Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Sep 2025, 15:36:56
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 474 475 477 478 ... 713
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srpska napredna stranka i Tomislav Nikolic  (Pročitano 721368 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Ti si ljubomoran na Tomu zato što si okoreli Radikal  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.43
mob
Nokia 300
Ma kakva crna polemika,to nikoga ne zanima.Pa i Dacic ti je bio na vlasti ?!Ali  nekako mi je cudno da mnogi ovde napadaju nez nekog posebnog osnova i dokaza toliko Naprednjake. I nemogu da poverujem da nekome ovaj rezim odgovara osim onih koji imaju neke manje ili vece koristi.
Evo ti osnov, ko vam placa prostorije u Cika Ljubinoj ulici u Beogradu?

Pojavile su se razne spekulacije oko toga da se ne lazemo sve je jasno, odredjeni tajkuni fionansiraju odredjene stranke pa tako i SNS, i vi cete zaigrati kako tajkuni zasviraju kad dodje odredjeno vreme, zasto bi vam pismen i normalan covek poverovao u program stranke, jebe se nekom za program kad vec moram da budem iskren!

Proram SPS-a je mnogo dobar i lep, ziva fantazija, i ? Sta imamo mi od toga ratove beznadje i sankcije! Program DS-a je san snova, i? sta mi imamo od toga? NISTA Smile

Zasto mislis da SNS ima ulogu Mesije na politickoj sceni Srbije gde nekoliko jakih likova iz senke odlucuju o sudbini ovog naroda! Ne pitaju se ni toma ni vucic o SNS-u nista, nego onaj ko ih sponzorise!

Ovaj narod je ostro podeljen na dva dela na budale i na pametne ljude. Na nesrecu mnogo je budala i glupih ljudi njih je lako kupiti i jos lakse zavesti, to samo omogucuje manipulaciju i stvaranje glasackih masina gde se scena u Srbiji s'vremena na vreme reprogramira u korist ovog ili onog tajkuna, danas ja sutra ti!

Vredja me kad me neko ubedjue kako mu je program dobar pa trebam glasati za to, da je ovo amerika to bi bilo u redu ali u Srbiji  Smile

I da, ja mrzim tadica i citavu bulumetu oko njega cisto da se zna!
Druze,realno pricas.Sve je to mozda moguce!Covek danas ne sme da garantuje ni za sebe a kamoli za drugoga.Ali ja mislim da je cilj svih nas normalnih da se zbaci ovo lopovsko-tajkunska bagra sa vlasti. Koji je drugi nacin realan.Ne vidim ga zaista!Od svih zla na politickoj sceni ipak je Toma po meni najmanje zlo i jedini ozbiljan za svrgavanje zutih.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.4
mob
Alcatel 
Kondorić, ili si član SNS, ili si zaveden kao većina naroda. Nikakva razlika ne postoji između Tadića i Nikolića, odnosno ne postoji nikakva bitna razlika . Tomislav Nikolić je već participirao u vlasti sa SPS-om i nije ništa pokazao. U to vrme su postojali isti ovi tajkuni i cvetao je kriminala kao i danas. Problem i jeste što u Srbiji nema ozbiljne i odgovorne političke partije, koja će poboljšati položaj naroda. Svi su manje više finansirani od istih tajkuna. Ako ne veruješ kaži mi odakle pare Nikoliću za stvaranje nove stranke? Od tajkuna, normalno. To i jeste problem što za obaranje ovoga režima nije dovoljno da dođe Nikolić na vlast, jer bi to bilo sjaši Kurta da uzjaši Murta, potrebno je da se obore tajkuni koji su u pozadini i koji finansiraju svu ovu zajebanciju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.43
mob
Nokia 300
Citat
potrebno je da se obore tajkuni koji su u pozadini i koji finansiraju svu ovu zajebanciju.
Sa ovim se potpuno slazem.Ali i dalje ne vidim nijednu drugu politicku opciju koja moze svrgnuti zute sa vlasti!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.4
mob
Alcatel 
Citat
potrebno je da se obore tajkuni koji su u pozadini i koji finansiraju svu ovu zajebanciju.
Sa ovim se potpuno slazem.Ali i dalje ne vidim nijednu drugu politicku opciju koja moze svrgnuti zute sa vlasti!

Ova rečenica bi trebalo da glasi : "Ali i dalje ne vidim nijednu  politicku opciju koja moze Srbiju izvući iz bede"!Tada možemo da se složimo. Objasni mi odakle toliko tvoje poverenje u Nikolića i Vučića, ako se uzme u obzir i njihovo delovanje u vladi Mirka Marijanoviča?
A to da li že biti žuti , ili roze, za nas trenutno nije važno.
« Poslednja izmena: 09. Jan 2010, 11:19:03 od Perudji »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E
Druze,realno pricas.Sve je to mozda moguce!Covek danas ne sme da garantuje ni za sebe a kamoli za drugoga.Ali ja mislim da je cilj svih nas normalnih da se zbaci ovo lopovsko-tajkunska bagra sa vlasti. Koji je drugi nacin realan.Ne vidim ga zaista!Od svih zla na politickoj sceni ipak je Toma po meni najmanje zlo i jedini ozbiljan za svrgavanje zutih.
Uuuuuuu ova me floskula najvise od svih nerivira

Citat
Od svih zla na politickoj sceni ipak je Toma po meni najmanje zlo i jedini ozbiljan za svrgavanje zutih.
Birati izmedju loseg i jos goreg, necu bre da biram nista lose jel ti jasno to? Dokle vise od dva lopova da biramo manjeg, necemo lopova, necemo zlo!!!!

