Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 06:45:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 305 306 308 309 ... 713
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srpska napredna stranka i Tomislav Nikolic  (Pročitano 716360 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Ја сам на Гарашаниновом курсу, када је спољна оријентација у питању.
"Никад са Германима, никад против њих, увек уз њих"!
Уз њих као Србин или као Герман?? Одлучи се.
Као Србин наравно. Не би било логично а ни могуће другачије.
Па шта има да нас германизују онда?
« Poslednja izmena: 13. Maj 2009, 22:13:06 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Qtek 小米
По СРСу јесу бајке. Ал зато сад СНС има већу подршку него СНС па ти види. И запитај се зашто је СРС увек била и биће опозиција. Додуше питање је дал ће убудуће прелазити цензус..
Стара Европа нас је бомбардовала и издала, ова нова јудео-либерална такође.
Сутра када пропадне и овај тренутни европски поредак и појави се неки нови, ни у том случају нећу променити мишљење о Европљанима.
Са Европом можемо сарађивати само ако Русија буде имала отворене и пријатељске односе са њима, али и то је под знаком питања, јер препреке су огромне.

Да ли ова слика говори да су односи између Русије и Е.У. пријатељски или не (овај мајмун што једе кравату је небитан у целој причи)?
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Идемо даље, идемо дуже, идемо шире...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1512
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
LG 
-Емпти

Ама није то пуна германизација. Прихватићемо њихов осећај колективитета, поштовања ауторитета, рада само и искључиво у сопственој струци, а све уз њихову помоћ. Заузврат, признаћемо оно што је очигледно. Ово је њихова зона утицаја, они у њој имају превласт и ми као мали и слаби то потпуно прихватамо.
« Poslednja izmena: 13. Maj 2009, 22:37:09 od Ramms+ein »
IP sačuvana
social share
Παντα ρει και ουδεν μενει
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Qtek 小米
-Емпти

Ама није то пуна германизација. Прихватићемо њихов осећај колективитета, поштовања ауторитета, рада само и искључиво у сопственој струци, а све уз њихову помоћ. Заузврат, прихватићемо оно што је очигледно. Ово је њихова зона утицаја, они у њој имају превласт и ми као мали и слаби то потпуно прихватамо.
Нисам ни сумњао да су санадерове мачкице издајници.
Шта је следеће ''данке дојчланд'''.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1512
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
LG 
-Емпти

Ама није то пуна германизација. Прихватићемо њихов осећај колективитета, поштовања ауторитета, рада само и искључиво у сопственој струци, а све уз њихову помоћ. Заузврат, прихватићемо оно што је очигледно. Ово је њихова зона утицаја, они у њој имају превласт и ми као мали и слаби то потпуно прихватамо.

Само што ја никад нећу српску заставу заменити страном, за разлику од тебе, архи издајниче.

Уосталом Немци никада не заборављају своје савезнике, па им ови са пуним правом певају "Данке Дојчланд". За разлику од неке друге далеке, изгубљене и заборављене браће.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1512
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
LG 
Citat
Nikolić: Raspisati vanredne parlamentarne izbore
Autor: Tanjug | 13.05.2009. - 20:58

Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Tomislav Nikolić izjavio je večeras na mitingu u Nišu da ta stranka nudi saradnju i opoziciji i vlasti u raspisivanju vanrednih parlamentarnih izbora u Srbiji.

"Naša ruka saradnje opozicionim strankama još uvek je u vazduhu, neće se umoriti niti povući. Pozivam ih da napravimo opozicionu pesnicu, lupimo u sto i kažemo ovoj vlasti - dosta", rekao je Nikolić na na prvom stranačkom skupu kojim SNS započinje kampanju za raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora.
Lider naprednjaka je pozvao predsednika Srbije Borisa Tadića "da raspusti ovu Narodnu skupštinu koje se svi stidimo" i predložio da sve stranke, osim stranke G17, formiraju zajedničku vladu dok traju izbori.
Nikolić je rekao da je zadatak SNS da sruši vlast pre nego što se "sruši Srbija", a zadatak pristalica te stranke je da posle niškog mitinga, govore o neophodnosti raspisivanja vanrednih parlamentarnih izbora.
On je najavio, da kada SNS osvoji vlast, da će "raseliti vladu po svim gradovima Srbije", pa bi prema tom konceptu sedište vlade bilo u Kragujevcu, Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru, a Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja u Nišu.

