Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 23:48:30
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 287 288 290 291 ... 713
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srpska napredna stranka i Tomislav Nikolic  (Pročitano 718889 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1223
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Apple iPhone 5
Za mene je bio vrlo efektan onaj spot koji je objavila SRS, gde Aleksandar Vučić najpre laže da se nikada nije ni zalagao za granice Karlobag-Ogulin-Karlovac-Virovitica, i da to nikad od njega nismo ni čuli. A potom ide snimak njegovog govora iz 2000. na nekom julovskom samitu, gde kaže upravo to što je negirao.
Još jedan indikator ko je vera a ko nevera od te 2 novonastale frakcije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.9
mob
Nokia 6230
Toma ima sanse ne zbog toga sto se odvojio, nego zbog toga sto je delio glasove tupadzija (tepa im naaarod) sa Veljom svinjarem. E sada Velje nema, jos testiraju plastiku koju su mu ugradili, koliko je sprska.
A kad Velje nema Toma mu moze razgrabiti glasove.
Moram priznati da Toma lepse zavija od Velje. A i teze ce ga shlog udariti, jer nije bio na vlasti pa naglo izgubio fotelju. Velju stigla jevrejska kletva: da Bog da imao pa nemao.
Vidite i sami na sta to lici? Shlogovi, operacije, dodavanje mozga, testiranja. Muke Isusove.
Vazno je da se konacno Vucko dokopa neka funkcije. Cujem da mu je Djilas ponudio u GSP kontrolu karata po busevima, ali da je Vucko rekao da je to isuvise velika odgovornost i ne moze da primi. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4404
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Zna kako ne zna, uzme dozvoljenu pozajmicu pa digne kredit, pa prebaci na račun ženi pa i ona digne kredit, pa sledi otac i majka i op, eto brda para bez rada.

A pitaš za vraćanje? Pu mamu im masonsku ona bagra iz MMF. Taman je vlada počela da štancuje pare a oni zapretili da ne sme da obezvredi kredite. Ali neka, neka ojačaće Daček pa će se javiti i Mirček i da vidiš sreće ko devedesetitreće.
Научио је народ за време Тита и Слобе да инфлација може обезвредити кредите али ове кредите чак ни хиперинфлација не може обезвредити јер банкари могу подићи рату колико им је воља. Нису читали уговор који су потписивали.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Kod nas sve mora naopako. Čeda liberalni demokrata, Toma naprednjak, Šešelj nacionalista itd. Ja bi to drukče, Čeda da bude nacionalista, Toma predsednik partije zelenih, a Šešelj kao član Marjanove stranke ministar zdravlja. Al bi to bio pobednički tim. Kad se setim onih Čedomirovih nadahnutih govora dok je bio predsednik DSovog kluba poslanika. E sad umesto te drugosrbijanske demagogije ubaci nacionalistički vokabular o napaćenom srpskom narodu ... to bi bio pun pogodak. Al nema herca dečko da se uzvuče iz beogradske malograđanštine i zaigra kao veliki igrač. Toma je tipičan primerak posledica turske asimilacije, kao što su uostalom Šešelj i Čanak posledica germanske. Aj Čanak je makar do sada i shvatio da nije Srbin, što je neki napredak u ličnom samospoznavanju. A imaju Nedu da im objasni šta je to srpski nacion i kako se to ispoljava. Ja bi njima uveo obavezno gledanje Nedinih filmova tri puta dnevno, ko zna možda im se nešto i razjasni.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3324
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.9
mob
Samsung 
Naprednjaci Ćuprije nezadovoljni Nikolićem
Subota, 25. april 2009. 18:03     

Članovi Srpske napredne stranke (SNS) iz Ćuprije izrazili su u subotu nezadovoljstvo odnosom vrha stranke prema njima i načinom izbora rukovodstva Opštinskog odbora SNS u tom gradu.

Na konferenciji za novinare u Jagodini, član SNS Petar Marović je rekao da je osnovni razlog njihovog nezadovoljstva "način na koji su nametnuti ljudi koji će da vode Opštinski odbor".

"Reč je o bivšim članovim SPS-a koji su izbačeni iz te partije, potom su bili glavni u partiji Branislava Ivkovića, a sada du postavljeni dekretom, bez pardona", kazao je on.

