Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Sep 2025, 14:24:39
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 477 478 480 481 ... 713
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srpska napredna stranka i Tomislav Nikolic  (Pročitano 720867 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 6230
Mene zanima interesantnija stvar. Ako pratite Jorgovanku pampas (ja je zovem papmpas, jer je jednom prilikom videla buducnost Srbije u Juznoj Americi). Ona nauci neku lekciju, pa se onda sva usplahirena rita po parlamentu, kao fol nesto zna.
Elem jasno je da je tanka, a isto se zna da je njihov savetnik za ekonomska pitanja, cenjeni profesor Zec.

Dakle ja bih voleo da znam: sta i gde nju profesor uci? kako naplacuje seanse?
To pitaj Dinkica,on je dokazano jaci ekonomista!
A nenenenene, Mladja to radi na drugi nacin. Lepo je Velja objasnio orgije baba Nade sa jednim podpredsednikom vlade. Nije ga imenovao, ali ko moze biti? Jel da Krki ima veliku penziju, ali mator je on za to. I jos da ufleka lister odelo sa baba Nadinim lucevinama ne bih rekao. Djelic ti je jasno rekao da voli onu Tajsonsku vratinu, Seku Aleksic. Drug Ivica ima Cecu. Ostao samo sheret Mladja.

Nego ovde je interesantno! Kako i koliko profesor naplacuje poducavanje?
Vidite i sami da je Jorgovanka postala ekspert. Kaze: samo ovaj clan izbrises a ovde stavis ovaj moj clan i uberes 100 miliona. Takva nauka se naplacuje bato. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
mob
Sony 
Mene zanima interesantnija stvar. Ako pratite Jorgovanku pampas (ja je zovem papmpas, jer je jednom prilikom videla buducnost Srbije u Juznoj Americi). Ona nauci neku lekciju, pa se onda sva usplahirena rita po parlamentu, kao fol nesto zna.
Elem jasno je da je tanka, a isto se zna da je njihov savetnik za ekonomska pitanja, cenjeni profesor Zec.

Dakle ja bih voleo da znam: sta i gde nju profesor uci? kako naplacuje seanse?
To pitaj Dinkica,on je dokazano jaci ekonomista!
on je glavni profi stručni experat...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E
Жељко Цвијановић – „Стандард“
Тома спашава Тадића
Са „снимком“ тренутне ситуације у Србији и позицијом власти коју је господин Цвијановић дао можемо се готово у потпуности сложити, али са саветодавним делом и поменути предлозима решења упућених Тадићу, тешко да се можемо сложити, јер су готово неизводљиви. У политици, поготову српској, је све изводљиво али ово би ипак сматрамо било мало превише. Па само да набројимо, више као тезе:

·   Тадић би требао да изврши темељну реконструкцију прво у својој странци ДС-у а онда из Владе Србије да потера већ проверене лопове попут председника Владе Цветковића, потпредседника Ђелића и још неколико озлоглашених министара. Може ли он то и има ли он уопште тај кредибилитет – мислимо да нема.
·   Све досадашње корумпиране фаце, а има их подоста из ДС-а треба протерати. Успут са њима бар дисциплиновати већи део тајкуна и увести их у бар донекле нормално пословање. Значи лопови би требали да престану да краду а то није постигнуто ни у једној земљи на овој планети, па ће се тако нешто тешко спровести и у Србији.
·   Тадић би паралелно са чишћењем ДС-а и домаће сцене требало да обузда и апетите страног фактора који се и не скривају. Како то да изведе и својим менторима каже да се из Србије чисте, када су га они и довели на власт да би Србијом парадирали и крстарили уз подршку власти.
·   Када све то заврши или можда и у међувремену, ред потеза је јако битан, треба направити договор са Николићем да ДС и СНС направе коалицију и из Владе почисте водећег заговорника неолибералног економског концепта, озлоглашеног Динкића, а онда и Дачића, Палму, па можда и Чанка… Све у зависности шта би све Тома захтевао и какав правац за Србију би било могуће договорити.
·   Онда долази кључно питање које се само намеће. А зашто би Тома спашавао Тадића и улазио са ДС-ом уопште у коалицију? Зашто би уласком у ту коалицију пред бирачима потврдио тезу Шешеља који стално труби да је Николић заврбован од Енглеза те да је због тога и разбио СРС. Колико би гласова на тај начин изгубио а да ништа добио није. Зашто би СНС ризиковао и чистио десетогодишње прљавштине ДС-а, Г-17, ЛДП-а, Чанка… Пустиће Тома сву ту багру да потону заједно са Тадићем па ће их онда ако је он чист све стрпати у затвор због корупције и криминала и заувек угасити као странке и политичке конкуренте.

