Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Okt 2025, 05:21:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 380 381 383 384 ... 713
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srpska napredna stranka i Tomislav Nikolic  (Pročitano 724430 puta)
Poznata licnost

Sors aspera monstrat amicum

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3520
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Samsung Galaxy II
zanimljivo je kako se sad toma i mali fish lips bune protvi mnogo toga,sto uvode zuti,a i oni su propagirali svojevremeno isto. to se zove,sjasi kurta da uzjase murta  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
Може се гледати на то и другачије ... Како жути преписују закон о информисању који су здушно пљували ... ал у сваком случају стоји ово ''Сјаши Курта да узјаше Мурта'' ... мада је мени боља она Доминикова ''Корито је исто, само се свиња мења''   Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3520
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Samsung Galaxy II
obrni,okreni,dupe ti pozadi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Nokia 6230
Dokle god budete gledali stvari od 2000-e ili 89-e ili kako god, cinite ogromne greske.
To je jedan nakaradan sistem od 45-e.
Mi zivimo 65 godina u lazima. Beskrupulozno laganje je nacin vladanja do dan danas i nista se ne menja.
Kupovina socijalnog mira, sa centralistickim sistemom upravljanja.
U medjuvremenu evropa je postala ono sto je i Hitler hteo, konglomerat nacionalnih drzava ali ne po naci sistemu vrednosti najboljih, vec po sistemu lihvarastva, stvaranja nadnacionalnih politickih elita, koje ce pod plastom demokratije da podvode svoje nacije lihvarima da im sisu krv.
Kao sto vidite, boli njih dupe za razvoj drzave, njima je briga da se sto pre usvoje adekvatni zakoni koje ce isto oni tupavim podanicima da serviraju.Kapital ce svakako doci, ali onaj spekulativan, gde ces da prodajes svoje umece za male pare a ne razvojni jer razvoj mogu samo pripadnici nacije da ucine. Sistematski i temeljno.

To je Toma konacno shvatio, jer su kljesta zajmova ucinila svoje.I zajmicemo se jos.
Sto ne bi usao u elitu koja ce sistematski da nabija na qrac sopstveni narod a za rad vlasti?
Ostao je samo onaj zmirkavi, kojeg su razvukli ko svinju po blatu, pa sada od nacionalne stranke ima samo program da ratuje sa Solanom i njegovim kaplarima.Ima jos i onog svinjara, koji ima politiku: sve je stalo od kada ja nisam vise ministar srpski.

Inace Toma nije nikakva opozicija. Njegova stranka ima ideologiju: ja cu to bolje da vas kresem.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0
mob
Alcatel 
Škorpi, ali Švicarci nemaju Tomu , Voju, Borisa, Mičkovića , Beka i ostale dike našeg roda.
Sta nama fali da im ne damo vise legitimitet? Toliko je komunikacija danas razvijena da nema te sile da ne uspe bojkot izbora. Ni ne treba nikakva organizacija. Samo postavis da se vrti: Srbine, ne biraj goreg od sebe.Imas dva nacina: precrtaj ili apstiniraj. Ako oni tebe ne postuju, zasto ti njih postujes?
Pa nek se biraju sa 30% glasova, ali onda treba dobro da znaju da nemaju nikakav legitimitet.

Drugacije upamti da i od ovog sljama ima jos gorih.

Ja uveliko primenjujem taj princip. Na izbore ili ne izađem ili precrtam ceo listić.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Nokia 6230
Škorpi, ali Švicarci nemaju Tomu , Voju, Borisa, Mičkovića , Beka i ostale dike našeg roda.
Sta nama fali da im ne damo vise legitimitet? Toliko je komunikacija danas razvijena da nema te sile da ne uspe bojkot izbora. Ni ne treba nikakva organizacija. Samo postavis da se vrti: Srbine, ne biraj goreg od sebe.Imas dva nacina: precrtaj ili apstiniraj. Ako oni tebe ne postuju, zasto ti njih postujes?
Pa nek se biraju sa 30% glasova, ali onda treba dobro da znaju da nemaju nikakav legitimitet.

Drugacije upamti da i od ovog sljama ima jos gorih.