Zamenik predsednika SNS Aleksandar Vučić je ocenio da je sadašnja vlast ekonomski obespravila jug Srbije i da je krajnji momenat da se zaustavi propadanje Srbije. On je poručio da će SNS braniti Kosmet i da neće dozvoliti odvajanje Vojvodine. Član Predsedništva SNS Jorgovanka Tabaković rekla je da "vlast ne može da sada pere ruke za sve što je loše uredila u prethodnih osam godina" i pozvala građane da razmisle čijim parama vladajuće stranke finansiraju svoje izborne kampanje koje su pune obećanja, a rezultata nema.

Са митинга у Нишу.

Оно што ме радује јесте да је коначно неко покренуо  причу о пуној и стварној децентрализацији.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Гамби ... ви сте пукли у Новој Пазови где сте увек ... али увек ... тукли жуте ... 0 места у савету МЗ ... Томини лоше али опет 6 је много више него 0 ... а ви само туците и даље исту причу  Smile ... свима лепо  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Qtek 小米
-Емпти

Само што ја никад нећу српску заставу заменити страном, за разлику од тебе, архи издајниче.

Уосталом Немци никада не заборављају своје савезнике, па им ови са пуним правом певају "Данке Дојчланд". За разлику од неке друге далеке, изгубљене и заборављене браће.
Kao што видиш ја имам две српске заставе и руску, а ти имаш само пусте снове о германизацији Србије.
Како те није срамота да то јавно износиш ?
Па ти си већи издајник од свих напредњака, немој да се случајно излајеш пред њима, добићеш грдне батине ... ти си више за ЛДП.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
@Гамби
Друже не волим ни ја ову Европу. Јебем им матер свима! И мрзим све те њихове шатровредности и све то. Нек се терају са тим срањима! АЛИ! Против ЕУ не можемо. Тако једнострано не иде. И ја готивим Русе, али и они сами говоре да треба да послујемо и да се договарамо са ЕУ. И ја тако мислим. Не да их пуштамо да нам праве државу (ка што то жута ђубрад раде) него да зарад економије склапамо којекакве уговоре и такве ствари. Тамо је лова брате, на западу. Мора тако. И то је Тома говорио док је био у СРС, и побегао је јер је Шешељ чврсто против тога. Тома је хтео да дрибла, да се не замера ЕУ већ да је искористи да, уз братску помоћ Руса, подигне земљу. Ал Воја запео против ЕУ па то ти је. Е зато се СРС распала, крив је тврдоглави Шешељ а не Тома. Зато се сад СРС распада. Та политика нема пролаз. Такво је време, не можеш да седиш и да чекаш још 20 година да се ЕУ распадне и да кажеш жутима 'а шта ћете сад?!', него мораш да на нађеш начин да упасивиш притисак ЕУ, да их издриблаш да пруже помоћ твојој политици, и да уз помоћ Руја подигнеш земљу из блата. То СРС не разуме и зато пропада.

@Рамм
Citat
Прихватићемо њихов осећај колективитета, поштовања ауторитета
Осећај колективитета одавно постоји код Срба бре! То нам је трејдмарк! А поштовање ауторитета неће ићи. То Србина не можеш да научиш, ко што Швабу не можеш да научиш да буде лењ и да ради 3 дана у недељи. Писао сам о томе на претходној страни. И не фали нама ништа, мало само да се доведемо у ред, да власт зна каквим народм располаже и да му прави државу која му одговара па да видиш како ће да се ради и производи.
« Poslednja izmena: 13. Maj 2009, 23:00:20 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Qtek 小米
EmptyClip, то је као оно девојка  би да мало буде трудна, е па то је немогуће, схвати да са њима нема компросмиса, јер као и до сада све је било по њиховом.
Шта то Тома може променити, осим да настави исту жуту политику или да се врати Шешељу, нема трећег пута, па зар Коштуница то није доказао.

Схвати да СРС није главни непријатељ Е.У., већ СПЦ  и да се сада све битке воде око тога ко ће контролисати ту институцију која као и Шешељ неће да прихвати ''ново царство''.

У суштини ми и не заговарамо то 'против' то је само још једна од подметачина, ми само желимо да будемо неутрални, што значи да не желимо да наставимо са евро-интеграцијама.

IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 305 306 308 309 ... 713
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 06:45:01
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.