Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 23:37:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 704 705 707 708 ... 713
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srpska napredna stranka i Tomislav Nikolic  (Pročitano 717819 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 177
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
LDP nije opozicija, LDP je Tadiceva staka.
A za SRS se jos uvek ne zna sa kim ce posle izbora.
IP sačuvana
social share
Маштам о Србији без Г17.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49966
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
Samsung Galaxy S24
Izbori 2008.e

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

kartaw.gif
(132.86 KB, 1242x1793)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1590
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
LDP nije opozicija, LDP je Tadiceva staka.
A za SRS se jos uvek ne zna sa kim ce posle izbora.

LSD je pravi naziv stranke, pogresio si.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.77
mob
Nokia 
Данас: И Горан Кнежевић код Динкића?

Зрењанин, Београд - Драго ми је што ме је Динкић подржао, његове идеје уопште нису у супротности с програмом децентрализације Српске напредне странке. Сви који су на тој линији и прихватају нашу политику су добродошли у фронт за борбу против ове лоше власти - изјавио је за Данас члан Председништва СНС Горан Кнежевић, поводом похвала које је на његов рачун јуче изрекао лидер УРС Млађан Динкић.

Подсетимо, Динкић је у Кажипрсту Б92 казао да има „лепо мишљење о Горану Кнежевићу, који је био један од најспособнијих градоначелника у Војводини“. „Он је био 20 година у ДС, он је оснивао ту странку, заједно с Мићуновићем и Ђинђићем и сигурно ћемо га подржати (на следећим изборима)“. На питање да ли то важи и ако Кнежевић буде на листи напредњака, Динкић је одговорио: „Видећете шта ће се догодити. Али, он треба да добије подршку грађана Зрењанина, да поново води Зрењанин. Мислим да он има и веће способности од тога.“

Према незваничним сазнањима Данаса, Динкић и Кнежевић су претходних месеци били више пута у контакту, а имали су и један састанак „у четири ока“ како би разматрали могућност будуће сарадње. Детаљи тих разговора познати су само њима двојици.

Горан Кнежевић рекао је јуче нашем листу да се за децентрализацију залаже „још од 2006“ и да је због тога трпео последице у ДС, чији је био високи функционер и градоначелник Зрењанина у више мандата. „Децентрализација је главни разлог мог сукоба с војвођанским руководством ДС, чија је идеја био централизам с преносом власти из Новог Сада на Београд. Ја сам и тада заступао и сада заступам став да треба подржати развој локалних самоуправа, вратити им имовину, финансије и директно бирати градоначелнике. Мени је у центру пажње увек био економски развој“, наводи Кнежевић.

Ово није први пут да Динкић хвали Кнежевића. Пре непуних месец дана, тачније 24. маја, на једној трибини УРС изјавио је да ће подржати његов избор за градоначелника Зрењанина. „На наредним локалним изборима, УРС ће у Зрењанину имати свог кандидата за градоначелника. То је Горан Кнежевић, први човек зрењанинског одбора СНС“, најавио је тада Динкић и изразио незадовољство садашњом влашћу коју у Зрењанину води ДС. Том приликом је прецизирао да не подржава Кнежевића као члана напредњака, већ „као Горана Кнежевића“ и као неког ко је имао добре резултате. Ова изјава зачудила је заменика председника СНС Александра Вучића, који је изјавио да му “та вест звучи невероватно”.

У Зрењанину се спекулише да је Динкићева подршка напредњацима у овом граду уследила након масовног преласка чланова његове Г17 плус у редове ДС. Групу од 22 чланова Г17 плус која се марта ове године учланила у ДС предводио је председник Покрајинског одбора странке и заменик градоначелника Зрењанина Горан Каурић.

Млађан Динкић јуче у Кажипрсту није желео ни да потврди, ни да демантује писање Данаса да с лидером Јединствене Србије Драганом Марковићем Палмом преговара о заједничком изласку на следећим изборима. „УРС има намеру да буде једна од прве три странке на наредним изборима. Сви који воле свој град, свој регион и који су способни да га развијају, добродошли су... Али, не говорим о стварима које се нису догодиле“, рекао је Динкић, одговарајући на више питања о могућем уласку Палме у УРС.

