Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 05:25:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 481 482 484 485 ... 713
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srpska napredna stranka i Tomislav Nikolic  (Pročitano 719270 puta)
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.64
mob
Nokia 300
Citat
Има у Србији пун курац младих и успјешних људи,гласајте за њих.
SmileTacno tako !!! A sada mi reci samo koji su to ljudi na primer ?!?! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Citat
Има у Србији пун курац младих и успјешних људи,гласајте за њих.
SmileTacno tako !!! A sada mi reci samo koji su to ljudi na primer ?!?! Smile

Нека ти први (не најбољи из искуства знам)пријатељ оформи странку и ето ти један
који је сигурно и поштенији и паметнији од оних трбоња и видоња за које гласаш.
Јебем ли га није ваљда да у Србији нема ни једна странка гдје је предсједник или
потпредсједник млађи од 45 година.
Ја сам из Републике Српске и никада нисам нити ћу гласати за човјека који због
својих година не може бити ни портир, јер силом Закона иде у пензију која
наступа када људски организам није способан да се излаже физичком и психичком
напору.Ваљда је јасно.
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E

Јебем ли га није ваљда да у Србији нема ни једна странка гдје је предсједник или

Ima jedna zove se LDP ili kako je ja zovem LjDP i Cedoman Jovanovic, ako nam savetujes za njega da glasamo....
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6

Ima jedna zove se LDP ili kako je ja zovem LjDP i Cedoman Jovanovic, ako nam savetujes za njega da glasamo....

Уколико од срца изнесем лично мишљење о персони коју си навео бићу банован заувјек.
За такве и сличне су задужени навијачи Звезде,Партизана и Рада.
U бабе,Пешићка,Кандићка,горе поменути и остала "браћа и сестре" су ми толико мили да само
можеш нагађати какав би дочек доживјели код мене да којим случајем сазнамо да стижу.
Све од срца. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 6230
@yetyou
saberi malo dva i dva i videces da ce i najposteniji biti takav. Sistem ga pravi takvog.
Oni zive jos u dubokom komunizmu. Cim su stigli na vlast 5-og oktobra, cim su videli sta treba da rade a kako je lep ovaj sistem za njih, sve su ucinili da ga prilagode sebi a da nista ne menjaju.
Sistem nema kategoriju odgovornosti i otkaza. Onaj ko se prihavti posla mora materijalno da odgovara. Njemu trebas obezbediti instituciju otkaza. Ne po lepim ocima, nego po sistematizaciji koja mora da se postuje.
Koji bi od nasih politicara se prihvatio posla da zna da moze u zatvor? Neces da odgovaras? Ne moras biti politicar.
Idi nazad da sadis luk gde si i bio do sada. Treba ti investicija za trafostanice od 200 miliona? raspises konkurs za takvog inzenjera, prijave se pedeset i zovez profesora sa fakulteta da razgovara sa njima o problematici. Oceni ih i ti shodno iskustvu izaberes. Izaberes tako, sto ces ti da odgovaras, a on ce posle kada pocne da potpisuje investicione radove.On ima svoju sitematizaciju i on izabere sebi tim pod kojim treba da ispostuje rokove i kvalitet. Mislis da ce da zove rodjenog oca da zaposli? Ni slucajno ako mu sve visi o glavi.
I tako svuda. Nema portira, nema spremacica, nema kafe kuvarica.Ima firme koje se bave obezbedjenjem registrovane, trazis takve i takve ljude. Ima firme za ciscenje, trazis takve i takve spremacice. Firma garantuje za takvog coveka ili ima da ti plati nadoknade.
za jedno s*nje ode posao. Sve se radi ugovorno i odgovorno.Sve pise na papiru. ne smes dan da mu kasnis sa isplatom.
Sindikati stite esnafe. Ne smes da mu das manju platu, jer ce oni da ti se najebu svega po spisku.
Napravi takav sistem i Velja svinjar ce biti dobar ministar. Samo sto ce pre da rani pilice, nego da se prihvati tako neceg.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
@yetyou
saberi malo dva i dva i videces da ce i najposteniji biti takav. Sistem ga pravi takvog.
Oni zive jos u dubokom komunizmu. Cim su stigli na vlast 5-og oktobra, cim su videli sta treba da rade a kako je lep ovaj sistem za njih, sve su ucinili da ga prilagode sebi a da nista ne menjaju.
Sistem nema kategoriju odgovornosti i otkaza. Onaj ko se prihavti posla mora materijalno da odgovara. Njemu trebas obezbediti instituciju otkaza. Ne po lepim ocima, nego po sistematizaciji koja mora da se postuje.
Koji bi od nasih politicara se prihvatio posla da zna da moze u zatvor? Neces da odgovaras? Ne moras biti politicar.
Idi nazad da sadis luk gde si i bio do sada. Treba ti investicija za trafostanice od 200 miliona? raspises konkurs za takvog inzenjera, prijave se pedeset i zovez profesora sa fakulteta da razgovara sa njima o problematici. Oceni ih i ti shodno iskustvu izaberes. Izaberes tako, sto ces ti da odgovaras, a on ce posle kada pocne da potpisuje investicione radove.On ima svoju sitematizaciju i on izabere sebi tim pod kojim treba da ispostuje rokove i kvalitet. Mislis da ce da zove rodjenog oca da zaposli? Ni slucajno ako mu sve visi o glavi.
I tako svuda. Nema portira, nema spremacica, nema kafe kuvarica.Ima firme koje se bave obezbedjenjem registrovane, trazis takve i takve ljude. Ima firme za ciscenje, trazis takve i takve spremacice. Firma garantuje za takvog coveka ili ima da ti plati nadoknade.
za jedno s*nje ode posao. Sve se radi ugovorno i odgovorno.Sve pise na papiru. ne smes dan da mu kasnis sa isplatom.
Sindikati stite esnafe. Ne smes da mu das manju platu, jer ce oni da ti se najebu svega po spisku.
Napravi takav sistem i Velja svinjar ce biti dobar ministar. Samo sto ce pre da rani pilice, nego da se prihvati tako neceg.

