Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 18:50:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 536 537 539 540 ... 713
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srpska napredna stranka i Tomislav Nikolic  (Pročitano 720584 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 147
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Aca Juda se prodao za par srebrenjaka. Od Boga plata mu.
« Poslednja izmena: 20. Mar 2010, 21:16:45 od дрињача »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1036
mob
Nokia 300
Mora da su vam Rusi silovali babe u drugom ratu pa je deda guslao nesto u stilu: baba nikad bolje nije bila od ruske redaljke.
Goli Otok za vas filoruse. Ali ne tucanje kamena. Lanac kao psi i valov gde cemo sipati ruske pomije.
Ako Rusi posalju.Srpske pomije trebaju svinjama, da ih tovimo.
Necemo svinje izgladnjivat za ruske gmazove.

Pa jeste koalicija shkorpi Turchin. On je veci Srbin od tebe, gmazu ruski.
Ako nista drugo, bar se sporazumevamo na istom jeziku.
E Shkorpi,nekada bas umes da ispadnes djubre. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Citat: Nksamsj link=topic=387756.   msg8155946#msg8155946 date=1266591228

[b]Tomislav Nikolić se sa tom gospođom u početku nalazio isključivo na jednoj adresi u Batajnici, gde dotična godinama unazad lažno prijavljuje prebivalište kako bi mogla da vrši funkcije u opštini Zemun, iako stanuje na Banovom brdu.   
(U pitanju je bila adresa žene koja radi u Magistratu kao službenik SRS-a.   ) Gospođa je još uvek prijavljena na toj adresi, a pre nekoliko godina je čak, nekim predizbornim povodima, davala izjave Kuriru kako nema imovinu i kako sa suprugom i decom živi kao podstanar u Batajnici.    A istina je da nikada nije tamo živela.   

Gordana Pop Lazic, tvrdim sa 100% sigurnoscu buduci da odlicno poznajem aktere gore napisanog.   
« Poslednja izmena: 21. Mar 2010, 11:10:29 od Insajder(ka) »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia 6230
Citat: Nksamsj link=topic=387756.   msg8155946#msg8155946 date=1266591228

[b]Tomislav Nikolić se sa tom gospođom u početku nalazio isključivo na jednoj adresi u Batajnici, gde dotična godinama unazad lažno prijavljuje prebivalište kako bi mogla da vrši funkcije u opštini Zemun, iako stanuje na Banovom brdu.   
(U pitanju je bila adresa žene koja radi u Magistratu kao službenik SRS-a.   ) Gospođa je još uvek prijavljena na toj adresi, a pre nekoliko godina je čak, nekim predizbornim povodima, davala izjave Kuriru kako nema imovinu i kako sa suprugom i decom živi kao podstanar u Batajnici.    A istina je da nikada nije tamo živela.   

Gordana Pop Lazic, tvrdim sa 100% sigurnoscu buduci da odlicno poznajem aktere gore napisanog.   

Ala bi te ona sada cipelom. Gde Goca, kad je Toma optuzio da je lezbejka?
Ne tvrdim da nije, samo tumacim dogadjaje u javnosti.
« Poslednja izmena: 21. Mar 2010, 14:50:55 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Citat: shkorpion link=topic=387756. msg8274145#msg8274145 date=1269179417
Gordana Pop Lazic, tvrdim sa 100% sigurnoscu buduci da odlicno poznajem aktere gore napisanog.    [/b]

Nisi dobro slusao, imas video na netu pa preslusaj opet.
Rekao joj je e da nece vise imati kome da place na ramenu kada je pritisnu izneverene ljubavnice i one koje to nisu ni postale.  Nije mislio na njene ljubavnice nego na Vojine posto ima i takvih par u stranci i imaju tendenciju da zavode red a Gordanu je, do tog dana, Toma branio a od tad niko . . .  

Inace se prijavljuje u Batajnici na adresi sluzbenice SRS Brankice Terzic, koja je takodje na listi pod tom istom adresom.  
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia 6230
Citat: shkorpion link=topic=387756. msg8274145#msg8274145 date=1269179417
Gordana Pop Lazic, tvrdim sa 100% sigurnoscu buduci da odlicno poznajem aktere gore napisanog.    [/b]

Nisi dobro slusao, imas video na netu pa preslusaj opet.
Rekao joj je e da nece vise imati kome da place na ramenu kada je pritisnu izneverene ljubavnice i one koje to nisu ni postale.  Nije mislio na njene ljubavnice nego na Vojine posto ima i takvih par u stranci i imaju tendenciju da zavode red a Gordanu je, do tog dana, Toma branio a od tad niko . . . 

