Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 01:15:04
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 540 541 543 544 ... 713
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srpska napredna stranka i Tomislav Nikolic  (Pročitano 720984 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 13
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Djilas je u beogradu napravio vise nego svi gradonacelnici od 45-e naovamo.
Dva mandata, Beograd svetska metropola.

Ima tu istine! Napravio je vecu kradju nego svi drugi zajedno!

Koja metropola kada brze stignem do Novog Sada nego do druge strane mosta?

Koja je to metropola gde treba da sedim minimum pola sata ispred zgrade u kolima da bih uspeo da se parkiram?

Koji to genije moze da aminuje plan po kome na 80 metara kvadratnih poslovnog prostora ide jedno parking mesto?

Mrzi me da pisem dalje a mogu do sutra...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1036
mob
Nokia 300
Svi su tipovali na takvu vladu ali Djilas se osilio i misli da je najjaci. Evo na Novom Beogradu je zabranjeno Mesnim odborima da koriste mesne zajednice za odrzavanje sastanaka. Shvatio je da je SNS po rejtingu prestigao DS. Zaveo je totalni medijski mrak, nigde ne mozes procitati aktivnosti SNS-a osim u pravdi. Od kako je kupio 33% kurira, prestade i hajka na kurir. Zabranio je i izgradnju novih stanova dok Misko ne "rasproda Belvil".
Videcemo kako ce se ponasati kad pocnu ulicni protesti. Da li ce podmititi neke huligane da prave nerede i daju mu alibi za vanredno stanje... videcemo do leta.
Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
Nema metropole bez metroa .  Smile

Djido , razumeli smo se - zar ne ?

Upss  Smile...   Hteo sam da postavim snimak kako Tadic salje u p.m . Solanu .....  Smile

Tomo , prica se da pokusavas da zejebes Putina , lolo nijedna .....  Smile

Pronadji sebe .....  Smile ... upoznaj sebe , da bi se vise voleo ...... metafizika ..... duhovno uzrastanje ....   Smile... i tako to ....  Smile
« Poslednja izmena: 25. Mar 2010, 12:03:18 od Lepi_Bora »
IP sačuvana
social share
Slaba Engleska - jaka Srbija !

Jaka Rusija - jaka Srbija !

Volimo Francusku , kao sto je ona volela nas !

Nemce moramo naterati da klece !

Najsladje se smije onaj koji prvi puca !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 339
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Djilas je u beogradu napravio vise nego svi gradonacelnici od 45-e naovamo.
Dva mandata, Beograd svetska metropola.

U pravu si! Ima vise sopstvenih nekretnina nego svi njegovi predhodnici zajedno.
Nego sta ce da radi sa odmetnutim predsednicima opstina koji zidaju i ne postuju njegovu zabranu Smile i oni su ljudi, i oni hoce da zarade neki dinar.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 339
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Градски одбор СНС спреман да организује демонстрације

Конференција за новинаре, 25.03.2010

Небојша Стефановић: Даме и господо новинари, Градски одбор Српске напредне странке у Београду до сада је прикупио око 280.000 потписа грађана Београда који желе промене у нашој земљи и промене у Београду, који желе да подрже нашу иницијативу за расписивање ванредних парламентарних избора. Ми очекујемо да ће  почетком следеће недеље бити прикупљено око 300.000 потписа и мислим да ће наравно након одлуке председника странке ти потписи током наредне недеље бити предати власти и показати да из иницијативе српских напредњака стоји заиста озбиљан и велики број грађана Србије који желе да живе другачије, који желе промене и бољу Србију него што имају данас, а у томе, као што видите, учествује  велики број Београђана.