Шкорпи све је то тачно али тог Вељу је изабрао "народ",а народ воли свињаре за министре. Smile
Јебига једно је како би требало а друго је шта је на терену,а терен је промјењив само уколико
људи укључе сиву масу како тај исти свињар неби одлучивао шта је "добро" за Србију.
Правила понашања и обавезе које помињеш (које би требале такве бити)у овом тренутку у
нашим срединама могу настати само уколико 10 нуклеарки распоредиш од Мађарске до
Албанске границе и активираш па за 100 година када се радијација разиђе населиш неким
другим србима из дијаспоре.А то опет мораш признати није опција која мени или теби обећава
свијетлу будућност. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 6230

Шкорпи све је то тачно али тог Вељу је изабрао "народ",а народ воли свињаре за министре. Smile
Јебига једно је како би требало а друго је шта је на терену,а терен је промјењив само уколико
људи укључе сиву масу како тај исти свињар неби одлучивао шта је "добро" за Србију.
Правила понашања и обавезе које помињеш (које би требале такве бити)у овом тренутку у
нашим срединама могу настати само уколико 10 нуклеарки распоредиш од Мађарске до
Албанске границе и активираш па за 100 година када се радијација разиђе населиш неким
другим србима из дијаспоре.А то опет мораш признати није опција која мени или теби обећава

Hajde ovako. Kad sam ja bio u DSS-u je pisalo u statutu: niko ko je bio SK ili SPS ne moze da ima nikada nikakvu funkciju. On je od kombi stranke, napravio mamut stranku sa celim JUL-om i SPS-om, pa je sada opet u kombi.

