Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Sep 2025, 14:58:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 713
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srpska napredna stranka i Tomislav Nikolic  (Pročitano 721356 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia 
Znaš ti koliki su porezi na platu od 650$, to je bre izdaja žute mafije. Ne daju više da se prikrivaju prihodi i radi na crno.   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1223
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Apple iPhone 5
Ови сада прочишћени, оригинални радикали су сасвим кул.
Требаће наравно још мало времена да се искупе, ослободе 5 година Николићевог смрада.

Али све у свему, рецимо онај Драган Тодоровић је ЉУДИНА, подржавам га 100%.
Није као ова крпа од човека и наџак Баба Курана Томислав Николић.

Замисли - сада отворено каже да одустаје од Велике Србије.

Проклет био издајица своје домовине
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1209
Zastava Nediceva Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia 6030
Николић је смрад невиђени. Бог вас клео издајице.
IP sačuvana
social share
На овоме свету могу да кажем што се дешава то није истина...мислим на овоме свету, што бих нагласио..да...пропаганда, што већина кажу, о овоме..није истина.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
LG Frizider
U jeeee, evo je Raseta na forumu.........
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia 6230
zamisli neku Veliku Srbiju sa Rashetom, Todorovicem i Jovanovickom.
Jovanovicka mesi kolache za Urangutana u Hagu a Todrovic i Rasheta mu nose.
Za inat Tomi naprednom.
Aaaaa ne da se Toma. Nece on Velika Srbija ali hoce ruska gubernija. Hoce cova malo od jugorod gasa marze  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1209
Zastava Nediceva Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia 6030
паметњаковићи  Smile
IP sačuvana
social share
На овоме свету могу да кажем што се дешава то није истина...мислим на овоме свету, што бих нагласио..да...пропаганда, што већина кажу, о овоме..није истина.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2260
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.61
Ovo im je dobra prilika da krenu ispocetka, nauce bonton i da se pravdaju da su morali da slusaju Seselja za sve prethodne govore sto su izgovorilil
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
Ko će da u SRS zauzme upražnjeno Tomino mesto? Todorović? Rukopoložen od blaženopritvorenog.
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
У основи сваке диктатуре је манипулација страхом. До сада су "жути" успешно манипулисали страховима гласача, користећи радикале као бабарогу. Два основна аргумента су им били
1. Радикалима се управља из ћелије
2. "Цео свет" (за паметније од Разносача: политички Запад) је против радикала.
Самим раскидом са Шешељом Тома је поништио први аргумент (што се тиче своје опције). Успешним оснивањем странке, у друштву страних амбасадора, пада и други аргумент у воду. Сада ће се гледати ко стварно шта нуди, и шта је урађено. И време је да се ствари у Србији нормализују.

Slazem se sa tobom potpuno.Samo si zaboravio 1 jako vaznu stvar a to je da je Seselj svojim baljezganjem iz Haga i time sto je drzao retarde u stranci i izbacivao normalne doprineo da SRS ne bude nikad na vlasti.Mislim ko ce da udje u vladu u kome ca da predsednik bude lik koji sedi milion km van Srbije i lupeta neka bajke o velikoj Srbiji.A pritom je u vrhu stranke debela vestica Radeta,mutavi Todorovic i nepismeni Mircic.Ta ekipa je toliko trula da nije sposobna da vodi mesnu zajednicu.Sa takvim timom zuti ne moraju ni da prave kampanju nego samo kazu"pogledajte budale sta pricaju"Seselj se nalazi u snovima ali nije problem to sto on sanja nego je problem sto gura celu Srbiju u blato.Od njegove velike Srbije ja sam video Srbiju koju bombarduje ceo NATO pakt,Kosovo van Srbije,Canka koji odcepljuje Vojvodinu i.....To je Seseljeva velika Srbija.Ja ne kazem da zuti tiranin treba da bude na vlasti ali niko nece prihvatiti lika koji ima glupe ideje koje nece nikad biti ostvarene.Njegovo baljezganje o Srbima katolicima,Srbima muslimanima i Srbima pravoslavcima pije vodu samo medju neobrazovanim ljudima.Znaci samo zdrava opozicija moze da bude otpor tiraniji SPS-DS.Toma ima dosta mana ali je bar uspeo da se odvoji od politike proslosti i da napravi mnogo zdraviju desnicarsku stranku od SRS-a.Moje misljenje je da je ova podela pogresna i da je Toma trebao da ocisti sve idiote iz SRS medjutim sta je tu je.Nadam se da ce stari SRS uskoro da padne ispod 5% i da ce se pojaviti jedna prava desnicarska stranka
 koja ce zajedno sa Tomom napraviti buducu vladu Srbije.Za sad je to nemoguca misija ali nikad se ne zna.  Smile

Citat
oš samo kad bi ovi što baljezgaju o diktaturi  argumentovali u čemu se konkretno ogleda "žuta" dikatura u Srbiji.

Kako baljezganje???Pa policija je demonstracijama ubila coveka.Alo bre ubili su coveka.Ne mogu da verujem da postoje ljudi kao ti koji ne cene neciji zivot jer je radikal.Covek nema cenu i svako ubistvo coveka na mitingu jeste najveca tiranija.Znaci ja razmisljam drugacije od tebe i ti me ubijes.Pa u cemu je razlika izmedju diktatora i Tadica.On stiti ubice i nedozvoljava da neko misli drugacije od njega.Sta i da je taj lik koji je ubijen lomio?Jer zato treba da ga ubijes??Sto nisu pohapsili one koje su lomili.Ja sam prvi protiv lomljave i kradje na mitingu i najostrije bi ih osudio ali niko nema prava da ubije nekog.Mozda ce mene sutra ubiti policajac na ulici jer sam rekao"Boris Tadic je budala".Tadic je najgora vrsta tiranina samo sto si ti oslepeo od mrznje pa ti je ubistvo obicnog coveka "opravdano"  Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Qtek 小米
bora82
Није све у левој или десној идеологији, има нешто и у анти-западњаштву, а тренутно само СРС је отворено анти-западна.
И ти верујеш да у Србији ће бити мање од 5% анти-западно орјентисаних Срба ?   Smile
То је могло да се оствари под условом да су Е.У. и С.А.Д. желеле да помогну Србији, у сваком погледу , а не да се понашају као Турци некада.
И наравно да су наши европејци, ДСС (некада пошто су сада евро-скептици) и ДС испуњавали свако наређење из Брисела, пре свега скидање Хага и Косова са дневног реда и наставак атлантских интеграција.
Злурадост је једно, а реалност друга ствар.

IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 713
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Sep 2025, 14:58:38
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.