Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Okt 2025, 09:55:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 397 398 400 401 ... 713
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srpska napredna stranka i Tomislav Nikolic  (Pročitano 724449 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Nokia 6230
Pošto su maznuli Sartid, više nisu zaineresovani. Smile
Ti si bre covece toliko neupucen u neke stvari da je to nenormalno.
Znas ti da je samo hladna valjaonica imali milijardu duga? Posle pozara? (pozar je podmetnuo papa, budi uveren, jer ga platio nato). 24-og marta 1985-e.
Celokupni dug Srbije je bio za zelezaru oko 2 milijarde. Nikada nisu kilo hladno valjanog lima izvezli osim sto su prodavali kao staro gvozdje za elektrolucne peci na zapadu.
OprostenoDali su ljudi koliko su dali (ja ne bih dao ni to). Napravili najveceg izvoznika Srbije.
Nisu nikoga otpustili.5000 Smederevaca zivi od te zelezare.
Plate redovne, koliko toliko pristojne.
Isti oni samoupravljaci koji su se brecali na svaki radni zadatak, postali najveci izvoznici pod stranim korbachem.
Turci i zelezara su unistili Srbiju.
Sredili ljudi stvar, da ih ja licno zalim za tu dobrotu prema nama koju su imali.
Ja bih oterao bar pola njih napolje bez ikakvog razmisljanja.Bez milosti. Bez prava da pogledaju prema zelezari.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4404
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Слабо пратиш вести ево управо иде нови талас отпуштања у Сартиду а већ су отпустили пуно људи иначе да је то тако лоше не би се они отимали о тај Сартид.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Nokia 6230
Слабо пратиш вести ево управо иде нови талас отпуштања у Сартиду а већ су отпустили пуно људи иначе да је то тако лоше не би се они отимали о тај Сартид.
To je trebalo pre 20 godina da se uradi a ne sada.
Hiljadu i po ljudi za aglomeraciju, visoke peci i celicanu, a po 500 za valjaonice (toplu i hladnu) i vise nego sto treba.
Ako je neko video kako radi ona westinghouse-ova oprema u toploj valjaonici, videce da ne treba ni jedan covek 24 casa.To je bilo pre 24 godina, mogu da zamilim sada kako je.
Remonti valjaka na 3 meseca, remonti zarionica na 6 meseci bi trebalo da rade par stotina ljudi i to da se odvoji od zelezare kao usluga. Ostalo redovno trosmensko odrzavanje i operativa ne vise od stotke, a dobro obucenih 20 ljudi radi celu evidenciju. I 500 stotine je socijala. Hajde nek ide, u ime bitke na Neretvi. Smile Smile Smile
Mene je stvarno cudilo da nisu nikoga toliko vremena otpustali.

Mozda malo Toma stavi shlem pa da ide da ih ubedi suprotno. Ili hot lips, on se mnogo razume.Kao i Toma naravno.

Sikter bre, znas ti koliko neobradjene zemlje ima tamo kod Smedereva? Nema u Evropi takvo voce.
Neka dovedu Karica da pravi motike. Smile Smile Smile To je radio pored svirke.
« Poslednja izmena: 12. Avg 2009, 16:40:29 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
Шкорпи била је прича о терању Беобанке у банкрот, да би се отписала дуговања Сартида према њој ... и то чудном згодом пред саму приватизацију железаре.
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Nokia 6230
Шкорпи била је прича о терању Беобанке у банкрот, да би се отписала дуговања Сартида према њој ... и то чудном згодом пред саму приватизацију железаре.
Ma oni su svi bankrotirali kad su opljackali ljude na najsramniji moguci nacin.
Znam da je garant zelezare u zajmovima bila Republika Srbija i u staroj nam. A sada preko koje su se banke radile tranzakcije ne znam, Plate smo primali preko Beobanke.
Ali nije to. Oni nisu izvezli kilo lima. To je trunulo na skladitima, dok nisu Belgijanci i mislim Norvezani kupovali kao staro gvozdje. Od starog gvozdja se prave najbolji celici u elekrtolucnim pecima. Inace sta su mogli da prodaju nasim Zorkama Sabac i Subotica za beli lim i jedan deo Zastavi, jer je i Zastava bezala od njih i uvozila lim kad je mogla. Istrune to bato za cas.
Secam se u kontroli kvaliteta, bile vala 100 zenski, sve su naucene da zaokruze neku rubriku sa listinga, onda najpamenija je gledala da li je taj broj veci ili manji od necega, onda se druga kancelarija bavila prosekom pa na kraju dodje tehnolog koji kaze: nije dobro, al ko ga jebe.
Preprave nekako podatke da partija bude zadovoljna, ali kad stigne na prodaju dizi ruke.
Onda siluju lokalno trziste da kupi. Ujdurma bato.
E to je cela Srbija godinama placala, jer su plate morale biti na vreme i nekako da moze da se prezivi.
Kad su ovi dosli, isti ljudi, ista oprema isto sve krenulo ko avion.
Dolazak na posao na vreme, organizacija posla kako valja, knjizica ti visi iznad glave i rade ljudi.
Lobi je sredio izvoz, celik kvalitetan, zajmovi oprosteni i sada pljuj po njima.
Kad si izlazio u tri sati sa posla, ispred zelezare je bilo vise zena nego muskaraca. kao da je izlazio neki tekstilni kombinat a ne zelezara.Jedan VKV radnik mi je napisao da  mu od alata treba: dva Japanca i tri crnca. kad ga pitao sta mu je to? Rekao mi je: dva Japanca da rade i tri crnca da jebu sve te zene. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.2
mob
Alcatel 
Pošto su maznuli Sartid, više nisu zaineresovani. Smile
Ti si bre covece toliko neupucen u neke stvari da je to nenormalno.
Znas ti da je samo hladna valjaonica imali milijardu duga? Posle pozara? (pozar je podmetnuo papa, budi uveren, jer ga platio nato). 24-og marta 1985-e.
Celokupni dug Srbije je bio za zelezaru oko 2 milijarde. Nikada nisu kilo hladno valjanog lima izvezli osim sto su prodavali kao staro gvozdje za elektrolucne peci na zapadu.
OprostenoDali su ljudi koliko su dali (ja ne bih dao ni to). Napravili najveceg izvoznika Srbije.
Nisu nikoga otpustili.5000 Smederevaca zivi od te zelezare.
Plate redovne, koliko toliko pristojne.
Isti oni samoupravljaci koji su se brecali na svaki radni zadatak, postali najveci izvoznici pod stranim korbachem.
Turci i zelezara su unistili Srbiju.
Sredili ljudi stvar, da ih ja licno zalim za tu dobrotu prema nama koju su imali.
Ja bih oterao bar pola njih napolje bez ikakvog razmisljanja.Bez milosti. Bez prava da pogledaju prema zelezari.

