Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 12:16:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 653 654 656 657 ... 713
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srpska napredna stranka i Tomislav Nikolic  (Pročitano 721094 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Slusaj Skorpi, da ja sam prvi koji ce da kaze da zivimo od onoga sto zaradimo... Bednici kakvi smo, tako i treba da zivimo a ne da zaduzujemo cukununuke... Ali nemas tog coveka koji ce da kaze stoci da ne vredi nista...

Koji to svi hrle u Ameriku, Kanadu, Evropu... Ja koji gledam ovu bedu od drzave nikad je ne bi na pustio... Jbg losije se zivi nego negde, bolje nego drugde... To mi je sto mi je, uvek sa zeljom da bude bolje...

Mi smo propalo drustvo jer nemamo svoj temelj, vec pravimo zidove i krov... Ne znamo gde smo, sta imamo, ciji smo... Rastrzani izmedju istorije i buducnosti, sa skartom od ljudi jos od 1912.
Ekonomija je sekundarna stvar kad znas sta hoces i kako hoces...

A ti idi ubedjuj druge punoglavce da cu bolje da zivim ako prodajem sunku americkom nosacu aviona sa sve debelim izdajnikom na ambalazi...

I nemoj da mi prosipas price o ekonomiji ti, sada, dok Dinkic placa radnike Fijata 9000 eura, a dok IKEA nece da udje u Srbiju zbog govana koji hoce mito... Samo nemoj da mi pricas o ekonomiji... Bolje obojica da cutite da se ne sramotite...
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 6230
Slusaj Skorpi, da ja sam prvi koji ce da kaze da zivimo od onoga sto zaradimo... Bednici kakvi smo, tako i treba da zivimo a ne da zaduzujemo cukununuke... Ali nemas tog coveka koji ce da kaze stoci da ne vredi nista...

Koji to svi hrle u Ameriku, Kanadu, Evropu... Ja koji gledam ovu bedu od drzave nikad je ne bi na pustio... Jbg losije se zivi nego negde, bolje nego drugde... To mi je sto mi je, uvek sa zeljom da bude bolje...

Mi smo propalo drustvo jer nemamo svoj temelj, vec pravimo zidove i krov... Ne znamo gde smo, sta imamo, ciji smo... Rastrzani izmedju istorije i buducnosti, sa skartom od ljudi jos od 1912.
Ekonomija je sekundarna stvar kad znas sta hoces i kako hoces...

A ti idi ubedjuj druge punoglavce da cu bolje da zivim ako prodajem sunku americkom nosacu aviona sa sve debelim izdajnikom na ambalazi...

I nemoj da mi prosipas price o ekonomiji ti, sada, dok Dinkic placa radnike Fijata 9000 eura, a dok IKEA nece da udje u Srbiju zbog govana koji hoce mito... Samo nemoj da mi pricas o ekonomiji... Bolje obojica da cutite da se ne sramotite...

Dobro, necu jer ni ne vredi.Zapamti sta ti shkorpi kaze: sve sto imamo od ovoga sto vidis da se deli, su, donacije, pozajmice, doznake od rodjaka i nesto malo sto izvozis na agrar(debelom pljackom seljaka) i sto onaj US Steel izvozi.To je sve. Nema gi vise.E ako tako bogata zemlja, koja nema pedalj neplodne zemlje na 8,5 miliona ha kvadratnih, sa jedva 7,5 miliona stanovnika, treba da stoji na tome sedi bato i sto kaze ovaj danilo, srbuj bato dok ti je mile volje. Samo sto, ja da sam zapad, skratio bi skroz i donacije i pozajmice, ali jebi ga, oni imaju svoj interes da te vidi truta i nesposobnog.
Jeste bre svi hrle tamo: i afrikaneri i zhutaneri i indijaneri. Ama bas svi.Ne volis? Ne volim ni ja. Govori fakta a ne nebuloze.

To srbovanje si vec okusio sa Slovencima. Bojkot robe. Evo posle dvadeset godina se tuku, gde ce Slovenci da angazuju svoje sluge. Sluzis ga i ljubis ga u dupe. Zapamti.
« Poslednja izmena: 09. Feb 2011, 14:13:43 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Citat
Dobro, necu jer ni ne vredi.Zapamti sta ti shkorpi kaze: sve sto imamo od ovoga sto vidis da se deli, su, donacije, pozajmice, doznake od rodjaka i nesto malo sto izvozis na agrar(debelom pljackom seljaka) i sto onaj US Steel izvozi.To je sve. Nema gi vise.E ako tako bogata zemlja, koja nema pedalj neplodne zemlje na 8,5 miliona ha kvadratnih, sa jedva 7,5 miliona stanovnika, treba da stoji na tome sedi bato i sto kaze ovaj danilo, srbuj bato dok ti je mile volje. Samo sto, ja da sam zapad, skratio bi skroz i donacije i pozajmice, ali jebi ga, oni imaju svoj interes da te vidi truta i nesposobnog.
Jeste bre svi hrle tamo: i afrikaneri i zhutaneri i indijaneri. Ama bas svi.Ne volis? Ne volim ni ja. Govori fakta a ne nebuloze.