Ми смо претходне недеље одржали ванредну седницу ГО на којој смо најжешће осудили нападе режима ДС заједно са њиховим вербалним батинашима из редова СРС на СНС и то само због страха од снаге српских напредњака и од промена које доноси. Ми смо донели одлуку да предузмемо одређене мере уколико се наравно председник странке и Председништво са тим сложи и дајемо пуну подршку и председнику странке и свим органима странке у доношењу одлуке да спроведу, ако је потребно, и демонстрације и уличне протесте. ГО је, након те одлуке, спреман да у року од седам дана масовне протесте организује у свим деловима Београда.

Нажалост, дешавало се да су нам претходне недеље одузимали мандате, говорим о режиму ДС, без одлуке суда, поготову о ситуацији на Новом Београду где до сада све одлуке које су донешене ишле су у правцу очувања мандата напредњака, та одлука је нагло промењена и у договору нове коалиције ДС- СРС ти мандати су одузети, а сада се ти притисци појачавају и они не дозвољавају нашим активистима да одржавају састанке у просторијама месних заједница итд. Дакле, ради се о потпуној репресији режима и покушају да се на сваки начин спречи деловање СНС.
Наравно, док се све ово дешава у Београду фирме шефова режима добијају различите послове по читавом граду везано за све инфраструктурне пројекте, али нажалост и грађани Београда немају баш превише могућности да буду обрадовани из разлога што све што се ради у Београду ради се прилично неплански, не постоји саобраћајна стратегија, цеви се укопавају у асфалт уместо у земљу са стране па у случају било какве хаварије имаћемо проблем јер ћемо морати да раскопавамо улице, затим не користи се рециклирани асфалт за попуњавање доњег слоја асфалта него се то товари на различита стоваришта и отпаде, док се свуда у свету и Европи тај асфалт рециклирани користи за попуњавање доњег слоја асфалта, користи се  и за друге инфраструктурне радове поготову за ниже категорисане путеве. У Београду се то не чини и нема одговора. Због чега? Тиме се баца огроман новац Београђана, али управо тај недостатак визије и стратегије који постоји, показује нам да смо у веома тешком стању из којег режим нема излаза.

Такође, желимо да укажемо и на афере које смо разоткрили и које се појављују у последње време у јавности, ми смо открили ону која је везана за општину Вождовац. Наиме, за тај „Пазл град“ издвојено је било од стране општине Вождовац око 30 милиона динара и направљена је једна метална конструкција у делу Вождовца који се зове Бањица, а да нема никаквог атеста за то, да не постоји никаква употребна дозвола нити да је то уопште приведено било каквој намени. Ви сад имате једну металну грађевину која је у полураспаднутом стању која представља чак и опасност за децу, за шта је потрошено 30 милиона динара. Поред тога општина је склопила уговор са фирмом за обезбеђивање која троши преко 185.000 динара месечно на различите видове услуга које нису голим оком видљиве, ја не знам шта се ту чува, али општина нас је обавезала да сваког месеца то платимо. Такође, добили смо информацију, нисмо податак, о извршеној буџетској инспекцији општине Барајево где су буџетски ревизори, односно градска управа, односно Агенција за буџетску инспекцију је утврдила неправилности у тој општини и оне су наведене на око 100 страна куцаног материјала. Ми сада вршимо анализу па ћемо вам се ускоро обратити са детаљима, то су ствари које су изузетно уочљиве, а то је да су јавне набавке потпуно рађене ван закона, да су све оно за шта је требало да распишу тендер за набавке преко 3 милиона динара да су ти послови цепани на више делова да би те набавке биле спроведене у више етапа за мање од 3 милиона динара. Буџетска инспекција је дала налог да се озбиљна, велика сума новца врати, јер има пројеката за које је новац издвојен а да никада нису урађени, апсолутно никада започети. Дакле, ради се озбиљној пљачки грађана Барајева и сматрамо да је ово једна од озбиљних ствари за које држава мора да реагује. Време је да покажу да постоји одговорност за чињење дела, јер не значи да ако неко припада владајућој странци  значи да може да буде аболиран од чињења кривичних и криминалних дела.

