Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Sep 2025, 22:03:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 285 286 288 289 ... 713
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srpska napredna stranka i Tomislav Nikolic  (Pročitano 719212 puta)
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Safari 0.3.154.9
mob
Nokia 
Citat
Lider SNS Tomislav Nikolić podneo Skupštini Predlog zakona ofinansiranju stranaka, koji bi omogućio uštedu od tri miliona €
,a да забранимо стране донације и сличне испомоћи преко амбасада за помоћ дем(он)ократским процесима у Србији?
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Идемо даље, идемо дуже, идемо шире...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1512
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
LG 
Citat
Lider SNS Tomislav Nikolić podneo Skupštini Predlog zakona ofinansiranju stranaka, koji bi omogućio uštedu od tri miliona €
,a да забранимо стране донације и сличне испомоћи преко амбасада за помоћ дем(он)ократским процесима у Србији?

Куку! Па од чега радикали да живе? Ионако им сав новац приходује од Тодорове сарадње са хрватским и немачким фирмама...
IP sačuvana
social share
Παντα ρει και ουδεν μενει
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3324
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Samsung 
Citat

Куку! Па од чега радикали да живе? Ионако им сав новац приходује од Тодорове сарадње са хрватским и немачким фирмама...

Verovatno bi od tog trenutka ziveli od donacija "prijateljskih" nam ambasadora iz Britanije, Amerike, Nemacke... i donacija regionalnih i lokalnih tajkuna   Smile

Ali u tom slucaju bi morali da prodamo "veru za veceru", kao neki

Tako da i ono "verovatno" sa pocetka,..realnije su te "donacije" nemackih i hrvatskih firmi koje ti spomenu  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Citat
Po sopstvenom priznanju,Tomislav Nikolić svoj politički život duguje Vojislavu Šešelju. Na njegovim delima vaspitavao se osamdesetih godina. Oduševljeno je čitao sve što je napisao.

Citat
Kad je Tomislav, član Narodne radikalne stranke, čuo Šešelja iz Četničkog pokreta uživo, uverio se da je to „najveći srpski intelektualac”.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia 6230
Meni bi bilo jako interesantno da vidim koliko balvanije pada na Tomino zavijanje sada.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia 
Videćemo i Zemunu i Voždovcu vrlo brzo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
HTC One
Meni bi bilo jako interesantno da vidim koliko balvanije pada na Tomino zavijanje sada.

Meni je interesantno kako iko pada na bilo koju aktuelnu politicku opciju... samo treba ukloniti po 2-3 osnovne postapalice koje im prave razliku, evropa, kosovo, amerika, rusija, nato, neutralnost... stavis te postapalice po strani i onda ako vidis razliku svaka cast.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.9
mob
Nokia 6230

Meni je interesantno kako iko pada na bilo koju aktuelnu politicku opciju... samo treba ukloniti po 2-3 osnovne postapalice koje im prave razliku, evropa, kosovo, amerika, rusija, nato, neutralnost... stavis te postapalice po strani i onda ako vidis razliku svaka cast.
Tu niko ne uzima u obzir medije, koji svi veoma vesto stvaraju tu ujdurmu. Nije vazno da li B92 je na ovoj strani ili rts ili pink na nekoj drugoj opciji. Vazno je da se stvori ujdurma, privid konflikta u drustvu, nepotrebna tema da se raspravlja, a nikako prave stvari pa onda kada se izglasa brzo cemo na istorijska pomirenja, kompromise i druge nazovi demokratske postapalice da drzimo partokratsku vlast.
U sustini ni jedan medij se na bavi osnovnim problemom: kako resiti drutvene nasledjene probleme i ispraviti drustvo i krenuti u pravcu u kojem jedna normalna zajednica ide.
Stvaranje ideje: volite da papate? pa evropa ce gi da rastu evrchi tamo. Ili kako bre nemas osecaj srpstva kad evo kolevka. Ili tu su braca Rusi da pomognu, zar ne vidite kako su stavili veto? I prodaj nis, sada polako i eps.
I tako privdno podelis balvaniju koja ceka Kardeljeve stimulanse. Jer drugo ne zna,
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.9
mob
Nokia 
Zna kako ne zna, uzme dozvoljenu pozajmicu pa digne kredit, pa prebaci na račun ženi pa i ona digne kredit, pa sledi otac i majka i op, eto brda para bez rada.