Marović je naveo da su očekivali da neko iz vrha SNS dođe u Ćupriju da promoviše kandidate za čelnike Opštinskog odbora, a kada nisu došli, oni su se organizovali i autobusom otišli u Beograd, međutim tamo su doživeli "hladan tuš", jer niko s njima nije hteo da razgovara.

"Očigledno je da oni ljudi koji su prvi pošli za gospodinom Tomom Nikolićem, a mahom su bili članovi SRS, više nisu poželjni", rekao je Marović i istakao da se oseća "pogođenim ovakvim odnosom, kao čovek".

"Nisam to očekivao, sadašnja politika Nikolića izuzetno se razlikuje od onoga šta je proteklih godina govorio i radio. Nikolić želi da svoju biografiju opere i očigledno se stidi onoga što je bio", rekao je on.

Prema oceni Marovića, preko 50 odsto članova SRS koji su prišli Nikoliću je nezadovoljno i dodao da se "u svim opštinskim odborima širom Srbije ljudi masovno žele vratiti u maticu, SRS".

Na konferenciji za novinare su govorili i Nataša Cvetković, koja je rekla da "više ne veruje u idelogiju SNS", i bivši odbornik SRS Ana Marić, koja je istakla da se "duboko kaje" što je iz SRS prešla u SNS dodavši da je bila obmanuta i da je loše procenila situaciju.

"Lično mi je poslanik SNS iz Jagodine Zoran Antić rekao da u SNS nisu poželjni članovi SRS, a ja se pitam odakle je došao on, odakle je došao Nikolić, Vučić i ostali", rekla je Marićeva.

(Tanjug)

Izvor: Mondo

Bivsi clan SPS-a, izbačen...pa bio kod Ivkovića...  Smile Smile

Vi bre...sve kao po šablonu...Kao da vam je cilj da reanimirate nekadašnji JUL...

To kao sabor bivših Julovaca , Ivkovićevih, Karićevih...i ostalih preletača

Još vam Mira Marković hvali  Smile
« Poslednja izmena: 25. Apr 2009, 23:40:06 od Maks 78 »
IP sačuvana
social share
Citat
Po sopstvenom priznanju,Tomislav Nikolić svoj politički život duguje Vojislavu Šešelju. Na njegovim delima vaspitavao se osamdesetih godina. Oduševljeno je čitao sve što je napisao.

Citat
Kad je Tomislav, član Narodne radikalne stranke, čuo Šešelja iz Četničkog pokreta uživo, uverio se da je to „najveći srpski intelektualac”.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.9
mob
Nokia 6230
Kod nas sve mora naopako. Čeda liberalni demokrata, Toma naprednjak, Šešelj nacionalista itd. Ja bi to drukče, Čeda da bude nacionalista, Toma predsednik partije zelenih, a Šešelj kao član Marjanove stranke ministar zdravlja. Al bi to bio pobednički tim. Kad se setim onih Čedomirovih nadahnutih govora dok je bio predsednik DSovog kluba poslanika. E sad umesto te drugosrbijanske demagogije ubaci nacionalistički vokabular o napaćenom srpskom narodu ... to bi bio pun pogodak. Al nema herca dečko da se uzvuče iz beogradske malograđanštine i zaigra kao veliki igrač. Toma je tipičan primerak posledica turske asimilacije, kao što su uostalom Šešelj i Čanak posledica germanske. Aj Čanak je makar do sada i shvatio da nije Srbin, što je neki napredak u ličnom samospoznavanju. A imaju Nedu da im objasni šta je to srpski nacion i kako se to ispoljava. Ja bi njima uveo obavezno gledanje Nedinih filmova tri puta dnevno, ko zna možda im se nešto i razjasni.
Nemoj Nedu. Ne znam koje ti filmove gledas, ali znala je da dize suknju, dahce, stenje i uziva bolje nego Merilinka.
Ovo drugo si u pravu.
Seselj nije to. Seselj je tipicna otrgnuta komunisticka spodoba. Procitao dve knjige u mesto jedne koju je imao zadatak i otrgao se skroz od njih ali nije stigao nigde. Ne znas ni dal je chetnik ni dal je crven, ni dal je Srbin ni dal je Hrvat, ni dal mrzi Ameriku, ni dal je voli (cim drzi pare kod njih), ne znas dal voli rokenrol, folk ili Cecino zavijanje.
A za Chedu si u pravu. Samo da promeni imidz i mozes videti cigansku facu na celu Srbije.
Za Tomu je najbolje da se vrati starom zanatu, prodavanju drvenih kaputa. I da uzme one tri cetiri radikalke da naricu. Lepo organizuje sahranu : kluc u ruke. On sredi sve, Todor i Vucko bi mogli da kupaju mrtvace, Dinkic da ih brija, a Sharovic i Mladenovic da ubede rodbinu da ne place, jer ima profesionalnih narikaca koje ce to da urade profesionalno. Markicevic i Marsicanin bi mogli oko lopatanja kod groba i eto ti firma. Smile Smile Smile
Za drugo ni nisu.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Идемо даље, идемо дуже, идемо шире...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1512
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.9
mob
LG 