Znaci nece da to urade. Znaci hoce da kradu.
E sada ima jedna stvar: kada si u medijima citao tako nesto, da neko postavi takva pitanja? Nikada. Sta to znaci? Mediji su strogo kontrolisani.
Sta je to tesko?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6

Hajde ovako. Kad sam ja bio u DSS-u je pisalo u statutu: niko ko je bio SK ili SPS ne moze da ima nikada nikakvu funkciju. On je od kombi stranke, napravio mamut stranku sa celim JUL-om i SPS-om, pa je sada opet u kombi.

Znaci nece da to urade. Znaci hoce da kradu.
E sada ima jedna stvar: kada si u medijima citao tako nesto, da neko postavi takva pitanja? Nikada. Sta to znaci? Mediji su strogo kontrolisani.
Sta je to tesko?

С обзиром да ми словиш за једног од упућенијих на великом броју тема чуди ме да не довршаваш
мисао коју започнеш.
Слободни медиј је појам који не постоји.Постоји државни (који раде како си навео)  и
не зависни који нису ништа друго него утјеривачки медији.
Први раде за "свињаре",а други за себе.
Е ти други на које народ сматра објективнима раде на принципу колико пара толико музике или
да ти демонстрирам на једном примјеру:
Дође новинар и закаже интервју са неком личношћу.И каже.Драги господине ми о вама посједујемо
такве и такве информације али је наша уређивачка политика да исте не објављујемо док са вама
не обавимо разговор колико сте вољни да платите да информација не иде у етар.
Ти одбијеш да донираш они објаве ти платиш они не објаве.
То ти је био Жељко Капоња у Б.Луци док нису одлучили да је доста плаћања па га дигли
у ваздух(остао без ногу).
Нема медија који не раде за паре "зарађујући" исте самостално или државни које плаћа власт
да се свињарије не објављују и трпају ад-акта.
Ипак остаје моја прва солуција у оптицају.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 6230

С обзиром да ми словиш за једног од упућенијих на великом броју тема чуди ме да не довршаваш
мисао коју започнеш.
Слободни медиј је појам који не постоји.Постоји државни (који раде како си навео)  и
Е ти други на које народ сматра објективнима раде на принципу колико пара толико музике или
Дође новинар и закаже интервју са неком личношћу.И каже.Драги господине ми о вама посједујемо
такве и такве информације али је наша уређивачка политика да исте не објављујемо док са вама
То ти је био Жељко Капоња у Б.Луци док нису одлучили да је доста плаћања па га дигли
Нема медија који не раде за паре "зарађујући" исте самостално или државни које плаћа власт
Crvena tranzicija jos nije gotova. Sada sledi slast. Restitucija. Prvo se pod maskom registracije i prostornog planiranja, odredjuju vlasnici raznoraznih situacija (kuca, zemljista, objekata, zemlje, starih pogona). Uspostave se nove crvene gazde. Ko ima para tako reci, ali zna se ko ima.
Onda se dodje zakon o restituciji gde kaze: mi ne mozemo da ti vratimo to i to, nego cemo kompenzovati, dati pare, drzavne obveznice itd. Sve ce se to pokriti iz budzeta. Dakle ja cu platiti, karikiram Bajlonijevima kuce i fabrike, a neki Pera ce biti vlasnik. Bajlonijeva unuka ce dobiti pola shipka u parama, a Joca ostaje veciti vlasnik koji ce zaposliti tvog mog sina unuka itd, prodati to svoje imanje ili sta vec. Moj unuk ce raditi kod njega a od plate ce otplacivati njegovu imovinu. Mislim da sam jasan.
To se smisljeno radi, svi to znaju, niko ne govori.
Mediji ce preko politicara, to umanjiti i tako ce se Srbija (budzet) zaduziti za 200 milijardi evra, koliko se racuna da se treba vratiti. Sve ce to biti od BDP, odnosno od toga sto cemo mi stvarati.

