Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 02:00:11
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 314 315 317 318 ... 713
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srpska napredna stranka i Tomislav Nikolic  (Pročitano 717229 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Citat
Jeste, ali tada vojska nije proterivala šiptare iz sela i čistila teren.  Smile
Jeste ali se tada nije ni Nato mešao !  Smile

Citat
Drugo, po kom članu ustava su šiptarima oduzimana lična dokumenta i spaljivana na licu mesta?
To su bile gluposti !
Citat
Moj rinaka, država koja krši sopstveni pravni poredak ne može da očekuje da građani ili MZ poštuju taj poredak i integritet.
Sve je to tacno samo što ti gradjani tu državu nisu niti bi je ikada priznali za svoju ,  sve su radili i nisu birali ciljeve da bi dobili to što su dobili ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Земунац може подсећање за то паљење докумената?? А и за то организовано протеривање и чишћење терена??
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1223
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Apple iPhone 5
Citat
sve su radili i nisu birali ciljeve da bi dobili to što su dobili ...
Нису добили ништа, Косово је наша земља. То што их је пар трудбеника признало, не значи ништа. Тако су Русија и Никарагва признале Јужну Осетију и Абхазију, па то опет нису државе.

Председник Тадић и Вук Јеремић успешно раде на тајванизацији Космета,
што значи да ће та територија заувек бити србска
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Citat
Нису добили ништа, Косово је наша земља.
Na žalost jesu i na žalost Kosovo više nije naša zemlja , da li cemo je vratiti to je vec nešto drugo !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Земунац може подсећање за то паљење докумената?? А и за то организовано протеривање и чишћење терена??

Sve si to mogao da gledaš u direktnom prenosu na makedonskoj državnoj televiziji, jer se to dešavalo baš na makedonskoj granici.

Citat
Moj rinaka, država koja krši sopstveni pravni poredak ne može da očekuje da građani ili MZ poštuju taj poredak i integritet.
Sve je to tacno samo što ti gradjani tu državu nisu niti bi je ikada priznali za svoju ,  sve su radili i nisu birali ciljeve da bi dobili to što su dobili ...

Upravo tako i zato ti treba pravna država koja će da sankcioniše nelojalne građane, a ne da država vrši kolektivnu odmazdu nad celom populacijom. Onako kao je Tito radio, Adem Demaći je proveo 38 godina po zatvorima bivše SFRJ, ali je Kosovo bilo u Srbiji/Jugoslaviji.

Demaćija i bundžije na robiju, šiptare (građane)  koji ćute ne diraš. A ne da opkoliš selo Donji Prekaz, izbombarduješ artiljerijom i sravniš sa zemljom pola sela i pobiješ celu familiju Jašarija, uključujući i njegovu ćerku od 8 godina. To se tako ne radi. Tako ni Rusi u Čečeniji ne rade, a njima se može da rade šta god hoće i gde god hoće.
IP sačuvana
social share
Nacionalizam je, pre svega, paranoja.  ~  Danilo Kiš (1935 - 1989)