Inace se prijavljuje u Batajnici na adresi sluzbenice SRS Brankice Terzic, koja je takodje na listi pod tom istom adresom. 
Izgleda da bolje poznajes. Ne tvrdim da nije tako. A i baca drugo svetlo na situaciju.
Ja obicno kad citam stampu, jednostavno mi je svejedno dal je to Press ili Blic ili B92.
Skupim samo informaciju, stvorim svoje misljenje, a odgovaram onako kako je oni plasiraju: pljuvacki.
Ne znaci da tako i mislim.Stvoriti jednu predstvau treba mnogo informacija. Tek onda mozes ozbiljno da diskutujes.Mislim da se slazes.
Recimo ova tvoja informacija (pretpostavka tacnosti), menja puno toga sto si procitao u stampi, gde hoce namerno da ti pogura misljenje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Izgleda da bolje poznajes. Ne tvrdim da nije tako. A i baca drugo svetlo na situaciju.
Ja obicno kad citam stampu, jednostavno mi je svejedno dal je to Press ili Blic ili B92.
Skupim samo informaciju, stvorim svoje misljenje, a odgovaram onako kako je oni plasiraju: pljuvacki.
Ne znaci da tako i mislim.Stvoriti jednu predstvau treba mnogo informacija. Tek onda mozes ozbiljno da diskutujes.Mislim da se slazes.
Recimo ova tvoja informacija (pretpostavka tacnosti), menja puno toga sto si procitao u stampi, gde hoce namerno da ti pogura misljenje.

Stampa ti plasira ono sto odgovara vecini i sto mogu bezbolno da napisu bez da im neko posle dodje i polupa pola redakcije. Radikali su ludi i zatucani, Nikolic je izdao stranku zbog tajkunskih para i susreta sa stranim ambasadorima i to je sve sto ces u novinama procitati. Zapravo je ceo sukob bio mnogo kompleksniji i par ljudi je zakuvalo raspad onolike organizacije bez da se 99% clanova ista pita.
Sustina problema je nastala na liniji Toma-Goca-Natasa .....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia 6230

Stampa ti plasira ono sto odgovara vecini i sto mogu bezbolno da napisu bez da im neko posle dodje i polupa pola redakcije. Radikali su ludi i zatucani, Nikolic je izdao stranku zbog tajkunskih para i susreta sa stranim ambasadorima i to je sve sto ces u novinama procitati. Zapravo je ceo sukob bio mnogo kompleksniji i par ljudi je zakuvalo raspad onolike organizacije bez da se 99% clanova ista pita.
Sustina problema je nastala na liniji Toma-Goca-Natasa .....
Pa sve je moguce, ali Boga mi zeznuo se sa takozvanom novom linijom.
Sa takvom infratsrukturom je mogao neki srpski nacionalni program da smisli. Ali nema on pameti za to.
Dakle ne evropa kao DS dogma, nego: evropa hoce drzavu sa insitucijama pa to moramo i napraviti. Kad bude prikljucicemo se. Tako ne bi izgubio ni donacije za stvaranje insitucija, jer one su bas u tu svrhu: napravi si kucu nemoj doci da mi smrdis.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Zeznuo se ali nikada on nije ni bio narocito pametan  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia 6230
Zeznuo se ali nikada on nije ni bio narocito pametan  Smile
Steta za takvu izgradjenu infrastrukturu.Treba mnogo godina da tako nesto napravis.
Moja teorija da na politickoj sceni Srbije ima samo jedna partija, koja izigrava pluralizam je tacna. Jednostavno nemamo nacionalnu stranku.
To bi islo ako bi se nekoliko bitnih tacaka potenciralo:
Dva antifasisticka pokreta u drugom ratu, kazivanje istine, pomirenje Srba sa samima sobom.
Nasledjena prodaje zemlje od 70-ih naovamo, narocito Kosova.
Pravedna denacionalizacija, a ne grabez da se ozvanici sadasnje stanje uspostave nove crvene gazde pa posle ceo narod da otplacuje kompenzacijom

I najbitniji deo je ekonomski razvoj, jedini koji nas moze dici iznad ostalih.
Sve ostalo je balavljenje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 536 537 539 540 ... 713
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 18:50:02
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.124 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.