Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 19:09:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 519 520 522 523 ... 713
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srpska napredna stranka i Tomislav Nikolic  (Pročitano 716315 puta)
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Нема таквог... Шкорпи је стари дефетиста и песимиста...
Много зна и још га године сломиле па шири зле мисли по форуму...

Али, има се од њега научити доста, само га треба капирати...
Ja sam ti od generacije koja je oblikovala ovaj svet. Na kraj pameti mi nije bilo da ima u Srbiji likova kao Toma, Velja i mnogo drugih. Kad sam se osvrno, a ono svi moji napolje.Sto mi rece jedan kolega(shumadinac) 89-e, kad je odlazio za Australiju: hajde balvane samnom, ne zajebavaj se srptvom. Zar ne vidis da danas na Balkanu demokratiju nam prodaju Bugari, Rumuni i Hrvati.Opet ce se gine, a meni vala bas dosta u cetiri generacije.Necu bre da sahranjujem sinove.

Нажалост шкорпи ти си у праву али најмање гињењу су допринијели срби.
Али није проблем ови нови ће се побринути да и даље срби гину само ван својих граница,а
неки ће мујиџа вјероватно и доприњети да гину и у својој држави без рата и гамади која се
нападала Србију.Колико пута је држава Србија изашла из својих граница и слала своју
војску на туђу територију Шкорпи,шкорпиончино људино стара.
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia 6230

Ja sam ti od generacije koja je oblikovala ovaj svet. Na kraj pameti mi nije bilo da ima u Srbiji likova kao Toma, Velja i mnogo drugih. Kad sam se osvrno, a ono svi moji napolje.Sto mi rece jedan kolega(shumadinac) 89-e, kad je odlazio za Australiju: hajde balvane samnom, ne zajebavaj se srptvom. Zar ne vidis da danas na Balkanu demokratiju nam prodaju Bugari, Rumuni i Hrvati.Opet ce se gine, a meni vala bas dosta u cetiri generacije.Necu bre da sahranjujem sinove.

Али није проблем ови нови ће се побринути да и даље срби гину само ван својих граница,а
неки ће мујиџа вјероватно и доприњети да гину и у својој држави без рата и гамади која се
нападала Србију.Колико пута је држава Србија изашла из својих граница и слала своју
Pa hajde uzmi svakog od nas, da li ima neko da nema izginulih u poslednjim ratovima.Od prvog do danas?
Ako mozes samo politiku izginuca da propovedas jebi ga, onda sta te cudi da te nema?
Pusti to drugi kriv. Za vreme Milosa se stvorila drzava, kad su se cuvale glave.Kad natrcis Bugare i Grke Turcima a ti uzimas teritorije. Kada dukatima zavadis velike, pa onda ih miris.Kada napravis trgovacke flote od Bukuresta do Beca, pa prodajes krmke.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6

Pa hajde uzmi svakog od nas, da li ima neko da nema izginulih u poslednjim ratovima.Od prvog do danas?
Ako mozes samo politiku izginuca da propovedas jebi ga, onda sta te cudi da te nema?
Pusti to drugi kriv. Za vreme Milosa se stvorila drzava, kad su se cuvale glave.Kad natrcis Bugare i Grke Turcima a ti uzimas teritorije. Kada dukatima zavadis velike, pa onda ih miris.Kada napravis trgovacke flote od Bukuresta do Beca, pa prodajes krmke.

Шта пусти то други криви? Smile
Да ли то мислиш када год је нека гњида одлучила да "мало" србима "шефује" да се требало
препустити да вода носи.
Мој шкорпи па срби из босне и хрватске су се препустили тој води 41 па је само из босне
500.000 отишло низ ту воду,а то ти је сада шкорпи на 1.500.000 колико нас има још најмање
милион.Да се богдом ни они нису препустили тој глупости коју ти називаш:"политика
изгинућа".Немаш ти шкорпи у "комшилуку" мормоне већ крвнике шкорпи који живе за дан да
ти ушетају у кућу и да ти јебу све што имаш пред очима,а ти пусти дукате и Душаново
јер кад је Душан владао ниси имао ову стоку около себе.
Слијепи сте ви људи,слијепииии...... док вам не заигра испред прага.
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia 6230
@yetyou
Tako se ne gradi drutvo.Na nasu nacionalnu zalost, takva razmisljanja su bila i u vodecim krugovima, pa u mesto jednog mrtvog imas 50 njih. I savijenu kicmu i prazan stomak i gola guzica.
Srbija je stvarala decenijama saveznistvo sa Englezima, Francuzima i Amerima da bi danas eto neko na to pljuvao.
Cekao kuratog Rusa, koji ne moze da se nacudi da ga neko na ovom svetu voli.Cak i oni te gledaju kao smetnute s uma.
Pusti tvoju patolosku mrznju: svaki Srbin tera svoju licnu pravdu. Drzava, institucija, pravo i naaaaarocito korbach za takve kao ti i drugi slicni.Srpski korbach da vas prevapita u toj svojoj destrukciji.
Na zalost kao sto velim: nema Srba. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
@yetyou
Tako se ne gradi drutvo.Na nasu nacionalnu zalost, takva razmisljanja su bila i u vodecim krugovima, pa u mesto jednog mrtvog imas 50 njih. I savijenu kicmu i prazan stomak i gola guzica.
Srbija je stvarala decenijama saveznistvo sa Englezima, Francuzima i Amerima da bi danas eto neko na to pljuvao.
Cekao kuratog Rusa, koji ne moze da se nacudi da ga neko na ovom svetu voli.Cak i oni te gledaju kao smetnute s uma.
Pusti tvoju patolosku mrznju: svaki Srbin tera svoju licnu pravdu. Drzava, institucija, pravo i naaaaarocito korbach za takve kao ti i drugi slicni.Srpski korbach da vas prevapita u toj svojoj destrukciji.