To srbovanje si vec okusio sa Slovencima. Bojkot robe. Evo posle dvadeset godina se tuku, gde ce Slovenci da angazuju svoje sluge. Sluzis ga i ljubis ga u dupe. Zapamti.

Ti i ja govorimo isto...
A Danilovog "srbovanja" me mani niti ga nemoj meni namestati...

Ova drzava lezi na resursima al narod navikao da dobija za dzabe i da bude "veliki" od 1918... Nama treba otreznjenje!

Ja da lizem amerima cizme necu a ti ako zelis udri... Niti zelim da se moj ministar odbrane cepi skotovima koji siluju ceo svet... Pa makar to bilo i zbog ekonomije i sunke na nosacu...

Znaci, ovom narodu treba objasniti neke stvari, a narod se laze vec skoro 100 godina...
Narodu samo fali informacija, nista vise... Sta koliko kosta i ko nam sta zeli... Te nas je Sloba branio, te nam sada ovi razvijaju ekonomiju ako se gicaju na nosacu aviona... Isto sranje, ista laz...

Narodu neko treba da kaze da pravimo 100 evra mesecno a ne 350... Narodu neko treba da objasni da IKEA nece u srbiju zbog skotova koje biraju iznova i iznova... Narodu neko treba da objasni da se u FIAT pumpaju plate za 3 godine rada po radniku... Narodu treba da objasnis da je zao i korumpiran... Narodu neko treba da objasni da smo naopaki bre!!! A ta naopakost nece da se resi ni nosacima aviona ni cekanjem Rusa...

Jel ti jasno vise?! Ili jebeno imas potrebu da svakome na forumu kontriras i prosipas mudrost?!

Samo ogledalo i istinita informacija... To je sve sto nam treba!
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 219
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.94
Citat

Ti i ja govorimo isto...
A Danilovog "srbovanja" me mani niti ga nemoj meni namestati...

Ova drzava lezi na resursima al narod navikao da dobija za dzabe i da bude "veliki" od 1918... Nama treba otreznjenje!

Ja da lizem amerima cizme necu a ti ako zelis udri... Niti zelim da se moj ministar odbrane cepi skotovima koji siluju ceo svet... Pa makar to bilo i zbog ekonomije i sunke na nosacu...

Znaci, ovom narodu treba objasniti neke stvari, a narod se laze vec skoro 100 godina...
Narodu samo fali informacija, nista vise... Sta koliko kosta i ko nam sta zeli... Te nas je Sloba branio, te nam sada ovi razvijaju ekonomiju ako se gicaju na nosacu aviona... Isto sranje, ista laz...

Narodu neko treba da kaze da pravimo 100 evra mesecno a ne 350... Narodu neko treba da objasni da IKEA nece u srbiju zbog skotova koje biraju iznova i iznova... Narodu neko treba da objasni da se u FIAT pumpaju plate za 3 godine rada po radniku... Narodu treba da objasnis da je zao i korumpiran... Narodu neko treba da objasni da smo naopaki bre!!! A ta naopakost nece da se resi ni nosacima aviona ni cekanjem Rusa...

Jel ti jasno vise?! Ili jebeno imas potrebu da svakome na forumu kontriras i prosipas mudrost?!

Samo ogledalo i istinita informacija... To je sve sto nam treba!

sta si zapeo od 1912, da je narod toliko tad lose ziveo nebi svi do jednog u rov u ratovima? da narod nije imao poverenje ne bi rame uz rame sa kraljem u juris! ne znam iz kavog okruzenja potices ali tada se zivelo dobro zemlje je isla napred a onda bum i drugi svetski rat dolaze komunisti unistavaju se trgovci i privatnici unistava se drustvo i posaje doba srpskog unazadjivanja dakle kada spominjes godine pocni od 45-e tad je sve pocelo.

Svi ovi su titova "deca" njima je u krvima komunizam, svi su ti oni isti. Ekonomija jos odavnina u bilo kom pogledu i drustvo su dva osnovna stuba svake zemlje, prosta ti je racunica sto se tice ekonomije ako imas novca inas naoruzanje i niko ne sme da se zajebava sa tobom, drustvo mora da bude moralno a ne kao sad morlano posrnulo. Za vodju moras da imas lukavog coveka koji ce da radi za drzavu a ne protiv nje. Koji ce da zna da kaze ne kad to treba!

Dzabe mi ovde polemisemo danima, godinama............... a ne radimo nista konkretno kao narod da sami sebe spasimo, a zasto? Ekonomija je bitna i ona treba da se pokrene ali mi smo kao drustvo oboleli odavno i ako nesto radis onda treba da ekonomiju i drustvo podizes istovremeno jer ako jedan stub od ta dva dignes a drugi ne kuca ce da se srusi!
IP sačuvana
social share
  Za promene! Protiv politcara i svih na politickoj sceni!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Da bi diskutovao o istoriji moras da znas osnove istorije...
Srbija je propala onog trenutka kada su Pasici i kompanija zavladali njome...
To traje jos od ratova... Znas ono kad su vojsci davali pesak umesto brasna i kada se vojsci raspadala obuca posle dva meseca nosenja... Znas ono kad je Pasicev sin divljao limuzinom medju polumrtvim i mrtvim ljudima po Krfu...
Znas ono kada su izmucenom srpskom narodu poturili kraljevinu SHS...