Zahvalan Američkoj državi i narodu, kao velikom srpskom dobrotvoru. Vole one nas. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Od deset zena, devet je ljubomorno.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 643
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
SonyEricsson W580i
ali vole i da prate temu srpska napredna stranka i Tomislav Nikolic Smile
IP sačuvana
social share
Niko ne zna sta zene hoce ... pa ni one same
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Nokia 6230

Zahvalan Američkoj državi i narodu, kao velikom srpskom dobrotvoru. Vole one nas. Smile
Zasto si im dao? Reko papa? Dao Mladja?
Niko ih nije hteo. Ni Rusi.
Oprema za aglomeraciju, visoke peci je sva ruska I Celicane.
Bilo Rusa koliko hoces. Zgrazavali su se kako su se ljudi ponasali.
Lako je otici na Tomin koncert i slusati kako je Mladja ili ko vec dao zelezaru. Ni on se ne usudjuje da to kaze.
Sto vi ne kazete Smederevcima da su opljackani. Pa kada te ispljuju videces gde si. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.197.11
mob
Nokia 300
Ствара се нова већина коју ће чинити ДС, СРС и ЛДП

Бета, 12.августа 2009. - Председник Градског одбора Српске напредне странке (СНС) Небојша Стефановић оценио је данас да је очигледно да се у општини Вождовац ствара нека нова већина коју ће чинити Демократска странка (ДС), Српска радикална странка (СРС) и Либерално демократска партија (ЛДП).

"Улазак одборника СРС-а у салу, чиме су пружили кворум и омогућили да седница почне, најављује нову коалицију за коју сматрамо да нема подршку грађана и да нико није гласао за овакву власт", рекао је Стефановић новинарима у општини Водждовац.

Он је навео да су по оцени СНС-а, нови избори лоше решење и позвао коалицију СПС-ПУПС-ЈС да се придружи одборницима СНС-а и коалицији ДСС-НС и да у петак формирају скупштинску већину, апелујући поново на одборнике коалиције око СПС-а да воде одговорну политику.

Стефановић је објаснио да одборници СНС-а данас нису присуствовали седници "јер не желе да учествују у неким мутним и закулисним радњама".

Он је рекао да жели да верује да постоји више шанси за формирање власти наводећи да ће, ако се десе нови избори, за то једини кривац бити ДС која, како је оценио, има "велики страх да препусти власт у општини Вождовац".

Конститутивна седница Скупштине општине (СО) Вождовац која је данас требало да буде настављена, одложена је за петак, 14. август.

Седница на чијем је дневном реду избор нове власти након избора одржаних 7. јуна, одложена на иницијативу једне трећине одборника и за одлагање је гласало 27 од 30 присутних одборника СО Вождовац.

Конститутивна седница биће настављена у петак када истиче и рок за избор општинских челника.

Ако до тада не буде конситуисана власт, избори на Вождовцу ће бити поновљени.

СНС има 18 одборника, коалиција окупљена око ДС-а 17 одборника, коалиција окупљена око ДШ-а седам одборника, СПС шест одборника, СРС и ЛДП по три одборника и Листа за толеранцију Расима Љајића два одборника.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Nokia 6230
 Smile Smile Smile
Bas lepo. radikali i ldp, a jos da vidim i u Vojvodini koaliciju Chanak radikali i sve je gotovo.
Ja ne vidim svrhu visepartijskog sistema. Daj da se vratimo na drugove i ck.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 397 398 400 401 ... 713
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Okt 2025, 09:55:21
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.