A pitaš za vraćanje? Pu mamu im masonsku ona bagra iz MMF. Taman je vlada počela da štancuje pare a oni zapretili da ne sme da obezvredi kredite. Ali neka, neka ojačaće Daček pa će se javiti i Mirček i da vidiš sreće ko devedesetitreće.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.9
mob
Nokia 6230
Zna kako ne zna, uzme dozvoljenu pozajmicu pa digne kredit, pa prebaci na račun ženi pa i ona digne kredit, pa sledi otac i majka i op, eto brda para bez rada.

A pitaš za vraćanje? Pu mamu im masonsku ona bagra iz MMF. Taman je vlada počela da štancuje pare a oni zapretili da ne sme da obezvredi kredite. Ali neka, neka ojačaće Daček pa će se javiti i Mirček i da vidiš sreće ko devedesetitreće.
Slabo da ce to ici. Tamo ces platiti kad tad.Evo i ono stu su oteli 45-e moramo svi da vratimo.
Jel si ti ikada poslovala sa Jevrejima? Jesu lihvari i kamatari, ali po tom pitanju su najposteniji na svetu.
Ako imas kod njih para, vracaju i trecoj generaciji ako se nesto dogodi, ratovi i tako.U sustini ne izgubi se nikada i zna se cije je.
Oprostili Titine dugove, ali rekose dacemo vam jos samo morate malkice ovako i onako. A ovako i onako je da kako god okrenes moraces da molis. I da uvodis takvog reda, da ces tamo sutra jos vise da molis.
Zato je u onaj musavi kgb potkazivac, zabalavio po Americi: vi ste krivi za ovo. Smiley
A ko je njemu usranku kriv sto mu je posle tolike rivaljuciji, rublja ko toalet papir?
Vidim Tomu na skupstini danas kritikuje drugove radikale. A radikali podneli hiljadu amandmana. Vise amandmana nego sto zakon ima reci. Ako ni to nije antidrzavno delovanje i sprecavanje uvodjenja prava, ja ne znam sta je?
A partokratiji to godi. Sva je po zakonu. Da Bog da se osusila ruka svakome ko je glasao za njih. Sto bi narikace klele. Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 23. Apr 2009, 15:30:09 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Lako je doneti zakon, tj trebalo bi da bude lako. U Srbiji je problem što se zakoni ili ne sprovode ili sprovode selektivno. Parkirao si se na trotoaru i zakrčio prolaz pešacima ... šalji pauka ili piši prijavu, a ne kao ... nema narod gde da parkira, prodali parkinge kao građevinsko zemljište. To ti je problem, država krši zakone, pa onda kao nudi narodu i da on malo krši, ne bi li se osetio ravnopravnijim. To što sad dete provlačeći se između parkiranih automobila može da ti istrči pod točkove, to slabo bilo koga sekira. Em malo, em ga ne vidiš od auta ... Dete je budućnost naroda i treba da ga štitiš svim mogućim merama i na svakom koraku. Njemu je potrebna sloboda, a ne da kao drvimo o slobodama i pravima, a deca nam žive u kazamatima, čuvani od naoružanih čuvara i pod prismotrom kamera. Na šta će da liči to dete ako mu u tim godinama nisi dao slobodno da cunja i uči o svetu i životu? Kakva bre sloboda za matore ljude, čim si zakoračio u firmu, tu si se pozdravio sa slobodom i ima da radiš šta ti se kaže. Jedino klinci mogu da budu stvarno slobodni i to treba da im omogućimo kao društvo. A ne da svi izgibosmo oko raznih diskriminacija, a diskriminisali smo svoju decu oduzimajući im normalno detinjstvo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 285 286 288 289 ... 713
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Sep 2025, 22:03:58
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.14 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.