Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 08:10:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 284 285 287 288 ... 713
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srpska napredna stranka i Tomislav Nikolic  (Pročitano 721062 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Citat
2. Што се броја постова тиче - ја и даље исто мислим! Ако ти је број постова доказ знања, некаквог назови успеха, памети или било чега другог - немамо шта да причамо!
Broj postova govori sve suprotno od toga što si pomenuo , od trla baba lan , preko besposlenog popa  koji krsti jarice , nikako dokaz znanja ili ti pameti !  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 37
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
Citat
2. Што се броја постова тиче - ја и даље исто мислим! Ако ти је број постова доказ знања, некаквог назови успеха, памети или било чега другог - немамо шта да причамо!
Broj postova govori sve suprotno od toga što si pomenuo , od trla baba lan , preko besposlenog popa  koji krsti jarice , nikako dokaz znanja ili ti pameti !  Smile
А шта сам ја то поменуо!?
Колико ја видим, ти се у потпуности слажеш самном!?
Или иронишеш, шта ли већ!?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia 6230
.... Hoces da zivis, ziveces po pravilima civilizacije sto rece Prokic: Srbija ce biti demokratska pa makr u njoj i ne bilo Srba.
To je odlična poruka ... Doduše netačna, al dosta govori o prirodi današnjeg sistema. Prvo, ako u Srbiji ne bude Srba, to više neće biti Srbija. Albanija, Hrvatska, Mađarska možda, ali Srbija svakako neće. Drugo, ovo je izjava koja dovoljno govori o samoj politici LDPa. Njima je bitnija neka fiktivna civilizacija nego ovaj narod, fiktivnost se vidi po tome što nesrećni Prokić praktično i ne shvata šta je civilizacija. Treće, kako je moguće da u Srbiji funkcioniše partija koja se zalaže za ukidanje naroda te države? Ako u Ustavu lepo piše da je Srbija država srpskog naroda, zašto se dozvoljava rad partiji koja se zalaže za nešto što može da dovede do nestanka naroda? Ko velim, ako je već po Ustavu država naša,  što se ne bi šitili od nečega što je potencijalno opasno? Četvro, da li to znači da mi možemo da istrebimo Rome, jer ne žele da prihvate civilizaciju, tipa stalno mesto prebivališta, plaćanje poreza, školovanje dece i sl?
Pa to mi od sebe cinimo. Ldp ima 5% glasaca.
Nije Ldp bio kad smo se odrekli srptva u korist narodne vlasti. Nije ldp bio kad smo kovali bratsvo i jedinstvo pa nam braca zavukose do jaja, nije ldp bio kad smo prodavali Kosovo, pa se posle setili jaoooo kolevka.
Nije ti ldp prodavao ikone na pijacama, kokarde, krstace misleci da kupis to i postanes Srbin.
Pre ti je hibridni radikal to radio sa njegovim crvenim cetnistvom i sa petokrakom u srcu.
Nije ti ldp napravio zanimanje Srbin.
Nije ti ldp usadio u tintari pete kolone, pape, Sorose, Solane i sta ti ja znam koje vec neprijatelje srpstva.
Ja mislim da je covek bio u pravu. Isti ce ljudi ziveti ovde ali bice to neki hibridi koji ce staljno nesto muljati, povoditi se za kojakakva g*na. Vidis kako je brzo upalilo mali Rusi?Ruska gubernija?
Znak da nemas uospte identitet.Ako stanes na loptu i kazes: sami smo krivi, daj da vidimo sta nam valja ciniti, onda vec ne moze nikakav papa i Solana da ti prodaje bilo sta.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Citat
Pa to što sam napisao , broj postova ne znaci niti pamet niti uspeh. Dakle složih se s tobom !  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 37
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
Citat
Pa to što sam napisao , broj postova ne znaci niti pamet niti uspeh. Dakle složih se s tobom !  Smile
Видиш да овде, и не само на овом форуму, има оних који "мисле" - супротно! Smile
Ех да ми је знати чиме ли само мисле!? Smile Smile
Нисам био сигуран да ли иронишеш или не!!!