Кад се ово укратко набацано размотримо Тадић то не да не може да спроведе већ би то било дијаметрално супротно од свега што је досад радио и говорио. Једино што је у 2010 години реално то је Трећа могућност, односно наставак актуелне приче, нека врста условног рефлекса власти пред опасностима које је их очекују. Тада ће почети репресија: појачаће се контрола над медијима до границе пуцања, почеће озбиљне претње свакоме ко на било који начин угрожава власт, навијаче ће укинути ако треба а и утакмице, јер то су све хулигани опасни по улично рушење власти…. и све остало што је Цвијановић зналачки навео. Крај је већ свима познат. Или ће Тадић, да би се тензије смириле расписати изборе, или ће се наћи неки ситан повод да на улицу изађу „усране мотке“ и сву ту ДОС-манлијску власт разјуре. Ко ће у тој „буни“ народа како проћи, видећемо.

preuzeto sa: srpskapolitika.com
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
mob
Sony 
ja lično mislim da Toma , ne bi trebao ni po koju cenu u koliciju sa Tadićem , posle nekih budućih izbora, ne dobija se ništa tako , osim fotelja....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 6230
Жељко Цвијановић – „Стандард“

·   Када све то заврши или можда и у међувремену, ред потеза је јако битан, треба направити договор са Николићем да ДС и СНС направе коалицију и из Владе почисте водећег заговорника неолибералног економског концепта, озлоглашеног Динкића, а онда и Дачића, Палму, па можда и Чанка… Све у зависности шта би све Тома захтевао и какав правац за Србију би било могуће договорити.
·   Онда долази кључно питање које се само намеће. А зашто би Тома спашавао Тадића и улазио са ДС-ом уопште у коалицију? Зашто би уласком у ту коалицију пред бирачима потврдио тезу Шешеља који стално труби да је Николић заврбован од Енглеза те да је због тога и разбио СРС. Колико би гласова на тај начин изгубио а да ништа добио није. Зашто би СНС ризиковао и чистио десетогодишње прљавштине ДС-а, Г-17, ЛДП-а, Чанка… Пустиће Тома сву ту багру да потону заједно са Тадићем па ће их онда ако је он чист све стрпати у затвор због корупције и криминала и заувек угасити као странке и политичке конкуренте.

preuzeto sa: srpskapolitika.com
Opet hapsimo lopove? Auh. Ko je ovaj Cvijanovic?
Da se malo sladimo. Sta rece? Tadic, Mladja, Chanak iza resetaka. Verujem da je tu i Djilas i Boza.
Auh. Milina.
Ali zato ce Velja konacno da bude ministar srpski trostruki? Na mestu investicija?
Auh, kako ce izgledati krmak sa palicom iza resetaka? Jel sme palicu da zadrzi?
Ko bre pusta takve tekstove?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E

