Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 04:31:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 508 509 511 512 ... 713
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srpska napredna stranka i Tomislav Nikolic  (Pročitano 717474 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia 6230
Bato, shvati jednu stvar. Ako ja treba da povezem jedan distributivni transformator na mrezu, meni treba tim.
Taj tim mora da ima bravara elektricara za sabirnice, elektromontera za grubi deo opreme, kablovskog elektricara koji da zna kablovske glave, shemirca koji da poveze zice, ispitivaca koji da podesi zastitu.
Ako ja za to uzmem, bracu, bricu, konobara i lekara ja to nikada necu uraditi.
Oni to uzmu, pa otvore agencije (ja ih zovem komesarijati, gde je recimo Dinkic strucnjak), tamo se opet angazuju ljudi polovicnog znanja, ovi izbrljaju neki projekat, stigne da se uradi ali pare odose. Kad dodje do onog koji stvarno zna da uradi, nema para i taj nece uraditi.Dodaj tome da je tu i njihov nabavljac, koji i on hoce svoj tal itd itd.

Kostunica jeste licno posten, ali on jos ne zna gde zivi. Niti je ikada ziveo u takvom ambijentu.
Kada ti imas od 20 ljudi 18 Shoica, ode mast u propast.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Pa bolji je od ovog Tadica sigurno,ali na zalost danas svi vise upravljaju tom strankom od njega.

Како ће управљати кад сваку ствар која је "шкакљива" избјегава умјесто да растресе око себе
док још има колико толико утицаја у ДСС,а овако ће га маргинализовати особе које су и моралне и
друштвене пропалице.
Од Тадића је бољи свако јер он ради посао за који је доведен подло и перфидно баш како је
истрениран од својих налогодавац из НАТО пакта.Био бих пресретан да то није тако али он је
створен да изговара:"ДА" или да лажно прекраја јавно мнијење у корист фашиста са запада.
Тома је постао "просвјетљен" у 60-тој години живота па га потпуно разумијем као персону која
служи умјесто ороза на крову штале.Његова харизма је равна харизми Николе Калабића и
осталих "хероја" који након калаша у рукама постаје миротворац.Бљак. Smile

Da li si ti baš sto posto siguran u ove osude Tadića, kao predsednika. Ako je naklonjen zapadu , ili istoku ne znači da radi za obaveštajne službe tih zemala.Šta više, izvini, ali mislim da je to glupost. Ima tu svega i savčega , ali je tvoje mišljenje krajnje pojednostavljeno.

Значи Тадић је Предсједник који ради за интерес државе Србије али неће да смијени Шутановца који
јавно износи ставове који "нису" ставови владе. Smile Да даље не поједностављујем. Smile

Bato, shvati jednu stvar. Ako ja treba da povezem jedan distributivni transformator na mrezu, meni treba tim.
Taj tim mora da ima bravara elektricara za sabirnice, elektromontera za grubi deo opreme, kablovskog elektricara koji da zna kablovske glave, shemirca koji da poveze zice, ispitivaca koji da podesi zastitu.
Ako ja za to uzmem, bracu, bricu, konobara i lekara ja to nikada necu uraditi.
Oni to uzmu, pa otvore agencije (ja ih zovem komesarijati, gde je recimo Dinkic strucnjak), tamo se opet angazuju ljudi polovicnog znanja, ovi izbrljaju neki projekat, stigne da se uradi ali pare odose. Kad dodje do onog koji stvarno zna da uradi, nema para i taj nece uraditi.Dodaj tome da je tu i njihov nabavljac, koji i on hoce svoj tal itd itd.

Kostunica jeste licno posten, ali on jos ne zna gde zivi. Niti je ikada ziveo u takvom ambijentu.
Kada ti imas od 20 ljudi 18 Shoica, ode mast u propast.

Али уколико си "ти"  број један зар није нормално да "ТИ" кажеш мој тим ће бити
састављен од Пере бравара електричара за сабирнице,Стеве електромонтера за груби дио
опреме итд.Уколико ниси у стању да тако поставиш ствари "ти" ниси број један нити си особа
која је способна да руководи и твоја "способност" се своди на глупу реторику и чекање
првог у мјесецу.
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.322.2
mob
Nokia 300
Ljudi da li se to nekiome svidjalo ili ne ali cinjenica je da Kostunica vec sada plako nestaje sa politicke scene...a nadamo se da ce uskoro i zuto - crvena koalicija  u zaborav...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Жути у заборав? Најача опција у Србији у заборав? Надај се...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.322.2
mob
Nokia 300
Жути у заборав? Најача опција у Србији у заборав? Надај се...
pa moram da se nadam..kada god sipam gorivo i placam struju ja se setim njih Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Па надам се и ја, ал брате баш да ће бити ускоро, томе се не надам Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia 6230
@yetyou
Nemas u celoj Srbiji ljude za sveukupne reforme a tek Kostunicin kombi 2000-e.
Pa ne cini stranku samo funkcioneri. Kad dodju na vlast ima bar 2000 mesta koje treba popuniti.
Odakle? Preplavljeni od Julovaca vidi se dokle su dogurali?
I shvati jednom zauvek da institucija otkaza je majka za sve poslove. Ja kad vodim preduzece, vodim sa desetak ljudi i nista vise. Ako u jednoj grani kiksne dolazi drugi. Nema a znas Pera? Jebi se ti sa Perom. Onda ce tako hijerarhijski svi da imaju prpu, pa da vidis kako posao ide ili sam trazi da ode.
Nema tu milosti, nije to moje pa da nekome poklanjam ili oprastam greske.