Hajde sada da zaokruzimo. Crvena komunjara, ubio, maltertirao, kenjao, zvalavio ziveo nekako, naucio da kenja u wc itd, dizao kredite, zaduzivao drzavu prica sada unuku: kako se lepo zivelo. Osetis miris prsute kod komsije, ides razvalis mu gubicu lokatorsku, oteras ga u bajbok, pojebes mu zenu i najedes se. Sada bre ovi ne daju.
Pa ko su to ovi? Pa njegovi crveni na koje pizdi. On bi da jos revolucionarise, a ovaj kaze: demokracija bato.
Dakle crvena elita onda, crvena elita sada.
Sta radi naaaarod. Mislim na Srbe iz Milosevicevog usmrdjenog chabra. balave, vicu, ricu, mucu, dobiju po malo sise i cekaju kuratog rusa na tenku da pobije sve dusmane. Jer je za sve kriv Klinton. Smile Smile Smile

Nacisti majku im muslimansku.

Zar gresim kad kazem da su nas komunjare dovele u predplemensko stanje? Ne znam kavi smo bili dok smo ziveli na Volgi. Neka organizacija je trebala da bude da se napravi migracija.
« Poslednja izmena: 12. Jan 2010, 14:26:51 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6

мисао коју започнеш.
Crvena tranzicija jos nije gotova. Sada sledi slast. Restitucija. Prvo se pod maskom registracije i prostornog planiranja, odredjuju vlasnici raznoraznih situacija (kuca, zemljista, objekata, zemlje, starih pogona). Uspostave se nove crvene gazde. Ko ima para tako reci, ali zna se ko ima.
Onda se dodje zakon o restituciji gde kaze: mi ne mozemo da ti vratimo to i to, nego cemo kompenzovati, dati pare, drzavne obveznice itd. Sve ce se to pokriti iz budzeta. Dakle ja cu platiti, karikiram Bajlonijevima kuce i fabrike, a neki Pera ce biti vlasnik. Bajlonijeva unuka ce dobiti pola shipka u parama, a Joca ostaje veciti vlasnik koji ce zaposliti tvog mog sina unuka itd, prodati to svoje imanje ili sta vec. Moj unuk ce raditi kod njega a od plate ce otplacivati njegovu imovinu. Mislim da sam jasan.
To se smisljeno radi, svi to znaju, niko ne govori.
Mediji ce preko politicara, to umanjiti i tako ce se Srbija (budzet) zaduziti za 200 milijardi evra, koliko se racuna da se treba vratiti. Sve ce to biti od BDP, odnosno od toga sto cemo mi stvarati.

Hajde sada da zaokruzimo. Crvena komunjara, ubio, maltertirao, kenjao, zvalavio ziveo nekako, naucio da kenja u wc itd, dizao kredite, zaduzivao drzavu prica sada unuku: kako se lepo zivelo. Osetis miris prsute kod komsije, ides razvalis mu gubicu lokatorsku, oteras ga u bajbok, pojebes mu zenu i najedes se. Sada bre ovi ne daju.
Pa ko su to ovi? Pa njegovi crveni na koje pizdi. On bi da jos revolucionarise, a ovaj kaze: demokracija bato.
Dakle crvena elita onda, crvena elita sada.
Sta radi naaaarod. Mislim na Srbe iz Milosevicevog usmrdjenog chabra. balave, vicu, ricu, mucu, dobiju po malo sise i cekaju kuratog rusa na tenku da pobije sve dusmane. Jer je za sve kriv Klinton. Smile Smile Smile

Nacisti majku im muslimansku.

Zar gresim kad kazem da su nas komunjare dovele u predplemensko stanje? Ne znam kavi smo bili dok smo ziveli na Volgi. Neka organizacija je trebala da bude da se napravi migracija.

Ма све је тако и не можеш промјенити изузев личним одгојем у својој кући уз наду да и
остали раде исто(што је равно војној окупацији НР Кине од стране Маурицијуса Smile) па да макар
наша унучад живе како би требало од свога рада. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 481 482 484 485 ... 713
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 05:25:27
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.088 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.