Оно што желимо да кажемо такође је да  имамо велики број стручних одбора и савета  који раде за ГО у Београду који покривају све сфере делатности. Они спремају велики број пројеката и програма, јер нам се чини да нажалост градска власт не ради довољно на том пољу и мислимо да се не спремају довољно за озбиљне пројекте за које Београд може да конкурише и код различитих страних институција, а нажалост, чини нам се да све што се ради у Београду да се ради прилично неплански. Ми припремамо озбиљне планове, спремамо се да покажемо грађанима Београда да град може да се води много успешније, много ефикасније, много јефтиније. Мислим да ће то показати и спремност и решеност Београђана да на следећим изборима добију једну озбиљну и одговорну власт која ће пре свега бити одговорна њима а не разним личним интересима.
Ако ви имате неко питање, изволите?

Новинар: Видели сте ситуацију да се министар Динкић почео бавити опозицијом, што раније није био обичај.У последњим наступима се  бави тиме па откуда одједном такво интересовање?
Небојша Стефановић: Па да вам кажем, када год режим и власт почну да се баве опозицијом и да то постане главна тема њихових медијских наступа, то поставља једну праву слику и прилику те власти, јер управо недостатак визије, недостатак размишљања о томе како изаћи из економске кризе, како се изборити са све већом рецесијом, са недостатком посла, са обећањима о акцијама за 1000 евра, а онда да то буде 1700 динара, о фабрикама које се не граде је оно са чим се грађани Србије свакодневно срећу. Мислим да управо недостатак могућности да се то реши и неспособност оних који то треба да реше доводи до тога да почну да се баве опозицијом. Што се тиче СНС, ми ћемо наравно показати, као што сам рекао у првом делу конференције, да смо спремни за све изазове, ми смо озбиљно најснажнија странка у Србији, и по кадровском потенцијалу и по визији и плановима које спремамо и за Србију и за Београд, а биће и нових, не могу сада да кажем којих имена, видећете их ускоро, неких нових појачања, озбиљних  људи који се сваког дана прикључују СНС. Ми, као опозициона странка, можемо пуно да урадимо за своју земљу и спремамо се  најозбиљније за преузимање власти, па господин Динкић не мора претерано да брине за нас, већ треба да брине зашто Влада уопште не ради.

Новинар: Прича се да једна од врло јаких странака треба да се прикључи напредњацима?
Небојша Стефановић: Па ускоро ћете о свему бити обавештени, ја говорим о појединцима пре свега који су угледна имена у Србији. Хоћу да кажем да мислим да се само на овај начин скреће тема са горућих питања, у овој земљи је све горе, плате су све мање. Знате, кад једна власт почне да се бави опозицијом мислим да то води врло брзу крају те власти.

Новинар: Мене занима када ће бити седница председништва пошто је господин Вучић најавио ту седницу за ову недељу?
Небојша Стефановић: Ми смо дали само пуну подршку председнику странке да закаже ту седницу изразивши спремност београдског одбора да у томе после те одлуке у потпуности учествује.Значи, наши људи су спремни, председник странке ће донети иницијативу односно одлучити који је тај моменат који је најподеснији. Седница Председништва може да се одржи било који дан, ја је очекујем врло брзо и сигуран сам да ћемо донети одлуку како да најбоље  изведемо те протесте и демонстрације. Али наша порука је да грађани Београда хоће да учествују у томе,  јер не желе више да живе овако, желе да се боре за свој живот, да живе што квалитетније.
Ако нема питања хвала вам најлепше!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
Значи граничне прелазе из правца Републике Српске ускоро можемо очекивати блокираним за мушкарце који долазе из правца Републике Српске.Наравно од стране србијанске полиције.
Ваља ићи преко Црне Горе или доћи пар дана раније у госте код "фамилије". -
Smile
« Poslednja izmena: 25. Mar 2010, 21:34:43 od yetyou »
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
Dobraaaaaaaaaaaaaaaaaaa  Smile
IP sačuvana
social share
Slaba Engleska - jaka Srbija !

