Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 04:25:09
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 393 394 396 397 ... 713
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srpska napredna stranka i Tomislav Nikolic  (Pročitano 723960 puta)
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.2
mob
Alcatel 
Nisam demokrata, ali mora se priznati da se Djilas po pitanju mostova, raseljavanja nehigijenskih naselja i drugih stvari pokazao kao covek od dela a ne reci. Inace, i nije bas tipicni demokrata pa ni politicar uopste, govori ono sto misli za razliku od vecine politicara. Tako da, sto se Beograda tice ima moju podrsku jer boljeg od njega u ovom trenutku nema...

Podseti nas šta je to uradio, Đilas , uradio, za Beograd? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 684
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
Poceo je, primera radi, sa raseljavanjem nehigijenskih naselja. Znam, proces je na samom pocetku ali je tim svojim prvim potezom ipak uradio vise nego svi njegovi prethodnici proteklih nekoliko decenija. Ja koliko se secam, Vucic je obilazeci karton naselja 2004. obecavao uvodjenje struje, vode, sve i svasta, iskreno jezim se od pomisli kako bi BG izgledao sa takvim covekom kao gradonacelnikom...

Djilas je zapoceo i izgradnju mosta na Adi, to je inace prvi novi most u BG od ko zna kada. I da, ovaj put je izgradnja zaista i pocela. Bez sumnje, Djilas ima i neku ulogu u trenutnim pregovorima sa Kinezima za izgradnju bar jos jednog mosta i u pregovorima sa Rusima oko kredita za prvu liniju metroa. Doduse, videcemo da li ce ti pregovori uroditi plodom...

Inace, to sto se meni najvise dopada je to sto je prvenstveno privrednik i menadzer a tek posle toga politicar, i mislim da je upravo to nesto sto Beogradu treba. Dakle, neko ko nije proveo radni vek na mitinzima, skupovima, TV emisijama, kome nije uslo pod kozu da povladjuje biracima i ko je samim tim sposoban i da vuce nepopularne i rizicne poteze jer zna da ako ga biracko telo ili njegova politicka centrala kazni uvek moze da se vrati onome cime se uspesno bavio i pre ulaska u politiku. Profesionalni politicar ce na drugu stranu uvek ici linijom manjeg otpora, jer mu od toga i njegova licna zarada zavisi, pa ce zato paziti da se nikome previse ne zameri...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.2
mob
Alcatel 
Rade, kako je Đilas stekao te firme i da li uopšte znaš koje su to firme i čime se bave? Ovo što ti spominješ da je on uradio su samo obećanja, rezultata još nema. A da budem iskren , iako sam protiv Miloševića, jedini je on napravio dva mosta u Novom Sadu, ovi samo guslaju. Laki i teški metroi, mostovi preko Ade i neba .....Voleo bih da nisam u pravu, ali jeĐilas najveći demagog od svih predhodnih gradonačelnika iz doba Jure, ops ,demokratije. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Nokia 6230
Iz aviona se vidi da je dobar organizator. privrednik.
Jes da je 30% Beograda necitavo u glavi, ali sta ces. Sisa bez motike je ucinila svoje.
To je evidentno da su ljudi hibernirali na radna mesta cim se ne upitaju: kako dati rukovodjenje grada nekome ko nikada nije radio.
Vrhunski domet i prve kapi znoja stecene pranjem sudja u Englesku.
I 90% ovog stanovnistva ne shvata da nema lopova. Sve je to steceno zakonski, jes na prevaru ali alavi hibridi hteli da budu akcionariiiiiii.
Evo im pruga pa neka akcijase. I pustaj jednom te vozove. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.2
mob
Alcatel 
Ne kažem daje Djilas protiv zakonito stekao kapital. Interesuje me kada?

bez obzira da li ima kapital ili ne , za sada ništa nije uradio u Beograd, sem za Luku Beograd je izboksovao zakon o poklonu zemljišta. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Nokia 6230
Ne kažem daje Djilas protiv zakonito stekao kapital. Interesuje me kada?

bez obzira da li ima kapital ili ne , za sada ništa nije uradio u Beograd, sem za Luku Beograd je izboksovao zakon o poklonu zemljišta. Smile

Svakako treba ga mrzeti. Ako moze i ubiti. I u zatvor zauvek. Ako moze i da podelimo njegovu imovinu naaaaaaaaaaaarodu.
ne samo njegovu. I Djelicevu i Divcevu i Novakovu i Aninu i Jeleninu.Para je to bato. Mozemo jedan dan da se napijemo kako valja. Ne svi, samo odabrani.

