Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 20:14:47
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 522 523 525 526 ... 713
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srpska napredna stranka i Tomislav Nikolic  (Pročitano 717076 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia 
Drzite se teme.....
IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia 6230
Naprednjaci su vecita tema. Sta cemo sa izborima? Ovi su odlucni da izguraju ceo svoj mandat.
Dokle god se budu vrteli varijante Velja svinjar i zmirkavi drzavotvorac, nema sanse da masa zatrazi ozbiljnije izbore.
Pokusali su sve. Vadili radnike po prugama i drumovima, izazvali tuchu popova, kvaziintelektualci potpisali peticije antinato.Simulirali zlocinacki napad na svinjara, zavrtali coveku rukav na minus 3 da se vidi neki crni Djindjic na brzinu istetoviran, ako nije bila muljavina.
Evo Jorgovanka postaje veliki ekonomista. Uci sa svojih 60 nove nauke.Lupa gluposti.
Sa kim da zamenis ove danas?
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Прочитах да је Коштуњави поунапређивао неке младе снаге ...  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia 6230
Pa vreme je za druge likove. Vidim i kod Tome jednog mladjeg, koji malo drugacije govori.
Dosta bre, vala dosadise Velje, Vucici, Tome itd.
Neka ih ovi mladji posmenjuju i nastave kako valja iako nama fali pisanje istine za rad nacionalnog spasa.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Smile Smile Smile...

Pa nisu Rusi blesavi da takvoj bagri daju pare ....  Smile ... Cuj da daju milijarde pavijanu Cedi .. i lopinama iz G17  Smile ..... Uzime pare od te lordese  i da vam je dobro ...  Smile ... Dace Englezi , puni su ko brod ...  Smile
`Pa znamo mi to. A sto vi rusofili ne trazite besplatne karte za Moskvu, pa tako jednom nedeljno idete i napusite im se qrchine na sred Moskve. Prijatniji ambijent u senci Staljinovih brkova.
Sta znas, mozda bi vam Dinkic i platio karte.Napravimo show program: mali rusi pushe velikim rusima.
Pa tako udarimo na Pinku naslov: Srpska sreca dolazi iz Rusije. A u spici jedan rusofil sa punom njonjom ruske sperme. Smile Smile Smile

Ma znamo mi to . A sto vi - ne znam ni kako da vas nazovem - ne trazite besplatne karte za London , pa jednom nedeljno idete i napusite im se qurcine na sred Big Bena . Prijatni boravak u senci Blerovog supka .

Znas sta , mozda bi vam Votsvort plato karte . Mapravimo show - mali srpski ludaci puse raznoraznim engleskim krezavim kretenima .

Pa tako udarimo na B92  naslov : Srpska sreca dolazi iz Engleske . A u spici jedan LDP  sa punom njonjom engleske sperme .  Smile Smile Smile

Kako sam napisao super post .  Smile

A sad konkretnije o temi : Glasacu SNS ako ode u koaliciju sa DSSom  Smile
« Poslednja izmena: 27. Feb 2010, 21:41:54 od Lepi_Bora »
IP sačuvana
social share
Slaba Engleska - jaka Srbija !

Jaka Rusija - jaka Srbija !

Volimo Francusku , kao sto je ona volela nas !

Nemce moramo naterati da klece !

Najsladje se smije onaj koji prvi puca !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

alitur vitium vivitque tegendo

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia 3510
Ма пусти шкорпиона. Тај не уме ни курву шамарима да убеди да дигне ноге. Smile А изгледа да га је и Слоба Качар превише тамбурао по тинтари па се чича с времена на време изгуби и помало запени. Изгледа да је исти уобразио да ће англоспермом обнмовити сиву мождану масу Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
У пороку је слађе: сви порок грде, а сви у њему живе, само што сви крију...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Ма пусти шкорпиона. Тај не уме ни курву шамарима да убеди да дигне ноге. Smile А изгледа да га је и Слоба Качар превише тамбурао по тинтари па се чича с времена на време изгуби и помало запени. Изгледа да је исти уобразио да ће англоспермом обнмовити сиву мождану масу Smile Smile Smile

Кроз слоган: "за чишћи тен" могу лагано да организују парти,наравно у Инглиш пабу. Smile
Smile Smile Smile...