Jaka Rusija - jaka Srbija !

Volimo Francusku , kao sto je ona volela nas !

Nemce moramo naterati da klece !

Najsladje se smije onaj koji prvi puca !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
Dobraaaaaaaaaaaaaaaaaaa  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
СНС: Одлука о декларацији у уторак

Српска напредна странка ће у уторак донети коначну одлуку о Предлогу декларације о Сребреници, најавио Александар Вучић. "О томе неће одлучивати ни Борис Тадић, ни Војислав Коштуница, већ Предсеништво странке", рекао Вучић.

Заменик председника Српске напредне странке Александар Вучић изјавио је да ће та странка на седници Председништва у уторак донети коначну одлуку о Предлогу декларације о Сребреници.
vucic-527.jpg

"О томе ће одлучивати председништво странке, о томе неће одлучивати ни Борис Тадић, ни Војислав Коштуница", рекао је Вучић.

Вучић је рекао да СНС има одређене примедбе на текст предлога декларације и да ће их изнети у Скупштини и додао да су напредњаци до сада имали неку врсту "неформалних" консултација, али да ниједна њихова примедба није усвојена, док некима другима јесте.

Заменик председника СНС-а је истакао да је та странка прикупила више од 1.100.000 потписа грађана за ванредне парламентарне изборе и најавио да ће их предати премијеру Србије у згради Владе у току следеће недеље.

Вучић је нагласио да ће та странка покренути поступак пред Уставним судом Србије о оцени уставности појединих одредаба Закона о судијама "због противуставног и противзаконитог реизбора судија, али и избора председника Врховног касационог суда".

Према његовим речима, реизбор је урађен "супротно предлозима Венецијанске комисије", а постојале су, како је навео, бројне неправилности, злоупотребе и корупција.

Вучић је навео и да је Европска унија незадовољна таквим реизбором и да "то јасно показује да Србија није на добром путу ка ЕУ и да се она не може сложити са криминалним реизбором и реформом правосуђа".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 339
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
ДС у паници изгубиће изборе

Правда, 27.03.2010
Томислав Николић, председник СНС-а, каже да власт у Србији не бира средства како би опстала, о чему говори нов случај попуњавања буџета продајом „Телекома“. Он у разговору за Правду тврди да је власт уплашена бројем прикупљених потписа опозиције и интерним истраживањима јавног мњења, која говоре да је СНС најпопуларнија странка у земљи.
– Причају да их није брига за потписе, али њихови потези и напади на СНС показују да су у великом страху. Они имају изванредно прецизна истраживања која се обављају у Србији, нека по налогу неких амбасада у Београду, нека по налогу ДС-а. Она говоре да их је СНС прескочила, да сам ја популарнији од Бориса Тадића, што им није добра основа за изборе. Зато су израчунали да им је лакше да добију изборе у једној општини на свака два месеца, него да изађу на црту у сто и кусур општина, у читавој републици, и тако одлуче судбину своје странке.