Bre, covek se uopste nije bavio politikom. Bio student dekan u demonstracijama 92-e, bio je vec diplomirao masintvo, bio je u pozvan i u skupstini, ako se iko seca, pa je posle bio pozvan kod baba Jule. Od onda mu se gubi trag i pojavljuje se kao uspesan bizmismen. U politici pocinje kao predsednik predsednikove narodne kancelarije.
Bre, ako je istina da placa porez drzavi Srbiji a ima firme u inostrantvu, treba mu skinuti deset puta kapu.
Teniseri placaju drzavi Monako, jer se boje sopsvene drzave a verujem da ni Divac nije toliko glup da drzi pare ovde.
Ako je istina da placa Srbiji porez, to bi trebalo svaku partizansku protuvu da opameti.
Koliko poreza placa usta nojevo dupe? Toma, svinjar? I svi ostali?
Koliko poreza placaju vasi ljubimci sa Kipra? Hoces imena firmi? Nista bato.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.2
mob
Alcatel 
Ako je istina? Neka je i uspešan biznismen. Međutim , šta je u politici učinio revolucionarno, sem što je Mišku poklonio Luku Beograd? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Nokia 6230
Ako je istina? Neka je i uspešan biznismen. Međutim , šta je u politici učinio revolucionarno, sem što je Mišku poklonio Luku Beograd? Smile
ja njega ne branim, jer sam ga uvek shvatao kao jedan od ljudi od poverenja, koji je od samog pocetka bio pomognut da bude uspesan. Ali kada vidim onu gnjidu da ga kritikuje, smuci mi se.
Razumem da cujem Drakulica kako ga kritikuje, neko ko ima rezultate iza sebe.
A ovaj bre nema jedan radan dan, ako se ne racuna ono sto je prao sudje u Engleskoj.
Menjao politicke opcije bar deset puta, stetocina nevidjena i staaalno hapsi lopove.
Lopovi smo mi svi, jer krademo sebe i zivot buducih generacija. Ono sto se nafatalo od podmetnutih zakona propisa ne mozesokvalifikovati kao lopove.
karic je dobio zajam za preporod, jel ukrao? Slobu smo izabrali plebiscitarno, nastampao pare, Ante ucinio dinar konvertibilan, normalno da je iz te primarne emisije neko dobio te pare da kupi bancine devize.
Ja znam da nisam, ali znam da su ljudi pravili teske gimnastike da dodju do nasptampanih dinara. A sta onaj koji je bio blizu vatre?
Pa devize, pa kupuj preduzeca.I to ce Vucic da hapsi? Onaj Peca je dovoljno da ga pogleda da se ukenja.
Moze da ga nadje u hotelu Jugoslavija svaki dan.Ili koga vec.
jedna bljutava politicka scena koja vec smrdi debelo.
« Poslednja izmena: 10. Avg 2009, 01:22:24 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sors aspera monstrat amicum

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3520
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Samsung Galaxy II
mozda aca the fish lips napravi jedan most u zemunu da pokaze drugima kako se radi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.197.11
mob
Nokia 300
Pa izgleda da je kada se sve sabere Djilas dosta uradio za prestonicu. Dao predlog za metro i poceo sa raseljavanjem nehigijenskih naselja. Evo ja cu srediti higijenu u svom komsiluku i predlozicu projekte za nov most, aerodrom,metro pa glasajte za mene ako mislite da je to uspeh. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 393 394 396 397 ... 713
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 04:25:09
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.342 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.