Хајде Макс, ти си ипак последњи Европљанин у СРС, не мораш се палити на ове глупости.

Мене овакве вести радују. Много је радикала након раскола (искључиво због незадовољства сопственим положајем у тадашњој странци) прешло код нас и покушало ту да се оствари. Када су видели да су преценили своје могућности и да их такве неспособне, нова странка не жели на положајима, кренули су у плач, дреку и молитве бившим колегама да их приме натраг, да удоме своје каријеристичке гузице.

Пази молим те, Тома прича оно што они (због вишка церумена) раније нису чули, напрасно су разочарани у идеологију СНС (какве глупости, само их је Тодор могао састављати  Smile Smile), ваљда човек добија инспирацију на Хвару. Бесомучно пљују по руководству, па и по целој странци и то само зато што се нису угузичили и наставили са својим нерадом, а ништа им од тога не би сметало - само да их је неко примио у Београду ( Smile Smile). Страшно шта комплекси могу да направе од човека. Исто, али исто се десило и у Врбасу, нису хтели Бечића, почели са радом, имали и просторије и средства, наводно преко 600 чланова, дођоше избори за МЗ, кад од 33 места, ЗЕС узе 31, наши 1, радикалска коалиција 1. С тим што су ти кандидати који изашли под именом наше странке освајали по мизерних 50 гласова. Природно Тома распушта одбор и поставља Бечића за повереника, ови увређени радикалски паразити у СНС- исто тако праве конференције, бесомучно пљују по свему што им падне језика, али одговорност не преузимају!

Нама не треба радикалска, пресликана, трула и у глупости, ленствовању огрезла база. Нама треба много више нових људи, спосособних кадрова. Захваљујући Вјекиним комплексима, широм Србије су постављани послушници и џибери, који су углавном гушили све што им је могло угрозити позиције. Део таквих је увидео да СРС нема политику утемељену на здравом разуму док год им је на челу Вјека, па након раскола долазе код нас и надају се да могу наставити са истом праксом. Наравно, ту праве кардиналну грешку.

Тако да, драги мој радикални Европљанине, џаба ти сва болдовања, све ископиране фразе из Елена фелацио Србије, џаба и Тодору хрватско-немачки партнери и викендице по НДХ, а  Бога ми, вам ни Ташанине посете НАТО-у ништа добро донети неће. Ви нестајете, па нестајете и што је најупечатљивије - гушите се у мржњи, у мржњи према свему што је боље и успешније од вас.

Citat
Još vam Mira Marković hvali

Smile SmileИз поста у пост, ја се све више дивим твојој неписмености.
« Poslednja izmena: 26. Apr 2009, 04:34:34 od Ramms+ein »
IP sačuvana
social share
Παντα ρει και ουδεν μενει
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1289
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Nemoj Nedu. Ne znam koje ti filmove gledas, ali znala je da dize suknju, dahce, stenje i uziva bolje nego Merilinka.
Ovo drugo si u pravu.
Seselj nije to. Seselj je tipicna otrgnuta komunisticka spodoba. Procitao dve knjige u mesto jedne koju je imao zadatak i otrgao se skroz od njih ali nije stigao nigde. Ne znas ni dal je chetnik ni dal je crven, ni dal je Srbin ni dal je Hrvat, ni dal mrzi Ameriku, ni dal je voli (cim drzi pare kod njih), ne znas dal voli rokenrol, folk ili Cecino zavijanje.
A za Chedu si u pravu. Samo da promeni imidz i mozes videti cigansku facu na celu Srbije.
Za Tomu je najbolje da se vrati starom zanatu, prodavanju drvenih kaputa. I da uzme one tri cetiri radikalke da naricu. Lepo organizuje sahranu : kluc u ruke. On sredi sve, Todor i Vucko bi mogli da kupaju mrtvace, Dinkic da ih brija, a Sharovic i Mladenovic da ubede rodbinu da ne place, jer ima profesionalnih narikaca koje ce to da urade profesionalno. Markicevic i Marsicanin bi mogli oko lopatanja kod groba i eto ti firma. Smile Smile Smile
Za drugo ni nisu.
Škorpione,
treba dati ime novoj firmi, imašli predlog?
Imam dobar slogan za firmu: ,,na vama je samo da umrete, sve ostalo je naša briga,, .
« Poslednja izmena: 26. Apr 2009, 08:19:34 od mrgudin »
IP sačuvana
social share
Mi ti nudimo a to sto ti ne koristis sam si kriv-RTS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Citat
Imam dobar slogan za firmu: ,,na vama je samo da umrete, sve ostalo je naša briga,, .

