Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Sep 2025, 13:33:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 537 538 540 541 ... 713
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srpska napredna stranka i Tomislav Nikolic  (Pročitano 720860 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 333
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
Tomislav Nikolic, taj covek je... bolje mi je da ne psujem. Svaki put uskace sam sebi u usta, i pravi se lud kad ga uhvate u tome. Nema nikakav politicki program, osim sto se bavi dnevnopolitickim temama na nacin da skandalizuje i ono sto valja i sto ne valja, a da ne ponudi nikakvu alternativu ili resenje tog problema osim sto ponavlja "kad mi dodjemo na vlast sve ce biti mnogo bolje". Ta tikva da nesto zna o politici znao bi da na zapadu opozicija AKTIVNO ucestvuje u resavanju svih problema u drzavi, i u mnogim slucajevima opozicija pre vlasti iznadje resenje nekog problema. On je ulogu opozicije shvatio da saplice nogu i opstruise vlast, i samo to, cak i kad je na stetu svih gradjana, to je covek bez skrupula, u stanju je unistiti sve ne bi li dokazao da vlast ne valja i da je on bolje resenje, ide i na stetu svih tih ljudi koji glasaju za njega. Nit' on sta zna, nit' sta ume. Sad su poceli dojucerasnjeg junaka Voju da nazivaju lazovom, a nije bilo tako davno kad su mu skupovi pocinjali i zavrsavali se pesmom "to je Voja Seselj". On je jedan obican beskicmenjak, kao i onaj Vucic.

Ali kakav je ovo narod kad im daje blizu 30%? Jel' to ko ono Sojicevo "krezuba" Srbija ili o cem se tu radi?

Sto jedna Borina pesma kaze "Dzelati, a zrtve ispali". Nikolic je jedino vrhunski demagog, a ovde ljudi izgleda padaju na one "nevine" face koje on i Vucic slazu po Pinkovim zabavnim emisijama.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Hebes Boru - on je retrogradan , daj nam neki stih od Shabana Saulica - on je pravi  ! .... Moze ono : ,, Oj Munira , oj Munira , gde ti je Muharem ,, .  Smile
IP sačuvana
social share
Slaba Engleska - jaka Srbija !

Jaka Rusija - jaka Srbija !

Volimo Francusku , kao sto je ona volela nas !

Nemce moramo naterati da klece !

Najsladje se smije onaj koji prvi puca !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Hebes Boru - on je retrogradan , daj nam neki stih od Shabana Saulica - on je pravi  ! .... Moze ono : ,, Oj Munira , oj Munira , gde ti je Muharem ,, .  Smile

Лоциран. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 333
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
Hebes Boru - on je retrogradan , daj nam neki stih od Shabana Saulica - on je pravi ! .... Moze ono : ,, Oj Munira , oj Munira , gde ti je Muharem ,, . Smile

Ja zaista ne znam sta ti trazis na politickom forumu s ovakvim komentarima. Jos nijedan tvoj post nisam video da ima veze sa politikom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1036
mob
Nokia 300
Hebes Boru - on je retrogradan , daj nam neki stih od Shabana Saulica - on je pravi ! .... Moze ono : ,, Oj Munira , oj Munira , gde ti je Muharem ,, . Smile

Ja zaista ne znam sta ti trazis na politickom forumu s ovakvim komentarima. Jos nijedan tvoj post nisam video da ima veze sa politikom.
Prijatelju tvoj nijedan tekst nema veze sa mozgom a kamoli sa politikom,zato bolje sebe preispitaj pa tek onda njega Smile
« Poslednja izmena: 23. Mar 2010, 10:13:48 od kondoric »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6

Лоциран. Smile Smile Smile

Smile....
IP sačuvana
social share
Slaba Engleska - jaka Srbija !

Jaka Rusija - jaka Srbija !

Volimo Francusku , kao sto je ona volela nas !

Nemce moramo naterati da klece !

Najsladje se smije onaj koji prvi puca !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kosmet je Srbija!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3631
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Bosch pumpa

Prijatelju tvoj nijedan tekst nema veze sa mozgom a kamoli sa politikom,zato bolje sebe preispitaj pa tek onda njega Smile
Smile Smile Smile    Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6

Ја сам већ више пута изњео свој став о Николићу као човјеку али ово:"Ta tikva da nesto zna o politici znao bi da na zapadu opozicija AKTIVNO ucestvuje u resavanju svih problema u drzavi, i u mnogim slucajevima opozicija pre vlasti iznadje resenje nekog problema."
Јеботе па људи су дрогирани са западом и њиховом "исправношћу".
Е још када би навео макар један примјер гдје опозиција АКТИВНО учествује у рјешавању свих проблема у држави (шта ли то значи Smile) и у многим (децидно и јасно) случајевима ( Smile) опозиција прије власти (јебем ти власт гдје опозиција зна прије њих)изнађе рјешење неког (још јасније) проблема.
Која реченица,који капацитет у изношењу чега ли мајку му? Smile

Ипак је Боро у праву када каже:"немој објашњавати џаба ти је".
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 333
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0

Pa verovatno tako i deluje kad ja pokusavam voditi nekakvu "politicku" raspravu sa likovima koji se prave ludi, ili sipaju komentare koji za cilj imaju da provociraju, a nigde veze s temom. Onda ja ispada da ne znam ni sta hocu, a zapravo sam jedini ciji su postovi bili striktno vezani za temu. Mogu i ja da se napravim lud, to je najmanji problem, ali zbilja ne bih to zeleo. Nov sam ovde (iako sam se davno registrovao), i jos uvek ne znam kakve se tacno ovde diskusije vode, al' ako su ovoliko "neozbiljne", onda mi je bolje da odma batalim celu stvar. Uvidjam da je ovo forum za prepucavanje i podbadanje, a ne ozbiljne diskusije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 333
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
Citat
Ипак је Боро у праву када каже:"немој објашњавати џаба ти је".

U pravu je Boro, i ja takodje odustajem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 537 538 540 541 ... 713
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Sep 2025, 13:33:10
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.