може да формира власт?
Александар Вучић: Али ово је први пут да смо освојили највише гласова и нисмо формирали власт. Подсетићу вас, победили смо у Грачаници па смо формирали власт, па у Пријепољу па смо формирали власт, па у Вождовцу па у Земуну, него ја знам одакле је та прича стигла.

Новинар: Из Председништва. Шалим се
Александар Вучић: Како год се насмејали ипак сте у праву. Јутрос је послат један лажни аналитичар да управо то објасни а сад ћу вам рећи зашто. Зато што кад немате другу аргументацију онда нађете нешто како би дестимулисали, демотивисали неког од наших људи да се не бојави следећи пут на биралишту, али то је бесмислено.

Новинар. Господине Вучићу хоћете ли ви формирати власт у Аранђеловцу?
Александар Вучић: То ћемо да видимо тек ћемо да кренемо у разговоре, што се ви секирате због тога.

Новинар: Зато што кажете победили смо, победили смо?
Александар Вучић: Победили смо и добили смо највеће поверење грађана. Не меримо своју победу бројем фотеља већ бројем гласова, меримо своју победу народним поверењем, а не бројем фотеља. Е у томе се наша визија разликује, а вероватно и визија будућности, али не брините због тога. Нама је народ мало важнији од наших фотеља. Прошли пут када је ДС освојила највише мандата како то да никада нисте говорили ко ће да формира власт исто вече или то нико није јавио из Председништва да се тако каже или сте то сад смислили први пут у животу па нећете да кажете да је победила СНС него је победило осам странака СНС.

Новинар: Немам ја никакав проблем са тим; јер грађане Аранђеловца вероватно занима ко ће да формира власт
Александар Вучић: Становнике Аранђеловца  тачно је занима их и они су показали кога би највише желели да буде лидер у Аранђеловцу, несумњиво су показали, са 6% предности у односу на другопласираног. Да ли ће то тако бити зависи од свега што ће се догађати. Ми ћемо понудити и другим политичким странкама да се договоримо око програма Аранђеловца, да разговарамо о будућности Аранђеловца. Ако то буде могуће, добро, ако не, хвала грађанима, хвала народу. Ми смо пресрећни због тога што је народ рекао своје. Извините, народ ће нам увек од фотеља бити важнији и увек ћемо по томе да меримо, а не по броју седишта и фотеља које ћемо да имамо у општинској скупштини.

Новинар: Конкретно коме ћете да понудите коалицију за локалну власт?
Александар Вучић: Разговараћемо о томе, то ће да раде наши људи на локалу. Ја не мислим да је да су ти избори били питање живота и смрти као што су то неки други мислили па су онда морали синоћ да јављају како да изгледају наслови.

Новинар: Борис Тадић је упутио критику на рачун коалиције опозиционих странака, морам да вас питам да ли је та коалиција готова ствар или не?
Александар Вучић: Морам да вам кажем, ми нисмо направили никакву коалицију. Како  нас Тадић није напао и за коалицију са господином Пастором? Господин Пастор је најдуже говорио и то два пута говорио и најдужи аплауз добио, ако сте приметили. Добио је већи аплауз од мене и заслужио је човек. Не, нисам разумео ту поруку.  Није он знао тачно о чему говори. У том тренутку био је нешто љут и нервозан. Ја мислим да је то разлог, не мислим да ће он то да понови, не бих рекао, при чему сам ја то волео да гледам јуче, видели сте да намерно нисмо хтели да шаљемо саопштење да реагујемо на било који начин, јер та слика од јуче у односу на слику од прекључе је била идеална слика за СНС.  Код нас, рекао бих, готово величанствен скуп, све мирно, поруке све које су послате изванредне и у односима са националним мањинама и о уласку у ЕУ и у односу према политичким противницима, а јуче бес, срџба и вика. Само нисам схватио да ли су разумели да преко микрофона се добро чује у сали, следећи пут ћемо им послати једно упутство да немају потребе да кад говоре вичу. Али ја мислим да је био мало љут и нервозан и то је разлог. Не би то председник радио.