Patriotism is the last refuge of a scoundrel.  ~  Samuel Johnson
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Sve si to mogao da gledaš u direktnom prenosu na makedonskoj državnoj televiziji, jer se to dešavalo baš na makedonskoj granici.
Јес ал ти ниси могао да видиш какво је стање било у "избегличком" кампу код Скопља. Ниси могао да видиш какав је то народ био. Да си могао, ова генерализација
Citat
vojska proterivala šiptare iz sela i čistila teren.
би била прилично смешна. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
....
@letac
U kojoj to manjoj meri treba da bude dozvoljena represija drzave? Da mi siluje cerku i da dobije 2 godine uslovno? da krade i da dobije opomenu? da ubije pa da dokazuje da je rastrojen?
Lanci bato, mrak, kugle na nogama, kopanje svaki dan dva kubika i zatrpavanje i sve to do 40 kila, posle odzak.
Represija za nedela mora biti totalna, sa uvodjenjem ponovo smrtne kazne. Ali sve to ne mozes uraditi dok ne uvedes pravo. Dok ne sredis drzavu. Sto bi ja drzao policijski aparat od svih mogucih investicija u opreme, nebrojeno policajaca jer ne zna covek da bude covek? Sta ce ti to?
Kad je Hitler uveo zestok teror u zatvorima, napolju se smanjili prekrsaji za 90%.
Kod nas menja govnaru (takva nam je drzava) za banju.
ne moras se sloziti ali ja tako kontam.
Pa represija, kad ovi tvoji balvanderi zapreče saobraćaj i traže kifle. Pošalješ pandure da im obiju bupce. Država treba da pomaže ljudima, a ne da odmaže. Pomaganje je i zatvaranje opasnih po zajednicu na duži rok. Oću da kažem da država mora da bude represivna u smislu da bude autoritet, ali generalna ocena države je mera u kojoj se u njoj normalan čovek oseća slobodno. Mi ovde moramo da shvatimo da narod nije država, i da država ma kako  da je dobra ne može ništa da postigne u ime naroda. Ona je tu kad se posečeš na poslu da imaš hitnu, kad oće da ti opljačkaju stan da naiđe pandur i spreči krađu. Da pomaže biznis koji donosi neki progres društvu i sl. Da ti olakša, a ne oteža. Al narod mora da shvati ono što si ti čini mi se citirao Đinđića da država ne može da radi umesto naroda. Narod ako oće nešto da postigne mora da radi.
Zemunac
Pa ne znam brate, nešto mi ovo kopi pejst germana ne izgleda preterano srećna kombinacija. Kažem ti da je meni zanimljivo da se komunizam zapatio kod svih slovenskih naroda, bez obzira na činjenicu da su ga svuda instalirali Rusi. Ja da sam neko mudo u državi razmislio bi o tome. Nešto što je vezano za mentalitet slovenskih naroda ima sigurno veze sa tom činjenicom. Komunizam je po meni  imao manu da nije podržavao  religiju, al pazi religiju, ne Crkvu i što nije imao privatnu svojinu kao oblik vlasništva. Inače sama činjenica da je država bila podređena položaju radnika i seljaka, je po meni u skladu sa mentalitetom našeg naroda. Možda da su 45 komunisti napravili sistem ne eliminišući bogatu klasu i ne objavljujući rat religiji, možda bi to ispalo sve mnogo bolje. Država sa naglaskom na slobodi i položaju radnika a ne politike, bi verujem ovde donela bolje rezultate. Pod slobodom ne podrazumevam da neko treba da plaća nerad i sl, nego da na posao ideš da radiš kao čovek, a ne kao rob. Ovo što sam odgovorio Shkorpiju je najvažnije, a to je da jedno društvo nešto može samo da postigne radom, i to je konstanta bez obzira na oblik državnog organizovanja. Politikom, obrtanjem, neobrtanjem para ... ništa to ne donosi. Samo rad može jednom narodu da donese rezultate, dok je država tu da ti pomogne da se u celoj toj priči bolje osećaš. Po mom ličnom mišljenju u Srbiji država treba da  ti pomogne da se bolje osećaš na poslu i porodičnom okruženju. Što bi se reklo da kad dođeš kući, nemaš osećaš ni da ti nekom sediš na glavi, a ni neko drugi da tebi sedi na glavi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia 6230
@letac
Kada im obiju bubce, cela frka, na policiju. zasto to rade? Ko je to naredio?
Danas, ne juce, danas, englezi svoje neumerene klince daju vojsci da ih prevaspita. Sto nekada i Hitler radio.
Ima ih koji zavrsavaju skole, postaju specijalci, postanu stubovi drustva. Od sitnih siledzija.
Kod Hitlera je bila jos jedna stvar. Kada je klinac suvise mali, ide tata u zatvor pa onda da vidis kako kajsh radi kuci. Smile Smile Smile
Komunizam sada podrzava religiju. sada imas ovo: klero-boljsevizam. Puj pike ne vazi, ajdmo mi u demokraciju. To sto smo pobili 40 miliona ljudi, neka im popa odrzi pomen. Pusti to brate, nema kako da to prezivi jer ne postuje zakone ekonomike. Imas ti ljude koji su preziveli sve faze: od ubijanja imucnih samo zato sto su imali, do danasnjih komsomolskih milijardera koji im prodaju demokratiju. Brisali bulju prstima, potkazivali komsije a danas prodaje trziste.
Hajd kod ovih da im uzmes 'posteno' stecenu kintu?
Bolje se pitaj kakvi smo kada moze neko da nas tako istorijski nasamari. Pa vidis i sam. Necu vise na Karlobag sacu da budem napredan. Smile Smile Smile On je u redu. Monstrum koji se igra ljudskim sudbinama, ali kakvi su to ljudi koji mu daju glas?
« Poslednja izmena: 17. Maj 2009, 20:52:05 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Qtek 小米
Milošević nije poštovao svoj sopstveni ustav, jer i u njegovom ustavu jasno piše da se niko ne može progoniti i proterivati zbog rasnih, etničkih ili verskih razloga, a Milošević je upravo to pokušao da izvede na delu svoje teritorije.
Јес ти сигуран у ово?
100%. Opšte poznata činjenica, tvoj omiljeni hercegovački tovar je javno na sednici vlade  izjavio da ni jedan šiptar neće dočekati NATO na Kosovu tj. da šiptara na Kosovu neće biti.
95 % Срба дели његов став без обзира на страначку припадност.Е сад друга је ствар, што једни кажу истину, други то кажу у блажој варијанти, трећи то прећуткују, а четврти то мисле, а говоре нешто супротно.
Једини прави европејци у Србији су ЛДП-овци и њихови сателити, као и нво са бабама.

IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1182
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
95 % Срба дели његов став без обзира на страначку припадност.Е сад друга је ствар, што једни кажу истину, други то кажу у блажој варијанти, трећи то прећуткују, а четврти то мисле, а говоре нешто супротно.
Једини прави европејци у Србији су ЛДП-овци и њихови сателити, као и нво са бабама.

Свака ти је ко Његошева  Smile
IP sačuvana
social share
Нека од данас зна,ко није знао
да Србија није ћилим из Ушака,
да Косово није свилени јастук из Бруса,
да Срби знају за нешто скупље од главе
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 314 315 317 318 ... 713
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 02:00:11
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.