Ja uveliko primenjujem taj princip. Na izbore ili ne izađem ili precrtam ceo listić.
To treba grupa da pokrene, pa kad dodje pred izbore a moze i pre da se otvaraju topici na raznoraznim forumima: zasto necu vise da glasam? I krenes redom. Necu to, necu to.
Necu da idem pred coravu kutiju, glasam za onog koji mi se cini da lepse laze, pa on odredi svoje chause za poslanike. Hocu da znam za koga glasam.
Hocu da mi taj odgovara za sta je obecavao i da mi podnosi izvestaj, da mi odgovara na pitanja, da mi cuje sugestije. Hocu da ima web stranicu.
Hocu da zaq lazi i primitivno ponasanje odgovara. Hocu da se promene face koje lazu vec 20 godina. Ima u ovoj zemlji dovoljno ljudi koji hoce da posteno obave posao a da ne budu clanovi vasih biblioteka.
Pogledaj samo na parlamnetu. Evidentno je da u radikala ima ohoho sposobnih poslanika koji su uguseni od stalnih narikaca, sarkasticnih baba, usranih Krasica. I kada govore, moraju uvek da dodaju tamo neke stvari na kraju oko amerike, ambasada i sta ti ja znam. Dakle cak i kada kazu nesto normalno, oni su cenzurisani.
da se prestane sa igrom na neukost naroda, sa parolama sa majmunisanjem.
Da se skine imunitet, da odgovara kao svaki gradjanin.
Interesuju nas teme oko posla, rada, razvoja a ne parole da smo sila, da cemo biti sila, da smo ovo ili ono, i da cemo biti nesto veliko samo ako njega glasamo.
Niko, ama bas niko nam nece razvijati privredu ako to sami ne uradimo.
nema tog kapitala koji ce nama privredu da razvija da bi mi imali koristi.
Napravi bato socijalni program, da ljudi ne lipsaju i kreni sa ekonomskim cenama, jer ce tako cela energetika i privreda da ode u qrac.
Gledas onu ujdrmu sa Draginom: revolucija kod seljaka, moze da se zaduzi da ne proda odmah svoj proizvod.
pa ces ga tako jos gore j*ti. Zastitna cena bato svih proizvoda, sto manje posrednika, sto jeftinija drzava ne deklarativno.
moze to paralelno da ide i evropa i zakoni i institucije, niko to ne spori.
Ali ne mozes da napravis stanje: cekamo evropu da beremo evre.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1289
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Pod hitno treba ukinuti politicki imunitet, zato jer su poslanici dolaskom u skupstinu shvatili da imaju oravo da kradu i pljackaju do mile volje i jos su to sebi legalizovali, a galasace zahvaljujuci koji ma su tu dosli zavrci usi i udri bagru, sto su nam verovali. Da je ovaj narod iole pametan bojkotovao bi izbore. Ali ima jos uvek debila koji vise vole lepu laz nego pravu istinu sa devizom i ja bih krao da sam na njegovom mestu. Zahvaljujuci takvim degenericima, radikali i napredni radikali zajedno sa novim socijalistima i opstaju. Mozda bolje nismo ni zasluzili.
IP sačuvana
social share
Mi ti nudimo a to sto ti ne koristis sam si kriv-RTS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0
mob
Alcatel 
Ineresantna stvar sa poljoprivredom, je potpuna nezainteresovanost naših seljaka da se organizuju u zadruge i da tako zajednički nastupaju na tržištu. Gledam ovih dana u Sremskim selima gomila lubenica, na prikolicama, pored puta, čeka kupce. Pobogu zar lubeničari ne mogu da se organizuju poput holandskih proizvođača cveća i da solidarno snose posledice prodaje. Sećam se jedne godine neko moj poznanik je u nemogućnosti da proda lubenice, pola podelio penzionerima u domu starih , a ostatak bacio svinjama. Da je bio organizovan solidarno bi sa drugima podelio rizik.Ovako prikolice , na drumovima, čekaju nakupce , pa ako dođu , dođu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3520
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Samsung Galaxy II
Ineresantna stvar sa poljoprivredom, je potpuna nezainteresovanost naših seljaka da se organizuju u zadruge i da tako zajednički nastupaju na tržištu. Gledam ovih dana u Sremskim selima gomila lubenica, na prikolicama, pored puta, čeka kupce. Pobogu zar lubeničari ne mogu da se organizuju poput holandskih proizvođača cveća i da solidarno snose posledice prodaje. Sećam se jedne godine neko moj poznanik je u nemogućnosti da proda lubenice, pola podelio penzionerima u domu starih , a ostatak bacio svinjama. Da je bio organizovan solidarno bi sa drugima podelio rizik.Ovako prikolice , na drumovima, čekaju nakupce , pa ako dođu , dođu.
kad vec pominjes cvecare,evo vidi kako moze i u srbiji da se radi kako treba
doduse,mora wayman da upregne seljake,ali radi  Smile motka je iz raja izasla  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Nokia 6230
Mokrincani, koji su jedno od najjacih sela u Banatu, kazu da samo kad cuju za zadrugu se sete cupanja brkova i maltretiranja kojekakvih komesara.
Mora da ima zastitnu cenu. Dakle po kilu kukuruza da mora da zaradi toliko i toliko.
Ne da pokrije. Da zaradi. Da mu se momentalno isplati. ne na dodjem ti. To samo u Srbiji ima: dodjem ti.
Svaki poljoprivredni proizvod je sirovina za nesto. Podsticajne mere da se pootvaraju prerade tih sirovina.
Mala preduzeca po selima i gradovima. Industrija zitarica.Znaju oni to bolje od nas. Ali treba mmf da nam da pare, Misko da uveze za manju cenu a ja da od socijale koju dele zuti kupim kod Miska. Karikiram, ali je tako.
Kod nas su u pitanju zbog komunizma, dispariteti cena. To jos vlada komunisticko uredjenje centralnim upravljanjem javnim sektorom i energetikom.Svi posluju sa gubicima, pa kada drzava dobije od mmf-a svi malo danu do sledece pozajmice, isprosis nesto po ciganski itd.
Narocito bi rentabilni bili privatni otkupni centri.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 380 381 383 384 ... 713
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Okt 2025, 05:21:58
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.