ala si originalan....ti si izgleda ostao u 9 martu 91 Smile Smile Smile
fazon star milion godina Smile

uci od shkorpija...njegovi fazoni su taze...jos samo da promeni "balvan", "zica" ,"zmirkavi","kurton" sa nekim novim pojmovima i bog da ga vidi Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 26. Apr 2009, 09:55:40 od mrgec »
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3324
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.9
mob
Samsung 

Хајде Макс, ти си ипак последњи Европљанин у СРС, не мораш се палити на ове глупости.

Мене овакве вести радују. Много је радикала након раскола (искључиво због незадовољства сопственим положајем у тадашњој странци) прешло код нас и покушало ту да се оствари. Када су видели да су преценили своје могућности и да их такве неспособне, нова странка не жели на положајима, кренули су у плач, дреку и молитве бившим колегама да их приме натраг, да удоме своје каријеристичке гузице.

Пази молим те, Тома прича оно што они (због вишка церумена) раније нису чули, напрасно су разочарани у идеологију СНС (какве глупости, само их је Тодор могао састављати  Smile Smile), ваљда човек добија инспирацију на Хвару. Бесомучно пљују по руководству, па и по целој странци и то само зато што се нису угузичили и наставили са својим нерадом, а ништа им од тога не би сметало - само да их је неко примио у Београду ( Smile Smile). Страшно шта комплекси могу да направе од човека. Исто, али исто се десило и у Врбасу, нису хтели Бечића, почели са радом, имали и просторије и средства, наводно преко 600 чланова, дођоше избори за МЗ, кад од 33 места, ЗЕС узе 31, наши 1, радикалска коалиција 1. С тим што су ти кандидати који изашли под именом наше странке освајали по мизерних 50 гласова. Природно Тома распушта одбор и поставља Бечића за повереника, ови увређени радикалски паразити у СНС- исто тако праве конференције, бесомучно пљују по свему што им падне језика, али одговорност не преузимају!

Нама не треба радикалска, пресликана, трула и у глупости, ленствовању огрезла база. Нама треба много више нових људи, спосособних кадрова. Захваљујући Вјекиним комплексима, широм Србије су постављани послушници и џибери, који су углавном гушили све што им је могло угрозити позиције. Део таквих је увидео да СРС нема политику утемељену на здравом разуму док год им је на челу Вјека, па након раскола долазе код нас и надају се да могу наставити са истом праксом. Наравно, ту праве кардиналну грешку.

Тако да, драги мој радикални Европљанине, џаба ти сва болдовања, све ископиране фразе из Елена фелацио Србије, џаба и Тодору хрватско-немачки партнери и викендице по НДХ, а  Бога ми, вам ни Ташанине посете НАТО-у ништа добро донети неће. Ви нестајете, па нестајете и што је најупечатљивије - гушите се у мржњи, у мржњи према свему што је боље и успешније од вас.

Citat
Još vam Mira Marković hvali

Smile SmileИз поста у пост, ја се све више дивим твојој неписмености.