Новинар: Значи не постоји коалиција?
Александар Вучић: Није то питање да ли постоји или не постоји. Ми смо СНС и то су наши партнери у опозиционом блоку, али то није коалиција.

Ако нема више питања, хвала вам најлепше!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5,
 Beograd  27. 04. 2010

Press

Tadić je malo nervozan

Lideri Srpske napredne stranke i narodnjačke koalicije osudili predsednika Srbije Borisa Tadića zbog pretnji koje je izneo na račun opozicije

Lideri SNS, DSS i NS Tomislav Nikolić, Vojislav Koštunica i Velimir Ilić osudili su pretnje predsednika Srbije i DS koje je na račun opozicije izneo na nedeljnoj Skupštini PUPS. Tadić je poručio najavljenoj koaliciji naprednjaka i narodnjaka da će ih „sprečiti da dođu na vlast", da je „Beograd goreo kada se ova koalicija sastavila", da su „ptice zloslutnice" i „donosioci crnih misli"...

Ovaj iznenađujuće oštar govor, kakav od Tadića možda nikada do sada nismo čuli, lider SNS Tomislav Nikolić naziva „zaoštravanjem odnosa na političkoj sceni".

SNS: Granica trpeljivosti

- Naprednjaci će biti trpeljivi i razumni do mere do koje nas vlast ne bude fizički ugrozila ili naša ljudska prava i politička prava, a onda ćemo odgovoriti predsedniku. Sramota me je što imam predsednika koji mi preti da, iako se pošteno bavim politikom, nikada neću doći na vlast i neću da pobedim. Sramota me je i nemoj da me tera u mržnju, jer mi ne mrzimo nikoga - navodi Nikolić u pismenoj izjavi.

On dodaje da bi predsednik Srbije trebalo da razmisli o tome šta čini Srbiji otvorenim pretnjama polovini građana Srbije, jer ovoga časa SNS podržava minimum polovina građana Srbije.

- Pozivam predsednika da se okrene Ustavu i svojim ustavnim nadležnostima. Tadić ne treba da brine ko će da osvoji parlamentarnu većinu, već da obezbedi da, kada se stvori parlamentarna većina, ona formira vladu. Neka nam kaže da li je predsednik DS ili Srbije - zatražio je Nikolić.

Komentarišući Tadićevu izjavu da je Beograd goreo kada su se poslednji put sastali SNS, DSS i NS, Nikolić kaže da je „tog dana kad je goreo Beograd organizovan miting o Kosovu, a Tadić je pobegao u Rumuniju, jer je izmislio posetu".

- SNS nema veze sa tim danom. Ali Beograd nije goreo samo jednog dana, goreo je i kada ga je palio Boris Tadić - navodi Nikolić.

Predsednik NS Velimir Ilić, koji je nedavno fizički pretio portparolu DS, kaže da „ne može da veruje da se u 21. veku predsednik Srbije ponaša nedemokratski i necivilizovano i preti opoziciji".
- Posle ovakve njegove izjave niko nije bezbedan! Ne znam kako on može da nas spreči da dođemo na vlast. Predsednik države sa skupa nesrećnog PUPS kaže da će poslednji atom snage da upotrebi da ne bi dozvolio opoziciji da dođe na vlast. Pa, to ni Milošević nije radio. Zamislite da smo ja, Toma ili Voja tako nešto rekli, bili bismo optuženi za govor mržnje - kaže Ilić.

Radikalski rečnik

Analitičar Slobodan Antonić kaže da je neobično obraćanje Tadića „radikalnim rečnikom" posledica straha od koalicije SNS i DSS.

- Gostovanje Vojislava Koštunice na Skupštini SNS ne znači da su oni u koaliciji. Predsednik ih napada, a ta koalicija nije čak ni ozbiljno najavljena. Kako god, njegovo obećanje da će ih sprečiti da dođu na vlast je prerano. Tadić deluje zbunjeno i uplašeno od onog čega nema - ocenjuje Antonić.