Da si nesto od ovoga znao ne bi pricao o pocetku agonije 1945.  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1289
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.84
To traje jos od ratova... Znas ono kad su vojsci davali pesak umesto brasna i kada se vojsci raspadala obuca posle dva meseca nosenja... Znas ono kad je Pasicev sin divljao limuzinom medju polumrtvim i mrtvim ljudima po Krfu...

Preterujes. Ni okoreli komunisti nisu govorili da je Pasicev sin divljao na krfu, a znas kako bi voleli da je to istina. Ne izmisljaj istoriju.
IP sačuvana
social share
Mi ti nudimo a to sto ti ne koristis sam si kriv-RTS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Pa citaj malo sta Rajs ima da ti kaze...  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 6230
Cinjenica je da je Srbija imala visi standard zivljenja od zemalja u okruzenju.I to pred sam prvi svetski rat.
Cinjenica je da se u grad dolazilo bos i u kratke pantalone, ali bati isto je cinjenica da si rintao i ucio zanat, pa posajao covek od integriteta. Dolazak u grad, je znacio da ispunis svrhu opstajanja, a ne da lezis na toplom asfalstu i trazis prava. Tek su 45-e se uziveli u ubijanju ljudi, useljavanju, dobijanju gotovih kuca, stanova, pa se nastavilo tokom socijalizma, rang lsita, pljuvanje, smestanje, ogovaranje pa dobijanje stana dok su drugi izvisili, ili odlazili tbuhom za kruhom da se obezbede. To je stvorilo sadasnju generaciju koja besno trazi da im se nesto daje.
Onaj ko je dolazio nekada bos u Beogradu, mastao je da dobije negde da radi, pa posle vrednocom uspe, ovaj danas pravi uzasne gimnastike, sere svakojake parole, navlasi klecke, mase crvenim komunistickim kokardama kako je video u filmu, nabija si krstache, krsti se u sirokim pokretima da sve vidi i trazi da mu se da, jer ima parava.Koja bre prava ushtvo nevidjena, vasko jedna, smradu? Rintaj stoko ako hoces nesto da imas.
Onda su ti Borisi, Tome i takvi napravili biznis od toga, pa udri po populizmu: ce vi dam, ce gi bidnete dostojanstveni.Ove kradje koje se desavaju ne cine pobijeni Srbi i njihovi potomci, ves kopilad komunjara koje su ziveli od Aerickih para, imali spomenice i priznanja. To njihova deca kradu. Samos e stre Mileusnic (Milka Forcan), je tata Licki potomak komesara kupio fabriku, pa se dete sudi za fabrichicu. Njeeeeena i sestrina.
Nema tu nikakav narod, to je bre stoka, koja hoce i ona, guzvu i da profitira.
Pogledaj Tomine junose, kako izbija iz njih cist populizam. Ama jednu konkretnu rec da kaze. I opet ce zla stoka da nesedne. Oni sebi bre prave naslednike na drpanju.
Ili izadju svi kako valja, bez ideologa ili jedi g*na narode, jer diferencijacija ce biti tolika da ce 100 familija da vlada Srbijom i da jebe mater kome hoce.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 219
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.94

Sta lupas komunjaro?! Pricas kao da ti je deda kapicic! Odavno nisam cuo vece gluposti, zgranuo sam se koliko ti lazes! Toga nema ni u titovim filmovima, strasno!

Posto je inace sve tako bilo kao sto ti kazes, vojska je bila ispranog mozga pa se bitke nase vojske i dan dans proucavaju na svim vojnim akademija ma kod nas i u svetu! ne lupaj decko gluposti mogu da ti budem profesor iz istorije. A inace hoces da kazes da ne pricam istinu da prica koja se prenosi sa kolena na koleno i dnevnik koji je moj cukun deda pisao o prelasku preko alabanije, krfu, slunskom frontu.... nije istina? laze covek a?

Nego ti napunile komunjare glavu sa lazima pa seres ovde sad!!!!

Nasao si da blatis Srbiju ovde sram te bilo , prozivas ljude kojima nisi ni do kolena. Lazes!!! Ni manje ni vise prozivas slavnu srpsku vojsku, vojvode, kralja..... ej bre komunjaro stavi malo prst na celo pa razmisli kakv si ti to covek? Podsecas me na one cobane iz neke NVO!
« Poslednja izmena: 09. Feb 2011, 21:31:21 od Nikolabojovic »
IP sačuvana
social share
  Za promene! Protiv politcara i svih na politickoj sceni!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
смањи доживљај ратниче Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 653 654 656 657 ... 713
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 12:16:58
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.