Smile Smile Smile

Dragi moj bivsi radikalu  Smile
Ne trebaju vama bivsi radikali, koji gle cuda..u sve vecem broju vas napustaju i vracaju se matici  Smile
Nisam znao za podatak koji si mi upravo prezentovao, a odnosi se na cinjenicu da slucaj u Cupriji, nije jedinstven, vec da ih ima vise... A i bice ih sve vise i vise. Iskreno, ocekivao sam da ce taj proces ici sporije, da ce ljudima trebati mozda malo vise vremena da shvate, sve ono o cemu sam pokusao ukazati ti u prethodnim komentarima.
Nakon sto ti bivsi clanovi Radikala shvate sa kime su u drustvu, nakon sto shvate za sta se u principu zalazu taj Tomislav i Vucic, ko su im prijatelji, ko nalogodavci... Taj proces ce bti sve intezivniji i sve prisutniji.
Tako da ce te i ostati sa bivsim Julovcima, Sps-ovcima, Draskovićevcima, Karićevcima...i ostalim preletačima

Ima jedan zanimljiv komentar, nekoga od tih, da kažemo "razočaranih" naprdnjaka, koji glasi :

"Lično mi je poslanik SNS iz Jagodine Zoran Antić rekao da u SNS nisu poželjni članovi SRS, a ja se pitam odakle je došao on, odakle je došao Nikolić, Vučić i ostali   Smile

Šta reći sem...Drago mi je što vam nisu potrebni bivši članovi Radikala, a potrebni su vam bivši članovi Jula, SPS-a, SPO-a, PSS-a....zaboravih kako se zvaše stranka onoga Ivkovića  Smile
Kadas već spomenusmo tog Ivkovića  Smile
Pa Tomislav i Vučić su akteri u istom filmu, po istom scenariju i sa istim producentima ...Samo su sada uloge zamenjene  Smile. Ono što je Ivković trebao da učini sa SPS-om...to je trebalo Tomislav i Vučić sa Radikalima..
No...gde je sada taj Ivković?  Smile Smile
Da li će se uskoro postavljati i pitanje...A gde su sada Tomislav i Vučić  Smile Smile
Bilo je ...a nažalost mislim da će uvek i biti, tih političara za jednokratnu upotrebu
Ivković je u datom trenutku bio potreban, istim tim ambasadorima...istom tom žutom preduzeću
Onog trenutka, kada je odigrao svoju ulogu..i ti ambasadori a i žuto preduzeće ga je pustilo niz vodu
Pronašli su nove aktere  Smile
Videćemo, koliko će vremena biti potrebno da i te nove, zamene nekim drugim  Smile

I da završimo, dragi moj bivši radikalu
Kada pokušaš da sa nekime diskutuješ, o bilo čemu... Selektivan odabir, onoga šta ćes zanemariti i onoga na šta ćes se kao fokusirati i kao probati da diskutuješ pokazuje da si donekle još uvek u situaciji...ne da nekome sporiš, njegovu pismenost, ili nepismenost . Već da ipak moraš još dugo, dugo...pre svega da se edukuješ, pratiš politička zbivanja, a i sam budeš akter tih političkih zbivanja...kako bi uopšte i mogao, ili probao da ih komentarišeš
Inače ćeš i dalje pokušavati da diskutuješ sa nekime, pa kada budeš shvatio, da nemaš argumenata, odgovora, ili čega već...jednostavno ćeš preskočiti i fokusirati se na.... Ne znam ni ja sam na šta, na nešto što će ti dati šlagvort, ili ćeš barem ti misliti da imaš osnova za upotrebu ti omiljenih ti "fraza", "felacia"... Smile

Copy-Paste sa stranačkog sajta ili stranačkih novina, je... zaista pokazatelj tvoje "pismenosti" Smile

P.S.

Da li je i tebi neki ukućanin, član žutih?!  Smile
Vidim da je to postalo IN, kod vas u zadnje vreme  Smile
Kako već napisa neko od vas "Vlast po svaku cenu"  Smile
Pa sada...Narednjaci, Žuti, G17, LJDP....Pa gde ubodete  Smile

« Poslednja izmena: 26. Apr 2009, 10:41:20 od Maks 78 »
IP sačuvana
social share
Citat
Po sopstvenom priznanju,Tomislav Nikolić svoj politički život duguje Vojislavu Šešelju. Na njegovim delima vaspitavao se osamdesetih godina. Oduševljeno je čitao sve što je napisao.

Citat
Kad je Tomislav, član Narodne radikalne stranke, čuo Šešelja iz Četničkog pokreta uživo, uverio se da je to „najveći srpski intelektualac”.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 287 288 290 291 ... 713
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 23:48:30
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.