Власт тврди да нема потребе за ванредним изборима...
– Они су у паничном страху, као и све њихове струје и помагачи. Не напада нас само власт, него и тесно сарађује са радикалима. Тако се чују и приче да сам ја повезан са Шарићима, да је Александар Вучић добио пет милиона евра, а нико на то не реагује. Наравно, није наш ниво да се са њима око тога прегањамо по судовима, али све те оптужбе су бесмислене.
Да ли сте наставили прикупљање потписа са колегама из опозиције?
– Наставили смо, а ускоро ћемо им их и однети.
Мислите ли да потписи могу да промене нешто?
– Довешће до нових избора сигурно, али не одмах. Велика је огорченост грађана због економске ситуације и изневерених обећања. Све се то сакупља и народ ће то незадовољство изразити. Биће протеста у Србији, а на ових милион или два милиона људи који су отворено и без страха дали све своје податке када су прикупљани потписи, долази још много оних који се нису потписали, али схватају куда ова власт води земљу.
Како гледате на коалиције ДС-а и СРС-а у неким општинама?
– То су краткорочни потези и не доносе ДС-у ништа профитабилно, осим можда неку привидну сигурност док им траје мандат. Очигледно је да се Србија ломи између актуелне власти и СНС-а, а ДС није спремна за изборе пошто би их очигледно изгубила катастрофалним резултатом.
Да ли та сарадња може донети корист радикалима?
– Неће им донети ништа, јер радикали неће прећи цензус ни на једним изборима. Њихов повратак на политику коју смо водили док сам ја руководио странком – да смо за ЕУ, али не без КиМ, јесте покушај да се уђе у наше редове, што је сада незамисливо и немогуће. На крају крајева, искључен сам из СРС-а као издајник који хоће да води Србију у ЕУ.
Како коментаришете продају „Телекома“?
– Индикативно је да је Божидар Ђелић недавно рекао да су јавна предузећа задужена за око четири милијарде евра, а ево, сазнајемо да и „Телеком“ вреди исто толико. Наставља се расипничко понашање наших „монетариста“, а то је – продај, потроши, задужи се. Власт је као домаћин који је све попио у кафани, продао и кућу и имање, а онда каже својој деци да је домаћин. Међутим, такав не може бити ничији домаћин. „Телеком“ је профитабилан, чак и кад га овако „музу“ странке на власти. Очигледно је да је договор са немачким „Телекомом“ већ постигнут, биће продат за милијарду и шесто хиљада евра, што је, тобоже, 40 одсто капитала. Жељко Ивањи ме је пре неколико дана напао, у стилу: „Питајте Томислава Николића како је он једном продао ’Телеком’.“
На шта је мислио?
– Не знам на шта је мислио, али он изгледа не зна да смо ми дошли на власт годину дана пошто је Милошевић продао део компаније Италијанима и Грцима. И то није била лоша продаја у односу на ову сада, а тада смо нападали Милошевића. Изгледа да они мисле да се нико више ничега не сећа. Они раде у стилу – кад смо ми већ прљави, хајде да упрљамо и Томислава Николића, да нас не би убедљиво победили напредњаци. Због тога износи ту ноторну неистину, а поред њега седе чланови Владе, људи који су продали „Телеком“.
Власт је направила радну верзију резолуције о Сребреници. Како вам она изгледа?
– Расправљали су о резолуцији на годишњицу бомбардовања Србије. То довољно говори о њима.
Мислите ли да је то смишљена провокација?
– Мислим да јесте, јер сам успео да дођем до папира који недвосмислено показују да је документ који су сада потурили, написан још 2009. године. Али, ти текстови нису у потпуности идентични. На папиру из 2009. пише да је за злочин одговоран бивши режим, јер није предузео све што је могао у Сребреници, а од такве конструкције вероватно су одустали због СПС-а. Већ сам упутио сигнале које речи би морале да буду избачене из резолуције да би СНС у томе учествовала. Убеђен сам да они неће хтети ништа да промене.
У предлогу резолуције нема термина геноцид...
– У преамбули се помиње геноцид, то јест конвенција о спречавању геноцида, а шта ће им то ако се у остатку текста не помиње реч геноцид? Онда ће странцима да кажу – па, ево геноцида.

Безобразан потез Јелашића

Како коментаришете оставку Радована Јелашића са чела НБС-а?
– То је његов безобразан потез према Србији, а користан за њега лично. Он је један од оних који су нас довели у ову економску катастрофу. За то постоје несумњиви докази, од момента када је са Млађаном Динкићем ушао у НБС, преко рушења домаћих банака, до пласирања девизних резерви по мизерним каматама. За то време држава се задуживала код страних банака по енормно високим каматама. НБС је затворила скоро све банке и осигуравајућа друштва, ушли су странци који су преузели комплетан финансијски сектор.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 540 541 543 544 ... 713
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 01:15:04
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.125 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.