Pa nisu Rusi blesavi da takvoj bagri daju pare ....  Smile ... Cuj da daju milijarde pavijanu Cedi .. i lopinama iz G17  Smile ..... Uzime pare od te lordese  i da vam je dobro ...  Smile ... Dace Englezi , puni su ko brod ...  Smile
`Pa znamo mi to. A sto vi rusofili ne trazite besplatne karte za Moskvu, pa tako jednom nedeljno idete i napusite im se qrchine na sred Moskve. Prijatniji ambijent u senci Staljinovih brkova.
Sta znas, mozda bi vam Dinkic i platio karte.Napravimo show program: mali rusi pushe velikim rusima.
Pa tako udarimo na Pinku naslov: Srpska sreca dolazi iz Rusije. A u spici jedan rusofil sa punom njonjom ruske sperme. Smile Smile Smile

Ma znamo mi to . A sto vi - ne znam ni kako da vas nazovem - ne trazite besplatne karte za London , pa jednom nedeljno idete i napusite im se qurcine na sred Big Bena . Prijatni boravak u senci Blerovog supka .

Znas sta , mozda bi vam Votsvort plato karte . Mapravimo show - mali srpski ludaci puse raznoraznim engleskim krezavim kretenima .

Pa tako udarimo na B92  naslov : Srpska sreca dolazi iz Engleske . A u spici jedan LDP  sa punom njonjom engleske sperme .  Smile Smile Smile

Kako sam napisao super post Smile

A sad konkretnije o temi : Glasacu SNS ako ode u koaliciju sa DSSom  Smile

Остао сам без текста када сам прочитао овај сценарио за развој вишевјековног пријатељства између
бритишлуфтова вс бритишсмрадова.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

416..gif
(5.96 KB, 52x48)
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia 6230
Jebi ga, mladji ste, izmislite nesto drugo, sto koristite moje stoseve?
Niste bre odmakli od moje generacije. Nista novo.Moracu unuke da edukujem skroz kontra ove klonule generacije 30-ogodisnjaka.Nista od vas. Smile Smile Smile
Pisi propalo.
@yetyou
Nov si ovde, pa bi trebao da znas, da je za mene najcenjeniji covek i istovremeno najveci humanista bio Adolf Hitler. Ali jebi ga kad pobednici pisu istoriju. Smile Smile Smile
Sad uzivajte u lihvarenju.Sopstvenom i stranom. Ne brinite i Rusi su poslali svoje komsomolske lihvare.
Ne vidite im mecke od kuratih Rusa iz gusala. Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 28. Feb 2010, 09:51:32 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.335.1
mob
Nokia 300
Pa moze se odgovoriti Jorogovanki u kratko. Te pare su prosle rulji kroz guzicu za kupovinu socijalnog mira.
Odakle vi mislite da se zivi jednim od najvecih standarda u svetu: da nista ne radis i da imas 300 evra mesecno?
Tacno tako Shkorpi ...a veliki problem je i sa tih 300 evra. Oni koji u ovoj zemlji nista ne rade zaradjuju 20 puta po 300 evra nedeljno a znam veliki broj onih koji krvavo i posteno rade ali za 150 evra mesecno...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia 6230
Pa moze se odgovoriti Jorogovanki u kratko. Te pare su prosle rulji kroz guzicu za kupovinu socijalnog mira.
Odakle vi mislite da se zivi jednim od najvecih standarda u svetu: da nista ne radis i da imas 300 evra mesecno?
Tacno tako Shkorpi ...a veliki problem je i sa tih 300 evra. Oni koji u ovoj zemlji nista ne rade zaradjuju 20 puta po 300 evra nedeljno a znam veliki broj onih koji krvavo i posteno rade ali za 150 evra mesecno...
Pa to ti je Ivicina i Krkijeva socijala. Sto kaze drug Ivica: Srbija je to. U kampanji.
Turska dvolicnost. Srpski usavrsena. Svi smo jednaki.
Sto bih ja nazvao: crvena usmerena tranzicija.Moralno politicka podobnost.
Ona je mrska, komunisticka, ne pominje se ali je prisutna jace nego u vreme crvenih.
Oni su svi: zuti, plavi itd, ali kad zagrebes sve je crveno.
Medjusobnu komunikaciju vrse na nivou crvenog a javnu na nivou fol pripadajucih boja.
Kao fol: demokracija je to bato.

Socijalni mir se mora kupovati, jer rulja je cudna zivotnjka. Ponekada se pojavi neki recit, van sheme, pa se odjednom prilepe za njega i ode mast u propast. Onda je 'plach i skrgut zuba' sto kaze Isus Hristos.
Kako su se 45-e proveli oni koji nisu imali obzira prema gladnome?
« Poslednja izmena: 28. Feb 2010, 10:27:05 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 522 523 525 526 ... 713
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 20:14:47
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.337 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.