Саговорници нашег листа из владајуће коалиције објаснили су да Динкић нуди градоначелнику Јагодине гарантованих пет посланичких мандата у будућем сазиву Скупштине Србије, док председник СПС Ивица Дачић не жели да ЈС добије више од три посланика, колико их и сада има. Палма се налази на корак до одлуке о приступању УРС, а коначни договор би могао бити направљен до краја јуна, казали су извори Данаса.

Посланик ЈС у републичком парламенту Петар Петровић изјавио је јуче да та странка нема намеру да уђе у коалицију са УРС, јер већ има чврсту сарадњу са СПС и ПУПС. „Немамо намеру да мењамо коалиционе партнере“, рекао је Петровић новинарима у Скупштини. С друге стране, заменица шефа посланичке групе УРС Сузана Грубјешић рекла је да „не може да коментарише нешто што ће се можда десити“.

Динкић је јуче потврдио писање нашег листа о његовом састанку с Миланом Панићем, америчким бизнисменом и некадашњим премијером СРЈ, који се одиграо у понедељак у Београду. „Панић је човек који види да треба да се мења систем у Србији и ако буде био заинтересован да се на овај начин бави политком, добродошао је“, казао је лидер УРС.

(Данас)

http://www.nspm.rs/hronika/danas-urs-vrbuju-sve-vise-saveznika-dinkicev-favorit-i-goran-knezevic.html
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 177
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Је ли онај Шаровић из СРС нормалан човек ? Уместо да се бави ДС-ом, он јуче у Скупштини осуо "рафал" по СНС-у. Уместо да се договоримо око неког минимума заједничких интереса, склопимо пакт о ненападању и ударимо на Ге 17 и жуте, ми се свађамо између себе.
Е баш због таквих људи као што је Шаровић, ДС ће владати још 10 година !
« Poslednja izmena: 08. Jun 2011, 11:47:59 od ShommySRB »
IP sačuvana
social share
Маштам о Србији без Г17.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Qtek 小米
Напредњак на платном списку масона!

Зорана Михајловић Милановић, председница Савета за енергетику Српске напредне странке, такође је ангажована као члан “East-West Bridge” (,,Мост између Истока и Запада”), консултантске компаније која Србе треба да наговори да им Запад мисли добро, а западним лешинарима да омогући што боље черупање српске привреде.

http://www.ewb.rs/members.aspx

Оснивачи и председници УО ове организације су :

1. Јован Ковачић – Регуларна велика ложа Србије, Трилатерлана комисија, Круг четрдесеторице (директор још једне сличне консултантске компаније http://www.gcaeuropa.com/)

2. Петар Костић – Регуларна велика ложа Србије
3. Дејан Новаковић – Ротари клуб Скадарлија

IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.91
mob
Nokia 
Прес: СНС ушао у Владу

Специјалац - Љубиша Милановић, именован за специјалног саветника министра здравља, члан је СНС, чиме је та странка практично ушла у Владу, коју је карактерисала као корумпирану и неспособну

Српска напредна странка практично је ушла у Владу Србије пошто је њен члан Љубиша Милановић протекле седмице именован за специјалног саветника министра здравља Зорана Станковића.

Мада напредњачки двојац Томислав Николић и Александар Вучић редовно оптужује владајућу структуру да је огрезла у корупцији, нису негодовали што је њихов кадар преузео високу државну позицију.
Ко је Љубиша Милановић?

Новоименовани саветник министра здравља задужен за борбу против корупције Љубиша Милановић био је инспектор београдске полиције и шеф специјалне јединице „Поскок". Открио је случај „Ибарска магистрала", а склоњен је са случаја „Ћурувија". Био је и отправник послова српске амбасаде у Хрватској и бавио се адвокатуром. Магистрирао је на београдском Факултету за безбедност, на тему организовани криминал у Србији.

