Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 11:15:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 487 488 490 491 ... 713
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srpska napredna stranka i Tomislav Nikolic  (Pročitano 718414 puta)
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
Nemas brige. Juce je drug Ivica rekao onu Slobinu: niko ne sme da bije narod.
Al je dodao da je tu milicija da radi svoj posao.
ha ha  Smile ovo sam i ja juce video umalo se ne slogirah, malo sto lici na Cobija jos i govori kao on Smile

Мени никада неће бити јасно како људи на изборе не понесу фотографију кандидата за
кога требају гласати.Па на лицу се види да тај бивши полтрон,а садашња полтрончина
није ни Ч од човјека.Он је једино да се насмрди пино-силвестром и да једе јагњићи со
ребарци од прасићи способан.
Он ти је као овај Иванић у Републици Српској.Ја њега замишљам као велики загнојени
чир на гузовима и када би га стиснуо онај гној из њега куља,
Фуј за првог,фуј,фуј за другог.
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Ant.com
A kad shkorpi pise da su svi clanovi iste partije, Slobina ideja plurarizma jedna partije, niko mu ne veruje. Smile Smile Smile
Cekam koaliciju Chanak - radikali. To je po meni prirodno.

To ti je škorpi ono što beše nekad, frakcije Saveza komunista, oni se kao međusobno razlikuju u pojedinim stavovima, ali su u globalu svi na Titovom putu.

Jebi ga, shvatio i Toma onu staru vojničku "što si bliže kazanu, dobiješ bolju porciju", nađe se i po koje parče mesa u tanjiru. Onaj jadnik koji je na kraju reda, dobije drnč i prokuvane pomije od juče.  Smile
IP sačuvana
social share
Nacionalizam je, pre svega, paranoja.  ~  Danilo Kiš (1935 - 1989)

Patriotism is the last refuge of a scoundrel.  ~  Samuel Johnson
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 6230
A kad shkorpi pise da su svi clanovi iste partije, Slobina ideja plurarizma jedna partije, niko mu ne veruje. Smile Smile Smile
Cekam koaliciju Chanak - radikali. To je po meni prirodno.

To ti je škorpi ono što beše nekad, frakcije Saveza komunista, oni se kao međusobno razlikuju u pojedinim stavovima, ali su u globalu svi na Titovom putu.

Jebi ga, shvatio i Toma onu staru vojničku "što si bliže kazanu, dobiješ bolju porciju", nađe se i po koje parče mesa u tanjiru. Onaj jadnik koji je na kraju reda, dobije drnč i prokuvane pomije od juče.  Smile
Shvatio on nesto sasvim drugo. Naucio tablicu mnozenja, video koliko nam je neto proizvod, podelio na broj stanovnika, pa kad je video da buducnost u milostinji jeurope i oblizivanju svetske lihvarije, radi zaduzenja nerodjene Srbije, fol daj ja cu vas u jeuropu.
Vidis i sam da ljudi nemaju da placaju gas. Ko ce da plati Veljinu dizel- svedjanku, koja trosi 300 litara na 100 km, preveze 10 putnika a treba Rusima platiti naftu, srpskim Rusima marzhu, Sarancicu (ili ko je vec), platu a gde su kondukteri, pa masinovodje pa skretnicari i to sve za kartu od 20 dinara. Ili za prevoz 30 tona robe, brzinom os 12 na sat.
O tome mediji ne brste, nego hajd faktura ovolika pa posle ispala ovolika, pa gde je ostalo?
Sranje od istrazivackog novinarstva.
Ili ko komentarise ista o restituciji, gde se prvo uspostavljaju nove crvene gazde(Dulic - prostorno planiranje), pa tek posle cemo mi u nadoknadama iz budzeta vracati starim vlasnicima?
A tek o namernom unistavanju epsa, radi jeftine prodaje da ne pricam.