па рекох.........само да проверим ту ......информацију! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Nije bitno koliko vec šta se napiše , ko to ne razume neka mu je bog u pomoci ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sors aspera monstrat amicum

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3520
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Samsung Galaxy II
a koja je razlika u SRS i SNS ?
kakvu to nacionalnu politiku sprovodi SRS? vec 15 godina jedini cilj je da dodju kako -tako na vlast! evo Toma Grobar prvi stigao na cilj i odmah frka. Kakvi su rezultati SRS kao zvezde vodilje srpskih nacionalista? Prvo,da se ne lazemo,SRS odavno sebi pripisuje tu titulu,ali izvinite,stranka koja je tesno saradjivala sa komunjarama nema to pravo.Isto se odnosi i na zute,odavno su oni prestali da budu DEmokratska....
znaci,konkretan jedan uspeh SRS-a kao stranke za koji moze da se veze neki napredak,prosperitet,pametna ideja, ideologija koja ima perspektivu,navedite... a SNS je sestrinska stranka doticnih,jer vuk dlaku menja ali cud nikad!  Sutra SNS i SRS lako mogu potpisati ponovo koalicioni ugovor a sve sto su se mlatili i pljuvali da naprave majmunima. Neko rece ovde kako nije sramota Tomu,izdao kuma Seselja... Pa Seselj se prvo okumi sa Vukom,sad sa tomom, covek menja kumove ko gace. Politicka kumstva pih!  Smiley 1 svi koji veruju u to su klasicne ovce za shishanje  Smile
paprikas,zao mi je ali duuuuuugasko ti ono paprikaikarus...ovo ti od milja  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia 6230
To je bre srs nacionalna stranka sa jasnim programom: Srbi pre ameba, drp, drp, Hrvati su Srbi, drp, drp, balije su Srbi, drp drp, Kosovo je srpsko, ali samo bez Shiptara, drp, drp, drp, drp, mi smo mali Rusi, drp, drp.
Ko nije radikal nije Srbin, drp, drp.
Nikada u Srbiji nije bila postenija i skromnija stranka od radikala.
I za sve imaju objasnjenje: Manter kriv, drp, drp, papa kriv, drp, drp. Gde su pare? Pokrali strani ambasadori. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia 
Seti se da ih je Milan vešao zbog ajdučije a ne zbog politike. Mnogo su pljačkali i ubiujali domaćine pa je morao da ukine Narodnu vojasku zbog radikala. A oni mu onda ubiše dete i dovedoše svog arambašu na vlast. A kada je trebalo napraviti Srbiju od Neretve i Bosne do Timoka oni op cup prc Jugoslavija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia 6230
Seti se da ih je Milan vešao zbog ajdučije a ne zbog politike. Mnogo su pljačkali i ubiujali domaćine pa je morao da ukine Narodnu vojasku zbog radikala. A oni mu onda ubiše dete i dovedoše svog arambašu na vlast. A kada je trebalo napraviti Srbiju od Neretve i Bosne do Timoka oni op cup prc Jugoslavija.
Pa to je otprilike tako. Iako nemaju oni nista sa danasnjim komunistickim radikalima.
Ovi danasnji su slusali u pecinama kako su neki od njihovih tamo 45-e, gologuzi posvedocili sami sebi da su heroji, pa su dobijali kuce i stanove pobijenih ljudi, po Beogradu, svapske kuce, paorska imanja.
Pa brze bolje u novoj guzvi 90-ih, pravac Beograd da se otme. Kada dosli ovde nema nista. Uuuuuu daj izmisljaj neprijatelja. Brzo kupuj na tezgi srptva, stavlja kokarde, molerisi ikone nabijaj krstache, uclanjuj se u partije, ali ni to ne pali. Ima ovde jacih smekera.
Jos nije naucio da se kenja u wc, a ne u zbunu a hoce ministarsko mesto. Moze i za konzula ako bas ne mogu svi da budu ministri. Gledao sam 98-e one jadnike na Kosovu (izbeglice iz Bosne i Krajine). Voze ih nekim traktorima na neke radove, stanuju u nekim kolektivnim smetajima, daju im corbe i parce leba, jedna slavina gde se peru a braca sa Kosova diluju Shiptarima penzije, brasno, slepere, pa pokazuju na one jadnike i kazu: vidi sta nam rade. Smile Smile Smile U tom miljeu evo ti Voje inteligencije uteruje argumente batinasima, Tome kurtona, zavija li zavija, svaki starac, svako dete, svaki siromah auuuuu izaberite bice vam milina.
Ekonomista Jorgovanka pampas, ekspert za saradnju sa Juznom Amerikom, za pokretanje veeeelikih sistema i sta sve neces videti i cuti.
Osam godina ti doneses manje zakona od Milosa Obrenovica, koji je u celoj drzavi imao tri pismena Srbina ali zato je imao ljude za koje je rec bila svetinja. Kvalitet ljudi je bio takav da si mogao bilo sta da uradis, pa i sa neukima.
I da ratujes i da privredjujes i da pravis drzavu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 284 285 287 288 ... 713
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 08:10:05
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.