Милановић, иначе бивши шеф специјалне полицијске јединице „Поскок", тврди за Пресс да на функцију специјалног саветника задуженог за борбу против корупције није дошао по политичкој линији.

„Ако треба, изаћи ћу из СНС"

- У СНС сам се учланио 2009. јер, како сам већ изјавио, верујем да баш та странка може да промени нешто. Знам шта мисле о овој власти, а од Николића и Вучића нисам тражио дозволу да уђем у Владу, нити су они знали да ћу бити именован. Можда су ми замерили што сам на своју руку прихватио ту функцију. Не знам, још нису звали. Ваљда што знају да ћу овде црнчити, што ће ми глава бити у торби више него када сам био у „Поскоку" јер је већа количина новца у игри - прича Милановић.

Он тврди да су злонамерни коментари да је његовим именовањем СНС практично ушао у Владу, коју оптужује за „шизофрену политику и корупцију у свим сферама".

Ја немам појма о политици. Прихватио сам ову функцију да би се системској корупцији у здравству стало на пут. Али, ако ми је грех што сам члан СНС, ишчланићу се из странке док обављам ову дужност. Јер ја сам на услузи грађана, а не партије. Мене нису звали у неки управни одбор већ да својим знањем и искуством помогнем у решавању проблема корупције у овој држави - наводи Милановић.

Заменик председника СРС Драган Тодоровић, међутим, тврди да СНС после именовања Милановића више нема морално право да критикује Владу.

Вучић без коментара

Пресс се јуче обратио и Александру Вучићу, заменику председника СНС, да би чуо како он тумачи улазак члана његове странке у владу. Вучић, међутим, није био расположен за разговор.

- Не причајте глупости - рекао је Вучић пре него што је прекинуо телефонску везу.
- Овим чином су преузели одговорност за политику ове власти и заиста би било неморално да критикују владу у којој имају свог човека на високој државној позицији - коментарише Тодоровић.

Преседан или правило?

Функционер ЛДП-а Бојан Ђурић каже да је реч о „новој рукавици у лице ДС-у".
- Динкићева странка не пропушта прилику да направи пакт са сваким, посегне за било којим кадровским решењем које јој се чини опортуним. Ово је стварање паралелних, параполицијских инстанци, преких судова, под командом члана СНС, у министарству које води човек кога је поставио Г17. Већ видим акције сличне Бојићевим ноћним препадима на болнице, оно понижавајуће ислеђивање лекара и медицинских сестара с краја 90-их - наводи Ђурић.

Жељко Ивањи из Г17 плус каже да је та странка учествовала у избору Милановића и да министар сам бира свој тим.

- Основни принцип за именовање на важне функције увек је стручност, а не политика или припадност одређеној политичкој странци - тврди Ивањи.

(Прес)

http://www.nspm.rs/hronika/pres-sns-usao-u-vladu.html
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.91
mob
Nokia 300
Haaaaaaa,koliko gluposti u samo dva posta  Smile
Ne znam samo koja je suština ???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.91
mob
Samsung SGH-E590
Citat
Ја немам појма о политици. Прихватио сам ову функцију да би се системској корупцији у здравству стало на пут. Али, ако ми је грех што сам члан СНС, ишчланићу се из странке док обављам ову дужност. Јер ја сам на услузи грађана, а не партије. Мене нису звали у неки управни одбор већ да својим знањем и искуством помогнем у решавању проблема корупције у овој држави - наводи Милановић.

Ali bitan je naslov kako je SNS usao u vladu, jer novine moraju da se prodaju! Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Па сад,колико сам могао да чујем,тај Милановић је велики потенцијал.
У овим мутним временима,много већи и значајнији него Генерал Делић,рецимо.
Биће занимљиво да се чује саопштење СНС-а око његовог одласка..наиме ,странка ће бити приморана да му уручи исписницу иначе ће Тома и компанија да се нађу на стубу срама због нарушених принципа неуласка у владу.
« Poslednja izmena: 13. Jun 2011, 17:32:45 od smook »
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 704 705 707 708 ... 713
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 23:37:05
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.105 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.