Ја не знам о каквом ти куратом русу говориш као апстракцију нечега заштитичног претпостављам.
Срби су се увијек сами бранили и подвлачим бранили.
То ти савезништво зајеби што је грађено јер ја сам теби навео ту политику која је за тебе исправна
у 1941 години.
Каква патолошка мржња? Smile
Ти мене као старији од мене фасцинираш са којим ти информацијама располажеш и бараташ.
Патолошка мржња је када ја теби дођем у двориште да те убијем што се зовеш шкорпи,а ја са
таквим стварима немам проблема нити знам и једног човјека који има такву перцепцију
расуђивања.
Али знај да не знам ни једног лика који би гледао како му комшија кара жену док он сања о
плати од 1.000 евра коју успут неће никада добити од тога комшије нити комшијиног комшије.

Ону дициплинску мјеру коју би ти спровео ја не бих.
Твоја дисциплинска ће бити спознаја за пар година да си као Тома читав живот провео у илузији
али биће ти касно јер ће ти то мулти-култи доћи главе али не од сународњака буди сигуран.
Немам намјеру да се са тобом расправљам јер ти на чињеницу коју сам ти изњео у претходном
посту одговараш тотално изокренутом верзијом и још некога проглашаваш психопатом.
Што не одговориш коју политику су водили срби из босне и хрватске од 1941 до 1945? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Srbija je stvarala decenijama saveznistvo sa Englezima, Francuzima i Amerima

Кад? Ко?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia 6230

Кад? Ко?
Od 1804-e do 1989-e.
Milos, Mihajlo, Milan, Petar, Aleksandar, i naravno Tito.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Што не одговориш коју политику су водили срби из босне и хрватске од 1941 до 1945?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8

Кад? Ко?
Od 1804-e do 1989-e.
Milos, Mihajlo, Milan, Petar, Aleksandar, i naravno Tito.

И у међувремену ми бомбардовани и убијани, као и непоследно после тога. Искењам се на пријатељство, нека хвала.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia 6230
@yetyou

Ја не знам о каквом ти куратом русу говориш као апстракцију нечега заштитичног претпостављам.
Срби су се увијек сами бранили и подвлачим бранили.
То ти савезништво зајеби што је грађено јер ја сам теби навео ту политику која је за тебе исправна
у 1941 години.
Каква патолошка мржња? Smile
Ти мене као старији од мене фасцинираш са којим ти информацијама располажеш и бараташ.
Патолошка мржња је када ја теби дођем у двориште да те убијем што се зовеш шкорпи,а ја са
таквим стварима немам проблема нити знам и једног човјека који има такву перцепцију
расуђивања.
Али знај да не знам ни једног лика који би гледао како му комшија кара жену док он сања о
плати од 1.000 евра коју успут неће никада добити од тога комшије нити комшијиног комшије.

Ону дициплинску мјеру коју би ти спровео ја не бих.
Твоја дисциплинска ће бити спознаја за пар година да си као Тома читав живот провео у илузији
али биће ти касно јер ће ти то мулти-култи доћи главе али не од сународњака буди сигуран.
Немам намјеру да се са тобом расправљам јер ти на чињеницу коју сам ти изњео у претходном
посту одговараш тотално изокренутом верзијом и још некога проглашаваш психопатом.
Што не одговориш коју политику су водили срби из босне и хрватске од 1941 до 1945? Smile
Ti uvek brkas uzrok i posledice. Pa onda kada je posledica nepovoljna, daj da isterujem svoju licnu pravdu a u ime srpstva. Uzrok ti je rat od 41-e a onda posledica je bila da si ratovao za tudju zemlju da bi ubio svoje sunarodnike.Rat si izgubio od svih faktora a Tito ti je dao laznu sliku pobednika.
Kad je Sloba odlucio da opljacka za svoje crvene drzavu i to udogovoru saa Tudjmanom, poceo si bez nacionalnog konsenzusa da svak vodi svoje kapetanije. Svak je isterivao pravdu i bogatio se.
Sada si ovde gde jesi. Imas nacionalni konsenzus? nemas. Zasto? Jer nemas naciju.Svidjalo ti se, ne svidjalo ti se tako je.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 519 520 522 523 ... 713
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 19:09:21
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.