Zasto bi ikome bio cilj da skine zute da bi na njihovo mesto dosli neki koji su isti kao oni ne razumem Smile

Ako je cilj promene vladajuce garniture samo skidanje nekog sa vlasti reda radi onda jebes ti te izbore i jebes ti tu demokratiju i jebes ti tu i takvu politiku Smile

Nama trebaju promene a ne zamene!
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.4
mob
Alcatel 
Dominik, večito nam se nudi manje zlo. Dećaš se da su uvek pretili, da ako ne izaberemo Tadiča , eto doćiće vam Nikolić. Poslednja pretnja Ds je bila, ako birate SPS vratićete se u devedesete, a oni napravili koaliciju sa tim istim SPS-om. Slažem s tobom nama stvarno trebaju potpuno novi ljudi .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 6230
Uuuuuuu ova me floskula najvise od svih nerivira

Citat
Od svih zla na politickoj sceni ipak je Toma po meni najmanje zlo i jedini ozbiljan za svrgavanje zutih.
Birati izmedju loseg i jos goreg, necu bre da biram nista lose jel ti jasno to? Dokle vise od dva lopova da biramo manjeg, necemo lopova, necemo zlo!!!!

Zasto bi ikome bio cilj da skine zute da bi na njihovo mesto dosli neki koji su isti kao oni ne razumem Smile

Ako je cilj promene vladajuce garniture samo skidanje nekog sa vlasti reda radi onda jebes ti te izbore i jebes ti tu demokratiju i jebes ti tu i takvu politiku Smile

Nama trebaju promene a ne zamene!
Tacno tako, promene a ne zamene. Toma kao obican priucenjak, koristi jednu uzasnu demagogiju i sto je jos gore igra na psihicko nasledje glasacke rulje, a to je populizam bez ama bas ikakvog pokrica.
Iskustvo zadnjih 20 godina nam je pokazalo gde sve to vodi. Posle Slobe smo izabrali Kostunicu, metiljavog coveka koji nije imao hrabrosti da se uhvati u kostac sa centralistickim sitemom.
Sistem ga je odveo Slobinim stopama. Isti sitem vodi i Tadica tim stopama.
Lazna socijalna pravda, gde se bogati bogate a siromasni osiromasuju.

Srbiji je preko potrebna stranka sa nacionalnim programom, gde bi decentralizacija vlasti bila na prvom mestu.
Ne kako su sada uradili, dve drzave u kojoj jedna daje drugoj ovlascenja, nego decentralizacija na svim nivoima i na celoj teritoriji. Ljudi moraju da gledaju sta ce u svoj atar da urade, a ne da cekaju od Beograda da im nesto uradi. pa onda odande dolaze borbeni poklici kojekavih babuna poput Tome, velje, Voje, Mladje, Mrke, Bajatog.
« Poslednja izmena: 09. Jan 2010, 19:02:14 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1621
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Harold Rosenberg je jednom opisao intelektualce kao stado nezavisnih umova. Baš tako se ponašaju i (SVI) političari u Srbiji. Niko nema svoj stav već samo prosleđuju stavove nekih većih sila, koje, da su se ponašale kao mi nikada ne bi ni bile toliko velike.

Nikolić mi je drag koliko i Jovanović. Morali bi ste biti slepi i gluvi pa de ne primetite da su potpuno isti.

Zato ja nemam nameru da glasam sve dok se ne formira neka nova, sveža politička opcija, ako je to uopšte moguće.
« Poslednja izmena: 09. Jan 2010, 19:08:53 od framling »
IP sačuvana
social share
@nikolajovic "People arguing over gods, religions, and national boundaries, which are absolutely imaginary." - Neil Gaiman

Očekivano, momci sa manjkom pameti i viškom adrenalina su iskorišćeni, ali #BGPride je protekao mirno a čuo sam i da žurka tek počinje. Wink
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 6230
Harold Rosenberg je jednom opisao intelektualce kao stado nezavisnih umova. Baš tako se ponašaju i (SVI) političari u Srbiji. Niko nema svoj stav već samo prosleđuju stavove nekih većih sila, koje, da su se ponašale kao mi nikada ne bi ni bile toliko velike.

Nikolić mi je drag koliko i Jovanović. Morali bi ste biti slepi i gluvi pa de ne primetite da su potpuno isti.

Zato ja nemam nameru da glasam sve dok se ne formira neka nova, sveža politička opcija, ako je to uopšte moguće.
Prvo intelektualaca imas jako malo u srpskoj politici, a i ono sto ima, je zrtvovalo svoj intelektualni integritet, cim prihvata da ga neki polupismen 'deputat' vredja i staje rame uz rame sa njim.
Drugo, nema sanse da se pojavi neka opcija, jer crveni tranzicionisti, okupljeni u lazni pluralizam nece nikako to dozvoliti.
Dacu ti jedan mali primer sta su mediji. Danas je u Blicu bio jedan Bajatovicev komentar. Ja i nekoliko kolega energeticara su ga tako argumentovano napali, sa cinjenicama da je ceo clanak povucen.
Bukvalno ni traga od clanka. Inace na jedan moj komentar je vec bilo preko 100 pozitivnih utisaka.
Moras se uklopiti u sivilo medija koji se bave iskljucivo zamajavanjem. I to bilo pozitivnim ili negativnim sve se svodi na isto: blebetanje bez efekta.

Sveze politicke opcije, formiraju oni sami u vidu Chede, Ljajica itd. Bice ih jos ne brini.
« Poslednja izmena: 09. Jan 2010, 19:42:50 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 474 475 477 478 ... 713
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Sep 2025, 15:36:56
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.