Da se malo sladimo. Sta rece? Tadic, Mladja, Chanak iza resetaka. Verujem da je tu i Djilas i Boza.
Auh. Milina.
Ali zato ce Velja konacno da bude ministar srpski trostruki? Na mestu investicija?
cekaj polako, ovo sam ja istrgnuo iz konteksta pa je pogresno protumaceno!
Ovo su po ovom analiticaru opcije na koje ce ici tadic pa se spominje i Nikolic pa sam zato postavio!
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 6230

Auh. Milina.
cekaj polako, ovo sam ja istrgnuo iz konteksta pa je pogresno protumaceno!
Ovo su po ovom analiticaru opcije na koje ce ici tadic pa se spominje i Nikolic pa sam zato postavio!
Ma bre, ako rulji jos nije jasno da je sve jedno za koga glasa, oni ce se upajtasiti za svojih 126 glasova i gotovo.
Nema veze ko za koga glasa. Halo bre, sta ste zaboravili? Na vlasti je ds-sps.
Prirodno je da sada radikali poture svoje svinjske njuske u republikanstvo Vojvodine, pa da se spandjaju sa Chankom. Isto kao sto svinjar, sada polako napusta Voju i lize bulju Tomi.
Halo bre, u Srbiji imas 50% bukvalno nepismenih i 80% politicki nepismenih. Ovih drugih 20% ni ne glasa.
Ovi drugi glasaju po ko se kako kerebechi. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Ant.com
E stvarno u ovoj Srbiji ima svakakvih nebuloza. Evo recimo, ovaj Cvijanović tvrdi da "Тома спашава Тадића"

Kakva glupost, neopevana. Pa to ne mogu da popuše ni deca u domu za mentalno retardiranu omladinu u Sremčici. Tadić nikad jači, kontroliše sve moguće poluge vlasti u zemlji (predsednik, vlada, većina u pokrajinskoj skupštini i većina opština u Srbiji su pod kontrolom DS i koalicije oko nje). Sa druge strane, Nikolić koji ima vlast u nekoliko opština u Srbiji, i on je navodno Tadićev spasilac?????

Svaki normalan čovek se pita šta će Tadiću uopšte neko da ga "spašava". Niti je Tadić politički ugrožen, niti mu treba pomoć, pogotovo ne od Nikolića. Tadić u svojim rukama drži moć koja se jedino može uporediti sa Miloševićevom moći koju je imao u svom prvom mandatu, početkom 90-ih. Ni jedan drugi srpski političar nikada nije bio ni blizu jačini Miloševića i sada Tadića (u smislu količine vlasti koju drže pod kontrolom).

Ova vlada ima stabilnu većinu, politika koju vodi je generalno dobra, uz jednu kardinalnu grešku, a to je gubitak energetske samostalnosti Srbije i predavanje naše kompletne energetike u strane ruke tj. ruske)  Nema ni naznaka političkih ili ideoloških nesuglasica u vladajućoj većini koja bi proizvela vanredne izbore. Pa čak i kad bi bilo vanrednih izbora, Tadićeva koalicija bi lagano pobedila uz uslov da se otarasi Dinkića koji je postao balast, jer je on personifikacija tranzicionih muka koje preživljava običan narod.

U svakom slučaju, gospodine Cvijanoviću, vaše pisanije je plitko, po onoj narodnoj "što je babi milo, to joj se snilo". Ne treba Tadiću pojas za spasavanje, pre će biti da je Tadić spasio Nikolića, tako što mu je dozvolio da zadrži mandate koji mu ne pripadaju.

Jednostavno, nije Tadić toliko superioran političar, već opozicija nema alternativnu strategiju ili ideologiju koja bi prevagnula u biračkom telu. Prošla su vremena 'leba za 3 dinara i "K-O-K-V", to više ne puši ni mentalno zaostala omladina u Sremčici.