Hajde sta ce Toma da ovim 'strajkacima' da. Odakle? Ne zna nista da radi, a hoce sise.
Lepo nek im neko kaze; strvine Kardeljeve, motike na ramena, pa kod gedze i kod lale, na nadnicenjke za tanjir supe. Ko ne moze nek mu stavi kazan pomija i nek lipsa tamo pored kazana.
Da se rasplacem sto strvina nista nije radio i naucio da radi u 30 godina. Strajkuje gladju?
Ogradi bato i otvori kladionicu: ko ce prvi da lispsa, ko drugi itd.
Jel surovo? Pa on nije bio surov kad nije mislio na svoje potomstvo, nego verovao da ce neko vecito da mu da sise?
« Poslednja izmena: 27. Jan 2010, 06:49:17 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.78
mob
Nokia 300
Haha,pa i taj Velja je bio prvi demokratski bagerista !!! Tada su ga svi dizali u nebesa,posle vam je krivo sto je covek malo hteo da zaradi neki dinar...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Citat
A tek o namernom unistavanju epsa, radi jeftine prodaje da ne pricam.

А данас прочитао да нам је струја најскупља у региону?!
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Ma to se Skorpion uplasio da ce EPS da  kupe Rusi , pa  da pocne kampanju pre ostalih ....  Smile .... Sartid je falio .....  Smile
IP sačuvana
social share
Slaba Engleska - jaka Srbija !

Jaka Rusija - jaka Srbija !

Volimo Francusku , kao sto je ona volela nas !

Nemce moramo naterati da klece !

Najsladje se smije onaj koji prvi puca !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 42
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
ha ha  Smile ovo sam i ja juce video umalo se ne slogirah, malo sto lici na Cobija jos i govori kao on Smile

Мени никада неће бити јасно како људи на изборе не понесу фотографију кандидата за
кога требају гласати.Па на лицу се види да тај бивши полтрон,а садашња полтрончина
није ни Ч од човјека.Он је једино да се насмрди пино-силвестром и да једе јагњићи со
Он ти је као овај Иванић у Републици Српској.Ја њега замишљам као велики загнојени

ma zato je buljavi pichkoustac koji pisa kako vetar duva olichenje postenog  choveka.. ako nesto sam u zivotu ista mrzeoto su golubovi visokopreletachi..
a vasa mrznja prem Es-pesu i radikalima je jednaka mrznji pokatolichenih Srba( danasnjih Hrvata) prema Srbima koji nisu prodali veru za vecheru.. jebiga kompleksi su starsna stvar... a naprednjaci su ih puni..
ja sve manje razlike vidim izmedju SNSa i El de pea.. mozda oko chede ima manje naro dilera i tajkuna nego oko vichica
« Poslednja izmena: 27. Jan 2010, 13:25:08 od zavodnikkk »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17

ma zato je buljavi pichkoustac koji pisa kako vetar duva olichenje postenog  choveka.. ako nesto sam u zivotu ista mrzeoto su golubovi visokopreletachi..
a vasa mrznja prem Es-pesu i radikalima je jednaka mrznji pokatolichenih Srba( danasnjih Hrvata) prema Srbima koji nisu prodali veru za vecheru.. jebiga kompleksi su starsna stvar... a naprednjaci su ih puni..
ja sve manje razlike vidim izmedju SNSa i El de pea.. mozda oko chede ima manje naro dilera i tajkuna nego oko vichica

Ја не мрзим странку ја мрзим људе који се окрећу у трену ако виде своју политичку (читај
финансијску)корист,а ову двојицу сам навео као два типична примјерка превртача.Лично
то мислим и за Николића који је скинуо беџ када је помислио да сам може бити фаца као
и за Илића који је простак,а за шмркаља да и не говорим бановаће ме.
Ја лично нисам члан ни једне странке у Републици Српској,а ни у Србији али јесам
противник свакога ко се одвратно понаша,одвратно изгледа и нема основно знање о темама
које заступа или бар мисли да заступа.У принципу сам за човјека а не за странку.
У мом случају људи за које сам нису у могућности да дају политичке изјаве због објективних
околности које је проузрочила ова власт која влада србима.Ако није Шешељ онда знаш ко је.
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Радикалски графити по Београду

- Србија чека Шешеља!
- Томо, пи3до, кума издо!
Полепљени плакатићи „радикално - зна се”
Није много, ал почиње ))

Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.4
mob
Alcatel 
Bogumi moraće Šeki da zavrne rukave , da bi dostigao Tomu. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 487 488 490 491 ... 713
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 11:15:23
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.169 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.