Direktor Centra za proučavanje alternativa Milan Nikolić smatra da je Tadić reagovao oštrije jer je uznemiren zbog uspeha naprednjaka.

- Čini mi se da je nervozniji zato što njemu i vladajućoj koaliciji dišu za vratom. Tog dana bio je na jugu Srbije, video poplave, verovatno je bio nervozan zbog uspeha SNS u Aranđelovcu, nakupi se čoveku... Ljudski je biti nervozan, iako to političaru ne bi smelo da se dešava - kaže Nikolić.

press
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 385
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
tadic je govno, ali i nikolic ne mirise prijatno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
tadici je veliko govno a nikolic moze da mirise kako hoce-moze mu se
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1059
mob
Nokia 300
Када погледамо мало странке и коалиције видимо да у оваквом односу снага СПС може да живи као бубрег у лоју.  Smile Увијек ће они бити тај језичак на ваги, а Дачи зна да ће доживотно бити министар у влади Србије.  Smile

To je i Kostunica mislio. Svi se secamo te cuvene kovanice - Najveci koalicioni kapacitet  Smile

Citat
Prema nezvaničnim rzultatima opštnskih izbora u Aranđelovcu najviše glasova osvojili su naprednjaci, ali im to ne donosi i ukupnu pobedu jer će vlast po svemu sudeći formirati vladajuća koalicija sa republičkog nivoa uz LDP.

Ovo su nezvanični rezultati - SNS - 6.446 glasova (26,10 odsto), DS - 5.243 (21,23 odsto), SPS-PUPS-JS- 3.517 (14,24 odsto), NS - 1.865 (7,55 odsto), G17 PLUS-SDPS- Zajedno za Šumadiju - 1.812 (7,34 odsto), DSS - 1.657 (6,71 odsto) i LDP - 1.308 glasova (5,30 odsto). Cenzus nisu prešli SRS sa 1.198 glasova (4,85 odsto) i SPO sa 844 glasa (3,42 odsto), preneo je RTS.

Ovo je odlican pokazatelj zbog cega se u zemlji Srbiji nece nista promeniti i zbog cega ce se budzeti (opstinski, gradski, republicki) koristiti samo i iskljucivo za namirivanje stranackih kadrova koji "rade" za drzavu i parazitiraju na budzetu.

Vlast u Arandjelovcu ce vrsiti 9 (devet) stranaka ....a tu kolicinu stranackih vojnika koje treba namiriti ne moze da izdrzi ni budzet Beograda, a kamoli Arandjelovca.

To je taj "evropski Arandjelovac"!....trazili ste gledajte  Smile
Bravoooooooo Smile. Na zalost ali je tacno tako Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50016
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Samsung Galaxy S24
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
tadici je veliko govno a nikolic moze da mirise kako hoce-moze mu se
Isto njesra drugo pakovanje  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50016
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Samsung Galaxy S24
E jeste nasli rjecite izraze za politicare,  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1059
mob
Nokia 300
Cccc,kako nam se predsednik uplasio za bezbednost Smile
Zasto mora da se plasi kada mu je savest cista?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

May God have mercy upon my enemies 'cause I won't

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1059
mob
Apple iPhone 7
SNS i NS započele razgovore o partijskoj saradnji

Predsednici Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić i Nove Srbije Velimir Ilić započeli su danas razgovore o dugoročnoj strateškoj partijskoj saradnji, a razgovore će nastaviti i narednih nedelja, saopštio je SNS.

Kako je navedeno, lideri SNS i NS dogovorili su zajedničke akcije koje bi vodile raspisivanju vanrednih parlamentarnih izbora, uključujući i mogućnost organizovanja mirnih protestnih skupova.

"Srpska napredna stranka i Nova Srbija saglasne su da nastave intenzivnu saradnju i koordinisane akcije u borbi protiv nedemokratskog režima", dodaje se u saopštenju.

Izvor: SrbijaNet

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 577 578 580 581 ... 713
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 20:39:27
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.117 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.