Zaključak, ako ikada i naprave tzv. veliku koaliciju (DS-SNS) to će značiti da je Tadić uhlebio Tomu, a ne obrnuto.
IP sačuvana
social share
Nacionalizam je, pre svega, paranoja.  ~  Danilo Kiš (1935 - 1989)

Patriotism is the last refuge of a scoundrel.  ~  Samuel Johnson
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 6230
E stvarno u ovoj Srbiji ima svakakvih nebuloza. Evo recimo, ovaj Cvijanović tvrdi da "Тома спашава Тадића"

Kakva glupost, neopevana. Pa to ne mogu da popuše ni deca u domu za mentalno retardiranu omladinu u Sremčici. Tadić nikad jači, kontroliše sve moguće poluge vlasti u zemlji (predsednik, vlada, većina u pokrajinskoj skupštini i većina opština u Srbiji su pod kontrolom DS i koalicije oko nje). Sa druge strane, Nikolić koji ima vlast u nekoliko opština u Srbiji, i on je navodno Tadićev spasilac?????

Svaki normalan čovek se pita šta će Tadiću uopšte neko da ga "spašava". Niti je Tadić politički ugrožen, niti mu treba pomoć, pogotovo ne od Nikolića. Tadić u svojim rukama drži moć koja se jedino može uporediti sa Miloševićevom moći koju je imao u svom prvom mandatu, početkom 90-ih. Ni jedan drugi srpski političar nikada nije bio ni blizu jačini Miloševića i sada Tadića (u smislu količine vlasti koju drže pod kontrolom).

Ova vlada ima stabilnu većinu, politika koju vodi je generalno dobra, uz jednu kardinalnu grešku, a to je gubitak energetske samostalnosti Srbije i predavanje naše kompletne energetike u strane ruke tj. ruske)  Nema ni naznaka političkih ili ideoloških nesuglasica u vladajućoj većini koja bi proizvela vanredne izbore. Pa čak i kad bi bilo vanrednih izbora, Tadićeva koalicija bi lagano pobedila uz uslov da se otarasi Dinkića koji je postao balast, jer je on personifikacija tranzicionih muka koje preživljava običan narod.

U svakom slučaju, gospodine Cvijanoviću, vaše pisanije je plitko, po onoj narodnoj "što je babi milo, to joj se snilo". Ne treba Tadiću pojas za spasavanje, pre će biti da je Tadić spasio Nikolića, tako što mu je dozvolio da zadrži mandate koji mu ne pripadaju.

Jednostavno, nije Tadić toliko superioran političar, već opozicija nema alternativnu strategiju ili ideologiju koja bi prevagnula u biračkom telu. Prošla su vremena 'leba za 3 dinara i "K-O-K-V", to više ne puši ni mentalno zaostala omladina u Sremčici.

Zaključak, ako ikada i naprave tzv. veliku koaliciju (DS-SNS) to će značiti da je Tadić uhlebio Tomu, a ne obrnuto.

Ovi u opoziciji su kao babuni. Sve vrse neke racunice, sve kao ono: pala vlada, kad tamo hoce malo da daju kiseonika drugu Ivici da se dokaze kao fol ne slaze se sa necim. Ili kad Palma kao fol ne vole vacarenje za bulju. Oni ne vide da je vecina sa LDP-om neverovatno stabilna.
Kakav bre Toma spasava Tadica?  Pa on bi puko sa onim pavijanima iz radkilane stranke. Sta bi se Todorovocem, Radetom, Lazickom, Krasicem? Vecito ih je vukao za sobom.Svi ce radikali u neoradikale. Ostace narikace sa Todorovicem.Pa da vidis iste nakaze koje su urlale o granicama velike Srbije, kako masu Tominoj jeuropi.
Jebali bi rodjenu majku za evro na sred Terazija. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.4
mob
Alcatel 
ja lično mislim da Toma , ne bi trebao ni po koju cenu u koliciju sa Tadićem , posle nekih budućih izbora, ne dobija se ništa tako , osim fotelja....
To Tomi  nedostaje, fotelja. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 477 478 480 481 ... 713
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Sep 2025, 14:24:39
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 2.361 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.