A sta se svi vi nadate? Srbin nema nacionalnu stranku da ga izvuce. Ima sluge koji slusaju naredbodavce.
Mediji su tu da ulepsaju sliku i gotovo.
Daj Boze da dodje Hans i Johan da im budemo sluge. Koliko vidim mi hocemo da sluzimo kuratom Rusu. E pa evo, prodacete on Hansu i Johanu. U mesto 300 evra imaces 200, jer covek uzima svoju marzhu.
A to da ces raditi za Hansa i Johana to ti ne gine, ne zbog Hansa, ne zbog tebe samog jer si takav kakav si.
Zanosis se bajkama i cekas partijsku sisu. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.4
mob
Alcatel 
@yetyou
Možda Tadić i ne radi u interesu Srbije, ali to ne znači da je strani špijun. Srpsak sržava u svojoj istoriji nikada nije samostalno vodila svoju unutrašnju niti spoljašnju politiku, uvek je od nekoga zavisila. Vlast treba da vodi što samostalniju politiku. Međutim tragedija je što ti misliš da slušanjem, bezuslovno, Putina, znači i sto posto boljitak za Srbiju. Nije politika tako jednostavna kako je ti shvataš. Mnoge stvari mi uopšte ne znamo, pa često ne možemo donosti prave sudove. Mi treba da koristimo i Ruse, ali se nikada ne možemo u potpunosti odvojiti od Zapada. Ko bude znao da pliva između i to sa merom , biće dobar vladar. Ako to neko ne ume ne znači da je strani špijun. Probaj malo trezveno da razmišljaš.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.322.2
mob
Nokia 300
@ Perudji
Srbija je suvise mala zemlja da bi bila bez uticaja i kontrole velikih sila (Ameri,Rusi sigurno jos njih) to je valjda svima jasno! Ali bas zato nam treba covek koji ce umeti da zastiti bar osnovne nacionalne interese.Boris Tadic sigurno nije taj covek pa to se vec videlo zato nemoj da ga branis molim te.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
@yetyou
Možda Tadić i ne radi u interesu Srbije, ali to ne znači da je strani špijun. Srpsak sržava u svojoj istoriji nikada nije samostalno vodila svoju unutrašnju niti spoljašnju politiku, uvek je od nekoga zavisila. Vlast treba da vodi što samostalniju politiku. Međutim tragedija je što ti misliš da slušanjem, bezuslovno, Putina, znači i sto posto boljitak za Srbiju. Nije politika tako jednostavna kako je ti shvataš. Mnoge stvari mi uopšte ne znamo, pa često ne možemo donosti prave sudove. Mi treba da koristimo i Ruse, ali se nikada ne možemo u potpunosti odvojiti od Zapada. Ko bude znao da pliva između i to sa merom , biće dobar vladar. Ako to neko ne ume ne znači da je strani špijun. Probaj malo trezveno da razmišljaš.

@Perudji:
Не знам по чему си ти закључио да ја инсистирам на безусловном слушању Путина? Smile
Ја сам више пута рекао да нисам русофил већ србофил којем би било најдраже да Србија самостално
гради свој систем одбране али сам такође и рекао (више пута) да Србија нема капацитет да се сама
војно обезбједи.Моја наклоност према Русији у односу на САД је беспотребно причање јер је
идентично као и у 80% срба,а везано је за злочине над србима првенствено.
Што се тиче Тадића нигдје нисам рекао да је шпијун,а моја инкриминација се односи на ДОС-ово
финансирање од стране администрације САД-а приликом доласка на власт.Ако ти мислиш да су
"подржали" ДОС-е ради љубави или бриге према српском народу и да иза тога не стоје захтјеви
и "уступци" које ДОС-е мора испунити као контра "услуга" онда је то већ проблем ван мога схватања
ствари.
Ја управо Перуђи размишљам трезвено и сагледавам ствари из више углова,а један је да у ситуацији
када се Србија безусловно мора опредијелити за једну страну то не буде страна крвника.

@ Perudji
Srbija je suvise mala zemlja da bi bila bez uticaja i kontrole velikih sila (Ameri,Rusi sigurno jos njih) to je valjda svima jasno! Ali bas zato nam treba covek koji ce umeti da zastiti bar osnovne nacionalne interese.Boris Tadic sigurno nije taj covek pa to se vec videlo zato nemoj da ga branis molim te.

Управо тако.
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 508 509 511 512 ... 713
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 04:31:46
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.